Smiling like a ...

Har för övrigt studiedag idag, vilket känns mer än awsome!

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Kvälls inlägg

Sitter relativt nyduschad och med en tekopp i handen. För tillfället känns allt super och läxorna har jag lagt undan tills imorn, då jag har tid och framförallt mer ork. Samt att jag har bara en och en halv kvar och tidsbrist är det inte.

För övrigt gick träningen idag helt okej, även om jag inte är nöjd till etthundra, men helt ärligt när är jag det? Inte ofta, men det händer lite då och då. Nej nu ska ögonen riktas mot TV-skärmen ett tag framöver innan det blir sängen som gäller, har faktiskt orientering imorgon vilket jag nämde i typ förrgår och jag kan faktiskt säga att jag fortfarande står fast vid att jag inte ska springa bort mig i skogen. Troligtvis inte så stor chans heller, eftersom det är HUSA11 vi snackar om. Vilket även är världens skönaste klass!

Sen en superbra sak, bara för att det här inlägget ska värderas lite högre. Förhoppningsvis. Vädret verkar bli mer än awsome hela helgen, vilket äger eftersom jag är tre-ledig och befinner mig på lantlig ort. Sen om det regnar eller inte på söndag är inte lika viktigt, för då är det seriepremiär inomhus. Taggad till tusen.

Autumn is coming...
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Färgglatt !Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Schvampens tid


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Den som väntar på något gott,

väntar aldrig för länge?


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*mer söt, än kvalite*

tjugosjunde september tjugohundraelva


Drar mig snart iväg mot sundsta på cykel, ännu en dag i skolbänken väntar. Dock har vi bara två eller eventuellt tre lektioner idag, beror på om man får dra hem och jobba på historian. Eget arbete det vill säga! Det märks helt enkelt. Om inte rullar dagen på bra förhoppningsvis innan det ikväll väntas träning.

Kan även nämna att vi endast har vanliga lektioner imorgon, för på torsdag väntar det orientering. Inte sådär jättetaggad, men har heller inte planerat att springa bort i skogen så det borde gå bra. Sen får vi ju även inte glömma att vi har studiedag på fredag, rå såååft om du frågar mig!

Thats it, vi hörs när vi hörs... (;

Vart leder ljuset?
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*bilder sen förra helgen, runt 7.oo*

Sista dagen på veckan,

Jobbade lite vid lunchtid idag, inte helt fel att tjäna någon extra slant i månaden. Tog för övrigt cykeln dit, vilket slutade med att jag stannade till vid älven och tog ett fåtalbilder. Förhoppningsvis blir någon av dom bra, om jag ska vara ärlig kollade jag inte igenom dem allt för noga, hade inte direkt tiden till det. Tyvärr...

Vad händer annars då? Eftersom uppdateringen är ZERO? Kommer inte tjata om det mer för varken ni eller jag orkar med det! Kan i vilket fall som hellst säga att jag spenderade dagen i Gaperud igår, helt okej dag med tanke på omständigheterna som var, men det slutade i alla fall bra. Tur det. ...och annars? Skolan tar upp den mesta tiden, inklusive träningar, så livet rullar på ganska fort. För vi har till exempel serie premiär till helgen hemma mot Ekshärad om jag inte har helt fel? Själv trodde jag att det var en träningsmatch, men inte alls vi är redan i slutet av september vilket bara får mig att tänka på en sak. Mörkare dygn, usch!

Tänker för tillfället lägga ner skrivandet för idag, i alla fall till bloggen för det väntar historiaarbete, mindre kul men tyvärr ett måste. Ska försöka bli klar snarast så det är gjort, för annars rinner bara tiden iväg. Tro mig jag vet!

Återblick, från januari -11Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*Vackra vinterbilder, på Gaperuds vackraste ekipage*

In i dimman

Det var ett tag sen sits, jag vet! :(
Men jag är glad att folk tittar in ändå...

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
Tycker det är något visst me alla tre bilderna och jag kan ävan klämma in att jag gillar morgonljus.

Bara en bild...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

these shoes are made for walking...

från Skopunkten, samt mobilbild.

The world is no world without music


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*Som object en HTC Wildfire S*

The world we live on goes around!

Ärligt vet inte vad jag ska göra för att bli bättre på att uppdatera? Enligt mig finns det inget jag i stort sett kan göra eftersom jag för det mesta sitter vid skoldatorn där jag inte har en enda bild att lägga upp, vilket igentligen är bra för datorn blir bara seg om man har för mycket saker i den. Tro mig, jag har erfarenhet! Hahah... :) Sen finns det ju även ett annat problem, tid till att fotografera. I och för sig hade jag tänkt att jag kunde släpa med mig kameran imorgon och ta lite naturbilder eftersom jag ändå drar ut till landet med mamma. Awsome om du frågar mig, eftersom det finns relax på högsta nivå där(och inspiration!), trots arbete.

Nej ska försöka fixa ihop lite saker till er snarast innan jag intar soffläge och troligtvis någon film. Så håll utkik och förresten en sak till, tack för att ni fortfarande tittar in trots att det ibland är aningen dött! Det värmer! (:

Lille AugustCanon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*En otroligt lite och otroligt söt tvåveckors grabb!*

Acceptabelt ?


Förståligt varför jag typ aldrig uppdaterar längre? Vårat underbara schema till våran underbara klass HUSA11, det sista stämmer iaf! Såg för övrigt att de inte blev världens bästa bild men det är inte mitt fel...

No words, just colorless...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*Ibland måste man få vara ego och idag är en sådan dag!*

Bad :/

Hade ärligt talat tänkt att ladda upp bilder idag när jag kom hem från stan, men icke sa nicke! Satte mig och gjorde lite historia istället och sen märkte jag att jag behövde datorn som vi fick av skolan och sen har det bara blivit så att jag är kvar. Så nu orkar jag inte byta tyvärr så ni får stå ut och så får vi se om det händer något imorn, för har skolträning, skola och sen fys på det så tiden räcker nog inte till. Tyvärr.. :/

*Bild i repris, sen juni(?)*
Canon EOS 500D - och aningen det lilla eller de stora objectivet!

Mot centrum →

Weekend

Gårdagen spenderades i Gaperud vilket alltid får en att må bra, vare sig man arbetar eller inte? Men jag kan ju faktiskt säga att om det är någonstans man inte vill vara lat, så är det där! Kan hända att några tycker att detta låter helt werd, vad vet jag men det är sant!

I alla fall gick jag runt stora delar av eftermiddagen i en bikini och klippte gräs, det första jag fick höra av Linn efteråt var något i stil med "Skräll dig!". Ärligt man måste ju passa på när det väl är sol, sen om det är september eller juli spelar ingen roll bara det är relativt varmt.

För övrigt ska jag snart börja fixa iordning mig för att senare ta bussen in mot centrum. Tidigt kan tyckas, men inte för mig. För ett, jag är van att gå upp relativt tidigt och två, det vankas jobb som vaktmästare i dryga två till tre timmar. Sen funderar jag på att ta en snabb sväng inne i Mitt I City eller liknande samt att jag förhoppningsvis drar med mig kameran in så jag eventuellt kan ta lite bilder från den inre delen av stan. Dock lär jag nog inte stanna allt för länge eftersom det väntar en hel del med skolarbete här hemma, mindre kul...

Mer enkelt


Ja som de flesta kanske märkt har den gamla designen suttit uppe sen någon gång i Juni/Juli och ja, det har ju gått ett tag sedan dess så vad vore inte bättre med ett miljöombyte? Själv blev jag nöjd trots den något enkla varianten. Men enklet är bra!

Something


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Tidsfördriv behövs inte...

Börjar det här inlägget precis som massa andra, jag hinner inte med! Eller alltså jag hinner ju med det jag prioriterar vilket för tillfället den här veckan har varit skolan och träningar, inget mer! Eller jo lite slappt tv-tittande även om det också fått gått lite halvt åt sidan eftersom allt annat tar upp en massa tid. Ta till exempel i måndags. Det började med att jag åkte någon gång innan åtta mot wåxnäs och Tingvalla Hallarna för att köra ett pass med skolan. Om ni frågar mig tyckte jag det var riktigt kul och det gick även ganska bra (alltså jag är nöjd och hur ofta händer det?). Efteråt tog vi bussen mot skolan lite halvt fundersamma om vi skulle hinna eftersom vi inte hade insett att vi började med lunch, så då blev det käk i skolans matsal. Sen rullade dagens lektioner på som vanligt förutom att vi fick sluta fyra istället för fem och där med fick bussen rulla direkt till hallarna (igen). Sen väntade ytterligare en träning och jag kom hem någon gång vid åtta.

Ja som ni ser finns det inte mycket tid över, men jag hinner ändå det jag ska och vill så det funkar! Plus att för er som tar det här som klagomål eller liknande så har ni fel, fel, fel(!) för jag har själv valt det och jag tycker allt rullar på bra om jag ska vara ärlig.

Archive 10-11
Kan bara nämna att det är snart höstfotograferings dags igen, bara löver bytt färg och saker och ting passar in...

Sötnosen


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Summer feelings


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
- Måste bara säga att jag allt är lite nöjd med bilden, trors att den är ganska enkel! -
(Men som vanligt så är kvaliten mycket bättre innan man laddar upp, tyvärr.. Sad but true!)

Höst - 11

Blöt dag!

Ja som de flesta kanske märk har det regnat till och från idag, vilket det gjort nu ett tag i och för sig. Men det jag tänkte komma fram till var att idag när några i min klass och jag kom på "låt oss göra något kul av våran håltimme?", eftersom det dels var fredag, samt att vi hade två timmars rast. Sjukt drygt igentligen! I alla fall så gick vi iväg till en affär en bit bort och när vi skulle tillbaka var inte allt som vi tänkt oss, för då börjar det tydligen vräka ner mängder med regn och enda sättet att komma tillbaka är blöt. Superkul att gå blöt dom två sista timmarna på en fredag verkligen, eller inte! Men helt ärligt vi hade i alla fall kul och nu får vi bara hoppas på att vi inte blir "sjuka", vilket jag tror i alla fall jag slipper...

Haha, ja ibland kan man verkligen ha flyt eller inte?

Varför inte?Sommarkänsla


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*bild tagen i mitten på juli*

När du längtar bort och inte hem...


Canon EOS 500D - EFS 18-55mm

Tro det eller ej, men bilden är tagen i mitten av augusti och det är morgonsolen som gör träden så höstaktiga.