Kan fortfarande inte riktigt förstå.

Ägnade ju som sagt gårdagen nere i Göteborg och på Liseberg och jag måste medge att jag under bussresan dit bara blev tystare, och tystare ju närmare vi kom. Lika så funderade jag bara mer, och mer på vad jag gett mig in på. Samt inte minst då Ida satt där bredvid mig och bara "Vi ska åka den, den och såklart den!", "Det är ett måste...". Allt för att skrämma upp mig ännu mer. För rädd var jag, inte minst eftersom jag alltid klassat mig själv som den där karuseller-är-ingenting-för-mig-typen. Men jag hade fel. Så fel att jag knapp själv efter varje åk kunde förstå vad jag egentligen gjort.


För jag menar. Jag trodde aldrig att jag bl.a. skulle sitta där, upp och ned i Kanonen och än mindre att jag skulle åka Atmosfear. Med andra ord åka i snigelfart upp, hela 146 meter över marken, samtidigt som jag konstigt nog njöt av bl.a. utsikten och innan jag visste ordet av det vara nere på dryga tre sekunder igen. Sinnessjukt och i mina öron låter allt bara så fel, samt inte minst när jag sätter in mig själv i den där situationen. För det har aldrig varit jag tidigare. Men ja, slutligen kan jag väll bara konstatera en sak. Jag har fått mersmak och tillbaka ska jag!

För övrigt har dagen spenderats i Gaperud, till största del åt att klippa gräs i bikini (debut för i år), samt släppt ut lite fyrfotingar och allmänt bara njutit. För att sedan komma hem till lite sista-minuten-plugg.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: