O a v g j o r t.


- Bild sen SM-kvalet i höstas... -
 
Hade man velat se lite av en rysare, skulle man igår kväll ha befunnit sig ute på Hammarö vid sjutiden. För det var ungefär så vår match såg ut. Otroligt jämn och inte ett enda mål förrän vi spräckte nollan efter fyra minuters speltid i tredje. Dessvärre kontrade de tillbaka med två mål efter dryga tolv minuter och när vi återigen fick in vårt andra mål med ynka spelminuten kvar skulle det visa vara matchen sista mål. Trots en sudden death som för vår del började med utvisning. Så ja, slutresultatet slutade på 2-2 och därmed fick vi alla fall med oss en poäng hem. 


Dessutom var igår en sådan där dag då alla kämpade det där lilla extra, verkligen gav allt och sprang mer än vanligt. Vilket märktes inte minst då vi klarade av att gå på fyra kedjor(!!) framåt i nästan tre hela perioder. ...och de säger en hel del. För ska jag vara ärlig, så var jag lite skeptisk innan och jag tror inte jag var ensam? Då man ibland redan vid tre kedjor kan tappa farten framåt. Men inte igår. 

...och ja, jag borde verkligen inte sitta här just nu. Utan istället göra iordning mig samt slutligen bege mig av mot skolan. Så jag kan få det där samhällsprovet överstökat. Vilket ska bli otroligt gött, så länge som de går som jag vill... 

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: