Mallorca 2014 - Borta bra men hemma bäst!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, eller hur för den delen heller... För det första har jag haft världen bästa vecka nere på Mallorca i Cala Bona med en människa som det varken går att ha tråkigt med eller bli sur på och som dessutom kan sammanfattas som jordens bästa kompis. Utan överdrift. ...eller som en kypare sa "vi är lite som mentala systrar" med andra ord hon är lite som den syster jag aldrig haft innan.

För det andra är det första gången på drygt 1,5 vecka som jag startar datorn. Med andra ord jag har både en del mail och diverse småsaker att gå igenom. ...OCH inte minst över hela ett och ett halvt tusen bilder att gå igenom samtidigt som det sista jag vill är att sitta framför datorskärmen. Med andra ord bra kombination? Nej!

För det tredje var det oerhört gött att komma hem, på ren värmländska, trots att jag faktiskt inte hade allt för mycket hemlängtan även om jag självklart saknade vissa saker. Så som t.ex. djurgos, familj och havergrynsgröt. Japp jag vet, knäppt att sakna lite krossade korn blandat med salt och mjölk men det gjorde jag och lika så mjölk. Så vad tror ni det första jag gjorde var när jag kom hem? ...och inte minst tog en heldag ute i Gaperud igår! Slutligen har jag idag avverkat lite söndagsjobb och imorgon väntar min första "riktiga" sommarjobbsdag följt av en av de bättre veckorna i mitt liv. Studentveckan.

För det fjärde och sista så syns ovan de bilder som kom upp på instagram under veckan och resten av bilderna lär väll dyka upp förr eller senare. Men inte ikväll.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: