Fem från i lördags.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
Ovan syns ytterligare fem vinterlandskap, som dessvärre regnade bort under gårdagen.

I ett iskallt Ikealand.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
 
Ovan syns lite allmänna bilder från gårdagen som tillbringades ute på favoritplatsen och där det enda som mer eller mindre fattas för att summera ihop dagen är matbilder eller bilder på våra stora fyrfotingar. För övrigt har en söndag som denna ägnats åt matchspel, vilket resulterade i go vinst på bortaplan och även ett bra avslut på en redan bra helg.

Vinterns första snö.

Lite favoritbilder från förra vintern samt tack och lov är det inte riktigt så kallt ute än som på bilderna ovan...
 
Utanför fönster börjar marken bli vit och för tillfället rullar lite julmusik i hörlurarna, första gången för den här hösten faktiskt (borde kanske skriva vintern istället?). För övrigt har jag precis som vanligt ingen aning om vart allt tid tar vägen, då den bara flyger iväg, men så länge bra besked och nyheter knackar på dörren (bokstavligt talat) så är jag nöjd. 

Novemberinspiration.

Ovan syns lite hus- och novemberinspiration. Bildkälla: 1 & 2.
 
Gårdagen tillbringades ute i ett regnigt Gaperud, perfekt helt enkelt trots ett mindre lyckat väder. Men vad spelar egentligen lite vädret för roll då man både har bra sällskap och mängder med pälsklädda varelser att skämma bort. En lördag som denna har däremot ägnats åt lite matchspel, som tyvärr inte gick riktigt som vi ville samt under morgondagen ska bland annat några jobbtimmar bockas av innan en ny vecka och framförallt ytterligare en ny kurs ska rullas igång.

Månadens Favoriter - September 2015.

Ovan syns septemberfavoriterna ungefär två månader i efterhand, men bättre sent än aldrig.

Effektiv onsdag.

Senaste från instagram och därmed resultatet av dagens paket i brevlådan samt småbarnsgos från förra helgen.

Har en onsdag som denna bockat av en husfotografering inför grupparbetet och självklart kollat in huset vi ska hålla en visning i lite längre fram. Dessutom har jag passat på att börja småskriva på den enskilda inlämningsuppgiften då vi bockade av diverse experiment under gårdagen inne i centrum samtidigt som vi därefter tog en gofika hemma hos en av tjejerna. Att jag slutligen enbart har en muntlig förhandlingsövning kvar imorgon innan jag kan ta helg känns hur skönt som helst. Med andra ord fredag stavas ledig och ledighet i sin tur betyder att en tur ut till favoritplatsen väntar.

Dags att kicka igång ännu en ny vecka.

Arkivbild.
 
Matchen i fredags slutade i vinst och därmed inleddes helgen på bästa sätt, att dessutom lördagen spenderades ute i Gaperud säger väll i stort sett allt. Med andra ord blev jag återigen (läs: precis som vanligt) bortskämd med god mat och dessutom mängder med småbarnsgos då lite nykomlingar hittat ut sedan sist jag var där. Lika så blev kvällen hos en av tjejerna i laget oerhört lyckad samt avslutade slutligen helgen med lite shopping på Bergvik och ett besök hos Farmor igår. Kort och gott kan jag väll helt enkelt konstatera att jag hunnit med i stort sett allt och lite till däremellan och är därmed redo för en intensiv vecka då bland annat ett nytt grupparbete ska kickas igång.

Senaste från instagram och fredagsfeeling.

Ovan syns bland det senaste från instagram och därmed mer eller mindre veckan som gått summerad i bilder. För övrigt tog jag helg runt tolvtiden idag, vilket verkligen inte hör till vanligheterna samt i kväll väntar lite matchspel på bortaplan. Dessutom ska morgondagen spenderas ute på favoritplatsen där diverse nytillskott tittat fram och kvällen därefter med bra sällskap, med andra ord väntar en helg med enbart roligheter och noll måsten. Perfekt helt enkelt.

Ny månad och ny kurs.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Bild från i helgen, då jag testa att fotografera med lite olika ljussättningar samt fönsterljus.
 
Ny månad betyder att fokus ska läggas på en ny kurs, eller i det här fallet två nya kurser då vi rullar igång ytterligare en kurs om någon veckan. Med andra ord blir det dubbelt upp resten av terminen, men som tur är verkar den första kursen riktigt bra och kul då vi bland annat ska få knåpa ihop vår egna försäljningsannons samt hålla i en husvisning. Personligen är jag kanske lite mer begeistrad av det första vilket inte minst beror på att man förhoppningsvis får använda sin kreativa sida. Men kul ska det i vilket fall som helst bli.

Första november.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Förstår verkligen inte vart tiden tar vägen, eller egentligen gör jag ju det såklart, men trots det tycker jag att allt går så oerhört fort. Vilket inte minst den här hösten gjort, den har bara försvunnit och vipps så är vi redan inne i november. 

Den här helgen däremot har det varit allt annat än fart i, vilket varit oerhört välbehövligt. Men trots att jag inte hade ett enda måste att bocka av har jag hunnit med mer eller mindre allt som jag inte tagit tag i de senaste veckorna. Bland annat har jag äntligen tagit mig tiden att se ikapp både filmer och tv-serier, fixat min egna müsli, ritat, fotograferat samt säkerhetskopierat alla kamerabilder. Dessutom som avslut på en redan bra helg fick vi även med oss en trepoängare till tabellen tidigare i eftermiddag då Munkfors stod som motståndare på hemmaplan.