F r e d a g .


- Gammal goding till bild(igen) från i somras. -

Tog helg redan vid tolvtiden precis som de senaste fredagarna, men har sedan jag kom hem suttit och plockat med mitt Gymnasiearbete och bokstavligt talat hällt i mig kaffe för att kunna hålla ögonen öppna. Men det känns i iaf gött att jag kommit igång lite... För övrigt väntar en lugn kväll hemma då jag inte tänker lämna varken soffan eller filten de närmsta timmarna, även om det inte direkt var tanken från början.

Tom är ingenting och det var tomt i mig.


En torsdag som denna avslutas på bästa sätt, eller ett av de bättre i alla fall, nämligen framför tumblr i hopp om att hitta lite inspiration samtidigt som favoritmusiken rullar i hörlurana. Vilket egentligen speglar de flesta torsdagskvällarna, då jag dels är fri från kvällsträningen och bockat av veckans längsta skoldag. 

Sick of cold weather.

- Gårdagens instagrambild. I brist på både tid och bilder.
 
Gick och hämtade ut mitt mystiska paket som hade anlänt idag efter skolan. För lite mystiskt var det faktiskt, då jag inte hade en blekaste aning om vem varken avsändaren var eller vad det innehöll och lika så hade jag ju inte beställt något heller. Men, så fort jag såg kartongen insåg jag att det var mitt förstapris som anlänt och sen var det inget mer med det. Förutom att jag fick mig en kall promenad hem från konsum innan jag tog ta i mitt gymnasiearbete. ...och slutligen väntar nu dagens träningspass.

Written on these walls are the colours that i can't change.

Canon EOS 500D - 18 - 55 mm.
 
Tre enkla siluettbilder från i söndags(?) då jag fick något spontaninfall och tog fram kameran och hittade någon liten lampa, som dessutom fick agera ljuskälla då resten av rummet var nästintill helmörkt

För övrigt har jag som varje onsdag sovmorgon, vilket faktiskt är riktigt skönt trots att jag egentligen går upp lite för tidigt. Men istället bänkar jag mig alltid under en filt och lite gamla PH avsnitt. Vilket helt klart fungerar det också. Dessutom ska jag efter skolan hämta hem något mystiskt paket på posten och helt ärligt så har jag ingen aning om vad det kan vara...

Your mistakes do not define you.


- Gammal goding från i somras i brist på både tid och bilder. - 

Bockade ju som tidigare nämnt av matteprovet i morse och bortser man från att det troligtvis inte gick riktigt så bra som jag vill så känns det i alla fall skönt att det är över. ...och helt ärligt, vad gör det om hundra år, som alla andra alltid säger. Dock så betyder det inte att jag nu kan lägga mig på latsidan för det. Men i och med att jag fick ett bra besked förut idag så känns studenten inte lika skrämmande och tiden fram tills dess gäller det bara att hålla ut.

M å n d a g s b a b b e l .


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
- Drygt två veckor gamla bilder eftersom jag är för lat för att gå ut och ta nya ;) - 
 
Matchen igår slutade efter lite väl mycket studsbollsspel och lite väl mycket kaos här och var i en go 7-3 vinst. Vilket också var det viktigaste, nämligen att plocka ytterligare tre poäng den här säsongen. Dessutom är jag för egen del så nöjd som det bara går att vara efter gårdagens omständigheter.


Slutligen kommer även den här måndagen avslutas som alla andra, med dagens andra innebandypass, lite fys på det och troligtvis lite egen bålstyrka innan jag tar kvällen och myser ned mig i tv-soffan.

Varma och kalla toner, plus en söndagstur till Kil.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
- Testade någon ny typ av redigering förut, som både känns varm och kall på samma gång... -
 
Inledde en söndag som denna med sovmorgon, vilket självklart var uppskattat till max. Lika så min extremt långa frukost framför någon inspelad film passade in perfekt och de närmsta timmarna tänker jag göra minst möjliga innan bilen vid tretiden rullar iväg mot Kil, där även veckan kommer avslutas och har vi tur får vi med oss tre pinnar hem. Eller rättare sagt vi ska. Punkt. 

Ibland vet jag inte vad jag gör, jag känner bara en skyldighet och behovet att göra det.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
 
En lördag som denna har ägnats åt en supersnabb svängom inne i stan, där bl.a. tröjan ovan fick följa med hem och därefter har jag i stort sett begravt mitt huvud i matteboken. Med andra ord, det ska bli så obeskrivligt skönt på tisdageftermiddag då provet är avklarat, om de nu går som jag vill de vill säga...

Dessutom som så många andra gånger då jag går hemma lyckas jag med både det ena och andra. Så som förut, då jag helt spontant monterade upp kameran i sovrummet, trots att jag egentligen var på tok för trött. Men bilder skulle knäppas och att vissa blev relativt bra gjorde ju inte saken sämre såhär i efterhand.

L o u i s T o m l i n s o n .


Knåpade ihop de här på två timmar igår kväll. Förstår dock inte själv hur det kunde gå så snabbt? Brukar ta minst det dubbla och nu har jag dessutom inte gjort något liknande på ett halvår. Men, men blev i alla fall nöjd och det är väll huvudsaken. Sen att skuggningen är bättre i verkligheten tror jag ni förstår själva.

För allt som finns kvar är en dröm.

Någon gammal bild som låg oanvänd i arkivet, troligtvis från i somras efter en av alla soldagar.
 
En fredag som denna var det konstigt nog skönt att lämna sängen i morse, i alla fall för en stund, vilket till stor del berodde på den extrema träningsverk som jag åstadkom igår. Men jag klagar inte, utan snarare tvärs om. För det känns bara bra att gå runt med träningsverk i hela överkroppen samtidigt som man dock känner sig lite mindre smidig...


Lika så kändes det även bra att få ett av proven avbockade idag, samtidigt som jag därefter tog helg vid lunchtid. Eller helg och helg vet jag väll inte, då jag faktiskt tog tag i mitt Gymnasiearbete på riktigt förut. Vilket även det känns bra trots att jag både har det tyngsta provet och rapportdelen kvar.

I love those random memories that makes me smile.


Lite små go'saker från december och min Iphone. Med andra ord bra umgänge, myskvällar, bak- och fika lektion i skolan innan studentfesten, julgransletande, matchuppladdning, fina solnedgångar och massa mer.

Lite mera skog, insnöade staket och vår finfina gran...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm.
 
Tog även dessa bilder i söndags under vår skogspromenad och ovan syns fyra av favoritbilderna samt när de här kommer upp sitter troligtvis jag och skriver kommunikationsprov.

Årets första semla.

Inledde dagen med ett litet gympass i morse, vilket egentligen är allt annat än vad jag brukar hålla på med. Men det kändes faktiskt bra trots ovanheten och inte minst förväntar jag mig en rejäl träningsverk imorgon. Eller rättare sagt jag känner av den redan nu, i armarna. Vilket kanske inte är så konstigt...

För övrigt har de två senaste dagarna konstigt nog rullat på relativt fort, trots att bl.a. gårdagen och inte minst kvällsträningen gick allt annat än bra. Men man måste få ha sådana dagar också och som plåster på såren, (vilket egentligen är helt fel ordval), så tog mamma med sig en semla(tårtbit) hem från Gaperud tidigare idag och därmed har årets första semla ätits.

P a t r i c k D e m p s e y .


Insåg häromdagen att det var otroligt längesedan jag höll i en penna och åstadkom något som dels varken kan anknytas till bokstäver, siffror eller skolan. Med andra ord suget efter att skissa ihop något litet har börjat krypa fram, precis som alltid då man har som mest att göra. Vadå inte alls typiskt eller så?

Så ja, jag får väll helt enkelt börja leta fram lite inspiration och sen ta mig tid. Typ som med bilden ovan, som för övrigt producerades fram i augusti förra året och som inte minst glömdes bort tills häromdagen. ...och enda nackdelen med den är helt klart skuggningen på tröjan. Annars är den en storfavorit.

Vitt, svart och allt där emellan.

Vårinspiration och lite saker som jag gärna skulle fylla min garderob med. Inte minst de vita conversen då mina är för små (får skylla mig själv jag vet) och ja det andra tar jag självklart också gärna emot.

S n ö p r o m e n a d ❆ ❄ ❆ ❄ ❆ ❄

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Lite snöiga vinterbilder från söndagens skogspromenad.

You don't have to know exactly.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Två bilder från i söndags på ett av de finare husen jag vet. Inte minst läget...
 
Har precis stängt igen matteboken för idag och rullat igång myslistan på spotify samtidigt som jag inväntar kvällens träning. Med andra ord en helt vanlig tisdag har snart passerat, enda skillnaden är dock att vi bytt till vårterminens schema och därmed slutar vi numera två timmar tidigare istället för vid femtiden. Vilket uppskattas till max och inte minst nu när ljuset börjar komma tillbaka samtidigt som suget efter att fotografera bara växer sig större.

Tried almost everything still spinning around.

Har en måndag som denna lyckats hinna med två innebandyträningar, ett litet fyspass med laget, lite egen mag-och-bål träning då jag kom hem och x-antal timmar nergrävd i matteboken. Vilket kommer spegla stora delar av den här veckan. Så ja förvänta er inte allt för mycket trots att jag har en drös bilder att publicera, dessvärre enbart på snö och först och främst måste jag ju hinna redigera dem.

All publicitet är bra publicitet.

I torsdags fick jag ett sms av min moster, att jag vunnit någon fototävling, Månadens bild, i en veckotidning (översta bilden). Detta uppskattas självklart och inte minst eftersom den bilden blev en av mina personliga storfavoriter från 2013. 

Dessutom som grädde på moset, eller vad man nu säger så hade jag även med en av mina andra favoritbilder (understa bilden) från förra året i en annan tidning samma vecka. Vilket även det är kul eftersom jag trots allt vill visa upp mina bilder.

...och eftersom jag tog mitt lilla bildcollage från instagram så hittas bättre kvalité på bilderna här och här

Kärlek till söndagar som dessa ♡

Dagar som dessa behövs i min, enligt mig, på tok för enformiga och noggrant planerade vardag. Med andra ord jag behöver få några timmar för mig själv ute på världens bästa plats. Även om jag nu inte är direkt ensam utan istället umgås med bra sällskap, gosar och kramar våra fyrfotingar i mängder eller rättare sagt tills jag nästintill är mer eller mindre uppäten, går promenader i skogen och därefter äter mat tills magen står i fyra hörn samt andas in så mycket lantluft att jag slocknar direkt då bilen rullar hem till Karlstad igen vid halvfem-tiden.

Ovan ser ni för övrigt dagens instagrambild och precis som alltid vår charmiga familjemedlem.

What goes around comes back around.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Spelade ju som sagt bortamatch igår kväll i Arvika, vilket dessvärre inte slutade till vår fördel, förlust med udda målet och min egen prestation är en av de som ja tänker lägga bakom mig. Lika så slutade tyvärr dagens match i en uddamålsförlust, men däremot är jag åtminstone lite mer nöjd över min insatts. Vilket känns bra. För övrigt så väntar en myskväll hemma i tv-soffan med frukt samtidigt som morgondagen kommer spenderas ute i Gaperud. Vilket helt klart är på tiden.

G a m e d a y.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Haft en relativt smärtfri och kort fredag där eftermiddagen spenderats hemma med lite PH, mat och allmänt mys eftersom bilen om två timmar rullar upp mot Arvika och årets första bortamatch. Men först väntar lite mat(igen) och en ordentlig dos med taggtråd för här ska det taggas till ordentligt eftersom jag absolut inte tänkt åka hem utan tre poäng senare ikväll!

Don't quit your daydream.

De närmsta dagarna har gått i hundratjugo då nästintill varenda minut varit uppbokad, dessvärre känns det såhär i efterhand som jag inte hunnit med någonting. Precis som vanligt alltså. Trots att jag både befunnit mig innanför skolans väggar lite för mycket, tränat, skottat för mycket snö (det räcker helt klart nu!), försökt tränga in lite tråkiga måsten, gjort en liten vurpa då jag gick från bussen igår, haft Ida på besök som matgäst innan gårdagens träning och en massa mer...

Så ja, det är nog tur att det väntas helg imorgon och dessutom relativt fort eftersom vi slutar innan lunch. Sen att helgen inleds på bästa sätt med lite matchspel är bara positivt, dessvärre borta i urskogen där det garanterat lär finnas ännu mer snö.

Samt ja, jag valde att testa något nytt ovan och för att få göra något mindre vettigt för någon minut eller två sen om det blev bra eller inte har jag inte bestämt mig för än. ;)

You don't have to know exactly who you are


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Tisdag och tre skoldagar kvar till helg, i min värld en dag för mycket, då jag gått och trott att det varit onsdag i stort sett hela dagen. Men icke. Dessutom trodde jag vi skulle slippa mer snö nu, men istället ser det bara ut att bli mer och det enda positiva med de hela skulle vart om jag hade haft möjlighet att gå ut med kameran. För inte minst skulle jag vilja fotografera vinterporträtt men den tanken kan vi nog skrota, i alla fall den här veckan... 

Hold on to anything just so you don't crash.


Canon EOS 500D - EF 50mm II  f/1.8.
Mycket vinterbilder nu jag vet, men det är trots allt bättre än ingenting.
 

Don't paint me black when I use to be golden.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Tre enkla detaljer från mitt rum och tavlan fick jag av Susan då jag fyllde år förra året. 

Underbart är kort.


Jag åkte med nästintill noll tankar till Haik igår, eller rättare sagt jag visste ingenting, inte vart jag skulle spela, om jag skulle spela eller något sådant, lite överdrivet sett. Det enda jag i stort sett visste var att vi skulle möta serieledarna som inte förlorat en enda match, att vi var 18 utespelare och att jag tänkte ge allt, springa sönder och vara taggad till tusen och taggad var jag. 

Men det tror jag även att mina lagkamrater var, även om det gick lite trögt i första perioden, men därefter desto bättre i andra och tredje samt när slutsignalen gick hade resultatet hamnat på 8-5 till oss. Vilket absolut inte var självklart där ett tag, då vi låg under med 1-4...

Fought off the empty lies that ruled your past.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Efter att inte ha rört kameran sedan nyår har ja de senaste dygnen fotat desto mer, dock bara vita snöbilder, men det är trots allt bättre än ingenting även om dess innehåll är ganska så enformigt.

Säsongens första hemmamatch.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Tre enkla, svartvita, bilder från igår. För jag får väll börja i rätt ände och publicera de äldsta bilderna först;)
 
Senare i eftermiddag väntar säsongens första, eller åtminstone riktiga, hemmamatch och det lär bli tufft. Men desto roligare är det ju också att spela då det är jämt. Dessutom har serien precis vänt och eftersom det inte slutade riktigt som vi ville sist så tror jag inte att jag är den enda som vill ha revansch?

För övrigt ägnades gårdagen åt lite tråkiga måsten, snöskottning och ja jag erkänner att snö ändå är liiite mysigt, samt slutligen med bra sällskap innan jag myste ned mig i soffan framför tv'n med en kopp te efter en kall promenad.

Because figured it out could be the best part.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Årets första snöbilder var det ja och med tanke på att jag gick in lika snabbt som jag gick ut förut, så blev dessa ändå helt okej och jag kanske får erkänna att lite mysigt är det allt med snö. Men bara liiiite och inte minst kan den väll stanna kvar nu da när den ändå är här. 

Årets första snö.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II.
 
När jag gick och la mig igår kväll var asfalten nästan vit, för att sedan i morse vakna upp till en svart värld och dryga timmen senare såg det ut såhär utanför mitt fönster. Samt ska jag vara ärlig, så vet jag inte om jag ska vara glad eller inte? Inte minst eftersom vi inte hade någon snö på jul och därmed kan det lika gärna kvitta nu. 

Men en snabb tur med kameran har jag i alla fall åstadkommit, eller rättare sagt jag gick knappt tjugo meter utanför huset innan jag gick in igen. Så det där med kvalitétsbilder får vi se om det blev, för har trots allt inte redigerat dem än.

Page 10 of 365.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
- Septemberbild. -

Fredag, fredag underbara fredag,
som vi längtat. För trots enbart tre skoldagar har vi fått mängder av måsten. Eller åtminstone är det så det känns för tillfället. Men det är bara att bita i det sura äpplet, ge allt och försöka njuta av vardagen däremellan eftersom det rent tekniskt sett inte är allt för långt kvar.

För övrigt som avslut på den här dagen väntar lite bra innebandytittande då ett sargvaktspass väntar och självklart med ett gäng goa lagkamrater. ...och det där med färska och nytagna bilder kan ni glömma ett tag till, för har inte en endaste ny bild på datorn. Vilket är allt annat än vanligt...

Han såg ut så som drömmar känns som.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Ytterligare några nyredigerade och nyfunna arkivbilder från i somras. Dessutom är översta och understa bilderna tagna av min privata mästerfotograf mamma. Om man nu kan kalla understa bilden för mästerlig är dock en annan sak. Skämt och sido. Samt nej, jag saknar fortfarande inte alls det här eller så och drömma går ju alltid...

Första skoldagen och en tillbakablick.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Första skoldagen på sista terminen avklarades relativt smärtfritt och ja det kom lite som en chock när man insåg hur mycket vi faktiskt har att göra under vårterminen. Även om man på något vänster ändå haft det i bakhuvudet ett bra tag.

För övrigt, angående bilderna ovan så kikade jag igenom arkivet lite igen igår kväll och hittade bl.a. dessa tre bilder, oredigerade, från förra sommaren och även om jag kanske inte gillade dem sådär jättemycket då, så gör jag i alla fall det nu. Trots lite oskärpa och suddiga konturer eftersom de faktiskt allt har den där härliga sommarkänslan i sig. ...och ja, det kan hända att jag plockar fram lite mer ovisade bilder eftersom jag alltid har en förmåga att fotografera mer än jag hinner ta tillvara på under sommaren. 

Månadens Favoriter - December 2013.

Det är ju knappt så man kan kalla detta för favoritbilder, eftersom detta är i stort sett allt som togs under December månad. Vilket är allt annat än bra. Men ska man se något positivt med det hela så lyckades jag i alla fall bra (läs: helt okej) de fåtal gånger som kameran åkte fram. Vilket alltid är positivt. 

Lets get out of our comfort zones.


- Favoritbild från oktober förra året. -

I morgon börjar allvaret igen och den sista terminen på gymnasiet vilket innebär att det enbart återstår 156 dagar tills den tolfte juni. Dessutom känns allt både läskigt nära samtidigt som det lika gärna skulle kunna vara en evighet kvar. Men antagligen går det nog fortare än vi anar och sen kan vi göra vad vi vill. Nästan i alla fall. ...och vad det innebär för mig är nog det som skrämmer mig mest, nämligen att inte ha koll, veta vad som kommer eller vad som händer längs vägen. Så nu är det verkligen ypperligt att följa rubriken och inte minst min tränares ord...

För övrigt kan det bara, helt sådär, nämnas kort att sista jullovsdagen ägnades inne i stan med bra sällskap samtidigt som min inte allt för intressanta inköpslista bockades av. Vilket var på tiden och som avslut väntar den sena tisdagsträningen.

Ge mig nåt som tar mig någonstans.


Att jag tog mig upp ur sängen i morse var nästan ett under med tanke på träningsvärken från igår. Eller egentligen borde jag säga, med tanke på den pensionär som ja gick och blev över en natt och dessutom utan att överdriva allt för mycket. Skämt å sido... Så ja tur var väll att vi hade träning idag, även om den dessvärre inte alls gick som jag ville. Men det är en annan femma...

För övrigt är det sista måndagen på länge utan den så kallade obligatoriska måndagsångesten för på onsdag börjar allvaret igen. Men först en studiedag i morgon och därmed en tur in till stan med Ida.

Vi äger allt våra ögon ser.

Ni har sett dem förut, bilderna alltså, men här kommer de igen enbart för att jag både saknar den här årstiden lite extra just nu samtidigt som vissa av bilderna är storfavoriter. Åtminstone innehållsmässigt...

... för vem, vill inte spendera morgonen på en altan såhär...


... ha naturliga sommarslingor i håret...


... traditionsenligt gosa med våra nyfödda minstingar, även om de oftast sover de första dygnet...


... ha solbruna ben...


... pressa på ett hölass...


... äta bär i mängder...


... åka David Brown...


... umgås med bra människor och ja, bada fungerar så länge det är varmt nog...


... och inte minst se solen gå ned bakom trätopparna...

Så snurra min jord igen för allt vi drömde en gång.


Årets första match slutade i en go vinst och när slutsignalen gick stod det 8-1 till oss. Så ja, helt klart en godkänd och inte minst allmänt rolig match samt inte minst en bra start på det här året nu när serien vänt och allt. Däremot finns det alltid småskavanker att finslipa på och tur är väll det om man tänker efter, samt med tanke på att vi testade lite nygamla grejer och att inte jag tränat på för tok för länge så är jag nöjd. 

Du tror att det är grönare på andra sidan.


Att det har varit mer eller mindre dött här de senaste dagarna har väll de flesta märkt. Men det finns en förklaring, då bl.a. de senaste dagarna har ägnats ute i Gaperud med bra sällskap, övernattning, omkringstrosande i skogen och så mycket djurgos som de bara går. Vilket är minst lika uppskattat av mig som våra fyrbenta. Att jag dessutom inte haft någon inspiration har ju egentligen inte gjort saken bättre heller för den delen...

För övrigt väntas årets första träningsmatch om si sådär några timmar och efter att inte ha tränat på två veckor, fattar inte hur jag stått ut med mig själv egentligen(?), så förväntar jag mig ingenting för tillfället. För det kan nästintill gå hur som helst känns det som...

Lite småsaker från året som gick...

Sista tillbakablicken av 2013, iaf textmässigt, precis som hos alla andra...
Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
- Körde bil, tyvärr slutade jag efter typ två gånger, fyllde arton och gick på krogen först sju månader efteråt och säkert massa mer saker som jag inte kommer på nu.

Hade du några nyårslöften?
- Inte vad jag vet? Eller jo att fotografera mer vardagligt, vilket jag delvis lyckats med då mobilkameran åtminstone använts ganska flitigt i perioder. 

Hur har ditt 2013 varit?
- Mestadels bra, om man bortser från lite småskavanker... 

Tror du att 2014 kommer bli bättre?
- Tror? Jag vet! För 2013 var ett sådan där mellanår, då tiden bara flög iväg utan några större stopp och inte minst väntar ju min student i början på juni och därmed automatiskt massa mer bra saker. Så som bl.a. en resa med Ida till platsen ovan...

Blev du kär i år? 
- Nix... 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
- Min 18-årsdag, som spenderades i skolan och med lunchande i stan. Den femte juni och tomheten efteråt. Den 26:e maj då jag gjorde Lisebergsdebut. Min och Idas heldag med shopping i huvudstaden. Juldagen då Findus för andra gången valde att gosa ned sig i mitt knä efter ett års tid. ...och säkert massa mer bra småsaker. 

Vad är din största framgång från 2013?
- Troligtvis att jag växt som person, eller jag hoppas iaf det samt att jag lärt mig saker längs vägen.

Bästa köpet?
- Min Iphone 4s, helt klart! 

Vad spenderade du mest pengar på?
- Kläder, min kommande studentresa(!!) och min mobil.

Gjorde någonting dig riktig glad?
- Självklart. Inte minst familj och vänner.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
- Cupid - Daniel Powter. Classic - MKTO. Wake Me Up - Avicii. En Annan Värld - Stiftelsen. mfl. 

Vem har du umgåtts med mest?
- Ida helt klart. ...och självklart andra bra personer, men nu var det ju frågan om mest...

Bästa minnet från 2013? 
- Liseberg, tror jag? Eller något annat som gjorde vardagen sådär perfekt bra för någon minut eller två.

Vad önskar du att du gjort mer?
- Umgåtts mer med vänner, stressat mindre, spenderat mer tid ute på landet, sett på fler filmer och serier samt bara tagit det lugnt.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Ingenting faktiskt. Eller jo, kanske varit lite mer säker på mig själv i vissa situationer och oroat mig mindre. Men det är ju en baggis (läs: bagatell).

Favoritprogram på TV?
- Grey's Anatomy alla dar i veckan. Men även Bonde söker fru går hem och One Tree Hill. Vadå skräll?

Vad gjorde du på din födelsedag?
- Var i skolan, hade fyra timmars håltimme som mestadels ägnades inne i stan med bra människor och mat, körde dubbla träningspass och fick finfina presenter.

Vad fick dig att må bra?
- Nära och kära.

Vad ser du mest fram emot under 2014?
- Helt klart min och Idas resa till Mallorca, studenten även om det är lite läskigt också att inte veta vad som kommer sen, sommaren och helt klart alla små ögonblick som gör vardagen underbar.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
- Njut och ta vara på allt. För inget går i repris och inte minst går ett år sjukt fort så se till att göra något meningsfullt samt använd kameran minst lika flitigt som förra året.

Brusiga nyårsbilder.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm. + Iphone 4S.

Ovan syns tre lagom brusiga bilder från nyårsafton, som precis som tidigare nämnt ägnades hos Ida med både bra mat, film- och rakettittande samt inte minst bra sällskap. 

Välkommen 2014.

I natt vid tolvslaget bytte vi blad i almanackan, men den här gången bytte vi inte bara månad utan även år och därmed lämnade vi även 2013 och alla dess händelser bakom oss. Vilket både är på gott och ont, för självklart bjöd året på många bra händelser, men lika så fanns det stunder och minnen jag hade kunnat klara mig utan. För så är det jämt, att saker går upp och ned och även om förra året mestadels var positivt rakt igenom så gick det aningen fort åtminstone i slutet.


Men istället för att blicka bakåt, på det som varit, tänker jag nu blicka framåt för bl.a. är det enbart 140 dagar kvar tills min födelsedag, 149 tills jag åker utomland för fösta gången någonsin(!) och 162 dagar kvar av min gymnasietid. Vilket nog är det sjukaste av allt...