In time, things will fall right in place.


- bild från december förra året. -
Jag tror inte någon har undgått att missa vad som hänt utomhus i natt. Då marken har blivit delvis vit och allt detta pga. någon Sven. Som för övrigt enligt mig blåser alldeles för mycket, är (känslo)kall och inte minst fick mig att behöva vänta i dryga femtio minuter på bussen i morse, istället för tio, vilket gjorde att jag kom nästintill sent. Rättare sagt med en minuts marginal och slutligen frös större delen av dagen.
 
Tjoho.

Hoppas även verkligen att ni tar allt ovan med glimten i ögat. Trots att jag självklart helst av allt hade spenderat dagen inomhus, under en filt med någon mysig film. ...och ja, citatet ovan hittades på instagram och även det bör tas med glimten i ögat.

För övrigt så tänker jag använda all "negativ energi" ovan till att fokusera på kvällens match. Som dessutom går av stapeln på bortaplan, i Molkom. Vilket nästintill innebär derby och jag har då absolut inte tänkt åka hem utan tre poäng. Dessutom väntar det en sväng till Hagfors under morgondagen, då det även väntas matchspel med DJ.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: