Tio saker du kanske inte visste...


Folk blir ofta relativt förvånade då jag säger att jag bor inne i Karlstad. Eftersom de fått för sig att jag bor på landet. Vilket kanske inte är såå konstigt med tanke på alla lantbilder som dyker upp här, egentligen...

Jag har burit in den Finska flaggan på en landskamp mellan Sverige och Finland för x-antal år sedan och därmed även burit Finlands landslagströja.

Jag är beroende av pepparkakor och nu menar jag verkligen på riktigt. Då det är något jag äter, varje dag, hela året och dessutom flera gånger om dagen.

Jag har aldrig varit utomlands. Inte ens i Norge. ...och faktum är att det inte stör mig, vilket många verkar tro. Däremot blir det ändring på det hela då jag i slutet på Maj åker till Spanien (Mallorca) med Ida.


I regel så har jag otroligt höga prestationskrav på allt jag gör. Vilket både kan vara bra och dåligt, då det både är med och hjälper och stjälper.

Jag är nog världens sämsta människa när det gäller att se på serier, iaf kontinuerligt. Oftast brukar jag sträckkolla i ungefär en vecka och sen kan det gå flera månader innan jag ens tittar på ett avsnitt. Trots att jag flera gånger tänker att jag ska kolla...


Jag är beroende av kaffe. Dricker i regel tre koppar per dag, minst och alltid en innan jag går till skolan.

Jag är väldigt bra på att se vad andra är bra på samtidigt som jag förtränger mina egna fördelar.


När jag spelar innebandy kallas jag alltid för RG. ...och det har tom. hänt att folk inte vetat vem Sara är när någon frågat efter mig.

En av de största orsakerna till varför jag valde innebandy på gymnsaiet var för jag ville slippa gammal hederlig idrott, då det är ett av de tråkigaste skolämnena. Däremot är innebandy hur kul som helst.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: