Just talk


- Bild från igår då eftermiddagen spenderades med Susan. -
Ärligt vet inte hur mång gånger jag suddat ut samma text, fast i x-antal versioner och modeller. Ger det ett sista försök innan jag lägger av. Fast garanterar inte att det blir bra.

Vaknade relativt tidigt, redan vid sextiden ringde klockan, på tok för tidigt med tanke på att det är lov, men, men livet rullar vidare och jag klagar inte. Begav mig i vilket fall som helst till mammas jobb och satt där och degade i någon timma innan jag till sist drog mig ner mot hallen i Molkom, där det väntades träning med det blivande ”Värmlandslaget”. Drog mig sedan tillbaka till mammas jobb och väntade in att hon skulle sluta så vi kunde sticka in till stan för ännu ett pass med klubba och boll. Det slutade med att vi körde ett pass med D2, vilket för mig inte gjorde någonting och ja, här är jag nu, funderandes på om jag ska slänga ingång några avsnitt OC, eller om det får kvitta. Känns som jag kommer slockna ganska kvickt, eftersom fem timmars träning tar ut sin rätt, men jag klagar inte, snarare tvärt om.


"If you never try, you'll never know."


- Nyfunnen samt nyredigerad bild från september(?) 2011. -
Vart leder ljuset?

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

...och så var det det här med rubriker igen.


- Nyredigerad bild ur arkivet, sommaren 2011. -
Har försökt att bättra på färgen lite, vet dock inte om jag lyckades, det märks helt enkelt. Kan i alla fall glädja mig åt att jag inte ser ut som en kräfta, än så länge. Annars har jag inga märkvärdiga planer för dagen. Solen skiner lite svagt och jag ska dra mig in mot stan för att möta upp Susan senare. Antar att vi ska ta lite bilder, samt titta in i lite butiker. Har även träning ikväll och hoppas innerligt att den är bättre en den vi hade igår, för ynka nio personer är inte mycket för världen.


Min första GIF-bild!


Hittade några bilder i en serie från sommaren 2010. Varken bra bilder, eller sådär superjämna (handhållen kamera) men tycker den blev ganska festlig ändå.

Ett ekipage från Gaperud.


Ger er ännu en hästbild. Tagen för lite mer än ett år sedan (januari 2011).

Innebandy för hela slanten


Drar mig mot Molkom om dryga timmen. Några timmars träning där, inför det som ska bli Värmlandslaget för 94:or och sen hem för att ladda om batterierna för att sedan sticka iväg och köra ett pass igen. Antar att jag inte hinner så mycket mer idag, vilket egentligen inte spelar någon roll, även om jag trots allt borde kolla på lite saker som har med skolan att göra. Men, men det kommer fler dagar och jag vet redan nu att jag på onsdag kommer sitta och ha så kallad ”dötid” på mammas jobb innan det väntas träning igen, så ah, det säger sig självt.

Om jag inte har helt fel så kommer det troligtvis upp en bild senare idag(?). En gammal favorit helt enkelt.


Oktober 2010!


En gammal favorit från Oktober 2010, därav fel bredd.

Alltså ärligt, jag vill ut och fota. Men vet inte vad, för det finns inget? Har typ tusen idéer som jag vill skapa fram, men om jag bara visste hur. Längtar tills det blivit lite mer vår så alla små vårtecken kan dokumenteras.

Vårväder = vårkänslor

 

- Bild tagen med min HTC Wildfire S, oredigerad. -
Känns bra att veta att man inte har någon skola att gå till imorgon. Lite ledighet sitter inte direkt fel, sen att man i stort sett inte är ”ledig” är en annan sak. Men det är lov som lov, i vilket fall som helst.

Sitter här med lite idébrist, men kan ju alltid klämma in att jag tog årets första cykeltur i morse till jobbet, vårkänslor på hög nivå helt enkelt. Har även försökt få lite mer färg i ansiktet, gäller att passa på när väl solen är framme. Något annat tror jag inte jag har, så istället för att ens försöka mer ger jag mig och slänger på en film eller dylikt.

 


Det finns stunder då man har tid...


Inget märkvärdigt egentligen. En bild. Ursprungligen på mig. Vilket i stort sett är allt, så That's it typ.
Nej men seriöst, den blev helt okej. Måste bara lära mig att få till de mörka partierna bättre. Men annars så gillar jag den. Inser dock att jag kunde lagt ner mig mer på texten, fått den bättre osv, men det går ju alltid att ändra såhär i efterhand.

Tre efterlängtade poäng


Äntligen fick vi med oss tre poäng. Sen att vi har spelat bättre matcher är en annan sak, men, men det är resultatet som räknas i slutändan. Vilket i det här fallet slutade till vår favör med 6-0. Vet inte om jag har något mer märkvärt att kommentera om matchen, eller för övrigt heller. Det ”enda” jag vet är att jag i alla fall tänkt lägga upp resultatet av min målade bild som blev helt okej, varken bättre eller sämre.

"Don't let your dreams just be dreams."


Fördriver tiden med pennan och pappret i högsta hugg. Vaknade relativt tidigt trots att vi inte kom hem allt för tidigt igår kväll. Resultatet blev än en gång inte till vår fördel, tyvärr. Vi stressade en hel del, men när vi där emot höll i bollen flöt saker på. Men, men bara att ta nya tag i eftermiddag då vi gästas av Sunnanå. För vi är i behov av dom där 3 poängen, verkligen.

Vet inte om jag ger er något mer senare idag. Beror helt enkelt på allt.

Update: Känner mig lite sugen på att fota människor nu när vårsolen kommit fram och allt, så om någon skulle vilja stå framför kameran kan ju den höra av sig. Antingen här eller på facebook. Sen om tiden räcker till är en annan sak, men det går alltid att hitta något hål.

Små söta saker på fyra ben...


Eftersom jag drar iväg till Hagfors på en liten ”roadtrip” samt för lite innebandylir ikväll blir uppdateringen låg. Så därför var jag lite smart igår och förberedde i alla fall ett inlägg, nämligen det här med små söta fyrbenta vänner hämtade från just weheartit.

Ännu en gång rubriklös


- Gammal goding till bild, men med nyredigering. -
Om dryga två timmar går jag på lov. Äntligen säger jag bara. Känns verkligen välbehövligt med lite ledighet, dock tror jag inte vi blir helt lediga från allt skolarbete om jag ska vara ärlig. Men, men bara och försöka gilla läget och leva vidare. Kan i alla fall klämma in i det här annars i stort sett innehållslösa inlägget att jag drar iväg och spelar match ikväll. Så förvänta er inget mer, förutom en liten gullig grej som jag fixade ihop igår.

Ynka en dag kvar...


- nog för att man fick riktiga vårkänslor ute idag, men bilden kanske trots allt är lite missanpassad? -

Är grymt taggad för lov, verkligen. Dock blir det nog inte sådär supermycket ledig tid i början på veckan, har en hel del inplanerat och inte minst en hel del med träningar att genomföra. Men hellre fullt upp än ingeting alls.


Kan ju för övrigt nämna att vi haft en sådan där kul torsdag igen. Fast nej. Först lite specialidrott, sen pardans, vilket betyder att vi egentligen missade lunchen, fast istället gick vi bara på halva lektionen efter och sen slutade vi vid halv fyra. Till råga på allt har vädret varit underbart och vi har suttit inne, så kan ju inte annat än att hoppas på att det blir lika bra under lovet och inte minst varmare så man kan få njuta lite av all sol.


"You don't have to be perfect, just be the best verision of yourself."


Slänger i mig en kopp kaffe innan jag sticker iväg och kör ett tvåtimmars pass med innebandy. Lite energi helt enkelt. Besökte även banken efter skolan, segt värre om jag ska vara ärlig, men det känns i alla fall bra att det är gjort. Något annat har jag inte på hjärtat och tid har jag framförallt inte heller.

Fettis-dagen


Fettis-dagen. Fet-tisdagen. Semmel-dagen. Ja kalla den va du vill, men minst en semla ska man i alla fall äta, vilket jag även gjort. Gott för stunden, så länge inte all grädde tar överhanden. Fast lite glad är jag ju allt över att vi har träning ikväll, så en del av den försvinner bort.

Känner även att jag lyckades bra med bilden. Eller inte. Mobilbild, utan blixt och snabbredigerad i min HTC, ja det är sånt man hinner knåpa ihop på en tisdag som denna.

We are what we want to be

Uppdaterar verkligen urkasst för tillfället och tyvärr är det inget jag kan göra åt, för har i stort sett noll inspiration, inga bilder, samt prioriterar andra saker före. Men det är bara ynka fyra dagar kvar i skolan innan vi får lov, hela fjorton lektioner och alldeles för många timmar, men snart så är vi där och förhoppningsvis blir uppdateringen bättre då.


Skulle göra allt för lite mer tid...


- Bild sen för exakt ett år sen(nyredigerad), då vi hade liiite mer snö och liiite mindre vårkänslor. -
Matchen igår gick inge vidare. Vi lyckades inte helt enkelt. Resten låter jag vara okommenterat, dels för att jag inte har något att säga om den och dels för att jag inte orkar lägga energi på det.

Sen vet jag inte om jag har något annat heller. Tog en tur med mamma till bergvik förut idag och fick med mig lite grejer hem, trots att mitt bankkort kronglade. Alltså ännu en grej jag måste fixa. Känner inte att tiden räcker till direkt, så hoppas på att veckan som kommer går fort och att lovet inte gör det. För skulle verkligen behöva lite mer tid för tillfället.


"Everyone has someone in their life that keeps them looking forward to another day."


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
F/5 | 1/50 sek | ISO-800 

Födelsedagsbarn gånger tre.
Slänger in ett tidsinställt inlägg med lite bilder, vissa finare än andra, på tre födelsedagsbarn(läs även: att jag finns med på ett hörn). Hoppas ni får en bra första sjuttonårsdag helt enkelt. Kan ju även klämma in att jag inte ångrar en sekund att jag lärde känna er för drygt ett halvår sedan. ♥

Update: Michael, skyll dig själv när du tar egobilder på min dator.

"Dreams are the answers to questions that we haven't yet figured out how to ask."


Äntligen helg efter en ganska så hektiskt vecka och likadant lär det bli nästa så förvänta er inget för varken tiden eller orken finns till att fixa ihop något. Men har försökt och kommer även fortsätta att publicera lite godingar från arkiven eftersom jag heller inte har haft tid att vara ute och fota något. Tyvärr, för veckan har bjudit på en hel del fina och soliga dagar, dessvärre de dagarna jag haft som minst tid dessutom. Så det jag har är bilder som får en att längta än mer till sommaren och efter varmare tider och har vi tur är vi snart där. Även om det dessvärre dröjer.

"I love those random memories that makes me smile."


- arkivbild februari 2011 -
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

I vanliga fall brukar det stå en rubrik här...


- arkivbild sen maj2011 -
Tänker inte klaga ett dugg idag. Eller har i alla fall inget att klaga på än så länge. För onsdagar är nämligen veckans kortaste och i stort sett lugnaste dag. Slutade redan vid ett tiden, vilket innebar att jag hann hem och sätta mig i solen ett tag innan jag gick in och läste igenom en sista gång på naturkunskapen. Soldyrkare som jag faktiskt är, så har jag tur sitter det snart några mer fräknar på nästippen. För övrigt väntar jag bara på att klockan ska ticka på så jag kan sticka iväg och köra lite innebandy och har vi tur är träningen minst lika bra som igår, vilket gör det hela ännu bättre.


Drömmer mig bort!


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

"Smile to the world, because if you do, then the world will smile right back to you."

Just nu känns allt väldigt långt borta...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
Ännu en nyfunnen och nyredigerad bild från i somras. Helt enkelt i brist på annat, men eftersom den är ny(läs även: söt) så spelar det ingen roll.

Dagen då alla hjärtan står i centrumVaknade upp till det här imorse och nej, jag är inte glad över det. Men lite sugen på att gå ut med kameran är jag allt. Men hinner inte, eller orkar framförallt inte ta mig tid till det innan jag ska dra mig mot skolan. Har för övrigt sovmorgon vilket dessvärre ger tillbaka något drygt i eftermiddag då jag inte slutar förrän halv fem. Med andra ord veckans segaste dag har precis börjat och som grädde på moset är det alla hjärtans dag, inte för att det gör någon skillnad för ska leva på livet som vanligt och njuta av allt bra jag har.

"After all is said and done, more is said than done."


F/3.5 | 1/25 sek | ISO-200
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
Nyredigerad och tidigare aldrig publicerad bild sen i somras någon gång och såklart får den mig inte alls att längta mer efter sommaren. Inte alls, inte alls.

Lite längre tidsfördriv


Satt och kluddade lite förut idag, med penna och papper. Eller kluddade är nog egentligen fel ord, eftersom jag faktiskt satt dryg 4-5h innan jag tillslut kände mig ”klar”. Fast har lite funderingar på att ändra lite smågrejer här och var, men vet inte? Känns som jag kanske förstör den eller dylikt så vi får helt enkelt se. Om inte så är jag i alla fall nöjd, tillskillnad mot gårdagens bild. Kan ju även nämna att jag faktiskt saknar att sitta och rita såhär ibland, men det finns viktigare saker än just det här, så ah, när jag väl får tid försöker jag knåpa ihop något och där emellan ligger jag ganska lågt.

Update: Valde bara en slumpvald bild på we♥it och sen började jag skissa utifrån den. Alltså har jag ingen aning om vilka personerna på bilden är eller dylikt

"All I know is that you love me... in my dreams."


Blev en lyckad kväll igår med laget och ett stort plus till Öhman som lät oss vara i hennes inte allt för stora lägenhet. Mycket skratt och lekar blev det och trevligt hade vi allt!

Sen kan ja ju även passa på att nämna att ni troligvis inte får något mer inlägg idag. För är fullt uppe i mitt kreativa skapande, vilket förhoppningsvis blir klart senare ikväll. Dock har jag även lite naturkunskap som måste nötas in, så vi får se.

Don't let your dreams just be dreams.


Har lyckats lyssna slut på mina spotifytimmar bara idag, nästan, samtidigt som jag försökt få in lite naturkunskap i huvet, ritat en och annan skiss, fotograferat och allmänt bara laddat upp inför ikväll. Helt okej lördag som avslutas bra med andra ord.

"Win as if you were used to it, lose as if you enjoyed it for a change."


Matchen igår gick inge vidare, vi spelade bra och de gjorde fler mål, typ, vilket resulterade till en förlust. Tyvärr. För vi hade våra chanser och många av dem var riktigt bra. Sen kommer vi till det där med att vara nöjd, något jag har ganska svårt med ibland. Spelar ingen roll hur många gånger någon försöker printa in i hjärnan på mig att det gick bra, eller någorlunda bra. För jag tror inte på det, i alla fall inte i början, möjligtvis efter ett tag. Detta gäller inte bara innebandy utan i stort sett allt och jag har sagt det förut. Ta bara bilden ovan t.ex. satt och skissade lite förut och visst den är väll bra och så, men jag är ändå inte nöjd. Som. Vanligt. Alltså.

Nej, ska fixa ihop lite lunch nu och sen börja tagga inför lagfesten ikväll. Antar att det kommer bli en supertrevlig kväll med ett gäng härliga brudar!!


Fredagsmatch


Slutade relativt tidigt idag. Riktigt gött med tanke på att jag annars i stort sett bara hade hunnit hem och vända innan jag skulle dra igen. Ska nämligen iväg och lira lite innebandy såhär på kvällskvisten. Förhoppningsvis kommer vi hem med en vinst, vilket jag sagt i stort sett varje gång innan de senaste matcherna och ja, de har ju gått som det gått. Resultatmässigt alltså. För vi har spelat bra, men det där med att få in bollen i mål, eller i alla fall fler än motståndarlaget har inte direkt funkat. Fast någon gång måste det ju vända, så varför inte idag?

"Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met."


- bildkälla: we♥it.com -
Inspiration på hög nivå. Skulle göra vad som helst för att få fota lite vackra bilder i kvällsljus, i sommarvyer och ja allt det där. Sen att garanterat bilderna inte blir lika bra som ovan är en sak, men utan inspiration, övning och ännu mer övning blir man inte bättre.

"Man ber aldrig om råd annat än för att få sin egen uppfattning bekräftad."


Slutar 15.25 idag och drygt är bara förnamnet. Fast hittills har dagen rullat på ganska bra. Spelat lite innebandy, inklusive fotboll om man bortser från att jag inte rörde bollen ett dugg. Finns alltså en andledning till varför den aktiviteten inte utövas på min fritid helt enkelt. Antar att det där var det enda som gått fort fram tills nu. Sitter nämligen på lektion, klar och bara väntar på att klockan ska ticka fram så jag kan få gå hem. Fast som det ser ut nu lär det dröja ett bra tag.


"A life without love is like a year without summer."

Gick igenom arkivet på bloggen lite förut och tänk så mycket minne som dyker upp bara genom att kolla på bilderna. Men framförallt får det en att sakna sommaren till max. Skulle verkligen göra vad som helst för lite varmare väder, sol, bruna ben och ett sommarlov. Men icke, istället sitter man här med trehundrasjuttioelva saker att ta itu med innan veckan är klar. Typ. Det är sådana här dagar man bara vill dra täcket över ansiktet och sova vidare, tills allt är gjort.


Juni 2010.


Juli 2010.
Augusti 2010.

Sen att i stort sett varje bild från den här tiden hade en aningen ful "ram", samt en liten textslinga gör det hela aningen sämre. Men tydligen var det så jag ville ha det då? Varför vet jag inte, för det är långt ifrån snyggt!

 

"Det är alldeles för mycket sport inom idrotten!"


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm
Fotograf: Susan S-N.
Borde kanske skapa en sportkategori, fast om jag känner mig själv rätt kommer inte den fyllas speciellt flitigt. I alla fall inte så som det ser ut i dagsläget.

"Med en bra början, är halva jobbet gjort."


Fick sovmorgon även idag eftersom vi slapp första lektionen, riktigt gött med tanke på att jag faktiskt sov ut för en gångs skull. Inte ofta det händer, vilket det borde. Har vart relativt trött sista tiden, kanske beror på allt? Vinter, skolan, mycket att göra, träningar, för lite tid osv. Men, men inget jag hade tänkt spekulera vidare i, eftersom det bara är så. Bra känns det i alla fall att jag bara har två lektioner idag, börjar tio och slutar ett. Helt okej alltså. Får för övrigt se om jag fixar ihop något innan jag drar mig mot bussen senare, vilket jag tror.

Som ni även kanske märkt, har jag fastnat lite för citat. Tänkvärt och för det mesta ganska sant sen att det även fyller upp annars relativt tomma och innehållslösa rubriker gör inte saken värre direkt.

"Om du vill komma någonstans, gå nånstans."


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm

"I'm a woman. I don't know what i want. But I can get mad if I don't get it."

Börjar sent idag, både på gott och ont, för hinner alltid sitta här och dega till mig ordentligt innan jag ska dra. Kan ju bero på att jag är relativt morgonpigg den första timman och sen, ja då bara dalar det nedåt. Men har i alla fall hunnit kolla igenom samhällen en sista gång och ja, det som sitter de sitter och det känns som det kommer gå ganska bra. Förvänta er inger mer idag heller, slutar runt halv fem och då är det bara hem, fixa lite käk och sen dra iväg på träning som gäller.


"You never know what you've got until it's gone"


Vet inte vart jag ska börja, men vet framförallt inte om jag har något på hjärtat direkt heller. Superbra start, nja jag tror inte det. Har i alla fall spenderat lite tid i skolan, spelat innebandy och nu väntar ännu en träning ikväll. Super med tanke på att man kommer bort från allt plugg. Har samhällsprov imorgon och ja, det går som det går, förhoppningsvis bra för jag har gjort allt jag kan. Inklusive tagit en powernap på över en timme istället för att läsa igenom kapitlet en extra gång. Fast som sagt, tror att det mesta sitter! Slänger även in en bild sen förrförra helgen om jag inte har helt fel, enbart för att det ska bli lite mer liv. Sen om den är sådär superlivlig är en annan sak.

Räckte inte ända fram...Bra och jämn match, som tyvärr inte räckte ända fram idag heller. Mindre bra helt enkelt. Till skillnad mot sist var det vi som förlorade idag med uddamålet , 6-7 blev slutsiffrorna och ja det är i stort sett allt jag har att säga. Så istället lägger jag upp lite bilder(läs: två) från dagens match, tagna av Susan för er som undrar.


"Livet är inte dagarna som gått, utan dagarna vi minns."


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
Förhoppningsvis står jag redo med klubban i handen och väntar på startsignalen när detta kommer upp. Med andra ord fokuserad till max!

"Man gör inga mål i utvisningsbåset."

Med headsetet inkopplat och världens mest underbara musik laddar jag nu upp inför en hemmamatch mot Sunne. Känner på mig att det kommer bli tufft där ute på planen för sist vi mötte dom vann vi med ett uddamål. Men vinst är vinst och det är allt som gäller. Är i alla fall taggad till tusen(läs: kommer bli), för tycker det är på tiden att vi skrapar ihop tre poäng nu. Resultatet kommer upp när jag får lust, som vanligt alltså...

Kan ju även nämna att det i fortsättningen kommer komma upp lite mer bilder i den här kategorin. För har fixat en liten fotograf till dagens match. Så ett stort plus till Susan som ställer upp!

Übersöt goding, eller något liknande...Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
Spenderat dagen i Gaperud, där av lite nya och färska bilder på våran goding. Bilder jag aldrig kan få nog av helt enkelt. Nu väntar melodifestivalen, bara för att det ska vara så. Sen att det nästan aldrig förekommer någon helt-okej-mer-åt-det-bra-hållet-låt är en annan sak…


Nu tar jag helg!


Har uppdaterat dåligt hela veckan. Tyvärr. Egentligen har jag ingen bra förklarning till varför heller, har bara haft noll inspiration, mindre med ork(till allt), en hel del med plugg i skolan, samt träningar och en massa annat tjafs. Antar att det var bra förklarning nog, för nu tar jag HELG(!) och imorgon åker jag ut till Gaperud och bara mår. Efterlängtat helt enkelt.

För övrigt dagsfärska bilder, pffh och där kom dagens första lögn.

Månadens Favoriter - Januari 2012


Tänkte starta med något nytt nu när vi gått in i februari och årets första månad är avklarad. Kanske inte den bästa månaden, med tanke på hur lite bilder jag faktiskt tagit. Men en och annan favoritbild har jag ändå lyckats fått till och förhoppningsvis kommer de kommande månaderna att fylla denna kategori lite bättre än vad januari gjorde.

 

I brist på annat...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm