Solstaden levererar.

Canon EOS 760D - EF 50 mm II  f/1.8.
Lite våriga och lila bilder från vår trädgård.
 
De senaste dagarna har himlen varit klarblå och plusgraderna ökat för var dag som gått. Helt underbart vårväder med andra ord. Personligen har jag försökt att varva seminarium, c-uppsatsskrivande och träningar med att njuta i solen. Vilket jag ändå lyckats ganska bra med. Som ett extra plus i kanten lämnades det sista personliga arbetet in under gårdagen och under helgen väntar både landetmys samt en heldag med jobb. Även det en bra kombination.

I ett iskallt Ikealand.

Canon EOS 760 D - EFS 18 - 200 mm.

Ovan syns en hel drös med vintriga bilder tagna under februari månad då vintern visade upp en av sina bästa sidor. För övrigt flyter vardagen på precis som vanligt samtidigt som våren äntligen börjar komma krypanas runt hörnet, därav publiceringen av bilderna innan dess bäst före-datum gått ut.

Ett litet stopp i vardagen.

Det var då inte igår jag kikade in här senast och egentligen finns det ingen bra ursäkt till varför heller. Tiden har helt enkelt ägnats åt andra vardagsbestyr. Med andra ord är det mesta sig likt, förutom en sak, införskaffade mig nämligen en ny kamera i januari. Resonerade mig fram till att min gamla vapendragare som varit med sedan 2010 hade gjort sitt och intalade dessutom mig själv att det var en förtidig examenspresent till mig själv. Så ja, nu gäller det bara att ligga i de sista tre månaderna, knåpa ihop en bra c-uppsats och sen rätt som det är väntar examen runt hörnet.