En sen julikväll.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
 
Några bilder från förra veckan och en sådan där perfekt julikväll då man umgås lite extra, äter gott och sedan traskar hem i ett tjockt dimtäcke. Med andra ord lite perfekt sommarkänsla mellan alla regniga dagar.

En trädklättrare till katt.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
Två opublierade bilder från i början på sommaren.

Nästintill perfektion.

- Senaste från instagram och favoritplatsen. - 
 
Lugna listan rullar på för fullt på spotify, frukosttallriken är precis tömd, ute spöregnar det och om några timmar väntar några jobbtimmar följt av en eftermiddag med min vapendragare till kompis, Ida. Med andra ord helt olikt min numera vanliga vardag då jag de senaste tre veckorna varit bosatt i mitt andra hem, som inte omges av asfaltgator, täta villakvarter och allt vad stadslivet innebär. Men en dag inne i stan ska vi nog klara av, inte minst eftersom den fylls av bra saker samt dessutom så rullar ju bilen ut mot lantligare vyer redan under morgondagen.

Lite extra sommarmysigt.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Tre bilder från vår sommarmysiga altan inne i stan. 

Lyckligt lottad och en blandad sommarkompott.

Canon EOS 500D.
 
Kände att jag kanske borde kika in här, för att dels tala om att jag lever (läs: varför skulle jag inte?) samt inte minst för att såhär två veckor efter fotograferingsdatum publicera några av alla sommarbilder. Där största anledningen är för att jag har en drös nytagna bilder som ligger och väntar på att få redigeras fram. För övrigt har jag den senaste veckan bott ute på favoritplatsen och bara njutit av allt, verkligen allt och inte minst insett för varje dag som går hur lyckligt lottad jag är som har möjligheten att få vara här ute istället för inne i stan. 

Sommartider och söndagsjobb.

Bland det senaste från instagram.
 
Hemma över dagen för att bland annat avverka lite söndagsjobb, vilket är helt okej egentligen även om jag stormtrivs betydligt mer ute på landet och favoritplatsen än vad jag gör inne i stan. Men det visste väll redan hälften av alla som kikar in här, då det inte direkt är någon nyhet. För övrigt har de senaste dagarna ägnats åt det gamla vanliga, djurmys i överflöd, bra sällskap, god mat, lagom mycket måsten samt till en hel dags gräsklippning. Med andra ord det kan inte bli bättre och redan i morgon rullar bilen ut mot mer lantliga vyer igen, om än bara för en dag den här gången.

Fyra enkla.

Canon IXUS 230 HS.
Fyra sommarbilder knäppta med min lilla kamera under den senaste månaden.

Svensk sommar på burk.

Canon IXUS 230 HS.
 
Passade på att plocka årets första blåbär häromdagen då vi var ute på promenad, med andra ord sommarkänsla till max. För övrigt spenderas för det mesta dagarna ute på landet i ett regnigt Gaperud, till att köra bil samt för tillfället med en enorm träningsvärk sen tisdagens backintervaller som genomfördes i Svinbäcken.

Månadens Favoriter - Juni 2015.

Årets första riktiga sommarmånad och därmed en av de rikare månaderna när det gäller bilder, dessutom har jag en mängd favoriter bland annat från då jag fotograferade vid studentbalen. Lika så finns det allt en och annan bild som varken visats eller redigerats fram än, tvärr. Men det kommer nog så småningom, om inte nu så kanske någon kall och grå höstdag då bildarkivet ekar tomt. 

För det här slår allt med hästlängder.

Svensk sommar då den är som bäst, ja så kan man verkligen sammanfatta ovanstående bilder, i alla fall om ni frågar mig. För det finns verkligen inget bättre än att få spendera en hel vecka ute på favoritplatsen, i ett perfekt svenskt sommarväder där man varvar hökörning, djurgos, bra sällskap och självklart en och annan soltimme om vartannat. Med andra ord perfekt är bara förnamnet. Att jag dessutom lyckats få med åtminstone bl.a. en sommarbild i NWT i år igen är enbart ett plus i kanten jämfört med allt annat. 

Solkysst hud och sommarperfektion.

Arkivbild från förra året.
 
Efter två härliga dagar ute på favoritplatsen har jag haft en så kallad mellandag inne i stan idag, då jag enbart passat på att bättra på brännan samt ta en gofika hos farmor. Med andra ord en sådan där onsdag som behövs någon gång emellanåt. Men underbart är kort sägs det ju, eller i det här fallet underbart byts ut mot något underbarare för i morgon bitti rullar bilen ut till favoritplatsen igen, där det både väntas gräsklippning samt förhoppningsvis hökörning och självklart mängder med djurmys. Helt enkelt mer eller mindre sommarperfektion samt inte minst oerhört sommaridylliskt om ni frågar mig.