Då dimman lättnar.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
 
Ovanstående bilder är tagna en tidig augustimorgon (läs: de första runt femtiden) både innan och efter att våra fyrfotade mammor hämtats in för morgonmjölkningen. Att dessutom varenda bild enligt mig har det där lilla extra gör att jag personligen gillar dem ännu mer, samt som om de inte vore nog finns det ytterligare en morgon dokumenterad och oredigerad i arkivet. Med andra ord, det lär dyka upp åtminstone ett inlägg till inom en snar framtid. Vilket inte hör till vanligheterna numera.

I full gång igen.

Under de senaste veckorna då det ekat tomt här inne har jag passat på att njuta till fullo av att vara ledig, kört in mängder med hö ute på landet, tagit tillvara på alla stunder däremellan, tränat samt rullat igång mitt andra år på universitetet. Dessutom har en helg som denna ägnats åt innebandy rakt igenom då Kallsta Open är i full gång samt under dagen väntar en semifinal och därefter får vi se vart det hela slutar. Men först väntar en ordentlig frukost som uppladdning.

Månadens Favoriter - Juli 2015.

Av de fåtal bilder som redigerats fram är dessa helt klart några av favoriterna från föregående månad. Däremot finns det trots allt ett antal bilder kvar att fixa fram men då varken tiden, orken eller lusten finns till detta för tillfället får det helt enkelt vänta tills längre fram i höst. 

Livet på landet.

Lite av det senaste från instagram och därmed en ganska så bra sammanfattning av de senaste fem veckorna då jag rent ut sagt hade bosatt mig på landet. För övrigt väntar ynka två jobbdagar samt en ledig vecka innan höstterminen drag igång på allvar och som det ser ut nu får jag både njuta av sol i mängder, djurmys och bra sällskap. Med andra ord det kan inte bli annat än ett bra slut på en bra sommar.

Körkort och strålande solsken.

De senaste dagarna går det verkligen inte att klaga på för fem öre, för de har alla varit helt underbara på många tänkbara sätt och inte minst har solstaden valt att visat sin bästa sida samtidigt som jag nästintill varit helledig. Perfekt kombination med andra ord. Men bäst av allt var nog då jag under gårdagen äntligen fick mitt efterlängtade körkort och därmed har jag bockat av ännu ett av sommarens projekt. För övrigt väntade under gårdagen självklart lite firande med mat och bra sällskap samt en välbehövlig eftermiddag ute i Gaperud, återigen perfekt till max.

Favoriten själv.

Canon EOS 600D - EF 50 mm II  f/1.8. (Idas kamera).

Sedan sist har jag avverkat några jobbdagar, spenderat helgen ute i Gaperud och gått upp före fem samt innan solen ens hann visa sig ovanför trädtopparna enbart för att hämta hem våra fyrfotiga mammor. Klämde dessutom in ett extra jobbpass under söndagen samt en eftermiddag med favoriten på bilderna ovan och som jag kommer sakna henne då hon flyttar så långt norrut det bara går i vårt avlånga land i slutet på denna veckan. Åtminstone för många mil bort om ni frågar mig.

Back to business.

Canon EOS 500D - 18 - 200 mm.
 
Fem veckors semester har nu passerat och i onsdags var det dags att återvända till jobbet, om än bara för två veckor den här gången och dessutom med en mjukstart på enbart två dagar. Med andra ord lagom avancerat och ansträngande såhär i början, däremot en lite större omställning när det gäller boende. För det är trots allt en skillnad i att bo i ett hus på landet, med stora grönytor och minimalt med måsten jämfört mot med ett radhus inne i stan. Men det kanske är bra med en mjukstart innan allvaret drag igång igen om några veckor samt inte minst får jag ju spendera helgen ute på landet med bra sällskap.