And I wonder if I ever cross your mind... For me it happends all the time


Dar iväg och tränar. Tror det kan behövas efter en dag som denna. Trött, seg och allmänt omotiverad har passerat dagen till och från. Ingen höjdardag med andra ord.

Saker som får en att längta bort...

Ge mig lite av det här och allt skulle genast bli mycket bättre. För övrigt intressant blogg jag vet, inspirationen är på noll för tillfället.

... och ja, jag älskar djur! Den som missat det har i stort sett missat en stor del av mitt liv. :)

Gårdagens resultat

Åkte hem med en sadden förlust igår, lite synd med tanke på att vi mestadels var det bättre laget. Inte något jag bara säger, utan faktiskt något som även stämmer. Kan väll säga att vi föll på målsnöret lite, dom fick in sitt mål när det var dryga en minut kvar och då hade vi även spelat boxplay innan. Men, men inget att göra åt såhär i efterhand utan istället får vi ta med oss allt positivt och ladda om inför ännu en ny träningsvecka. Som för övrigt startar ikväll, då två timmar innebandy väntar.


i n s p i r a t i o n


Världens härligaste gäng!


Matchdags idag igen. Den här gången står Lesjöfors/Filipstad som moståndare på deras hemma plan, vilket betyder bortamatch. Tycker vi borde dra till med en vinst nu efter två raka förluster. Surt helt enkelt. Om inte kan vi ju alltid börja med att hoppas på att vi får in bollen, ett steg i rätt riktigt i alla fall. Lägger även till att bilden kommer från Öhmnas blogg och jag hoppas verkligen att det är okej att jag lånade den? Om inte säg till!


Lite smått och gott...

Kör en liten inläggsrepris, enbart för att ni ska få något under helgen. Dock tidsinställt och såklart med nya svar, om inte i ny formulering.


Du heter:
Anna Sara Rosenberg Gustavsson

Smeknamn:
- Egentligen har jag inget i vardagen, men när jag stiger på planen med klubban i handen dyker alltid RG upp. 

Något du sysslar med på fritiden:
- Spelar innebandy, i stort sett elva timmar i vecka. Fotograferar när jag har tid och framförallt när jag har inspiration. Umgås med vänner och familjen. Spenderar så mycket tid jag kan i Gaperud och allmänt mår bra. Missade garanterat något.

En låt som alltid rycker upp dig:
- Oj, beror helt på humör tänkte jag säga. Haha smart jag vet.^^ Men typ, Fast Car, One Thing, eller någon av Sara Vargas. Som sagt beror helt och hållet på tillfället...

Beroende av:
- Min kamera. Innebandy. Träna. Vänner. Familj. Sova. Min mobil. Wordfued. Sms. Gaperud. Listan kan bli lång.


Vad tror folk om dig?
- Förhoppningsvis något bra! Men man vet ju aldrig. Fast skulle tippa på att de tror att jag är blyg innan man väl känner mig. För det är jag. Annars, glad, snäll, aningen trög när jag inte orkar tänka och där emellan ganska smart. Haha, vadå ego?^^ 

Stämmer det? 
- Jo men det gör det nog. Eller det gör. Sen om det är på gott eller på ont är en annan sak, kanske både och. 

Något som får dig att må riktigt bra:
- Personer i min närhet. Träning. Avkoppling och framförallt Sveriges bästa plats som jag nämnt så många gånger. Musik. Samt alla små saker som man uppskattar varje dag, om inte som man ska.

Något du brukar få komplimanger för:
- Mina bilder är väll det som dyker upp först i tankarna.

Hur imponerar man på dig?
- Man kan ju alltid börjar med att vara trevlig. En ganska klockren start helt enkelt. Sen bör man bara vara sig själv och efter det borde jag fått en uppfattning om personen. Om inte. Försök igen och visa dina bästa sidor. Svårare än så kan det inte vara, för om man gillar någon försöker man och gör man inte det så brukar man oftast lägga av.

Var bor du? 
- Karlstad.

Trivs du där?
- Jadå. Lagom stor stad som enlig mig är ganska mysig. Eller den duger för mig.

Hur får man dig att le?
- Var trevlig. Säg något kul. Bjud på dig själv. Enjoy the moment och sen får vi se om ett leende dyker upp. Vilket det borde.

Hur känner du dig just nu?
- Trött. Glad. Förväntansfull(?). (svarade på detta i fredagskväll.)

Vanligaste färg på dina kläder:
- Svart. Blå. Ljust. Grå. Frågan är om det ens räknas till färg?

Brukar du komma i tid?
- Klart. Hellre för tidig än för sen är något som alltid varit jag och som förhoppningsvis även blir.


P1 & P2. Lånade från Öhmans blogg/facebook.

Sysslar du med någon idrott?

- Som tidigare nämnt ja, innebandy.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- Beror på. Antagligen inte. För då hade jag nog redan haft min ”drömprins” (skämt å sido). Eller vem vet?^^

Är du bortskämd?
- Tycker jag inte.

Vad gör du imorgon?
- Eftersom jag skrev detta i fredags så:
Lördag: Stan med Linn.
Söndag: Match.

Du samlar på:
- Minnen via bl.a. mina bilder. Aldrig vart någon stor samlare direkt.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
- Bli rik! Antagligen shoppa och spara lite tills den dagen då jag intar min alldeles egna lägenhet. Längtar.

Vill du gifta dig och ha barn?
- Vilken fråga. Men ja det vill jag. Inget jag direkt planerar på såhär, men klart att man har en liten bild av hur man vill att ens framtid ska se ut.

 

En bild säger mer än tusen ord.


Spenderat några timmar på stan. Lunchade med Linn samt tog med mig ett par svarta jeans hem innan jag hamnade här. Resten av dagen kommer ägnas åt hinduism, wordfeud, kaffe och troligtvis även lite OC.

People change, things go wrong, shit happens and life goes on.

Efter en inte allt för lugn vecka tar jag helg. Äntligen, säger jag bara. Välbehövligt helt enkelt eftersom det känns som allt har gått i hundratjugo hela veckan. Ingen större blogglust heller så ligger antagligen lite lågt de kommade dagarna...

Edit: Fixat felet som tidigare gjorde så man inte kunde kolla in arkivsidan. Krävdes bara ett supportmeddelande och lite kodbyten innan allt var i sin rätta ordning igen.

Två från igår.Inga bildkommentarer. Förutom att nedersta endast kommer upp som bildbevis på en frisyr Susan knåpade ihop igår. Dock blåste det lite när vi gick ut så bilden blev inte den bästa.

Hellre rubriklös än inspirationslös


Tänkte börja med lite saker som gör vardagen lite bättre. Det ovan. Inte många, men de som kommer uppskattas i alla fall. Sen börjar jag bli lite nyfiken, på vilka som egentligen kollar in här. För känner att jag inte riktigt har koll, vilket jag på nåt vänster faktiskt vill ha. Speciellt de dagarna de går bra, vilket inte är alltid men ibland verkar det som jag lyckas lite i alla fall. Sen även till en liten mysko grej, det här med engelska kommentarer? Kommer då och då från något håll och det knepigaste är att de kommenterar massa gamla inlägg från typ förra året. Wierd helt enkelt...


Sen till det mindre roliga med att gå i skolan. Läxhögen som bara växer. Men som faktiskt har bearbetats av idag. Suttit i stort sett sen jag kom hem tills för en timmesedan då ja la av. Orkade verkligen inget mer. Men det känns ganska gött att veta att jag inte har allt för mycket att ta itu med till helgen.


Tjugofemte Januari Tjugohundratolv

- Kall bild från i Lördags. -
Gjorde en kort dag idag i skolan. Slutade vid ett tiden och drog direkt hem till Susan, men henne såklart. Hade planerat in att fota lite, men med tanke på alla minusgrader höll vi oss inomhus. Mycket trevligare och framförallt varmare! Borde kanske kolla igenom de få bilderna som blev och se om någon är värd att publicera. Vilket jag tyvärr inte tror, med tanke på hur resultatet blev, aningen oseriöst. Har dock lovat henne minst en eftersom hon gjorde en aningen udda frisyr på mig. Bildbevis alltså. Men vi får se när och hur den dyker upp i så fall.

 


Människan är inte gjord till att flyga och så heller inte jag


Börjar sent idag. Fast hade tänk att jag skulle hinna med lite grejer innan skolan eftersom jag i stort sett inte hinner något efteråt. Men vi får se hur det går. Slutar i vilket fall som helst vid halv fem och då är det bara hem och slänga i sig lite mat som gäller och sen sticker jag till hallarna på träningsmatch. Duger för min del. För övrigt lyckades jag ju fatta mig kort,(= inget innehåll?) vilket kanske var bra eftersom jag som sagt inte har all tid i världen.

För övrigt(igen, jag vet) kan jag ju bara lägga till att träningen igår inte gick sådär superduperbra. Konstaterade i vilket fall som helst att man inte bör fälla sig själv(eller vad jag nu gjorde?) och sen flyga in i sargen. Smart jag vet. Fast vem har sagt att jag inte är det? (Skämt å sido.) Bjöd i alla fall på ett gott skratt och det sägs ju att ett skratt förlänger livet så det är ju bra.


Det är utsidan som gör att du stannar till, men insidan som gör att du stannar kvar.


Måndag och det mesta har rullat på ganska bra. Kört ett innebandypass på morgonen, vilket för övrigt börjar bli standard nu. Spenderat några timmar i skolan, gick relativt fort eftersom vi bara hade två lektioner och sen suttit här hemma med en massa ism-ord hit och dit, samhällskunskap helt enkelt. Typ det värsta som finns, nästan. För jag vet inte vad jag läser, det går liksom in och sen ut igen. Så sådär jättemeningsfullt känns det trots allt inte, vilket inte är allt för ovanligt när det gäller vissa saker i skolan. Tyvärr. Okej ska tänka possitivt, eftersom nästa sak som väntar är två timmar innebandy(igen). Dock i en mindre bra hall, men det funkar...

Hade tänkt och fattat mig kort, fast märkte att sådär überkort blev det dessvärre inte.


Simon och ekarna


Gjorde ju som tidigare nämnt ett biobesök med mamma förut idag. Som planerat blev det filmen ovan och den var seriöst bra. En av de bättre svenskafilmerna helt enkelt och gratis var det eftersom vi fått biljetter i julklapp, typ. Nej, men seriöst jag ångrar inte att jag såg den om jag säger så, dels för att den var bra och dels för att den inte var dålig. Haha, vilken förklarning alltså, har sett bättre och framförallt kommit med bättre själv!^^


Borde även nämna lite om matchen som spelades i fredagskväll. Förlust, än en gång. Tror vi åkt på lite måltorka, för vet inte hur många lägen vi hade som borde ha gått in. Men nära skjuter ingen hare och två-tre centimeter hit eller dit gör tydligen mycket ibland. Alldeles för mycket. Men, för det finns faktiskt en hel del sådana i den här världen, jag gjorde mål. Inte direkt snyggt och vet inte vad jag gjorde innan heller, för enligt mig grävde jag alldeles för mycket nere i hörnet. Men mål blev det och det är det som räknas, sen om det nu är snyggt eller inte är bara en bonus. Sen kan jag ju även nämna att det såklart var lite småkul att gå tillbaka ner på backen igen de sista tjugo minuterna, men om jag ska vara ärlig så vet jag inte vart jag trivs bäst? Antagligen fram, eller bak eller så är det rent ut sagt variationen av allt som får fram den bästa slutsatsen. Troligtvis det sistnämnda...

Söndagsbestyr


Veckans sista dag ser ut att bli relativt lugn. Drar iväg på lite jobb om en ynka timme och efteråt blir det troligtvis lite mat i stan med mamma och om vi har tur även ett biobesök. Vilket skulle ha blivit av under jullovet, men icke sa nicke det har inte hänt än. Men bättre sent än aldrig! Sen borde jag nog även ta tag i lite smågrejer när jag väl kommer hem, men det får vänta för värre bråttom är det inte.

Kalla bilder, från ett kallt GaperudCanon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
Det är något med bilderna jag gillar, antagligen för att de är tagna på en av världens bästa platser, men även för att allt i stort sett är ned frostat och vitt. Eller egentligen jag har ingen aning, förutom att jag då gillar dem!

Gameday!


Två lagom trötta tjejer på förra no-lektionen. Slutar för övrigt om dryga timmen och då blir det hem och ladda om eftersom gästande Vålberg står som motståndare på planen ikväll. 19.30 är det allt som gäller och tre pinnar ska förhoppningsvis bli våra.

Nittonde Januari Tjugohundratolv


Har hunnit med en hel del idag, både i skolan och utanför. För började dagen med lite innebandy, körde mestadels skott eftersom vi senare skulle iväg och simma klädsim. Fick reda på det igår och ja, jag bävade för det, verkligen. Trodde dock det skulle vara jobbigare än det var men efter lite mer än trettio minuter var hela 40 längder avklarade. Motsvarande 1000m och 3 poäng. Så jag är nöjd. Småstressade senare vidare till en dag fullspäckad med lektioner, vilket resulterade i ingen lunch, eller rättare sagt vi hann inte. Men allt rullade på ändå och nu sitter man här, hemma och har precis avklarat kvällens att-göra-hög så de resterande timmarna får gå till att göra ingenting. Men det där ingetinget innehåller garanterat något bra, om inte något som jag i alla fall kan stå ut med.

Update: Något i menyn är inte riktigt som det ska, det går inte att klicka sig vidare till olika arkivmånader och varför vet jag inte? Men fixas ska det, men inte idag!

I like the way you smile with your eyes


- Förnyad novemberbild -
Har egentligen inget roligt att ge er, varken i bildväg eller uppdateringsmässigt så vet inte varför jag ens försöker mig på något? Ganska så lönlöst helt enkelt. I alla fall ska jag snart dra i mig lite mat och sen sticker jag iväg till hallarna, dubbelpass på G och ja, that’s it typ.^^ Som sagt totalt värdelöst jag vet, men nu ligger det här...

Ger er en omgång till!Slänger in ytterligare några längta-bort-och-iväg-bilder samtidigt som jag sticker iväg och tränar. Avklarade för övrigt veckans segaste dag enligt schemat att tyda, började 10 och slutade 16.25. Men någonting hände där i mitten, det gick fortare än förväntat och vipps så befann jag mig hemma. Okej inte riktigt, men nästan. Antar att det berodde på sällskapet, för seriöst vi har världens skönaste klass.

Lite av det här...
...och jag skulle må super! Herregud säger jag bara, gjort årets första riktigta skoldag och jag är redan trött på det. Men, men om jag har tur vänder tankarna lite och om inte får jag väll fokusera endå och längta desto mer till värmen, soliga dagar, sommar och framförallt friheten. Men innan allt drar igång, väntar lite mat i magen och sen ett pass i hallarna. I alla fall något som är bra!

Efter 1,5h timmes plockande sitter den här

Gamla:

Nya:


Kan inte annat än att säga att jag är nöjd och för er som det inte är någon skillnad hos. Tryck på F5 för att uppdatera! Känner faktiskt att jag äntligen lyckats få tillbaka något som jag gillat, sen hur länge den stannar får vi se. Men det är ju trots allt relativt enkelt att bara byta ut lite bilder om det skulle vara så att jag tröttnar allt för fort. Vilket jag inte hoppas.

Ibland blir inte allt som man tänkt sig

- gammal goding från säsongen 10/11 -
Det räckte inte ända fram idag, tyvärr trots ett helt okej spel, men siffrorna drog iväg och resultatet som blev var inte speciellt rättvist. Men, men inget att göra åt utan istället får vi ladda om inför fredagens möte, även då hemma, fast mot ett nytt lag, såklart. Eller en sak kan vi göra, ta med oss det som var bra och lära oss av det som kunde gått bättre. Vet inte om jag har något mer att säga, men kan ju alltid smyga in att jag fick med mig en assist, i boxplay dessutom. Sen om det varken gör till eller från är en annan sak.

 


Gameday!

Vaknade tidigt i morse, antar att jag var ganska utvilad från igår helt enkelt vilket egentligen inte gjorde något eftersom jag hunnit med att plocka lite med en gammal design som ska komma upp här igen. Såklart med nya detaljer osv, men grunden är en gammal favorit. Så nu får vi se när jag får lust att göra klart resten, kanske rentutav ikväll om jag fortfarande har ork.  

För övrigt är det matchdags igen. Möter gästande GS86 på hemma plan runt 14.30 tiden i hallarna och har vi tur plockar vi med oss tre pinnar hem. Vilket vi ska! Årets första match och som vanligt kommer det antagligen upp en liten update om hur det går senare. Nej, dags att börja tagga till ordentligt nu så slänger på lite skön musik och inväntar att tiden ska rulla vidare samtidigt som jag återgår till lite småplock.

Slängde även in två bilder från igår, så det inte skulle bli allt för tråkigt.


Somewhere out there...Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
Dagsfärska bilder från ett behagligt utomhus.

You don't have to be perfect, just be the best verision of yourself.


Tog sovmorgon i morse och det länge också, i alla fall för att vara jag! Men har trots allt hunnit med några mattetal samt funderar på att dra på mig springskorna och dra ut, om inte på en springtur så på en PW. För övrigt så ser dagen ut att gå i ett enkelt spår, slänger troligtvis på lite Orange County senare och sen får vi se vad som händer helt enkelt. Kanske även borde kolla lite på en ny design om jag får lust, känner trotsallt att ett ombyte inte vore helt fel.


Never regret something that once made you smile


Fredagen den 13:e och inget oväntat har hittills hänt. För varför skulle det? Det är en helt vanlig dag, typ, förutom för alla skrockfulla dvs. Har tyvärr inget speciellt på hjärtat idag heller. Spenderat några timmar i skolan, börjar vänja mig helt enkelt eller rättare sagt jag har inget val. Lika så med läxorna som så smått börjat trilla in, usch totalt omotiverad för tillfället men bättre att få lite gjort så helgen blir fri.


Försök inte att vara perfekt för någon, utan vänta på den som älskar dina fel.


Känner mig riktigt duktig, dagens lögn tror jag. Menar nu bloggningen och inget annat, så därför ger jag er lite tänkvärda bilder från en sida jag besöker nästan dagligen. För där finns det alltid något nytt att fästa ögonen på. Såväl ögongodis, som tänkvärt och skräp!

Vi går mot sommarlov!

tidigare låg här en bild som nu är borttagen (: )
Årets första skoldag är avklarad om man ens kan kalla det för en hel dag? Språk i dryga en timme, mellan tolv och ett och sen bar det av hem igen. Där jag för övrigt är nu sittandes i soffan med några avsnitt oc påslagna. Inväntandes att klockan ska ticka framåt så jag kan sticka iväg till hallarna på ett tvåtimmars pass. Mer händelserikt är det inte och morgondagen ser ut att gå i samma spår. Först ett innebandypass på morgonen och sen en sväng om i stan med Susan, men ibland är det skönt att ha det enkelt speciellt när man har i åtanke att allvaret drar igång ordentligt nästa vecka.


Bildbomb, eller något i stil med det...
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
P1, P5 och P6 är nog dagens (läs: gårdagens) favoriter.

Adam Brody


Knåpade ihop detta tidigare idag, vilket jag nämde förut. Cirkus 2,5h eller dyligt tog det och ja är nöjd. Första gången jag även "ritar" en kille för omväxlingsskull.

Back to business
Sista lovdagen har i stort sett varit ganska lugn. Fick för mig att gå ut imorse, eftersom soluppgången och lite snö lockade utanför fönstret. Tror jag gick runt i cirka en timma innan jag frös in igen och hamnade i soffan där jag faktiskt spenderat resten av tiden. Kanske inte superkul, nej, men har hållit mig sysselsatt med det ni ser på bilden ovan. Penna, papper, kaffemugg, mobil, MTV osv. och för er som undrar kommer det upp en bättre bild på teckningen senare, möjligtvis redan ikväll.

Life is a ticket to the greatest show on earth.


Sista lovdagen av det här vinterlovet. Seriöst tiden har bara flugigt fram och konstigt nog känns det som jag inte hunnit med allt jag ska? Men jag vet inte, för det är samma sak varje lov, att man tror att man missat något fast man inte har det. Men, men det är ju en dag kvar så ska njuta fullt ut utav den och sen får vi se vad som händer.

Funderar även på att byta bloggdesign, igen. Vill ha något nytt som möjligtvis skulle kunna locka fram våren lite, även om det känns tidigt och inte minst väldigt långt bort. Speciellt om man för tillfället kollar ut, vitt, snö och kallt värre. Usch. Som jag alltid säger, vi får se vad som händer. Men på något vis skulle det kännas bra att veta att bloggen fått ett eventuellt lyft innan skolan drar igång, eftersom tiden troligtvis inte kommer räcka till ordentligt. Tyvärr.

Edit: Bild sen första lovdagen. Gillar även kotrasten mellan "nu och då". (:

Tre från idag.P1: Trotsade kylan och begav mig ut en sväng förut. Aningen kallt ja, men med musiken ipluggad, tempot uppe och framförallt kameran i högsta hugg kommer man långt. I alla fall längre än man tror.
P2: Min lunch. Pannkakor i all ära. Jätteintressant jag vet.
P3: Sen sist men inte minst en bild som togs förut. Förvänta er även inget mer för slänger igång säsong 3 av OC och bänkar mig framför det resten av eftermiddagen.

Edit: Det här med att inte ha någon inspiration suger verkligen. Gör allt för att hitta något vettigt att lägga upp, men det slutar såhär. Tråkigt. Enkelt. Färglöst. Inspirationslöst osv. osv. Usch!

Sometimes the smallest things take up the most room in your heart.Spenderat dagen i Gaperud samtidigt som jag insett hur mycket jag verkligen saknar sommaren. Som vanligt alltså. Vill gå runt och vara brun, bara va, inte ha några måsten att tänka på samt umgås med en av universums skönaste personer. Tänkt att så få grejer kan få en att må som allra bäst, egentligen ganska konstigt. Fast när jag verkligen tänker efter så, nää, det är inte speciellt konstigt utan bara underbart.

Vårinspiration


Plockade ihop en enkel bild sådär igår på kvällskvisten. Inte för att jag egentligen hade någon andledning osv, men kände bara för något utöver det allt för vanliga, typ. Nåja, nu ligger den här och fyller i alla fall ut lite av min inte allt för uppdaterade blogg. (:


Bye the way, I'm wearing that smile you gave me.

- arkivbild -
Klockan ringde 05.30 i morse, alldeles för tidigt om du frågar mig men dessvärre inget att göra åt. Så kravlade mig upp ur sängen och fixade allt som skulle fixas innan jag en timme senare begav mig iväg till hallarna för lite jobb med laget. Satt mestadels sargvakt med Sara och ja, that’s it typ. Trevligt sällskap, kaffe och bra innebandy att fästa ögonen på har hittills gjort min dag fram tills nu. Egentligen skulle det även ha blivit en liten tripp in till stan, samt ett biobesök med mamma. Men eftersom biljetterna var slut får dagen rulla på i andra banor och vilka det blir får vi helt enkelt se.

 

Yesterdays picture!


Lekte runt lite i ett redigeringsprogram förut och resultatet ser ni ovan. Inte något jag skulle publicera i vanliga fall, men tyckte att den blev lite speciell trots allt så slänger upp den här.

In action och inte alls enligt fotograferingensnormer...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
Enligt mig ganska cool bild. Lite halvudda, in action samt sådär lite lagom överredigerad.


Drar för övrigt iväg på jobb idag igen, vilket än så länge är dagens enda planer. Sen får vi se vad som väntar senare i eftermiddag/kväll. Funderar på att dra på mig löparskorna och ge mig ut en sväng, men jag vet inte. Samtidigt som jag känner att det vore gött att få bort träningsvärken. Helt enkelt, den som lever får se…


Halvt mobilblogg och halvt vanlig...

Rubriken talar för sig, trots dess komplicerade uppbyggnad men det får gå för den här gången.

Spenderade några timmar i stan med Julia förut, (som även hon har en blogg, som jag lovade att länka, -här-). Mycket trevligt hade vi och smilgroparna åkte allt upp några gånger. Även det bra. Vet inte om jag har så mycket mer att nämna om det, förutom att vi gick runt i lite butiker, drog oss ut mot Sandgrund för att fotografera, men ack så kallt det var. Så besöket där ute blev inte så värst långvarigt utan drog istället in till centrum igen. Något mer tror jag inte jag har i kikaren för tillfället, så ger mig här. Inte världens bästa inlägg, men jag har sett sämre också så det är lugnt.

Update: Tröjan och ringen på bilden blev två fynd som fick följa med hem. Inte världens bästa bild, men den duger gott och väl, för jag garanterar att det kommer upp en bättre någon annan gång. Förhoppningsvis.

Dripp, dropp, dripp...

Canon EOS 500D – EFS 18 – 200mm
(135mm)
Bländare: F/5.6 | Slutartid: 1/200s | ISO 400

Eftersom mitt försök till att fota vattendroppar igår blev lite halvdant så tänkte jag varför inte prova det igen. Fast den här gången med lite ny feedback i bagaget. Vilket jag nyss gjorde och ovanför ser ni fyra snabba bilder, som jag är riktigt nöjd med. Men tar fortfarande gära emot konstruktivkritik.

If you want to be happy, be.


Hade två timmars innebandy på schemat igår. Först lite teknik, sen spel och till sist ett redigt och ordentligt benpass på det. Vilket kändes. Men det är väll det som är meningen. Att man ska små frukta det, strunta i att känna efter, även om det inte går och sedan gå som en gammal tant två dagar efteråt. Men det är gött, riktigt gött för man känner att man har gjort något som lönat sig till sist istället för att bara lulla runt där på planen och gå hem som ingenting har hänt. För det har ju faktiskt hänt något.

Vaknade för drygt två timmar sedan. Relativt tidig jag vet, men sov inge vidare i natt vilket kanske beror på att jag sov så länge igår? Även om det inte var allt för länge. Men jag vet inte och jag tänker inte spekulera i det heller för det känns meningslöst. Eller rättare sagt, det är meningslöst. Tänker istället försöka fördriva tiden tills jag ska bege mig in mot centrum och stadskärnan för att möta upp Julia. Allt för längesedan vi sågs, så tror hon tyckte precis som jag att det var på tiden att vi hittade på något. Sen vad det exakt blir får vi se senare, men bra blir det nog för det brukar det bli. Nej nu ska jag försöka hitta på något såhär på morgonkvisten, men lätt lär det inte bli.

Update: Bilden ligger mest med som utfyllnad och för att jag inte tyckte det var värt att fixa ett nytt inlägg bara för den.

Vattendroppar
Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm
Första gången jag försökte mig på det här och resultatet blev som det blev, halvdant helt enkelt. Därav kommer det bara upp tre bilder som blev helt okej, typ. När det blir en nästa gång tror jag inte jag ska ha varken röd bakgrund eller småmönstrat, för det blev ingen hit. Tar gärna emot konstruktivkritik.


Ibland lyckas man bra och ibland lyckas man inte alls!


Vissa av ovanstående bilder har ni sett förut, samtidigt som andra är ”nya”. Eller nya är egentligen fel ord eftersom de senaste publicerades någon gång i somras, men med tanke på att jag varit lite smålat och inte lagt upp dem kommer alla nu. Förutom två från NWT, som istället dokumenterades i det här inlägget. Sen ser ni ju även vad det är för kategorisering på allt...

Kan ju även nämna att jag vart relativt dålig på att skicka in bilder den senaste tiden, dels för att jag inte haft så många och dels för att det inte blivit av.

Where words fail, music speaks.

Behöver jag ens nämna att jag är missnöjd över vad jag åstadkommer här på bloggen. Tror inte det, eftersom det i all ära är ingeting. Så därför, därför, därför tänkte jag fixa ihop något åt er, men inte nu. Eller jag började lite förut, fast bara lite så därför säger jag inget utan istället lägger jag mig i soffan, slänger på nya favorit skivan och bara drömmer mig bort. Låter som den kommande timmens planer är helt okej ändå, innan det till sist vankas lite mat i magen och sen även en bussresa till hallarna. Helt okej, med tanke på att jag hade planerat in en ”göra-ingeting-alls-dag” idag.

Överst en gammal goding och helt enkelt något som kommer stanna i hjärtat för alltid.

If I tell you the truth, are you sure you are ready to handle it?


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm.
Vadå brusig bild, tagen sent en tisdagseftermiddag som denna?

Spenderade för övrigt dagen med Linn. Tror vi sätter ”no comments” på resten och skriver punkt slut. Bra dag, med bra tjej helt enkelt! Inget mer att säga, innan jag till sist inväntar träningen ikväll.

Två från igår.Två små bilder från igår som egentligen inte har något gemensamt. Funderar på att lägga ihop dem på något vis, men vet inte hur än och framförallt orkar inte byta dator ikväll så det får bli någon annan dag. Kalla detta utfyllnad eller vad ni vill, för det spelar ingen roll.

Gör aldrig ingenting


Ingen större blogglust idag, med andra ord ingen vidare start på bloggåret 2012. Men det kommer nog, eller inte nog det gör. För det har jag bestämt. Typ.

Årets första dag spenderades på jobbet och utomhus med en massa snö. Drygt 15 centimeter blött-vitt-tjafs föll från det stora utrymmet där uppe. ”Tjoho” tänkte garanterat vissa och visst, det är vacker ja. Men nej, jag vill inte ha snö. I alla fall inte om den bara ska komma ned, orsaka en massa arbete och sen börjar det regna. Det känns inte värt det. Men som tidigare nämnt, inget vi styr över utan helt enkelt något vi får acceptera som det är.


Den stora frågan nu är, ska det här upp eller hamna i utkastet? Eventuellt papperskorgen? Det märks helt enkelt, men ett bra inlägg är det inte! Funderar även på att fixa ihop något inför det nya året, en lista eller liknande så om någon har tips är det bara att säga till.