Små söta rävungar # 1


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm
Vilken är eran favorit, min är troligtvis den understa.

 

Fått lite kritik om varför jag inte bloggar så mycket längre, vilket helt enkelt beror på att jag inte har tid och ork till att sitta vid en dator lika mycket under sommarhalvåret. Vilket jag även nämnt trehundrasjuttioelva gånger tidigare. MEN, det är jättekul att folk fortfarande tittar in, trots att jag uppdaterar allt för dåligt.

Bl.a. kan jag börja med att skylla på detta. Alltså bilderna ovan för det var det jag engagerade mig i igår. Nämligen att fotografera rävungar och ja, jag har fått en massa bra och söta bilder som jag ska ta tag och redigera snarast. Så med andra ord, det kommer inlägg det gör det. Ska även försöka att fixa några färdiginställda inlägg som kommer upp lite då och då. Låter det bra? 

Edit 11:08 : Märkte för en liten stund sedan att alla kategorilänkar inte fungerar riktigt som de ska, men det ska fixas snarast. Väntar dock på ett supportmeddelande från blogg.se och sen är förhoppningsvis allt i sin ordning om inte. Håll ut. Märkte även när jag öppnade min mejl att jag tydligen var en av de testande till den nya layouten så därav kan det vara lite småfel här och var... 

Matilda

Den understa är min favo!

Svar: Sv. Min också! Vilket jag tror jag skrev :)
Sara Gustavsson


    /     http://matiilda.webblogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: