Kvigutsläpp och sista rycket.

 
Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm + Canon IXUS 230 HS.
Tre oerhört nöjda tjejer från delar av årets kvigutsläpp.
 
Att maj månad redan passerat kom väll inte som någon nyhet direkt, inte heller att den gått lika fort som de senaste halvåret förvånar mig, men på sätt och vis är det faktiskt lite skönt. Däremot är det självklart att man skulle vilja pausa vissa stunder lite längre än andra men sånt är livet och jag klagar absolut inte. För det är emellan allt slit som man hittar alla små, bra och framförallt minnesvärda saker. Med andra ord, det jag hade i åtanke var att även om en av de mest krävande tentorna väntar på fredag, så är det med öppna armar jag tar emot den här veckan. För om det är något jag har lärt mig, så är det att så länge man ger allt och tänker positivt så brukar det mesta gå vägen, åtminstone någorlunda bra. Vilket i slutändan är allt som räknas.

Månadens Favoriter - April 2015.

Ja vad behöver egentligen sägas? Kamerna åkte fram desto mer i april, precis som vanligt och ovan syns några av favoriterna. 

Tjugo, fulladdade batterier och några intensiva veckor.

Bland de senaste från instagram, i form av favorittårtan samt lite kvigutsläpp födelsedagen till ära.

Det här med att tiden bara flyger iväg behöver jag knappt nämna längre och eftersom vi rullade igång ytterligare en ny vecka i morse så återstår det numera enbart två veckors intensivt matteplugg och lite andra småsaker däremellan innan jag är fri.
 
För övrigt har jag sedan sist passat på att spendera min tjugonde födelsedag ute på favoritplatsen, följt av ytterligare några bra dagar där ute samt en söndag bestående av jobb och intervaller. Med andra ord var batterierna fulladdade i morse samtidigt som högsta växeln lades i.

Månadens Favoriter - Mars 2015.

Jag antar att det heter "bättre sent än aldrig" av en anledning, men frågan är verkligen om det uttrycket passar in här? Men här är de i alla fall, favoriterna från Mars, si sådär två månader senare än lovligt ungefär. Dessutom hoppas jag verkligen att kameran åker fram och hänger med desto mer om några veckor då jag byter ut skolbänken mot lite jobb istället.

För lite tid.

Två av de senaste bilderna från instagram.
 
Att den här veckan rullat på i hundratjugo är det då ingen tvekan om, för har mer eller mindre ägnat all ledig tid åt bl.a. årets sista grupparbete. Men däremellan har jag även lyckats klämma in en körlektion, några egentligen för få träningspass för att jag ska vara nöjd, ett lagmöte samt tack och lov en heldag ute på landet igår, bortsett från lite marknadsstrosande mitt på dagen. För övrigt apropå något helt annat återstår det numera enbart ynka fem dagar tills även jag passerat tjugo-strecket och dagen till ära har jag både beställt favorittårtan och favoritmaten på platsen där jag trivs som bäst.

Ny vecka på ingång.

 Canon EOS 500D - EF 50 mm II.
Två bilder från Bryggudden, tagna för någon vecka sedan.
 
Ägnade större delen av gårdagen utomhus på favoritplatsen och bockade bland annat av en supergod lunch, en liten promenad med våra två minsta tjejer i koppel samt årets första gräsklipparrunda i bikni(!). En söndag som denna däremot har ägnats mer eller mindre åt jobb samt för tillfället väntar lite nödvändigt ikappläsande innan de sista föreläsningarna ska bockas av till veckan.

En fullspäckad helg.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
En fredag som denna väntar en av de sista föreläsningarna för det här året, en muntlig redovisning samt lite bufféätande ikväll. Med andra ord lär jag rulla fram innan jag kommer hem skämt och sido. För övrigt ska morgondagen än en gång spenderas på favoritplatsen innan söndagen både ska ägnas åt jobb och diverse andra småsaker.

Effektiva dagar är bra dagar.

Har en effektiv onsdag som denna bland annat bockat av en körlektion, tagit en sväng förbi jobbet, bockat av lite måsten i centrum, ett intervallpass inklusive lite bål- och benstyrka, några numera obligatoriska mattetal samt en kvällspromenad. Med andra ord en varierande samt inte minst effektiv onsdag har passerat och som slutligen avslutas på bästa sätt, nämligen i tv-soffan med senaste Greys Anatomy avsnittet. 

Senaste från instagram.

Ovan syns lite av det senaste från instagram och därmed ett urval bestående av bland annat en nästintill perfekt kvällsvy vid älven, rosa träd i överflöd (trots att jag egentligen inte ens är ett fan av färgen) samt en av godingen själv.

Välkommen Maj.

Bildkälla: tumblr.com - i brist på färdigredigerade bilder helt enkelt.
 
Att vi redan klivit in i maj känns lite ofattbart, då de senaste halvåret gått så himla fort. Men trots ett tempo som går i hundratjugo mer eller mindre dagligen (vilket jag absolut inte klagar över!) så har jag en långledig helg som denna hunnit med en hel del. För jag har både lyckats njuta ute på favoritplatsen, gosat med våra små vänner (och stora) i överflöd, bockat av filmmys med bra sällskap samt sett ytterligare ett antal på egen hand, avklarat lite försäsongsträning, en eftermiddag i solstolen, en extrem långpromenad i gårdagens kvällssol samt en massa mattetal. Men trots det sista så var batterierna mer eller mindre fulladdade i morse och dessutom inför en vecka där nästintill varenda dag redan är planerad för ovanlighetens skull.