God Jul & Gott Nytt År.

Passar på att kika in här en snabbis, emellan frukosten och årets sista jobbpass för att säga God Jul och Gott Nytt År. För övrigt har min jul hittills varit nästintill som vilken jul som helst och lika så kommer garanterat de resterande dagarna mellan jul och nyår också att förbli. Med andra ord ska nytta blandas med nöje, precis som vanligt då verkligheten trots allt flyger fram oavsett om det är helgdagar eller inte. Men som sagt, God Jul och Gott Nytt År, samt jag hoppas alla där ute får umgås precis så mycket de vill med sina nära och kära.

En bra tisdag.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
Bilderna är från en dag förra veckan då det i alla fall fanns lite hopp om vinter.
 
Två dagar kvar till julafton och granen är precis klädd. Har dessutom passat på och luncha ute på Bergvik med bra sällskap och därefter gjort ett besök samt bytt paket hemma hos en saknad Ida. Med andra ord en toppentisdag som enbart bestått av bra saker. För övrigt väntar en lugn morgondag med lite småplock innan diverse julfirande och jobbpass ska bockas av under julhelgen. 

Årets första julbord och "jullov".

Med drygt en vecka kvar till jul passade jag och tre tjejer i klassen på att ministarta vårt så kallade "jullov" under gårdagen. Med andra ord efter det att gruppuppgiften bockats av samtidigt som vi bjudit varandra på lite julfika passade vi även på att luncha ute på IKEA och ta del av deras julbord. Helt enkelt både mysigt och gott innan vi skiljs åt för i år. För övrigt väntar en lugn dag hemma med fokus på finansiering och investering samt förhoppningsvis hinner jag även med en långpromenad med kameran i högsta hugg då allt utanför är vitt av frost.

13 december.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Har precis kommit in från en långpromenad och myst ned mig under min nya favoritfilt. Helt klart mysigaste julklappen till mig själv i år. För övrigt borde en del måsten bockas av idag och inte minst borde de sista julklapparna handlas då veckan som kommer ser ut att bli fullspäckad.

Månadens Favoriter - Oktober 2015.

Säger precis som de senaste gångarna jag lagt ut de här, bättre sent än aldrig. Oktober var i vilket fall som helst den höstmånad då jag fotograferade som mest och kanske även som bäst, dels jämfört mot tidigare år men även utefter det jag fick fram. Om inte annat så togs en hel del av mina favoritbilder från i år under årets tionde månad.

Småbarnsgos och en helt vanlig tisdag.

Canon IXUS 230 HS + IPhone 4S.
 
Trötter här, skämt och sido. Nej men helt ärligt efter en hel dag med både övningsföreläsning, grupparbete och ytterligare lite fokusering på investeringsbegrepp börjar trots allt produktiviteten avta. Vilket kanske inte är så konstigt egentligen, däremot klagar jag inte utan istället är det enbart bra att vara lite effektiv ibland. Men, för det finns oftast ett sådant, för tillfället skulle jag mer än gärna befinna mig som på bilden ovan. I en kalvbox med en halvdagsgammal liten krabat och bara mysa, för det kan verkligen vara något av det mest rogivande som finns. Åtminstone under de första tjugofyra timmarna då de inte har allt för mycket aktivitet för sig. 

Andra december.

Ovan syns bland det senaste från instagram.
 
Att vi redan klivit in i december är för mig lite ofattbart, för tiden går så oerhört fort, vilket det känns som att jag sagt hela hösten. Men jag har i alla fall införskaffa mig åtminstone lite julkänslor sedan sist, inte minst eftersom det traditionsenliga pepparkaksbaket stod på agendan i lördags ute i Gaperud. Med andra ord lika mysigt som varje år. För övrigt bortsett från diverse letande av julkänslor har jag bland annat bockat av en examination som till mestadels bestod av gofika och lite husvisande, innebandytittande med laget, kalasfirande samt lite annat smått och gott i hopp om att fördriva tiden.