Vår bästa tid är nu.

Rubriken kan tyckas klyschig men trots det är den allt bra sanningsenlig. För det finns då inte mycket som slår att våren väntar precis utanför ytterdörren och därmed allt vad det innebär. Okej en liten vit lögn det där sista kanske eftersom en måndag som denna både bestått av regn- och snökaos utanför fönstret. Men snart så börjar gräsmattorna förhoppningsvis bli lite grönare och plusgraderna lite högre. För övrigt syns ovan ett axplock av bilder vilka speglar de senaste veckornas tidsfördriv.

Årets första körsbärsblommor.

Canon EOS 760D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Ovan syns årets första körsbärsblommor tagna i torsdags innan snöovädret kom sådär lagom till påskhelgen. Passade för övrigt på att tillbringa långledigheten ute på favoritplatsen varvat med diverse jobb- och träningspass. Med andra ord batterierna blev så gott som fulladdade trots aprilväder och stundtals mer vinterkänslor än nödvändigt. 

Vårfeeling.

Sedan jag kikade in här senast har tiden rullat på riktigt fort och därmed har såväl uppsatsskrivande, lediga dagar i solen både inne i stan och ute på landet, innebandypass, löpturer samt lite jobb bockats av. Med andra ord vardagen i sitt esse och dessutom i ett bra sådant. För övrigt väntar två intensiva men roliga veckor och sen är vi mer eller mindre inne på upploppsbanan och slutspurten av den här utbildningen. Tänk att tre år kunde gå så fort.