Raka linjer och rullande bilder.

Har ju som sagt nämnt några gånger att jag suttit och knåpat lite med en ny design och ja här är den. Med rullande headerbild och allt. Äntligen. Annars är den relativt enkel, samt ganska smal eftersom jag valde att ha kvar gamla bildbredden. Ifall jag skulle vilja gå tillbaka till min gamla design. Det har ju trots allt hänt förut.

Men det finns ett litet krux. Kategorierna har valt att fortsätta i alla evighet och faktum är att jag inte vet hur jag ska få bort det. Så om någon vill hjälpa mig säg till! Med andra ord det kan hända att ni får stå ut med oändliga kategoriet ett tag. Även om det säkert är jag som störs mest av det.

...och ja, det kan även hända att vissa gamla inlägg hoppar fel eller liknande. Inte minst bilderna. Men det struntar jag i, eftersom det skulle ta på tok för lång tid att kolla igenom verkligen allt.
Katarina

Åh, det var nästan lite charmigt. Kategorier i all oändlighet. Hur ser koden ut just där?

Svar: Tack! Vet dock inte om jag riktigt vill ha de så, kategorierna alltså. För antar att det var det du syftade på?Samt koden ser ut såhär (den nedan) och det dumma är att på min testblogg (http://saraagustavsson.blogg.se/testfem) ser allt normalt ut, kategorierna tar slut osv. Vilket gör det svårare att hitta felet.

Samt insåg att det inte gick att skicka koden i en kommentar, så om du vill får du gärna skriva din mail om du fortfarande är intresserad av att hjälpa mig? :)
Sara Gustavsson


    /     http://brakat.blogg.se/
Katarina

Skriver mailen så kan jag kika på det.

Svar: Okej! Samt inte minst tusen, tusen tack för att du tar dig tid till det! :)
Sara Gustavsson


    /     http://brakat.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: