Fulladdade batterier och vårtecken.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
Ovan syns lite vårtecken från helgen som gick.
 
Det här med att vara långledig är ungefär som balsam för själen, vilket inte alls låter hur klyschigt som helst eller så. Men det är faktiskt sant. Inte minst eftersom jag för andra helgen i rad fick tillbringa två dagar ute på favoritplatsen med bra sällskap, god mat, mängder av djurmys och en och annan långpromenad i det fina vårvädret. Att jag dessutom bockade av ett jobbpass samt invigde innergården på riktigt under gårdagen medför till att batterierna nästintill är fulladdade inför de kommande månaderna då juridikstudier står på schemat igen. 

Division ett nästa.

Precis som rubriken antyder så väntar spel i division ett nästa säsong, vilket blev klart igår kväll då vi besegrade Köping på hemmaplan med 7-3. Bortsett från den enorma lättnad som infann sig då slutsignalen tjöt så går det nästintill inte att beskriva hur skönt det faktiskt var att äntligen få gå ut som segrare efter den här säsongen. Inte minst eftersom den senare halvan inte allt för ofta slutat till vår nackdel, tyvärr. Men igår lyckade vi alltså vända ett så kallat matchunderläge till vinst, efter att söndagens bortamatch slutade i en uddamålsförlust. För övrigt sett till min egen prestation så är jag för en gångs skull nöjd, vilket inte händer allt för ofta. Att jag dessutom lyckades få in en boll i nätet under vardera match ser jag enbart som en stor bonus.

Långledig och kvaldags.

Bland det senaste från instagram.
 
Har inlett de två senaste morgnarna på altanen med en kopp kaffe i vårsolen, helt enkelt perfekt energiboost och inte minst ger det vårkänslor till max. Att jag dessutom har gått och tagit något slags mini-påsklov eller vad man nu ska kalla det för känns även det underbart. Det enda som återstår i den nuvarande kursen är enbart att hemtentan ska korrekturläsas och sen väntar vårens sista kurs. Med andra ord ytterligare ett universitetsår har gått så oerhört fort och jag kan nästan garantera att sista året kommer gå ännu fortare då vi inte minst får ge oss ut på praktik. För övrigt passade jag på att under gårdagen luncha inne i stan med Linn samt ikväll väntas sista kvalmatchen till division ett innan ledigheten rullas igång på riktigt.

Vårkänslor och övernattning på landet.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
Äntligen ekar inte arkivet tomt på nytagna och färska bilder.
 
Äntligen börjar vårkänslorna infinna sig lite mer, perfekt såhär till påsk och allt. För övrigt har jag sedan sist hunnit bockat av några få föreläsningar, ytterligare ett grupparbete samt nästintill skrivit klart den individuella inlämningsuppgiften vilket i sin tur innebär att jag förhoppningsvis kan vara långledig under påskveckan. Helt enkelt det är bra att ligga steget före ibland. Har dessutom spenderat två dagar ute på landet, ätit födelsedagstårta, strosat runt på vårvisning och därmed tittat på diverse maskiner samt haft det sådär allmänt perfekt som bara kan ha det där ute på favoritplatsen. Slutligen väntar idag en busstur till Köping samt första kvalmatchen för avancemang till division ett. Helt enkelt en bra vecka har passerat och nästkommande ser då inte ut att bli sämre den heller.

Innergårdshäng, djurmys och kvalspel på G.

Lite av det senaste från instagram.
 
Har mer eller mindre precis landat i soffan efter en hel dag ute på landet, med andra ord efterlängtat och välbehövligt till max då jag inte satt min fot där ute på fyra hela veckor. Vilket säger en hel del om hur min vardag sett ut... För övrig har jag sedan sist invigt innergården i vårsolen under torsdag-fredag samtidigt som tangenterna på datorn gick varma då rapportskrivande stod på schemat. Slutligen väntar några jobbtimmar under morgondagen samt en svängom i centrum efter det. Kort sagt en bra vecka har passerat och allra minst får vi inte glömma bort att vi i söndags kväll säkrade en kvalplats till division 1 då vi lyckades norpa åt oss en poäng (läs: oavgjort) av serieledarna som tidigare inte förlorat en enda match. Med andra ord bara det var ju en vinst i sig och inte minst gav det en bra start på ytterligare en ny bra vecka.

Lite småplock från februari.

Lite småplock från senaste tiden och min IPhone 5S.
 
Sedan jag kikade in här sist, vilket verkligen var en evighet sedan, tyvärr, så har det hänt lite av varje samtidigt som vardagen rullat på i hundratjugo. Bortsett från alla ekonomistudier och en avklarad tenta igår eftermiddag så har jag bland annat passat på att lyxade till det med hotellfrukost inne i centrum med Linn. Inser för övrigt i skrivandet stund att det var över fyra veckor sedan, vilket säger dels en del om min aktivitet här samt inte minst om mitt datoranvändande som är knappt märkbart nu för tiden. Hade dessutom äran att få tillbringa förra lördagen på relaxen på Sundstabadet då min vapendragare till kompis och numera Luleåbo Ida, fyllde 20 och var hemma över dagen, för att därefter bli bjuden på middag hemma hos henne. Slutligen att jag för tillfället saknar pälsklädda fyrfotingar och lantluft lite extra just nu kanske egentligen inte är så konstigt eftersom jag inte satt min fot där ute på allt för länge, fast till veckan blir det ändring på det men först ska läsårets näst sista kurs rullas igång.