Tider man aldrig glömmer!

Satte in den externahårddisken i datorn eftersom jag hade tänkt rulla några avsnitt av OC såhär mot kvällskvisten. Visst det är inte kväll än, men snart eller säg senare om ni vill. I vilket fall som hellst hamnade jag i arkivet med ALLA gamla bilder, verkligen alla. Både bra, dåliga, fula, fina, konstiga ja helt enkel allt möjligt. Så vad tror ni jag tänker göra nu? Jo dela med mig av några få. Men kom ihåg en sak, mina kunskaper om hur man använde kameran har inte alltid varit på topp, eller så som det är idag ska man kanske säga... Vet även att jag publicerar bilderna oredigerade och i 600px-format, så kvaliten kan ju variera. 


Rocky, Januari 2009. Om jag inte har helt fel var de då familjen Larsson fick denna lilla krabat?


Även denna är från Januari 2009. Faktiskt ganska bra bild, trots att det var innan jag fått upp ögongen för fotografering på riktigt.


April 2009. Var på något träninsläger i Lidköping och som vanligt dokumenterades allt. Även detta helt okej bild om man tänker på att den är från 09.


Juni 2010. Sommarbilder i maaassor dokumenterades. I stort sett överflöd.

... ger mig nu. Fyra bilder räcker, även om jag hittat en hel del. Samt ett tillägg att alla bilder är tagna med min Casio Exilim Ex-Z80.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: