Studenttider på intåg.

Var iväg och testfotograferade, samt kollade in statsparken lite extra förut idag, då jag nämligen ska fotografera en av tjejerna från mitt lag innan hon går på bal om drygt en vecka. Samt måste faktiskt få erkänna att jag blev riktigt nöjd med många av bilderna som vi tog som hastigast förut. Dessutom med studentmössan på och förhoppningsvis får jag tillåtelse att lägga upp några av bilderna här. Men om inte, får ni nöja er med en liten sneakpeak.

Återigen en dagen efter...


Tog helg före lunchtid idag, eller rättare sagt hade egentligen bara en riktig lektion i morse eftersom man fick gå direkt på den andra. Men dessvärre är jag inte fri för det, känner att jag borde skriva klart min psykologiuppsatts innan helgen eftersom det då bär av ut till Gaperud. 


Kan ju dessutom även nämna att fystesterna igår, inte var allt så hemska som man hade trott. Eller åtminstone inte mentalt. Samt kan jag även tillägga att jag idag mår som jag förtjänar angående min rygg, då jag nämligen gjorde exakt 100 stycken ryggrullningar och fråga mig inte hur jag klarade det. Men jag hade bestämt mig, redan när jag var på 50 vart slutsiffran skulle hamna. Sen att jag knappt kunde gå efteråt är en annan femma. Men efter några minuters återhämtning sprang jag på som vanligt igen.

You can have it all but life keeps moving.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Torsdag och en idrottslektion stod enbart på dagens schema. Med andra ord perfekt, eftersom jag nästan fick klart hela sista uppgiften för i år, återstår bara sista delen, samt lite finslipning men solen lockade mer så passade på att inviga min nya bikini. Samt slutligen väntar lite fystester innan jag tar kvällen.

When strong is the only choice you have.


Canon EOS 500D - EFS 50 mm II  f/1.8.
 
Vet egentligen inte om jag gillar bilderna eller inte. Tycker liksom de känns stela och inte så livfulla. Men ibland kan även det vara vackert och allt behöver inte vara som det brukar jämt. Samt de har ju faktiskt legat redigerade i arkivet i över en månad snart, så ja, om de ska komma upp så bör det väll ske nu.

Om jag kunde, skulle jag uppfinna en doftkamera.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
...för vem skulle inte vilja föreviga alla goda dofter här i livet.
 
Ägnat halva dagen på universitetet samtidigt som de resterande timmarna ägnats åt att påbörja sista inlämningsuppgiften, förhoppningsvis, samt slutligen återigen ett jobb besök och därefter blev vi bjudna på mat. Så ja, en bra onsdag såhär mitt i veckan om man bortser från allt regn. Vilket det tydligen ska bli mer av resterande delen av veckan, då jag för en gångs skull är ledig!

Koutsläpp, version nummer två.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
Både graciösa och mindre graciösa bilder från i söndags.

When everyday life takes over.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Bild från i söndags, då dagen spenderats i solen. 
Men jag är långt ifrån så brun som jag vill vara....
 
Varit en sådan där tisdag då vädret är på tok för perfekt, samtidigt som varenda minut känts uppbokad. För har bl.a. hunnit redovisa sista muntliga uppgiften i engelska, gjort det sista nationella provet i matte och även det muntligt, planerat en liten aktivitet som jag ska hålla i, fått tillbaka ett grammatikprov i svenskan och dessutom strosat runt på stan och faktiskt hittat saker. Innan jag till sist drog iväg på jobbmöte och slutligen även ett innebandypass.


Så ja, nog har allt den här dagen varit fulltecknad, men tur är väll att veckan inte ser lika uppbokad ut. Eller rättare sagt i nuläget ser det enbart ut som om jag har förmiddagslektioner och därmed lediga eftermiddagar att spendera hur jag vill. Vilket stavas, underbart.

 

I wanna feel with the seasons.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Lite drygt en veckas gamla bilder, från en av de där underbara sommarkvällarna.

Finn nåt nytt, som gör det lätt att hålla ut.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Tre bilder från i fredags innan jag och mamma regnade in från vår lilla promenad.
 
Ny skolvecka och uppgifterna kan numera enbart räknas på en hand. Vilket känns underbart, även om en av dem är relativt stor. Lika så är det från och med idag enbart två måndagar kvar. Så även om jag är mer skoltrött än lovligt så tänker jag försöka hålla ut ända tills jag när mållinjen och förhoppningsvis går allt sjukt fort. 

Men innan jag tar tag i det allra sista väntar lite fys ute på Skutberget. Samt det är lika bra att nämna att de nästkommande två dagarna troligtvis blir ganska lama när det gäller bloggningen, eftersom det både väntas jobbmöte tisdag och onsdag, samt uteätande, universitetsbesök och inte minst träningar.

Mors dag igår och alla mammor premiär släpptes ut.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm.
 
Som ni säkert förstår på rubriken, så premiär släppte vi ut våra fyrbenta mammor igår. Något som såklart måste förevigas. Samt självklart för det med sig en speciell känsla att se dem springa ut av ren glädje. Även om nu våra, är relativt lugna. 

Dessutom en sista sak, bilderna kanske inte fick världens bästa ljus och färgmättnad. Men det beror delvis på att de flesta bilderna togs i motljus samt under en klarblå himmel utan moln. Med andra ord perekt väder en dag som denna!

Kan fortfarande inte riktigt förstå.

Ägnade ju som sagt gårdagen nere i Göteborg och på Liseberg och jag måste medge att jag under bussresan dit bara blev tystare, och tystare ju närmare vi kom. Lika så funderade jag bara mer, och mer på vad jag gett mig in på. Samt inte minst då Ida satt där bredvid mig och bara "Vi ska åka den, den och såklart den!", "Det är ett måste...". Allt för att skrämma upp mig ännu mer. För rädd var jag, inte minst eftersom jag alltid klassat mig själv som den där karuseller-är-ingenting-för-mig-typen. Men jag hade fel. Så fel att jag knapp själv efter varje åk kunde förstå vad jag egentligen gjort.


För jag menar. Jag trodde aldrig att jag bl.a. skulle sitta där, upp och ned i Kanonen och än mindre att jag skulle åka Atmosfear. Med andra ord åka i snigelfart upp, hela 146 meter över marken, samtidigt som jag konstigt nog njöt av bl.a. utsikten och innan jag visste ordet av det vara nere på dryga tre sekunder igen. Sinnessjukt och i mina öron låter allt bara så fel, samt inte minst när jag sätter in mig själv i den där situationen. För det har aldrig varit jag tidigare. Men ja, slutligen kan jag väll bara konstatera en sak. Jag har fått mersmak och tillbaka ska jag!

För övrigt har dagen spenderats i Gaperud, till största del åt att klippa gräs i bikini (debut för i år), samt släppt ut lite fyrfotingar och allmänt bara njutit. För att sedan komma hem till lite sista-minuten-plugg.

Att våga ge sig ut i det okända, är som att hoppa utan att veta om fallskärmen håller.


När det här kommer upp sitter troligtvis vi två på en buss mot Göteborg och Liseberg. Med andra ord, jag ska sätta min fot där för första gången. Vilket kanske är på tiden efter arton år och ja, även om jag varit lite skeptisk till hur mycket jag egentligen kommer våga åka, så känns allt superbra och jag vet att jag garanterat kommer ha världens bästa dag.

Lite dagen efter...


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Fredag, kort skoldag, lagom med måsten, eller nästan i alla fall och en enormt brutal träningsvärk från gårdagens benpass. Som vi dessutom körde gånger två, vilket egentligen är underbart. Enda nackdelen var dock att jag trodde att jag skulle behöva rulla ur sängen i morse. Men som tur var slapp jag det. ...och ja, jag är helt seriös. För som det är nu kan jag knappt gå på toa normalt. Haha.


Samt desto längre dagen gått ju mer känns det ju såklart. Vilket det alltid gör. Så därför begav jag mig ut på en liten kvällspromenad med mamma förut, men vi kom inte långt förrän regnet nästintill vräkte ned och vi vände hem. Då jag även hade kameran med mig. Men hann i alla fall få några bra bilder innan. Men hade gärna fått fler.

En gnutta vardag från första dagarna i maj.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II 
 

För övrigt är det garanterat dubbelt så grönt där ute när jag kommer dit på söndag och har vi tur släpper vi snart även ut våra små och stora fyrfotingar. För ja tror de längtar lika mycket efter grönbete som alla elever för tillfället längtar efter sommarlovet.

Prestationskrav.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
...och ja de oskarpa vitsipporna är medvetet medtagna.

Japp det är exakt vad jag har. Dessutom på tok för höga. Fast egentligen är det väll lite bra, men i slutändan leder det oftast till att jag inte blir nöjd. Precis som nu, efter fyra timmars matteskrivning. Så därför tänker jag aldrig mer nämna det där matteprovet utan istället ge mej ut i regnet och springa bort allt. Eller vad som nu väntar på kvällens träning. Men det är helt klart bästa sättet att komma bort från allt. Så ett tips, ge er ut, spring bara spring och sluta tänk för en timma eller två.

Samt om man bortser från det negativa ovan så flyter saker på ganska bra för tillfället. Då träningarna både går och känns bra, samtidigt som vi har minimalt med timmar i skolan imorgon och slutligen så åker ju Ida och jag ned till Göteborg på Lördag. Vilket är perfekt, då jag känner att jag behöver komma bort från vardagen lite och bara fokusera på att ha kul en stund.

Om fyra timmar är allt över.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Tog bilden genom bilrutan för någon vecka sedan då vi var på väg till landet.
Samt konstigt nog gillar jag suddigheten med den.
 
När det här kommer upp sitter jag ägnar alla tankar åt ett helt års mattekunskaper. Något som jag bävat över i veckor. Enbart för att jag har så otroligt skyhöga prestationskrav på mig själv. Samtidigt som jag aldrig känner mig nöjd. Eller åtminstone inte förrän det efterlängtade resultatet kommer och i värsta fall tar även ett bra sådant tid och smälta in. Men tänker i alla fall gå in med inställningen om att proven är jättesvåra och därmed fokusera till max, eftersom det är då jag får fram de bästa resultaten.

Put aside the math and the logic of it.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
 
Slutade tidigt idag, eftersom vi enbart hade en lektion samt även sista nationella delen i tyska. Den muntliga. Vilket också innebär att jag numera egentligen aldrig mer behöver gå på en endaste tysklektion i hela mitt liv. Om jag inte mot förmodan skulle välja till det senare, vilket jag dock inte tror. 


För övrigt har jag försökt att traggla in lite matte under eftermiddagen och nu får det faktiskt vara nog. Det får helt enkelt bära eller brista, men hoppas helt klart på det sist nämnda. 

Min artonde födelsedag börjar lida mot sitt slut...


- Bjuder dessutom på en bild från lunchen inne i stan, tagen från instagram. -
Jaha då börjar min artonde födelsedag att lida mot sitt slut och jag måste medge att den faktiskt överträffade mina förväntningar. Vilket kanske beror på att de var relativt låga. Med tanke på allt som händer runt omkring just nu. Men jag hade fel.

I vilket fall som helst har jag haft en jättebra dag, men bl.a. finfina presenter i skolan (läs: vissa mer roliga än fina), en lunch inne i stan eftersom vi hade fyra timmars håltimma, bra sällskap och inte minst bra vänner. Samt slutligen så avslutade jag den på bästa sätt, med två timmars träning och dessutom två timmar av bortflytande, eftersom värmen både ute i joggingsspåret samt inomhus var olidlig. Men desto skönare var det att ge sig sedan och inte minst när man visste att kladdkakan stod färdig på bordet hemma och bara väntade på en. För jag menar man fyller ju bara år en gång per år.

Hejdå sjutton. Hej arton!

Jaha, då var den "stora dagen" här. Dagen med stort D. Dagen då även jag fyller arton. Vilket egentligen känns lite osannolikt. Eller egentligen vet jag inte vad jag känner. ...och ja vad ska man säga? Jag klassas numera in till kategorin gamlingar och innan vi vet ordet av det kanske jag även går runt med käpp. Skämt och sido.


Dessutom har jag inte gjort som alla (läs: många) andra s.k. bloggare, med andra ord, gått ut i naturen, med ballonger, kamera, stativ osv och därmed tagit den klassiska födelsedagsbilden som nästintill står skriven som lag och som definitivt måste komma upp på ens födelsedag. Utan istället har jag knåpat ihop ett litet collage med bl.a. lite självporträtt samt en och annan gammal bild. Kan tyckas ego. Men det är så det får bli i år och vad jag gör nästa år får vi helt enkelt se då...

Samt som ni säkert förstår är detta tidsinställt eftersom dagen kommer rulla på som vilken vanlig tisdag som helst. Med andra ord väntar en svängom i plugget, påskrivande av jobbkontrakt, samt ett dubbelpass med träning på kvällskvisten. Så ja, vilken vanlig tisdag som helst var det. Nästan...

I won't be waiting for nothing.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Tre bilder från förra helgen då några av dagarna spenderades ute i Gaperud.
 
Ny vecka och en lite speciell sådan. Dels för att vi idag spelade handboll på innebandyn (med hanbollsspelarna), samt imorgon vet ju snart alla vid det här laget vad det är för en dag och dessutom väntar senare i veckan även nationella prov, träningar i mängder och dessutom en tur till Liseberg, Så ja, en fullspäckad vecka är på intåg och förhoppningsvis slutar den även bra.

Something good can work out.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Tog dessa bilder för drygt två veckor sedan, innan jag skulle börja jobba.
 
För övrigt, jag hann visst fixa fram iaf ett inlägg åt er innan jag stack iväg igår till jobbet.
...och vem vet, maybe I'm back on track... Haha ;)

Lite drygt ett och ett halvt års minnen.


Bytte ju som sagt ut min gamla HTC i fredags mot en ny Iphone 4S och därmed la ja även in allt som fanns på telefenon i datorn. Därav en drös med bilder som alla har ett visst minne bakom sig. ...och ja, jag tänkte faktiskt vara så snäll så att jag delar med mig av lite bilder. 

Dock är dessa varken någonting i mängdväg eller i motivväg om man jämför med vad som inte kommer upp.

Tiden bara flyger iväg.


Söndag idag och därmed fyra dagar sedan jag senast loggade in och förberedde något åt er. Fyra dagar som jag knappt rört datorn på, vilket känts underbart(!) och istället har jag fokuserat på annat, så som ett svenskaprov, det kommande nationella i matte, sociologi osv. Ja, listan kan tyvärr göras lång. 


Men jag måste även medge att jag inte enbart suttit där med böckerna framför mig och försökt traggla in saker. Utan jag har även njutit av vädret, som enligt mig är nästan för varmt, eller iaf för kvalmigt. Lika så har jag även tränat en del, samt i fredagskväll åkte jag iväg och köpte en förtidig födelsedagspresent åt mig själv. Så nu är även jag ägare av en Iphone. Dessvärre har jag inte hunnit fixa till allt med den än, men det kommer. 

...och ja mer hinner jag inte få fram just nu, för om dryga timmen ska cykeln rulla in mot stan för lite jobb. Innan jag till sist avslutar veckan på bästa sätt genom en eftermiddag i solen.

But it's more than one and one makes two.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm.
Nyredigerad arkivbild från April 2013.
 
Funderar på att ta ett litet break härifrån de närmsta dagarna eftersom det känns som om jag har sjukt mycket saker som för tillfället tynger ned mina axlar. Eller åtminstone som kräver mycket av min tid. Men känner jag mig själv rätt så lär jag inte kunna hålla mig borta så värst länge.

För övrigt när de här kommer upp springer väll jag runt och gör något nytt slags fystest med skolan. 

" Att våga ge sig ut i det okända, är som att hoppa utan att veta om fallskärmen håller. "


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Ytterliggare två bilder från förra helgen.
 
Slutade tidigare idag eftersom vi hade håltimme samtidigt som vi lyckades flytta upp sista lektionen. Vilket man såklart inte tackar nej till i första taget. Så eftersom jag helt plötsligt fick lite extratid så åkte mamma och jag bl.a. iväg till Ikea, där vi tyvärr enbart fick med oss en mjukglass hem. Samtidigt drog vi även av en sväng på Bergvik när vi ändå var där och som det ser ut nu kanske jag kikar in i stan efter jobbet på söndag och plockar med mig lite saker hem. Om de nu finns kvar och i min storlek...

Nedräkningen har börjat.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
Ytterligare två vårtecken från i år. Blommande smultron samt gula maskrosor.
 
Från och med idag är det enbart sju dagar kvar tills jag blir arton och elva dagar kvar tills jag för första gången i mitt liv ska sätta min fot på Liseberg. Dessutom med en av universums skönaste personer som sällskap. ...och ja bättre sent än aldrig sägs det ju, haha. Lika så är det enbart fyra tisdagar kvar i skolan, samt hela 21 skoldagar. Så ja, nu gäller det bara att hålla ut den sista tiden för innan vi vet ordet av det är vi fria i tio hela veckor. Eller rättare sagt sju, eftersom det väntas jobb på tre av dem. 

Men först ska vi åter igen återgå till de där nationella proven och alla inlämningarna som väntar. Men skönt är dock att vi idag avslutade engelskan och att det enbart återstår en muntlig del i kursen vilket även för min del troligtvis blir den sista engelska som jag läser. Vilket är minst sagt underbart!

Dreaming about the things that we could be.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm. 

Som ni kanske märker så har jag otroligt många bilder som jag försöker plocka ut med jämna mellanrum. Vilket både är på gott och ont. Men det är väll så det ska eller rättare sagt kommer se ut när det är vår ute och kameran åker fram otroligt mycket mer.

Maybe I forgot what mattered then.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
 
Har precis avklarat ett kallt och småduggigt fyspass ute på skutberget och ja gick det väll inte riktigt som jag ville. Men man kan inte ha bra dagar jämt så det är bara att acceptera och vad gör det om hundra år. 

Dessutom spelade vi även volleyboll i morse och kan väll helt enkelt konstatera att det inte riktigt är min grej. Eller i alla fall inte jämt, men några bra träffar fick jag nog allt till och en halvblå hand. Haha, skräll säger jag bara, jag lyckas då med allt och lite till ibland...

Our strength grows out of our weaknesses.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Två enkla gröna bilder, från i fredags morse, innan daggen släppte.
 

Underbart är kort.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Jaha då var den långhelgen förbi och söndagsångesten börjar krypa sig på. Men trots att det åter igen väntas en hel del provtimmar, samt redovisningar som ska genomföras den kommande veckan, så känns allt helt okej för tillfället. Vilket kanske beror på att jag laddat upp batterierna på bästa sätt, genom en hel eftermiddag med enbart sol. Men det där med att allt är okej, det ångrar jag väll redan i morgon kväll.

Tre från vitsippsskogen.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Samt även en liten extra vårhälsning ner till Tyskland från Bråxnäs. ;)

En lördag som känns som söndag...

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Får väll även klämma in att himlen inte enbart såg ut såhär hemsk hela dagen.
 
Haft åter igen en bra dag där ute där jag trivs som bäst. Trots mindre med solstrålar. Men vad gör det när jag lyckats producera fram en hel drös med bilder, haft bra sällskap och bara vandrat omkring nästintill som jag vill. I mina öron låter det i alla fall perfekt.

Allt behöver inte alltid vara perfekt.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Tog dessa två bilder innan jag började jobba i tisdagskväll och trots att det inte direkt är några mästerverk jag lyckats få fram så är det något med dem som tilltalar mig. Vad vet jag dock inte. Men även fel kan bli fint, om ni nu förstår vad jag menar...

Torsdag, solsken och uppvikta jeans.


Har bl.a. strosat runt på en av Molkoms alla huvudgator idag, finns dock inte så värst många, men ändå, eftersom det var marten (läs: marken för er icke värmlänningar). Men som Linn tidigare uttryckte det "de var då inte så värst mycket att hänga i julgranen..." vilket också är delvis sant. Men det har sin lilla charm och inte minst är det en tradition sedan barnsben. ...och där lät jag helt plötsligt som minst sextio bast!


Dessutom ägnades bl.a. övriga delar av dagen i solen, samt har bestämt mig för att jag imorgon ska göra betydligt mycket mer och har jag även tur, eller rättare sagt, får som jag vill, så ska jag även klämma in en premiärpromenad i det gröna med någon av alla våra små fyrfotingar.

I väntan på bättre tider...


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
...eller i det här fallet, på bussen och att klockan ska bli nog mycket så jag kan börja jobba(i tisdags).
Dessutom är jag fullt medveten om att delar av bilderna både är över- och underexponerade.
...och att de alla föreställer ett per årsgamla converse, som dessutom fortfarande är vita!

Ett steg i rätt riktning.


Cooper testet tidigare idag gick helt okej, eller jag är väll egentligen nöjd, om man bortser från att jag sprang runt med dubbelsidigt håll mer än halva sträckan och lika så i stort sett resten av träningen. Men de fungerade det också, så inget att haka upp sig på och fick ju trots allt ett dugligt resultat ändå.

Slutligen körde vi lite 800meters intervaller innan vi fick gå hem och eftersom jag redan var igång, så passade jag även på att köra lite egenstyrka här hemma. ...och känslan efteråt är alltid lika underbar, samt inte minst har man fått mängder med ny energi och ett bra humör till råga på allt. Med andra ord, perfekt.

Börjar ledigheten med att inte vara ledig.


Haft en relativt effektiv morgon, eller det där kanske var att ta i, men lite har jag allt fått gjort. Vilket känns bra eftersom resterande delen av helgen bl.a. kommer ägnas på annan ort.

Men först innan den där ledigheten infaller, väntas bl.a. ett litet Coopertest ute på skutberget och innan bör jag väll försöka få i mig lite mat, samt slutligen bege mig av mot bussen till hallarna innan skjutsen rullar ut mot löpspåren. ...och förhoppningsvis kommer jag hem med ett bra resultat samt en skinande sol. Vilket inte ser helt omöjligt ut för tillfället.


Ovan syns dessutom åter igen två enkla bilder från instagram. Den första från i måndags innan första barmarkspasset och den andra från förra veckan(?) då jag körde lite backintervaller i Svinbäcken. Dessutom själv med min "personliga coach" som syns där nere...

Tar helg mitt i veckan.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II
 
Tar långledigt om drygt tre timmar. Men först återstår bara lite nationellaprov i tyska innan jag kan njuta av en förhoppningsvis underbar helg. Som dessutom kommer spenderas på många bra platser och har vi tur är även vädret med oss. Men som sagt, först tre timmar tyska... Troligtvis även tre låånga sådana.

En månad kvar till friheten.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
Tror allt helt ärligt exploderade ute igår. Både värmen, solen och de gröna löven fanns helt plötsligt där. Helt sådär, utan förvarning och allt. ...och ja, det lilla jag fick njuta av att vara utomhus var i stort sett under cykelturen till och från skolan, samt på väg till bussen. Med andra ord inte mycket alls. Men ibland måste man ha sådana dagar också, även om det tar emot en hel del.

Första barmarkspasset gjort.


Försäsongens första träningspass igår kväll kallades för nivå-lätt enligt tränarna och jag kan väll inte annat än att hålla med dem. Trots att jag såhär dagen efter går som en sjuttiofemårig pensionär, med lite lindrigare ledskador och som inte minst har problem efter en längre stunds stillasittande så anser jag att årets första barmarkspass inte var allt för jobbigt. Även om det såklart kändes. Vilket det även ska, jag säger absolut inget annat och antyder inte heller på att jag inte gav allt, för det gjorde jag verkligen(!!) men hade egentligen förväntat mig att vi skulle kört ännu lite hårdare och ännu lite mer, för konstigt nog tog den där dryga timmen slut väldigt fort. Nästan för fort. 


Men, men, antar att det bara är bra för min egen del att jag inte direkt dog igår, eftersom det trots allt visar att min egenträning under de så kallade viloveckorna faktiskt gett resultat, samt att konditionen inte har givit med sig heller. Slutligen skulle jag även ha sprungit ett beep-test ikväll, men slipper det eftersom jag drar iväg på jobb istället. Vilket egentligen inte gör mig någonting.

Now the butterflies in my stomach won't stop.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
 
Tre enkla bilder från i onsdags, om jag inte har helt fel(?) och precis som ni säker redan vet. Från en plats där jag trivs som allra bäst. Självklart året om dessutom.

Vår styrka växer fram ur våra svagheter.


Ännu en ny vecka har påbörjats och återigen en kort sådan. Går enbart i skolan tills på onsdag, vilket känns otroligt gött, såklart. Dessutom startade dagen på tok för tidigt, med bl.a lite 200-metersintervaller inomhus, samt om dryga timmen inleds försäsongen på riktigt, så ja, nu väntar bara si sådär fem månaders uppbyggnadsträning innan serien drar igång igen. 

Eftermiddagshäng.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
 
Jag kan då säga att det inte är speciellt lätt att få bra bilder på den här lilla krabaten, okej han är inte så liten längre, men ändå... Detta eftersom han nästan aldrig sitter still på samma ställe speciellt länge och absolut inte utomhus. Så man får helt enkelt passa på när lägena kommer och ovan ser ni ett klassiskt sådant. Då han först ställer sig raklång efter mattes ben och sedan enbart vill hänga på hennes arm. ...så visst är han go, vårt lilla charmtroll.

They say that the world was built for two.


- Bild från Maj 2012 och snart så är vi där igen, med gröna löv och allt.-
Gick upp tidigt även idag för att hinna med lite väsentliga saker innan jag tänker bänka mig utomhus under eftermiddagstimmarna. Men innan vi kommer så långt ska jag hinna med en fotopromenad, lite grammatiksplugg samt att redigera lite bilder från i onsdags. Så det är lika bra att sätta igång...

En tillbakablick i mitt lilla arkiv... II

Blickade ju som sagt tillbaka i bloggarkivet för någon dag sedan och lovade ju även en del två i samma veva. Så tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp den nu och så får vi helt enkelt se om det även kommer upp en tredje del. Vilket för tillfället är lite tveksamt, eftersom bilderna ovan enbart är från 2011 samtidigt som nästkommande år, 2012, inte känns allt för långt borta än. Så det kanske dröjer ett tag. Vi får se.

Dessutom kan jag inte förstå att det enbart gått två år sedan vissa av dessa bilder togs. Känns faktiskt både längre och kortare, haha konstigt de där lät...

Det var nyss, det var längesen.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Tog bilden för en vecka sedan, då jag hade en av alla underbara dagar ute i Gaperud.
 
Det där med att hoppas på att solen dyker upp senare idag känns ganska överskattat, tyvärr. Med det kanske är lika bra, för då får jag tid till allt annat utan att jag får känslan av att vara instängd. För som de flesta vet, är jag en soldyrkare och det till max, vilket egentligen inte är så konstigt. ...Eller?

Roligare blir det tyvärr inte.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8
 
Vaknade upp av att mamma bakade bullar i morse, så gick ned, käkade frukost och hjälpte faktiskt till lite innan jag satte mig med en del av alla majmåsten, som tyvärr mestadels kommer bestå av plugg. Därefter väntade en sväng in till centrum där jag bl.a. hittade en ny skinnjacka och en sjal innan de bar av hemåt igen. Där jag är nu och där jag troligtvis även kommer stanna ända fram tills det bär av på buffémiddag på Gustaf Fröding senare ikväll. 

River en vacker dröm. ✿

Tog helg vid fyra tiden idag, trots att det är torsdag. Underbart till max. Avklarade dessutom skriftliga np-delen i engelska under förmiddagen, samt fick "reda" lite smått på mitt matteprov från i tisdags under eftermiddagstimmarna. Säger bara en sak, det är skrattretande till max att man kan lyckas så bra som jag faktiskt gör ibland. Nej men seriöst det gick faktiskt mycket bättre än vad jag först trodde, i alla fall de svåra delarna, samtidigt som jag förtränger de lättare. 

För övrigt kom jag nyss hem från Skutberget där jag bl.a. körde feman med helt klart bästa sällskapet. Ida.

Månadens Favoriter - April 2013.


I och med att vi bytte månad igår knåpade jag även ihop ett collage med lite favoriter från april. Vilket skulle visa sig att inte vara det lättaste. För trots en hel del enkla bilder, har det blivit många favoriter att välja bland och som dessutom inte gjorde sig så bra på bild tillsammans. Men här är det i alla fall, collaget med favoritbilderna från förra månaden.

Första Maj.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8.
 
I natt så bytte vi blad i almanackan igen och den här gången till min månad. Eller åtminstone min födelsedagsmånad, för från och med idag är det enbart tjugo dagar kvar innan även jag kan se mig själv som vuxen, eller i alla fall som 18 bast. Dessvärre väntar först, tre otroligt intensiva veckor, men som garanterat kommer flyga fram och innan vi vet ordet av det är vi redan där.


För övrigt blev det en lugn valborg för min del igår, samtidigt som dagen spenderats på världens bästa plats. Där jag dels varit upptagen av arbete, men lyckades även norpa åt mig några soltimmar i min ensamhet under eftermiddagen. Vilket alltid uppskattas.

En tillbakablick i mitt lilla arkiv...

Som troligtvis även kommer komma upp i flera delar, om allt går som planerat. Samt som till största del läggs upp för eget bruk. ...och för att kunna se min fotografiska utveckling.
2010.
 
Kan sitta och gå igenom mitt bloggarkiv i timtal av någon outgrundlig anledning, samtidigt som favorit musiken bara rullar på. Men antar att det helt enkelt beror på att i stort sett varje bild har en liten story bakom sig och att det i sin tur får mig att minnas saker. Både på gott och ont dessutom. Men mestadels på gott såklart.