Fågelkräk eller något i den stilen.


Nejda. Kräk kanske är att ta i, men frågan är vart går intressegränsen för sådana här bilder?

Valborgsmässoafton

- Arkivbild från Juni 2010, därav ramen. Även vart publicerad i NWT. -
Hade lite smått ågren över att jag skulle behöva spendera gårdagen inomhus. Men på något vänster var det trots allt värt det eftersom jag spenderade eftermiddagen med ett gäng bra tjejer. Antar att det är sådana smällar man får ta ibland. Men, men… Hoppas där emot på sol idag, vilket ser ut att kunna gå helt okej. Fast med tanke på att Linn kommer så får vi se vad som händer, men jag tror att jag får som jag vill ändå. Skämt och sido. Vi kan ju i alla fall börja med det vi planerat in och sen märks det vad som händer och sker… Ska i alla fall ränna runt i stan och försöka leta reda på en ny bikini, vilket säkert kommer gå åt skogen som alltid!

 


En vän är en person som kommer, när alla andra försvinner.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
25-04-2012

Naturlig bildbomb i form av tre bilder


Solen skiner och jag ska spendera största delen av dagen i hallarna. Som cafévärd eller något liknande. Inte okej egentligen, men det är trots allt en laggrej och så vitt jag vet ska solen även visa resten av veckan, vilket betyder att jag kan njuta av den då istället.


Det finns bilder jag bara knäppt, för knäpphetens skull.


För en halv månad sedan hade jag i stort sett bildbrist, något som märktes ganska tydligt här. Eller jag märkte det i alla fall. Men nu, ja nu är det raka motsatsen. Har faktiskt en hel del som jag skulle kunna lägga upp, frågan är bara om det blir för mycket? Eller kan det ens bli för mycket bilder? Får väll helt enkelt försöka variera mig så gott det går mellan det jag har. Fast får väll säga som jag alltid gör, eller i alla fall ofta. Vi får se hur det blir… 

Har för övrigt spenderat dagen i Gaperud. Där jag bl.a. klängt runt i träd och satt upp en studsmatta.


Tre från i onsdags!Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
Fotograf: Jag. Sara Gustavsson.
Modell: Susan S-N.

Jag slutar aldrig förvånas över mig själv...


Började nio och slutade elva idag. Med andra ord två timmar lång skoldag. Tog därför en snabbis in till stan för att fixa syntest till körkortsgrejen, vilket gick på ett kick. Resten är knappt nämnvärt. Har nämligen suttit med matten så jag slipper det under helgen och ibland förvånas jag helt ärligt av mig själv. Fixade fram en miniräknare på datorn, eftersom min ligger i skåpet och redan här börjar det gå bra. I alla fall, bara att få fram den var en utmaning i sig och resten är ju nästan pinsamt. För så vitt jag vet, brukar saker starta när man trycker på ’on’. Fast vem sa att jag skulle komma på det… Ahja, efter många om och men har jag i alla fall lyckats lösa allt som ska lösas. Även om de nu tog längre tid än det borde.


I vanliga fall brukar det stå en rubrik här

Rast för tillfället och väntar bara på att dagen ska ta slut. Segaste dagen på länge helt enkelt. Usch. Bättre blev det ju inte eftersom vi hade inställt HLR första lektionen, så antingen hade jag kunnat köra ett fyspass eller degat hemma. Bägge ganska bra. För övrigt väntar ett fyspass ikväll och som det ser ut nu i regn.


Vad skulle jag göra utan dig?Slutade tidigt idag eftersom det är onsdag. Så tog en sväng ner till bl.a. älven med Susan för att ta lite kort. Fick en hel del bra och mindre bra bilder. Dock kanske det är våra rätta jag som kommer fram. Vem vet? Tänkte i alla fall sitta och redigera en del nu och sen får vi se vilka som kommer upp. Har några små måsten som väntar, samt att Ida och jag ska ta springturen idag istället för igår.

Intressant med gröna löv, jag vet...


En massa gröna löv. Enbart för att det börjar bli riktig vår, saknas bara lite mer värme och sol…

Sen var det ju det här, intressant? Hmm. Såklart det är…


I vanliga fall brukar det stå en rubrik här


Har som vanligt på tisdagar veckans jobbigaste dag framför mig. Som pricken över i:et ska det där naturkunskapsprovet skrivas, borde jag skriva äntligen (som igår). Eller? Jag blir ju faktiskt av med det. Nej men ärligt, jag tror det går bra, känns som det mesta sitter. Om inte så sitter det som sitter helt enkelt. Har även planerat in en springtur med Ida ikväll. Känns bra. Blir nog som sist att vi kör femman, lagom långt både tids- och längdmässigt. Eller det duger i alla fall.


När inte kreativiteten flödar som man vill


Måndag och idébristen är inte långt bort. Men tack vare en liten kvällspromenad i det gröna, eller rättare sagt bland det lilla som börjat bli grönt så har jag i alla fall fått några bilder att lägga upp. Men vi får se. Kan ju alltid passa på att ta till utamingen igen nu när jag faktiskt har lite tid. Känns trots allt bra att veta att naturkunskapsprovet skrivs imorgon, vill bara få det överstökat känns det som.


Två från Påsk.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
Oj! Det här inlägget har legat färdigt och opublicerat sedan påskveckan, så det kanske är dags att det kommer upp. Sen om de är sådär super märkvärdigt är en annan sak. Men utfyllnad som utfyllnad helt enkelt.


Ännu en gammal goding.

Visst. Tänk vad nu da? Eller varför den här bilden. En kalv? Och? Ja, tänk vad du vill. Jag bryr mig inte. För just den här bilden har minnen som inte kommer försvinna. Men hallå, det är ju ”bara” en kalv… Eller inte. Sista sommarlovsdagen 2010. Ville inte hem. Spenderade de sista timmarna av lovet hos denna lilla krabat. Med tankarna i huvudet att jag skulle vara tvungen att återgå till skolan igen. Ville vara fri. Men faktum var att ett år skulle gå fort. Riktigt fort. Så fort att det snart gått två år, med andra ord, vi är snart där igen, vid sommarlovet. Årets friaste dagar. För faktum är att det bara är 34 skolagar kvar. Längtar.

Right now!


Veckans sista dag och jag drar iväg och jobbar några timmar innan det bär av hem till den där högen med böcker som man verkligen älskar. Hoppas ni förstår ironin! Hinner tyvärr inte fixa så mycket mer för måste bege mig av mot bussen, snarast.

För övrigt var det exakt en månad kvar tills jag blir sjutton igår. Antar att jag längtar lite, men helt ärligt gör det någon skillnad? Förutom ett år närmare arton och allt vad det nu innebär...

Drömmer mig bort, för en timma eller två...

- Bilder från "den tiden" då jag körde på ful ram och knepig text. Med andra ord sommaren 2010. -
Har precis slängt på bästa spotifylistan, med den skönaste och lugnaste musiken. Känner bara för att göra ingenting i någon timma, innan jag måste ta tag i ett gäng med instuderingsfrågor, igen. Har ju trots allt gjort mer än hälften redan så lite göra-ingenting-tid är jag allt värd. Eller så är jag bara lat?

Sen till det sista. Jag vet att mina inlägg i stort sett är ointressanta och allmänt ingenting för tillfället. Men känner även att det inte kan stå tomt…


Äntligen helg!


Fredag, världens sämsta väder, några timmar språk, naturkunskap, musikal, samt ett besök på Lager 157 har i stort sett gjort min dag. Inget märkvärdigt och inte heller det här. Inspirationen är på noll helt enkelt.


Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.


Svår fråga. Svårt svar. Eller i alla fall inte så värst komplicerat.

En miljon, ja det är mycket pengar. Eller det räcker i alla fall långt om man prioriterar det rätt. Men vad är rätt? Antar att jag skulle lägga lite pengar på kläder, kameraprylar, saker i allmänhet samt även spara lite till en egen lägenhet. Fast vem vet och framförallt, när kommer jag vinna en miljon. Inte i morgon i alla fall!

Resten av listan finns under kategorin Utmaningar.

Vart går gränsen för att använda delete?


Började dagen med intervaller. Aningen kallt ute, vilket bidrog till att jag frös i stort sett resten av dagen. Eller så berodde de på att jag bara gick i t-shirt och att det var allmänt kallt i skolan? Vem vet.

Känner för övrigt att jag inte har något att ge er, ingenting alls. Så kanske fortsätter på utmaningen senare, men vi får se. Har i alla fall suttit och tragglat in en massa naturkunskap, prov till veckan på alldeles för många A4-sidor. Men, men. Det är inte långt kvar nu inte alls.

Ärligt. Snäppet mot värdelöst inlägg, men ändå kommer det upp. Varför?


"Alla vägar löper åt två håll."


Precis avklarat årets första försäsongspass. Riktigt gött om jag ska vara ärlig och allt för jobbigt var det trots allt inte. Körde 3,5:an som uppvärmning och sedan ett x-antal 800 meters intervaller. Helt okej start med andra ord. Dock är jag ganska nedkyld nu, trots en lång varm dusch så ska nog gå ner och rulla in mig i en filt framför Grey’s senare.


Mot Sherwoodskogen


Ombytt och färdig för en tur i spåret med Ida, åker om dryga fem minuter. Så hinner inte prioritera bloggen, vilket egentligen speglar hela dagen. Lång dag på schemat och dessvärre tog den inte slut när jag kom hem heller. Tyvärr. Men, men det är bara tisdag en gång i veckan som tur är…

Dag 6 - Typ av killar jag faller för.


Snäll. Rolig. Omtänksam. Snygg. Pratglad. Förstående. Ja, allt de här märks helt enkelt när han dykt upp...

Resten av listan finns under kategorin
Utmaningar.

"Hur långt man än kommit så är det alltid längre kvar."


Tre mer eller mindre gröna bilder från helgen. Superintressant jag vet.
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Back to business


Jaha då var vi tillbaka till allvaret igen da. Eller inte än, men snart. Behöver inte befinna mig i skolan förrän vid halv tolv och slutar sedan tre timmar senare, vilket ändå är helt okej för att vara första dagen efter lovet. Något som inte känns helt okej är vårt träningsuppehåll. Känns som jag har varit allt för lat under lovet, så igår kväll tog jag kontakt med Nadia och undrade om hon hade något litet hopkok som jag kan använda mig av till egenträning. Slutade med ett intervall- och ett styrkepass. Tur var väll att jag kom på det igår och inte idag, för lyckosten drar iväg till Spanien i två veckor. Hallå, jag vill också bli brun! För övrigt gäller det bara att dra på sig löparskorna på kvällarna och ge sig ut.


Och vipps så var det lovet över...Spenderat lovets sista två dagar i Gaperud. Dessutom tittade solen fram till råga på allt. Kunde inte bli bättre. Vet dock inte om jag har sådär supermycket att ge er så slänger istället upp lite bilder. Mer eller mindre intressanta helt enkelt. Bestäm själv.


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


Ja, vad vill jag egentligen ha? Såklart finns det mycket, men med tanke på att jag snart fyller ett år närmare arton kan jag ju alltid passa på att lägga in något som skulle sitta fint då. Så som det på bilden ovan. Alltså en utökning i min kameraväska.

Resten av listan finns under kategorin
Utmaningar.

Två små gula


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
- Tyvärr ingen vidare kvalité men det får ni/vi/jag leva med. -

Fredagen den trettonde


Som sagt fredagen den trettonde idag, igen. Tre månader sedan sist faktiskt. Tror dock inget händer förutom allt vanligt. Eller vanligt å vanligt, vi har ju lov…

Har i vilket fall som helst flackat runt i Karlstad med mamma idag. Varit lite var stans samt ätit en spontanlunch på IKEA och det är typ allt. Men de räcker för mig, tänkte även slänga igång några avsnitt med OC så jag blir klar någon gång. Funderar även på att ta en riktigt lång promenad samt kludda lite med papper och penna. Men vi får se. Vi får se…


Man lär sig något varje dag


- Nyredigerad bild ur arkivet. -
Ägnat dagen åt däckbyte på två bilar. Första gången jag faktiskt var med och skruvade på och av, innan har jag bara ägnat mig åt det jag är bra på. Nämligen att prata. Men inte idag. Skämt å sido. Grejade faktiskt på bägge två, fast inte själv da såklart! Hann även med ett besök nere hos Linn, vilket resulterade i en massa OC tittande samt lite girltalk. Helt okej dag med andra ord. Kan ju även nämna lite snabbt att jag gick ut och sprang igår. Något som var på tiden helt enkelt…


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.


Ja, vad vill ja egentligen ha ut av mitt liv?
Faktum är att jag inte ens vet det själv. Typ. Men man kan ju alltid hoppas, drömma och sedan glömma allt som går snett. Nejdå, även snedsteg kan leda en rätt i slutändan.

Men antar att jag någon gång vill ha en familj att älska, inte för att jag inte har det nu, men en egen med man, barn och allt det där. Ett bra jobb, där jag både trivs och tjänar en god slant. Ett hus som jag inrett och skapat själv, gärna lite avlägset från andra så man bara kan gå som man vill. Men ändå i stan. Men i slutändan tror jag dock att jag bara vill leva lycklig och ta dagen som den kommer. För om man vill ha något riktigt bra så ska man ta saker som de kommer och inte planera allt utan bara njuta i nuet och hoppas på en dag efter det. Allt de här låter så avlägset, men faktum är att när jag kommer titta tillbaka på detta om x-antal år så kanske jag redan är där, eller i alla fall på god väg. Vem vet… 

Resten av listan finns under kategorin
Utmaningar.

Utomhuspromenad för första gångenNyredigerade arkivbilder sedan våren 2011.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.


Tror det har blivit ganska uppenbart här på bloggen vilken min favorit årstid är. Om inte så får ni det bekräftat på bilden ovan.

Men varför? Jag gissar att det beror på en massa saker som får mig att må som allra bäst helt enkelt och faktum är att jag inte kan sätta fingret på en sak, utan det är helheten som får det att bli som bäst. Med andra ord nämner jag en sak, måste jag nämna tio andra som gör den där speciella saken bra. Typ. Men bara för specificera ordet varför så klämmer jag till med några saker. Sol. Värme. Gaperud. Vänner. Vädret över lag. Miljö. Humör. Familj. Ja som sagt, allt spelar in och det jag nämnde är bara basen för en bra sommar.

Sen till det viktigaste. Kombinationen av alla årstider. Utan den vore inte sommaren speciell, eller något man framförallt längtar efter. Med andra ord, jag tror det behövs lite regn, snö och kyla för att man ska kunna uppskatta den där gröna årstiden då dagarna bara rullar fram.


Resten av listan finns under kategorin
Utmaningar.

Är det bara för mig det ser ut såhär?


Insåg precis att ni som läser min blogg med webbläsaren Internet Explorer får min kodning fel. Alltså att bilden ligger helt snett. Så för att ni ska få bästa kvalité och inte minst bilderna och texten på rätt ställe bör ni använda Google Chrome, eftersom det är det jag använder mig av när jag kodar ihop allt. Eller har jag fel? Är det bara för mig det krånglar när jag kollade på bloggen i Explorer? Vore gulligt om någon svarade

Update:
Som ni själva ser ligger kodningen rätt med Chrome (i mitten), men när man sedan går in i Explorer hoppar allt snett. Någon som vet varför?

När världen levererar allt annat än solsken


- Hittade en söt bild på Prickis från förra våren. -
Ägnat största delen av dagen inomhus, på landet. Kan bero på allt regn, eller för att jag bara inte orkade gå ut? Tror mer på det första. Har i alla fall börjat läsa en bok och när senast hände det? Typ under sommarjobbet, för snart ett år sedan. Har varken haft tid, ork eller lust. Vilket i stort sett är samma sak. Känner även på mig att det här inlägget kan sluta i stort sett var som helst, om inte i nästintill katastrof? Så ger mig och fortsätter att gräva ner mig i en annan värld. Ganska behagligt en dag som denna.


"I work as often as I want and yet I'm free as a bird."


- arkivbild April2011 -
Har i stort sett inte gjort någonting alls idag känns det som. Men, faktum är att jag inte varit hemma så speciellt mycket heller. Konstigt de där. Började i alla fall dagen med att kolla på dubbla filmer, mysfaktor och lite barndomsminnen på hög nivå. Drog sedan iväg och handlade innan det bar av hem för att sedan möta upp Susan och Nadia i stan en stund. Supertrevligt. Fick även en spontanidé och drog ut till hallarna och kollade kvalmatchen som D2 hade och nu sitter ja här. Mätt i magen och ska snart kolla in årets bönder. Alltså till Bonde söker fru, geek som man är...


Tar ikapp förlorad tid, om de nu går...


Avslutade, eller rättare sagt läs avslutar kvällen med några avsnitt OC. Något som de flesta redan sett färdigt för längesedan, men inte jag och bättre sent än aldrig sägs det ju...

Olika vinklar


Vem har sagt att man behöver ta kort på vanliga saker så som blommor osv. Vilket jag i och för sig gör, men ändå. En bil och en spegling från ett hus kan gott och väl räcka. Dessutom blev det ganska bra om jag får säga det själv. Om inte bra, så blev det i alla fall väldigt orginellt.

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."


Spenderade som sagt gårdagen i Gaperud. Mycket djurgos. God mat. Bra sällskap. Samt ett besök nere hos familjen Larsson blev det innan det bar av hemåt igen. Med andra ord en bra dag!

Dagen där emot ska ägnas åt lite jobb samt troligvis lite plugg. Om jag får lust det vill säga. Även om jag borde… Om inte så blir det nog en sådan här dag som jag bara ligger i soffan och njuter av att göra ingenting. Vilket kan vara skönt det också. Borde dock ge mig ut på en springtur också, men eftersom vi har uppehåll från träningen så har jag åkt på en lite mildare förkylning. Vadå inte förvånad? Det händer varje år.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Detta för att vi inte setts på allt för länge. Tyvärr. Men, för som vanligt finns det ett sådant, troligtvis ses vi när detta kommer upp. Notera alltså att detta är tidsinställt eftersom jag befinner mig i Gaperud.

Resten av listan finns under kategorin Utmaningar.

"En vän är en person som kommer när andra försvinner."


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Jag är en snart sjuttonårig glad tjej som är bosatt i Karlstad.
2. Jag lever, i stort sett, för sporten innebandy, samt för att fotografera.
3. En av mina favoritplatser är som tidigare nämnt Gaperud och det kommer även alltid att vara det.
4. Jag har hellre en riktigt bra bästa kompis än tio halvdana.
5. Jag är ensambarn. Med andra ord, jag har inga syskon.
6. Jag kan och har kört traktor, med dubbelsläp dessutom
7. Jag tränar vanligtvis minst tio timmar i veckan och faktum är att jag känner mig lat om jag inte tränar.
8. Jag har en väldigt bra relation till min mamma, vilket jag jättetacksam över!
9. Jag är bra på att planera saker och har alltid varit det. I alla fall nästan.
10. Jag kan uppfattas som blyg innan man lär känna mig, vilket oftast stämmer också, eftersom jag blir mer framåt ju mer jag lär känna en person.

Resten av listan finns under kategorin Utmaningar.

UTMANING - 25 dagar

Tänkte dra igång en liten utmaning, dels för att jag i stort sett aldrig gjort något liknande, så varför inte testa något nytt. Samt för att kreativitet och inspirationen inte alltid finns där när den behövs. Troligtvis kommer jag lägga upp lite saker då och då, med andra ord inte varje dag och förhoppningsvis avslutar jag det. Om inte, så får det va så.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 - Typ av killar jag faller för.
Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Gräsligt vackert!


Kreativiteten flödar till max märker jag. Nej men ärlig, det är inte vår ute förräns det börjar bli grönt.
Samt årets bilder för er som inte trodde det.

s_gustavsson @ Instagram


Lite smått efter med att skaffa instagram jag vet. Men faktum är att det nyss kom till android telefoner, så där har ni svaret! Å bättre sent än aldrig!

Tre från idag.Lite småmys såhär första lovdagen. Samt dagens styrkepass, i form av vadkapning. Med andra ord dagens prestation på bild tre.

Blått


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
Tidsinställt pga. spenderad tid i Gaperud.
Det fattas bara lite mer gröna löv, lite mer värme samt en perfekt dag och jag kommer vara redo för att ta årets första dopp. Eller inte? Badade bara sex gånger förra sommaren och det räckte för mig, för som ni ser lever jag ändå. Men det är trots allt det där första doppet som är det mest speciella. Längtar trots allt lite och det där ångrade jag lika fort som det var sagt.

Nya favoriter


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
Tidsinställt pga. spenderad tid i Gaperud.

En och en halv vecka av frihet


Äntligen lov. Firade det med att sluta tidigt samt dra iväg till Ikea med två sköna typer från klassen. Eller fira och fira vi drog och käkade billig glass. Egentligen ganska ovärt med andra ord, men vi hade ju tiden eftersom vi har lov.

Veckans värsta dag?


Skickade precis in en labrapport. Känns bra att veta att lovet i stort sett blir pluggfritt, eller i alla fall nästan som det ser ut nu. För övrigt har dagen rullat på segt. För segt och inte minst för lång skoldag. Tisdagar är verkligen pain in the as. Men klagar inte, för det är bara en dag kvar innan det blir lov. Dessutom en kort sådan. Känns super. En och en halv vecka ledigt känns inte helt fel...

Sånt som värmer och gör en glad


Dagen börjar bra! Sen att det läggs till en lång och seg skoldag är en annan sak, men bortser man från idag så är det bara en dag kvar innan vi går på lov. Annars två. Vilket för övrigt känns s.u.p.e.r.

Kan ju börja med att säga tack till det ovan. Det värmer. Sen som svar på "din" fråga, för jag vet vem du är, nja Friends duger väll. Sådär någong gång ibland kan jag låta det rulla på skärmen framför mig, men inte ofta. Föredrar hellre OC om jag ska vara ärlig. Undra vart jag har fått det ifrån, hmm, *host*, Linn. Människan som har varit en del i mitt liv sen barnsben, med andra ord, vi påverkar nog varandra ganska bra...

Endast tre dagar lång skolvecka

- Bild från helgen. -

Får bli ett snabbt inlägg idag för har inte allt för mycket tid. Tyvärr. Dagen har väll mestadels sett ut så att vi med skolan spelade match mot Norges U-19 landslag, tjejer då såklart. Vinst där med 8-3, samt ett mål på det. Men nu ska ni veta en sak, Norge är inget innebandyland, utan de är helt enkelt bättre på andra saker, så som t.ex. handboll. Tror jag? Ärligt talat är jag inte säker. Nog om det, i alla fall rullade resten av dagen på ganska bra, dock utan lunch eftersom vi inte hann med den. Tidsbrist som alltid när vi har någon extra idrottsgrej. Men, men. Med mat i magen ska jag nu ta tag i lite religionsfrågor innan jag sticker iväg och kör ett pass igen och som vanligt. Vi hörs när vi hörs…

 

I samband med ny månad, byter jag även ut headern!

Gamla:


Nya:


Har suttit och knåpat ihop en ny bloggdesign såhär på kvällskvisten eftersom det kändes som om det behövdes ett lyft här på bloggen nu när det börjar bli vårigare och allt ute. Även om man dessvärre inte ser det ute idag, snöstorm till och från. Usch! Så med andra ord är jag glad att det var igår som vi befann oss ute i Gaperud och inte idag. Mycket trevligare med bra väder när man är där helt enkelt. Sen en till sak, vet inte om alla bilder är sådär superdupervåriga, men, för det finns alltid ett men i denna värld. Färgnyansen blev i alla fall enligt mig varmare. Vilket är ett stort plus. Men vad tycker ni?

Update: För er som inte ser den nya desingen, tryck F5, då borde den komma fram.

"Those who don't believe in magic will never find it."


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm
En skogsbild från igår. Gillar verkligen hur ljuset sipprar ner mellan träden.

Första April TjugohundratolvDet här är vad jag ägnat dagen åt. Lite letande av saker både ute på Bergvik och i stan och inte minst på stadium eftersom man fick 25 % på allt. Perfekt.

Vet även att ingen av bilderna var speciellt bra. Men strunt samma, för det är i stort sett det jag har lust att publicera idag. Kan ju även nämna för er som noterade att jag köpte ett par inneskor i samma modell som jag redan har, att det enbart beror på att de gamla är helt utslitna. Tio timmar i veckan i drygt sju månader sätter trots allt lite spår.