Från en magisk januarimorgon.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
 
Ovanstående bilder är tagna i torsdags morse i en helt magisk rosa värld och jag måste medge att ljuset verkligen var något utöver det vanliga. Därmed har jag försökt att inte redigera bilderna allt för mycket utan istället valt att behålla det naturliga i dem. För övrigt har lediga dagar bytt av varandra sedan jag sist kikade in här och därmed är batterierna förhoppningsvis fulladdade inför sista terminen som startar på måndag. Med andra ord återstår det enbart fem månader, en drös med grupparbete, inlämningar och en c-uppsatts innan jag är redo för allt vad arbetslivet har att erbjuda.

Freja & Isadora.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/2.0.
 
Lovade ju att publicera lite bilder från i somras häromdagen och ovan syns några hundporträtt tagna i augusti som faktiskt leget färdigredigerade ända sedan dess. För övrigt måste jag bli bättre på att både publicera och fotografera mer i år. Dels för att det i framtiden kommer vara roligt att kunna blicka tillbaka på alla bilder men inte minst för att det är så enormt kul att få vara lite kreativ bakom kameran.

Hej mitt vinterland.

Canon IXUS 230 HS.
 
Utanför fönstret faller stora snöflingor och jag har precis kommit in från en riktigt härlig vinterpromenad. Med andra ord finns det inte så värst mycket att klaga på för tillfället. För övrigt har sista inlämningsuppgiften för höstterminen bockats av under dagen så nu återstår bara lite korrekturläsning och sen några veckors ledighet på det. Helt enkelt inte så tokigt det heller och inte minst ska jag passa på att njuta till fullo innan sista terminen på universitetet ska kickas igång i slutet på januari.

Välkommen 2017.

Med ovanstående nio bilder vill jag tacka 2016 för allt vad det fört med sig samtidigt som jag välkomnar ett nytt spännande 2017 med öppna armar. Mer än så behöver inte sägas för tillfället utan resten får tiden utvisa.