Dalarna - III


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm 

Fredag hela veckan


Bara en relativt kort skoldag kvar och sen tar jag helg. Efterlängtat helt enkelt. Med andra ord det är fredag och ikväll väntas eventuellt lite matchtittande i hallarna med två bra tjejer. Vilka vi fäster blicken på får vi se, finns ett gäng med lag jag vi spekulerat kring men inget är helt bestämt än. Tror helt enkelt vi väljer när vi kommer dit.

Dalarna - II


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
 

...och ja, turister som vi var så besökte vi stället där dom gör dalahästar. För vem vet när jag kommer till Dalarna igen?

För det regnar och regnar himlen är grå...


- Halvny instagrambild -
Efter en blöt och mindre trevlig cykeltur sitter jag nu här och spånar idéer till framtida projekt som säkerligen aldrig blir av. Men ändå. Det regnar, regnar och regnar lite till, så varför inte? Funderar även på att rulla igång några avsnitt OC innan det väntas träning ikväll. 

Svartvit sommarP1, P2 Canon EOS 500D - EF 50 mm II 
P3, P4 Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
Egentligen inga märkvärdiga bilder, 
 


Veckans kortaste dag


Slutade halv tolv idag, vilket jag kommer göra varje onsdag, faktiskt riktigt bra med en kort dag och inte minst eftersom vi har sen träning på tisdagar. ...och ja, där tog kreaktivteten stopp, inte för att den fanns här innan heller, men bättre blev det i alla fall inte.

Tjugoåttonde i åttonde tjugohundratolv


Haft en lång första dag, dock gick den fortare än förväntat, konstigt nog. Sen att vi i stort sett inte gjort något förutom hämtat böcker och träffat lärare är en annan sak. Men nej, nu åker träningskläderna på och sen väntar innebandy i minst två timmar, zoonläger och eventuellt även en sväng ner på våran så kallade lagträning. Men vi får se, vi får se...

Dalarna - I


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm

Hade tänkt lägga upp lite bilder från när jag var i Dalarna, dock togs det flesta bilderna i Idas stuga och inte på själva lägret. 

Lika bra att ge allt direkt...


Måndag och ny skolvecka som för övrigt drar igång på riktigt imorgon. Tio till halv fem står det på schemat och efter det en snabbis hem för att få i sig lite mat och sedan ett två timmars långt innebandypass inför Värmlandslaget. Blir säkert jättebra, men dessvärre hinns inte så mycket annat med. Ska för övrigt försöka fixa fram lite mer inlägg osv nu när skolan dragit igång, men jag lovar dessvärre inget.

Då rullar allvaret igång på riktigt...


Spenderade än en gång helgen i Gaperud, måste helt enkelt passa på så länge jag har möjlighet och framförallt tid. För som alltid vet jag att det kommer bli färre och färre tillfällen ju längre in på hösten vi går. Så varför inte njuta när man kan och ladda upp batterierna till max på världens bästa plats.

Skog Skog Skog Skog Skog Skog Skog Skog


Canon EOS 500D - EF 50mm II f/1.8
Fyndig rubrik jag vet.

Tjugofjärde Augusti Tjugohundratolv


Fredag och de två första skoldagarna är avklarade. Varken mer eller mindre. Inte mycket har hänt, vi har mestadels suttit där, eller som våra lärare säger "lekt lekar", med andra ord fördrivit tiden tills vi fått gå hem. Förutom den tid jag spenderat i skolan har det även hunnits med ett fyspass med Ida, samt en lite tur till Bergvik och faktum är att jag inte kom hem tomhänt. För övrigt åker jag ut hit imorn, alltså dit bilderna är tagna. Underbart med andra ord.

Tjugotredje Augusti Tjugohundratolv


Än en gång, fyra, bilder från instagram. Representerar de sista dagarna av mitt lov.
 
Då var dagen här. Dagen som i stort sett alla fasat för, fast vet inte om jag riktigt hunnit göra det i år. Allt har gått så fort och visst jag skulle absolut vilja ha några veckor till att bara göra vad jag vill på. Men faktum är att jag vill tillbaka, kanske inte till skolan, men till det normala, till en vanlig vardag. För det är trots allt under vinterhalvåret som man bara är, man bara gör det man ska och allt går på rutiner. Vilket är en stor skillnad mot sommaren, då man bara kan vara, ingen stress, i stort sett inga måste och framförallt man har tid och gott om det också.

Sen att det här året kommer bli annorlunda är en annan sak. Inte för att förra året var likt något annat år, men än en gång väntar en ny klass, nya människor och nya upplevelser. Samt inte minst mitt näst sista år som gymnasieelev. Så när vi väl går på sommarlov om tio månader igen, ja då gör jag det för sista gången. 

Lämnar den bästa delen på året bakom mig


Jaha, då har tio veckor passerat. Hela tio veckor, det är sjukt vad tiden gått fort egentligen men så säger man alltid, dock känns det som om det var igår som vi satt där i aulan och bara ville ut. Men tydligen inte. Har i alla fall njutit till max och haft ett underbart lov. Även om mycket vart sig likt mot tidigare år så har det även hänt lite nya saker som jag troligtvis alltid kommer bära med mig och inte minst nu när dagarna kommer spenderas inne i skolbänken samtidigt som det sakta men säkert blir allt mörkare. Usch. Hemsk tanke det där, men tyvärr sant. Men, de sista timmarna ska jag inte sitta här utan istället bara njuta av att vara ledig. En helt okej avslutning på den här sommaren.

Motljus


Canon EOS 500D - EF 50mm II f/1.8
 
Ger er två enkla motljusbilder tagna för någon vecka sedan innnan jag sticker iväg till hallarna och kör ett dubbelpass. Tyvärr allt jag hinner med, men bättre än ingenting alls...

In the end we only regret the chances we didn't take.


Canon EOS 500D - EF 50mm II f/1.8

Lever enkelt så länge jag kan!


Har egentligen inget nytt, övernattade i Gaperud ifrån igår till idag, så har med andra ord hunnit med lite grejer, åkte hem enbart för att träna och åker ut imorgon bitti igen. ...och ja så kommer väll de sista dagarna av mitt sommarlov se ut, enkla men på en plats där jag trivs som bäst. 

Senaste veckan


Hade tänkt att summera de senaste dagarna och hur gör man inte det bäst om inte med bilder. Så därför knåpade jag ihop ett litet collage med bilder från min Instagram, heter för övrigt s_gustavsson för den som vill kika in där. Sen en till sak, som sagt blogg.se krånglar för tillfället och därav all enkelhet i mina inlägg.

Å ja, som ni ser har veckan som gått bl.a. innehållit lite jobb, träningar, en innebandymatch från läktaren på herrarnas landslag, utnyttjande av solen, fotografering, samt hökörning. Så med andra ord en bra vecka, på ett sommarlov som tyvärr snart tagit slut. Men som faktiskt levde upp till många av mina förväntningar. 

Gör så gott jag kan...

Testar att göra ett så kallat snabbinlägg istället för på det gamla vanliga viset. Men är ändå inte säker på att det kommer funka. För saken är den att jag försökt blogga några gånger de senaste dagarna, men blogg.se har inte velat samarbeta med mig, tyvärr, så det är helt enkelt därför det vart ganska öde här. Men när väl att funkar igen ska jag se till att få upp en del saker som legat och väntat. Jag lovar.

...och ja, en favorit-i-repris-bild fick det bli.
 

We both live under the same sky.


Canon EOS 500D - EF 50mm F/1.8

Everything is gonna be alright.


Canon EOS 500D - EF 50 mm II F/1.8
 
Att bara gå ut och fotografera i skogen kan vara något bland de rofullaste som finns och sen att bilderna oftast blir bra gör ju inte saken sämre heller. 

We all live under the same sky


Två är alltid bätter än en. I alla fall oftast.
Canon EOS 500D - EF 50 mm II

Allt detta mobilkrångel...

Fick nog av min mobil igår kväll. Eller i alla fall delvis, så bestämde mig för att nollställa den och börja om. Vilket egentligen inte var på tok för tidigt om jag säger så. För faktum är att den krånglat till och från hela sommaren och inte minst nu de sista veckorna, bl.a. uppe i Mora. Så efter många om och men sparade jag allt som skulle sparas och sen körde jag bara på och vipps så har jag fått i stort sett en ny telefon. Med andra ord en bra och billig investering som löste de värsta problemen.

Sen en till sak. Drar iväg och jobbar extra idag också, vilket känns jättebra trots att solen skiner.

Månadens Favoriter - Juli 2012


Bättre sent än aldrig sägs det ju och det är ju faktiskt sant. I alla fall, sex favoriter från förra månaden, hade egentligen fler men är det favoriter som ska plockas ut så är det.

The best memories are the ones you can't explain.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
 
Det är något magiskt med att fotografera i kvällsljus alltså. Bilderna blir på något vis mycket mer levande och inte minst tusen gånger vackrare. Plus i kanten är även att man bara kan gå och strosa omkring och njuta till max.

För övrigt. Hoppar in och jobbar några timmar eftersom en av de andra tjejerna vart sjuk. Så missar passet med klubba och boll, men tar igen det med lite fys istället. 

I svampskogen


Ja, alla har sina egna stilar och antar att den ovan är min. Eller inte... För vem ligger inte frivilligt under ett elstängsel och plockar svamp. 

Om inget hittas här, så kolla där...


Några av mina senaste bilder från Instagram, inget märkvärdigt, men det händer att de dyker upp något oftare där än här. I alla fall ibland.

För övrigt, följ @ s_gustavsson !

Tolfte i åttonde tjugohundratolv.


Kommer spendera stora delar av dagen inomhus i hallarna. Ett lite längre jobbpass väntar, samt en plats som sargvakt med Sara när Karlstads herrlag möter landslaget. Med andra ord, bra sällskap och inte minst bra innebandy att fästa ögonen på.

"Hade jag haft en rubrik, hade den troligtvis stått här"


- Solnedgång fångar i Dalarna. - 
I vanliga fall brukar fingararna bara flyga fram över tangentbordet utan att jag ens behöver tänka speciellt mycket. Men inte nu. Har i alla fall spenderat tre härliga dagar ute på landet och ja, that's it typ. Ska i vilket fall som helst leta reda på de sista bilderna till fotoböckerna så jag kan skicka iväg dem snarast, lika bra att ha det gjort, som med allt annat som också borde prioriteras.

Man är trots allt bara turist en gång


Som ni ser, två jättefina bilder, på två relativt trötta tjejer efter en hel lägervecka i lördags eftermiddag. ...och ja, sen den sista bilden, helt enkelt ett av alla våra tappra försök att ta oss upp. Men upp kom vi i alla fall, efter många om och men.

Unihoc Summer Camp 2012 - bildregn


Bästa veckan på länge! ♥
Samt för små bilder jag vet. Men lånade dem från arrangörernas hemsida.

Njuter av den lilla tid av frihet som jag har kvar.


Ett minicollage med lite bilder från Mora. Glassen fick vi enbart för att vi vann femkampen första dagen och ja, de lönar sig att vara på landet och spika spikar ibland. För tro det eller ej, jag hade faktiskt användning av det där uppe.

Vet att jag uppdaterat mindre bra under stora delar av sommaren och inte minst nu när jag befunnit mig lite längre norr ut. Men saken är den att jag inte riktigt orkat ta tag i det än heller, för faktum är att det känns ganska skönt att slippa tänka på det här med datorn och allt. Kollar såklart mejl, facebook och lite annat i stort sett varje dag, men inte bloggen. Kan ju bara ta ett exempel, alla bilder jag tog i Dalarna, de ligger fortfarande kvar i kameran enbart för att jag varit lat. Men jag ska ändra på det snarast, men inte nu. Vi kan ju helt enkelt bara hoppas att det känns roligare att uppdatera här när skolan drar igång igen. 

Unihoc Summer Camp 2012 ♥


Efter att ha levt i en innebandyhall i Mora i en vecka, utövat världens bästa sport minst två gånger om dagen, om inte tre, kört lite fys, skaffat nya vänner för livet samt haft en av de bästa veckorna i mitt liv så var de trots allt med en sorgsen blick som jag lämnade allt bakom mig i torsdags. Finns så många människor och stunder som jag kommer sakna där ifrån och jag säger det inte bara, utan jag menar det verkligen. Till etthundra procent. Men det var en del av det hela, det visste jag redan innan och jag kan ju slutligen säga att det verkligen var värt allt. Skulle vilja göra det igen, men är tyvärr för gammal eftersom jag redan var det i år. 

Fluffiga små liv... #2


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
 
Tidsinställt inlägg, eftersom jag befinner mig i Mora och säkert saknar jag dessa små filurer liiiite iaf!