10 Days - 10 Challenges, 10 Facts.


Hittade en liten utmaningslista på en blogg jag brukar kika in på lite sådär ibland och tänkte att även jag kanske skulle ge det en chans eftersom det inte händer allt för mycket här, bortsett från alla bildbomber som publiceras. Att det däremot visade sig svårare än någonsin att hitta tio saker att skriva (konstigt nog?) är en annan femma.
 
♦ Som många kanske redan vet så har jag inga syskon och det trivs jag också med! Vilket till stor del kan bero på att jag istället fått en extremt bra och guldvärd relation till min mamma, då vi både delar samma (tråkiga) humor och ibland (allt för ofta) är aningen för lika i allt...

♦ Sedan jag fick min första kamera har jag tagit mer än 60.000 bilder. Det är så sjukt(!) att jag knappt kan förstå det själv.

♦ Det här med att ta studenten känns faktiskt aningen skrämmande och självklart även jättebra. För visst lockar det att testa något nytt, samtidigt som det gamla vanliga känns som trygg och säker mark.

♦ Jag hatar, verkligen hatar att gå barfota i skor. Det spelar ingen roll om det är joggingskor, converse eller ballerina för det är lika obehagligt vilket som.

♦ Jag är oftast blyg då jag träffar nya människor.

♦ Jag har ofta (för?) höga förväntningar på mig själv och ställer krav på det mesta jag gör, vilket både är bra och dåligt.

♦ Om jag var tvungen att välja mellan att bo inne i en stad eller ute på landet för resten av mitt liv skulle jag inte tveka en sekund. För hur bra det än är i stan (och inte minst nära till allt) så trivs jag betydlig bättre där jag kan gå som jag vill ostörd och bara va.

♦ Jag har hellre få riktigt bra vänner än många bekanta och halvdana.

♦ Jag är hungrig nästan jämt och då spelar ingen roll hur mycket jag ätit eller när jag senast åt.

♦ Jag överanalyserar det mesta.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: