Femtio nyanser av rosa.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Ovan syns tre oerhört enkla bilder från i söndags då mamma och jag passerade Stadsträdgården fortare än kvickt.

Valborg och långledig helg.

Canon EOS 500 - EF 50 mm II  f/1.8.

Sedan jag kikade in här sist, vilket inte var allt för längesedan egentligen, har jag dels stillat fotosuget lite (läs: om än inte så som planerat), bockat av ytterligare en lång löptur med bra sällskap, avklarat tre mastiga föreläsningar om skatter, räknat uppgifter på något helt annat, klämt in lite kvällspromenader samt bockat av en körlektion i morse. Med andra ord allt rullar på i ett hejdundrande tempo och att det redan är sista april i morgon är mer eller mindre ofattbart. För övrigt ska morgondagen bland annat spenderas ute på favoritplatsen där återigen ett nytillskott på fyra ben väntar samt med ytterligare lite bra sällskap på kvällen.

En bättre helg.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Spenderade ju som planerat gårdagen i Gaperud där bland annat god mat och mängder av småbarnsgos väntade då vi både fått och väntar ytterligare tillökning av fyrfotingar. Med andra ord hur mysigt som helst. En söndag som denna har däremot bestått av både nytta och nöje samt inte minst har ett par nya springskor inskaffats och självklart invigts.

Ett hav av harsyra.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Fyra helt klart favoritbilder från veckan som gick.

Ett lite grönare inlägg.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Diverse vårtecken från veckan som gått.
 
De senaste dagarna har varvats av innergårdshäng, föreläsningar, exelövningar, diverse långpromenader, träning samt lite bilkörning. Med andra ord en ganska så bra kombination egentligen och att dessutom morgondagen ska spenderas på favoritplatsen gör mig självklart ingenting. 

Nästan lite för bra för att vara sant.

Bland det senaste från instagram.

Man kan ju allt annat än att klaga på de senaste dagarnas väder i alla fall då Karlstad både levererat med sol i överflöd samt plusgrader upp emot 20-strecket. Perfekt med andra ord om det inte vore för en sak, nämligen att det ska varvas med diverse föreläsningar. Men det är nog egentligen bra, i alla fall för mitt eget bästa och inte minst eftersom jag lär mig något som jag kan ha del av längre fram i livet. För övrigt bortsett från diverse mattetal och innergårdshäng så har jag återigen bockat av lite intervaller, några kortare fotopromenader samt ikväll väntar en längre löptur med en tjej i laget då en sak är säker, nämligen att man både springer längre och bättre med sällskap. 

Lite mer färg och lite mer vår.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
 
Sedan sist vilket jag för övrigt tycks inleda minst vartannat inlägg med har jag förutom allt vardagligt bland annat bockat av ett spontant lunch och fotoutställningsbesök med Lisa inne i centrum, avklarat några intervall och styrkepass samt en och annan promenad. Dessutom passade jag tidigare idag på att inviga bikini för i år på innergården under eftermiddagen samtidigt som damernas och herrarnas SM-finaler rullade bredvid på datorn. Med andra ord en helt okej vecka har passerat och i morgon får jag förhoppningsvis även stilla fotosuget lite, vilket är mer än välbehövligt.

Säsongsavslutning.

- Reprisbild från säsongen som gick. - 

Bockade av en spontan lunch på IKEA under gårdagen med bra sällskap som uppladdning inför kvällen. Att dessutom avslutningsfesten helt klart slog alla förväntningar var ju enbart ännu bättre. Med andra ord supertrevligt både innan och väl på plats. Så ja än en gång det fanns det många fördelar med att testa något nytt i höstas då jag bytte färg på matchtröjan, inte minst för att jag fått lära känna en hel drös med genomgoa människor. För övrigt spenderades dagen utomhus på favoritplatsen med konstigt nog mer energi än jag förväntat mig och självklart passade jag även på att gosa lite extra med våra små nykomlingar.

Lite av det senaste.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
En gammal favorit från hösten 2013.
 
De senaste dagarna har precis som resterande delen av veckan varvats av mattetal, körkortsteori, lite innergårdshäng, kvällspromenader samt ett och annat träningspass. Med andra ord relativt enformigt men ändå en helt okej kombination eftersom jag fått en hel del gjort. För övrigt väntar lite lagavslutning ikväll samt därefter ska morgondagen spenderas på favoritplatsen där ytterligare ett nytillskott tittat fram. ...så om jag är allt för trött får jag väll helt enkelt gosa lite extra med den lilla (läs: som om jag inte skulle gjort det ändå?).

Har brist på bra rubriker.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Ytterligare ett vårtecken från förra veckan.

För tillfället händer det inte allt för mycket, bockade av lite uppgifter igår, läste lite i kursboken enbart så att jag med gott samvete kunde spendera eftermiddagen på innergården samt passade även på att köra ett intervall- och benpass igår kväll. Att dessutom dagen ser ut att bli mer eller mindre likadan är väll en av smällarna man får ta då det vankas egenstudier i en hel vecka.

En lite vårigare bildbomb.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8 + EFS 18 - 55 mm.
Lite vårbilder från veckan som gick.
 
Gårdagen spenderades i ett relativt soligt Gaperud där, precis som alltid, både djurgos och bra sällskap stod för dagens sysselsättning samt en springtur då jag kom hem. Med andra ord perfekt till max. Däremot är det tillbaka till verkligheten som numera gäller då diverse räkneuppgifter väntar. Men jag ska nog lyckas knäcka den koden också, som med allt annat nytt som dykt upp det här året. 

V å r t e c k e n .

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Ovan är en liten extra vårhälsning ned till Tyskland tagen under gårdagen.

Påskmat, utomhuspromenader och bra sällskap.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
 
Sedan sist har jag spenderat långfredagen ute på favoritplatsen där både djurgos i överflöd, god påskmat och en eftermiddagspromenad i solen hunnit bockas av. Dessutom knäpptes en och annan vårbild med kameran samt inte minst togs årets första utomhuspromenad med vår lilla minsting, vilket alltid symboliserar lite mer vår.

Gårdagen däremot spenderades både till lite ikappläsande på altanen under förmiddagen samt följt av ytterligare lite solhäng med Ida under eftermiddagen. Därefter hade jag även förmånen att bland annat bli bjuden på ytterligare en god påskmiddag hemma hos henne innan jag slocknade direkt i sängen igår kväll. Slutligen ska även den här dagen spenderas med min vapendragare inne i stan och till en tur till farmor, men först väntar lite söndagsjobb. Med andra ord summerar man detta har jag haft en oerhört bra helg och inte minst finns det äntligen en och annan bild att redigera fram i arkivet.

Första April.

Ytterligare en favoritbild från förra sommaren.
 
Har hittills bockat av två av tre jobbpass och hälften av föreläsningarna för den här veckan, med andra ord är det inte långt kvar till helg. Att jag dessutom har en hel veckans ledighet som väntar på mig känns jättebra. Eller åtminstone den delen som innebär att jag kan planera mina dagar precis hur jag vill. För egentligen så väntar en drös med kalkylerings- och investeringsberäkningar som ska nötas igenom, men det är en helt annan femma och innan det tänker jag passa på att njuta lite extra ute på favoritplatsen till helgen.