Good things come to those who wait.

Haft en jättebra helg där gårdagens bl.a ägnades åt matchtittande med så bra sällskap som det bara gick. Samt de flesta timmarna idag utomhus i Gaperud. Med andra ord två perfekta dagar och en superbra helg.

Säsongens tre första pinnar är tagna


Seriepremiären igår slutade med en efterlängtad 7-0 vinst. Perfekt start på en ny säsong helt enkelt. Kort och gott kan vi konstatera att vi funkade bra som ett lag och att alla drog sitt strå till stacken. Så med andra ord ska vi vara nöjda, även jag borde kanske bli det såhär några timmar efter att slutsignalen gått. Men som sagt, det är något jag har svårt med, trots att jag genomfört en bra match. 

Sen en liten kul grej, igår när en av våra tränare tippade en 7-3 vinst innan matchen tror jag inte jag var den enda som fnyste åt det. Men jag antar att han i stort sett fick som han ville om inte bättre. 

Dags att sätta bollen i rullning igen


Klockan kvart i åtta ikväll smäller det. För då går nämligen startsignalen för årets innebandysäsong igång. Inte ett dugg för tidigt, om ni frågar mig. Så fram tills att jag åker gäller enbart musiktagg samt lite mat i magen och sen är jag redo för fight. 

Sen när jag ändå håller på kan jag ju förvarna för relativt dålig uppdatering i helgen då den troligtvis spenderas ute i Gaperud båda dagarna.

Septemberporträtt # III


Canon EOS 500D - EF 50 mm II
Modell:
 Susan S-N.
Fotograf: Sara Gustavsson(jag).

Never stop dancing


P1. Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm  f/8
P2/P3. Canon EOS 500D - EF 50 mm  f/2
Modell: Julia J.
Fotograf: Sara Gustavsson(jag).
 
Spenderade ju som sagt gårdagen med lite tjejer i stan och tanken bakom det hela var dels en fotoshoot med temat ovan, men även att bara umgås. I alla fall var de första gången jag fotade något liknande och såhär i efterhand känner jag att jag kunnat agera lite annorlunda, så som med bakgrunden på första bilden. Men man måste testa nya saker för att kunna utvecklas.

Do more of what makes you happy.

- Bild sen förra fredagen. Vilket ljus säger jag bara, inte mycket redigerat här inte... -
Har försökt att skriva i stort sett tre meningar i över tio minuter. Med andra ord det går inte sådär superbra för tillfället... Men kort och gott kan jag konstatera att det enda jag behöver göra idag är att träna, äta och sova. Perfekt uppladdning av batterierna inför veckans sista skoldag samt årets premiärmatch.

V ä r d e f u l l t

Känner att jag inte kan formulera mig som jag vill, orden flyter inte ihop som dom borde så slänger istället upp ett litet collage. Vilket får summerar stora delar av eftermiddagen. Sen att jag i stort sett gått och vart trött hela dagen hör egentligen inte hit, men när beskedet kom att vi endast har specialidrott imorgon bitti och att resten av lektionerna är inställda blev allt som bortfluget.
...och ja ni har sett bättre, vilket jag är fullt medveten om.

Septemberporträtt # II


Canon EOS 500D - EF 50 mm II
Modell: Sara Gustavsson(jag).
Fotograf: Susan S-N.
 
...och nej, denna bild är ingeting jämför med de andra, i alla fall inte motivmässigt.

H ö s t i n s p i r a t i o n


Alla bilder ovan hittas här.

Har under de senaste veckorna blivit sjukt sugen på att fota porträttbilder och inte minst med hösttema. Enda kruxet är att tiden inte finns samt att det fattas något som vill stå framför kameran frivilligt. 

Don't be sad, you never know who is falling in love with your smile.

Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8

Lights will guide you home

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.

Haft lektion i snart en timma och är redan klar så varför inte passa på att lägga upp lite bilder från helgen (igen). Vet att jag i stort sett bildbombar er för stunden men det är inte mitt fel att mitt fotogarferande sker så oregelbundet. 

För övrigt måste kvällsljus vara bland det bästa som finns. Inte minst när kameran är med.

24 - 09 - 2012

 
Kaffekoppen står tömd på skrivbordet och om dryga halvtimmen rullar bilden iväg till hallarna. Träningspass nummer två väntar innan jag till sist bockat av allt för dagen och kan se mig själv som färdig. ...och ja, mer kreaktiv än så här blir jag inte. Tyvärr. Men ni borde ha vant er efter alla dessa måndagsinlägg.

Septemberporträtt # I


Canon EOS 500D - EF 50 mm II 
Modell:
Susan S-N.
Fotograf:
Sara Gustavsson(jag).
 
Fotade ju som sagt lite med Susan i lördags och ovan ser ni två av alla bilder som togs. Samt att jag kan ju inte annat än att medge att jag har världens bästa vän. ♥

Höstens första innebandyresume


Tänkte bara dra en kort resume av matchen innan jag spenderar i alla fall den närmsta timmen med min engelskabok. Samt lite smörgåstårda. Helt okej avslut på en bra helg helt enkelt.

Kan ju börja med att nämna att jag faktiskt klev av planen nöjd, tyckte det mesta flöt på bra för egen del vilket i vanliga fall kan ligga långt inne. Riktigt långt inne. Sen att vi gör lite småmissar här och där hör till, samt inte minst nu när vi är ett så pass nytt lag som fortfarande håller på att spela ihop oss. Men jämför man dagens insatts mot den förra veckan, ja då har de hänt en hel del spelmässigt. Dock finns det såklart alltid mer saker att finslipa på, vilket vi troligvis kommer göra under veckan. För på fredag gäller det påriktigt, då seriespel i drygt ett halvår väntar.

Fyra bilder från ett höstig Karlstad


Canon EOS 500D - EF 50 mm II
Fyra någorlunda favoriter från igår.

Snart rullar vi igång på allvar igen


Fem dagar kvar till seriepremiären som för övrigt rullar igång på hemmaplan i år och kan ju inte annat än att medge att jag längtat lite. Ända sedan serien i stort sett tog slut i våras.

Men innan vi fokuserar på nästa fredag så lägger vi istället fokus på idag. Träningmatch borta på hammarö väntar och förhoppningsvis går det lite bättre än sist. Vi har ju trots allt spelat ihop oss lite mer nu samt att vi faktiskt vet vilka moment vi missade på. Vilket vi kan ta med oss i bagaget till dagens match. 

Tjugoandre September Tjugohundratolv


Spenderat dagen med Susan inne i centrum, mestadels i butiker, men även en fotorunda hanns med. Dock hittade jag ingeting, eller rättare sagt det jag fastnade för fanns inte i min storlek. Typ skräll gånger jag vet inte vad. Men ska inte klaga, för åkte istället ut till Välsviken och införskaffade mig en ny liten fotokompis som garanterat kommer vara delaktig i många av mina minnen framöver.

Heaven is on fire


Instagrambild från igårkväll då bilen rullade tillbaka hem mot Karlstad, efter en toppendag ute på vischan. 
Förhoppningsvis dyker det även upp några "riktiga" bilder från kameran senare idag, eller imorgon.

...vi bara rullar fram ...


Två mindre vanliga bilder från förra helgen, men de kunde lika gärna vart från igår. Bortsett från att vi inte åkte runt något utan istället befann jag mig stora delar av dagen nere hos Linn. 

Saker som får en att blicka tillbaka.Såväl gamla som nya bilder. ♥

Tröttare än tröttast

- Arkivbild från i somras. -
Drar iväg och tränar om någon timma samt imorgon väntar ännu en ledig fredag. Studiedag står på schemat så drar ut till landet och bara mår. Sen vad resten av helgen har att erbjuda får vi se, hittills står bara matchspelande inskrivet i kalendern. Men lite annat ska nog hinnas med också.

Morgonsol har guld i mun


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm

Bilder från i söndags, tagna på en väg jag åkt allt för många gånger och som jag snart borde kunna utan och innan...

You can't have a better tomorrow if you are still thinking of yesterday.


Favorit i repris. Samt dagens "enda" inlägg. Lägger fokus på annat helt enkelt.

Två från helgen.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Saknar min lilla goding!


Letade i arikvet och hittade dessa två bilder från våren 2011 på min saknade goding. Kanske inte världens bästa bilder, men de betyder otroligt mycket ändå! ♥

Silence speaks when words can't.


Två skoldagar kvar innan jag tar helg. Så med andra ord ännu en kort skolvecka, vilket jag inte klagar över. För varför skulle jag? 

Sen till det mindre väsentliga, min träning börjar om fyra timmar. Fyra hela timmar. På tok för lång tid kvar eftersom jag i stort sett gjort allt jag borde...

Dags att ge sig ut i Kameradjungeln (igen)?


Två gånger har jag varit där tidigare. Letandes efter en ny ägodel som kan föreviga alla mina bästa (och värsta) stunder och som det ser ut nu borde jag ge mig ut dit igen. Har nämligen märkt att på senare tid lever min lilla vän sitt egna liv. Spelar in filmer utan att jag gör något. Fungerar när den får lust. Samt att alla knappar inte gör någon nytta längre, då de helt enkelt inte fungerar. Men jag måste ändå medge att det är okej att den börjar bli såhär, eftersom den faktiskt varit med i ur och skur sedan våren 2008. Med andra ord över fyra år och det är ju inte lite bilder jag tagit med den direkt.

Men den största frågan är trots allt vad som i slutändan kommer ersätta den här?
Tar emot alla tips jag kan få!

Lite äppelpaj sitter aldrig fel!


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8
 
Två enkla och enligt mig halvdanna bilder från helgen. Dock är det något med dem som jag gillar, kanske enkelheten eller helt enkelt bara att jag gjorde en lite annorlunda redigering på dem.

M å n d a g


Måndag, ny vecka och för tillfället allt för lite inspiration. Med andra ord sätter kreaktiviteten stopp i stort sett här. Vilket kanske är bäst, för har ett filosofiprov att traggla in samt en innebandyträning som väntar.

Ännu en söndag har passerat förbi


- Dagens björnbärs skörd. Å ja, vi odlar egna björnbär. Supergott. - 

Väskan för morgondagen är halvpackad. Börjar redan vid åtta, dessutom med vanlig idrott. Tjoho. Längtar sådär lagom mycket, en av orsakerna till varför jag faktiskt valde specialidrott till gymnasiet var för att slippa allt som har att göra med vanliga idrottslektioner. Kan tyckas konstigt med tanke på hur mycket jag faktiskt idrottar i vanliga fall. Men ahja, det är en annan historia...

Har i alla fall spenderat dagen på landet och inte minst hos mina två sötnosar på fyra ben. Störtmysigt. 

I don't know where I am going but I am on my way.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
- Stockholm, Mars 2012. - 

Jag vill åka bort. Bara för att inse hur mycket jag faktiskt älskar allt jag har här hemma. Precis som sist.

Femtonde September Tjugohundratolv

Canon EOS 500D - EF 50 mm II f.1.8
 
Fyra bilder från idag. Nästan. I alla fall förnyade(syftar på den sista bilden, vilken för övrigt är över två år gammal...). Har i vilket fall som helst ägnat dagen åt lite strosande i både stan och på Bergvik, en stund i solen, födelsedagsfirande några mil bort, vilket såklart innebar tårtätande samt lite kaffe till den kaffekärring som jag faktiskt är och sist men inte minst en skön kvällspromenad med ytterst bra sällskap. 


Why does a rose represent love, when a rose always dies?


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8

I won't let you go. Now you know, I've been crazy for you all this time.


De flesta som känner mig ganska bra vet att jag inte direkt är en filmmänniska. Eller snarare att jag inte orkar ta mig tid till att rulla igång någon. Varför vet jag inte. Men efter att jag gjort klart allt som skulle göras tidigare idag kände jag inte för att göra något alls. Så vad passade inte bättre än en film, som dessutom visade sig vara hur bra som helst. 

Fjortonde i nionde tjugohundratolv


Matchen igår gick sådär, slutade men en uddamålsförlust, men resultatet var inte det viktigaste utan istället hur vi spelade och stundtals såg det riktigt bra ut. Men nu vet vi i alla fall vad vi behöver jobba med fram tills serien börjar och sen är vi fit for fight.

För övrigt har jag planerat att göra ingenting idag. Läs, gräva ner mig i allt plugg och förhoppningsvis komma ut levande på andra sidan. Skämt å sido. Men jag har trots allt en hel del att göra så lika bra att sätta igång och få allt gjort. 

Treledig


Gått och tagit helg en dag för tidigt, njutit lite i höstsolen samt ikväll väntar säsongens första träningsmatch. Behöver jag ens nämna att det är en bra dag?

Skaffade för övrigt en ny klubba i tisdags(?), därav bild ett.. Samma som den innan om man bortser från färgen, men säkerligen en av de bästa modellerna jag haft. 

Inlägg: 1444, 12 - 09 - 2012


- Bild från då vi fortfarande hade sommar. -
Slutar som jag nämnt så många tidigare gånger tidigt på onsdagar. Vilket egentligen är hur gött som helst. Men dessvärre är det inte lika kul när uppgiftsberget ska betas av och speciellt inte idag. Men den här gången känns det ändå helt okej, eftersom jag slipper sätta min fot i skolan på fredag. Detta enbart för att vi lyckades fixa fram tre inställda lektioner. Så med andra ord går jag på helg redan imorgon, vilket för övrigt inleds med säsongens första träningsmatch. Inte ett dugg för tidigt...

Senaste från instagram.


Porträttsfotografering. Söndagsmys. Påbörjad teckning. Vinsten i en fototävling. Jobbdags. Samt en bild.

Heter för övrigt fortfarande @ s_gustavsson för den som vill ta sig en bättre titt där istället.

Motljus - VI


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8

Troligtvis de sista motljusbilderna som var tagna för drygt en vecka sedan. Hoppas innerligt att ni inte tröttnat!

Bloggenkät

Hur länge har du bloggat? 
- Sen Augusti 2009, alltså i tre år och faktiskt hela tiden här, dock har de flesta riktigt gamla inläggen tagits bort.

 


Två gamla headers från våren/sommaren 2010.

 

Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut innan du själv började blogga?
- Oj, kommer jag ens ihåg det. Antar att jag mest lästa bloggar för att se vad folk gjorde och av ren nyfikenhet helt enkelt. Men efter ett tag insåg jag även att fotobloggar kunde vara riktigt intressanta. Speciellt eftersom man slapp en massa långa texter.

Vilken var den första blogg du förälskade dig i? 
- Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning. Men antagligen någon fotoblogg, eftersom jag lätt tröttnade på de så kallade "vanliga vardagsbloggarna" ganska lätt.

Hur känner du nu inför dina allra första blogginlägg? 
- Som sagt har jag ju inte kvar de allra första inläggen, vilket till stor del beror på att de inte fyllde någon större funktion. Mest svammel skulle jag tro och därav kändes de bäst att ta bort dem. Men av de som finns kvar från den första tiden så finns det i alla fall en sak jag verkligen tänker på. Att jag har utvecklats och det mycket.


September 2009.

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet? 
- På tok för många. Över ett tjugotal fotobloggar minst och sen en hel drös med vanliga och mer personliga bloggar. Så som bl.a. kompisar, men även vanliga vardagsbloggar.

Hur många av de bloggar du läser är dagboksbloggar och inte ämnesbloggar? 
- Som jag nämnde i frågan över är många så kallade ämnesbloggar, i mitt fall fotobloggar. Men som sagt det finns även en hel del dagboksbloggar som jag kikar in på titt som tätt.

Nämn en bloggare som verkar vara väldigt, enormt jätteolik dig, vars blogg du tycker om? 
- Oj. ...faktiskt lite svårt för har aldrig tänkt på det förut men det finns ett fåtal bloggare vars bilder jag störtgillar men vars personlighet jag tror är ganska olikt min. Men det är faktiskt svårt att säga såhär på rak arm utan att man känner dem. Några av dem är i alla fall: den här(helt annorlunda stil om man jämför med mig), den här(faktiskt ganska nyss jag hittade denna) och den här(en storfavorit)!

Nämn en bloggare som verkar lik dig, vars blogg du tycker om? 
- Även denna verkar svår. Så tar första bästa som poppade upp i huvudet. Nämligen den här. Räcker det om jag säger att vi bägge spelar innebandy dessutom i samma lag och att vi även heter Sara bägge två?

Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
- Antagligen att det är upp till mig. Samt att jag hoppas att de tycker de är lite kul att kika in här ibland. Sen vill de såklart inte att jag "lägger ut allt", vilket jag aldrig skulle göra. Förstår mig helt enkelt inte på personer som öppnar sig fullt ut och bara vräker ur sig av allt och inget.

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? 
- Det hoppas jag! Men jag har faktiskt inte frågat någon, fast jag har inte heller fått någon kommentar om att jag verkar vara någon annan...

 


Ja, upp till bevis. Är jag mig själv? Vad tycker ni?

 

Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg? 
- Ohja, och den gränsen kommer alltid finnas. Som jag tidigare nämnde, skulle aldrig vilja lägga ut hela mitt liv på nätet och dessutom räcker de med små "minnesnotiser" för att jag själv ska komma ihåg vissa stunder när jag tittar tillbaka. 

Nämn några saker som du aldrig bloggar om och anledningen till? 
- Det är mycket och lättaste förklaringen är för att det inte angår andra. Haha, nejda men alla behöver inte veta allt...

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse? 
- Hm. Mestadels för mina bilder. Eller rättare sagt det är för mina bilder, sen att besöksstatistiken varierar från vecka till vecka bryr jag mig inte så mycket om. Bloggar inte för att bli något, utan för att jag vill och tycker det är kul. Men klart att jag blir glad då jag ser att statistiken går uppåt. 


...och bekräftelse har jag fått. Bl.a. i oktober 2010 då jag vann en fototävling och fick den enormt snygga t-shirten ovan. Måste även tillägga att den är grymt skön att bara mysa ner sig i. Sen att bilderna är sådär superdupersnygga som de var när man var liten gör ju allt mycket mer, hm, ...speciellt(läs: fult).

Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? 
- Nej. Inte lära känna som i att veta exakta saker osv. Det spelar nog ingen roll hur mycket han eller hon skriver utan jag tror helt enkelt man bara kan lära känna en person på riktigt via att träffas. Men det är min uppfattning...

Har du träffat folk IRL efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? 
- Nix. 

Kan det vara ”skadligt” att blogga? 
- Ja och än en gång bygger det på hur mycket man skriver och framförallt vad man skriver.

Bloggar du om två år? 
- Om två år. Skulle tro det, men vem vet? Kanske tröttnar under den sista gymnasietiden även om jag inte tror det. Det är ju trots allt pga. av mitt fotograferande som jag till största del bloggar och jag har inga planer på att sluta ta kort så, ja, jag tror jag bloggar. 


Årsresume från September 2011. Vad tror ni? Gör jag något liknaden om två år? Det tror jag!

 

Vad har bloggskrivandet betytt för dig?
- Jadu. Inget jag kan komma på såhär direkt. Har ju enbart gjort det för att de är kul... Vilket egentligen inte var svar på frågan, men det får gå. 
 
Vad har bloggläsandet betytt för dig?
- Inspiration, inspiration och ännu mer inspiration. Nej men det är alltid kul att se vad andra har att ge och sedan kanske knåpa ihop och lära sig något eget. Sen är ju aldrig skvaller fel heller. Haha. 

Hoppas att någon orkade ta sig igenom hela listan och undrar ni något mer kan ni ju alltid slänga iväg en kommentar eller något. Kan för övrigt säga att jag faktiskt satt med den en bra tag, dels för att jag blev "tvungen" att blädra i arkivet, men även för att det inte är allt för lätt att komma på någorlunda kloka svar helt sådär.

Även baksidan har sin baksida.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8

Lovade ju en bild på ryggen på blusen/linnet(vet inte riktigt vad jag ska kalla det) jag köpte häromdagen och i alla fall här kommer de tre bilder. Inte en. Sen att det kanske är mer sommar än höst i plagget är en sak, men det kommer väll en till sommar nästa år, eller hur?


Motljus - V


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8


Autumn is a second spring when every leaf is a flower.


Måndag och ny vecka som för tillfället ser ut att bli ganska fullspäckad. Inte minst träningsmässigt. Men det gillas starkt och på tal om träning så borde jag snart stänga igen böckerna och fixa det sista innan dagens andra pass med klubba och boll väntar. 

Sen en liten extra sak som nyss slog mig. Borde verkligen knåpa ihop en ny header. Men kanske ska vänta tills jag fått lite mer höstiga bilder? Eller vad säger ni?

Är det nu vi lämnar sommaren bakom oss?


- Två helt olika redigeringar, den ena med mer kontrast och den andra mer naturlig. -
Ägnat dagen åt jobb, lite shopping(tröjan/blusen ovan), självporträttsfotografering samt plöjt igenom några sidor i min engelska novell. Som jag bestämt måste läsa ut och konstigt nog, den är bra och egentligen vill jag inte lägga ifrån mig den. Men kände att det fick vara nog nu för det lockade trots allt lite mer att redigera bilderna från förut. ...och ja ni kommer säkert få se fler av dem inte minst tänker jag slänga upp minst en bild på ryggen!

Man kommer aldrig först om man går i andras fotspår.


Favoritlistan rullar i hörlurarna samtidigt som jag lite smått börjat ögna igenom bilderna från igår. Finns ett uttryck som sägs något i stil med "hellre än bra" och ja, ibland tror jag det är lite så vi jobbar när vi tar kort. Eller i alla fall om man kollar på de mindre seriösa bilderna. Vilka de finns gott om. Men de stannar i arkivet. Känns liksom bäst så.

Har för övrigt spenderat dagen på världens bästa plats. Kvalitetstid med andra ord.

Motljus - IV


Canon EOS 500D - EF 50 mm II  f/1.8

Vet att ni fått många liknande bilder den senaste veckan, men jag kan helt enkelt inte bestämma vilka jag gillar som mest. 

Månadens Favoriter - Augusti 2012


Fyra hyfsade favoriter från Augusti. Tre av dem tagna under samma dag.

In the end, all we have is eachother.


Spenderade några timmar med Susan och Nadia förut idag. En del bilder knäpptes och vissa bättre än andra. Sen om några dyker upp får vi se. 

Don't let yesterday take up too much of today.


- Favorit i repris -
Allt rullar på som vanligt dock ovanligt fort. Fys-/Bål-träning i morse samt en relativt lugn dag som flutit på ganska bra och nu väntar ännu ett träningspass. Men den här gången med klubba och boll innan jag till sist tar kvällen och slutligen kör över veckans sista skoldag imorgon. 

Motljus - III


Canon EOS 500D - EF 50mm II  f/1.8


Femte September Tjugohundratolv


Kort dag idag. Så passade på att utnyttja solen samt ta en sväng om inne i stan med Ida innan jag till sist kom hem och fastande vid läxhögen. Inget märkvärdigt med andra ord vilket även förklarar resten av kvällen, lite Tv-tittande samt eventuellt lite tid med pennan och pappret i högsta hugg väntar. ...och ja, vi hörs när vi hörs för inspirationen är på noll.

Jag är lyckligare nu.


Vet inte vad jag ska ge er. Har en massa tidsinställda inlägg på G och för tillfället ingen inspiration. Samma sak gäller även om min mest annorlunda läxa någonsin. Fyra PowerPoint sidor om mig själv ska knåpas ihop. Hur ska jag klara av det. Tur att jag har bilder säger jag bara och att det dessutom är det hon vill ha, annars hade det vart kört.

Motljus - II


Canon EOS 500D - EF 50mm II  f/1.8

Motljus - I


Canon EOS 500D - EF 50mm II  f/1.8
 
Tog lite motljusbilder i lördagskväll då solen passade på att lysa för fullt. Efterlängtat med en kväll i solskenet helt enkelt, eller egentligen en hel dag. Men det var en annan sak, tänkte mest säga att jag fortfarande är i uppbyggnadsfasen vad de gäller att fota i motljus och med mitt EF 50mm II objektiv. Men övning ger färdighet sägs det ju så ni lär nog få se fler motljusbilder.


Fullt upp!


Ett innebandypass avklarat (imorse) och nu väntar nästa, därav hinns inget mer med idag. Tyvärr. Förutom läxhögen som våra lärare lyckats knåpa ihop åt oss. Att dom alltid ska lyckas med det. Skämt å sido...

Min helg

Än en gång instagrambilder, men det kommer annat, jag lovar. Fredag - Lördag - Lördag - Söndag.
 
Har varit mindre aktiv i helgen jag vet, men har faktiskt haft fullt upp. Det började med att jag i fredags åkte iväg och såg på Karlstad Open, alltså innebandy och lite annat, med Öhman och ja, vi hade det väldigt trevligt och bra. Två Saror funkar alltså riktigt bra tillsammans med andra ord. Sen vidare till gårdagen, som spenderades ute på landet i solen. Sommarkänsla på hög nivå, trots att vi gått in i September. Samt sist men inte minst idag, då väckarklockan ringde redan klockan fem. Tidigt, tidigt men konstig nog var jag inte trött, i alla fall inte då, men det börjar kännas nu, vilket även kan bero på att jag promenerat runt på Filipstadsgator och Oxhälga i över fyra timmar, samtidigt som jag gjort lite fynd. 

Kan ju även klämma in att jag tog en del motljusbilder igår kväll, dessvärre ligger de fortfarande kvar i kameran och får så göra tills imorgon. För nu väntar lite Tv-tittande samt en skön säng ikväll. Sen en sista sak, har äntligen fått mina fotoböcker och jag blev mer än nöjd, så funderar på att jag ska visa lite ur dem här på bloggen. Låter det intressant?

Dalarna - IV


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm

Om jag inte har helt fel åkte vi ut med båten i alla fall två kvällar. Hur mysigt som helst att se solen gå ned bakom trädtopparna och bara flyta fram.