Done!

Jag vet att bilden verkligen, verkligen inte är den bästa. Men jag ska ta en bättre bild imorn jag lovar. Men ville ändå lägga ut resultatet nu, även om det inte visar sitt rätta jag.

Som sagt, kvaliten är sämst! Men nu är den äntligen klar efter minst fem timmars arbete! Bättre resume och sånt kommer när en riktiga bilden kommer upp.

Inte som planerat

Dagen slutade inte som den var planerad direkt, utan helt i andra banor!

Det hela började med att jag åkte in till stan för att möta upp Julia. Vi hinner då va i ungefär 30 minuter, så våra planer om att ta en massa bilder hinns inte med. Detta eftersom tränaren för länslaget till f94 ringer och frågar om jag har tid att spela en träningsmatch med dom, eftersom dom fått en massa återbud. Problem uppstår dock när jag kommer på hur jag ska ta mig dit? Men lösningen blir att jag får powerwalka ut från stan mot Sundsta, i klackskor. Kombinationen man hellst slipper om jag ska vara ärlig. I alla fall får jag skjuts hem så slänger ned lite saker i väskan och drar sedan iväg och spelar forward. Något som jag inte gjort på år och dar, men lyckas stänka in en boll och det gick faktiskt över förväntan så jag är nöjd! Riktigt nöjd och hur ofta händer det på en skala mellan 1 - 10? Inte ofta.

Sen har jag väll inte kommit så mycket längre, mer än att jag har fått i mig lite käk nyligen. Samt att det hela lutar nu åt att jag antingen rullar igång en film, eller så sätter jag mig med penna och papper i högsta hugg? Vi får helt enkelt se.

Sneak peak!


Börjar dagen med lite kreaktivtskapande innan jag slänger i mig lite käk och drar in till stan för att möta upp Julia! Samtidigt som pennan används i högsta hugg rullar min spotifylista på för fullt. Helt okej början på en dag som bara kan bli bättre helt enkelt!

Jag vet att jag inte kommit speciellt långt sen förra helgen, eller när det nu var jag började på bilden åvan. Men tiden har gått till en massa annat, så som skolan, träningar osv.

Det lilla vi har kvar,

... av det som faktiskt kallas höst. Grått, blött, trist. Usch! Ingen vidare kvalité i bilderna heller, beror det på vädret? Alltså disigheten? Troligtvis.Om vi jämför det åvan, med det här under vet jag inte vad jag vill ha? Men det lutar faktiskt åt det vita. För på något vis känns det bättre än det vi har nu? Fast endå inte utan sommar vore den ultimata lösningen!

Allmänt dåligt väder!


Spenderade dagen i Gaperud. Säger i stort sett allt. Eller kanske inte för er men i alla fall för mig. För det är där jag trivs som bäst, dock är det ju aningen bättre på sommaren. Men eftersom sällskapet alltid finns där, är det alltid lika bra!

I alla fall försökte ta lite bilder förut idag, märkte när jag laddade upp dem att jag inte lyckades speciellt bra. Eller vädret lämpade sig inte för fotografering helt enkelt. Mulet, disigt, grått och allmänt tråkigt. Vilket rent ut sagt sög, för jag behöver bilder och jag var taggad för att ta bilder. Men nähe, inte idag... Tur att det är lov så man kan ge sig ut igen, om någon dag förhoppningsvis. Slängde in en bild överst, bara för att visa att resultatet inte blev direkt bra. Så vi får se om det dyker upp några mer bilder.

Vinst!


Började dagen med en vinst. Vilket inte känns helt fel om jag ska vara ärlig. Dock spelade jag inte utan satt brevid, men helt ärligt så länge vi vinner och det går bra för oss är jag mer än nöjd!

Borde kanske ta en liten resume från matchen också? Som ni ser på rubriken slutade den med en skön vinst, 3-0 till oss, inte fy skam som ja sa tidigare! Tycker vi (dom som spelade) spelade bra, nöjd helt enkelt så har inget att tilläga direkt.

Period 1.
15.04 - Mål Sjöstad, Amanda Johansson
19.06 - Mål Sjöstad, Emmie Johansson
Period 2.
00.35 - Mål Sjöstad, Isabelle Julin.

Bör kanske nämna att vi bara spelar 2 x 20 minuters matcher på rullande tid. Till skillnad mot annars då det är 3 x 20 effektivtid.

Update at 20:37
Dagen flöt på bra, dock lyckades vi tyvärr bara vinna en match av tre så det blir inget vidarespel i SM i år. Lite synd, men då har vi desto mer tid att ladda upp inför serien och lyckas bra där. Kan låta lite fel i vissas öron, men i så fall det var inte tänkt så det var tänkt.

Imorn gäller det!

Imorgon är det allt som gäller när Sjöstads tjejlag kliver på planen. För det är vinna eller försvinna i kvalet till DJ-SM. Hoppas verkligen på att det går bra för oss, för vad vore inte roligare än att inleda lovet med en vinst? Eller flera borde det såklart stå.

Tre matcher står på schemat och först ut är Skoghall runt nio tiden. Sen blir det en liten lunchpaus innan det väntas två matcher igen på eftermiddagen, då Hagfors och Lockerud står som motståndare. Tuffa lag, men vi kan bara vi vill! För det har vi bevisat förr!

Nej resten av kvällen får ängnas åt filmkollande, skype och eventuellt lite kreaktivtskapande med pennan i högsta hugg. Samtidigt rullar en ny favorit i högtalarna...

I brist på annat!


Funderat länge på vad jag ska publicera. Skriver lite, raderar. Skriver lite igen och raderar lite till. Vad blir resultatet? Inget vidare. Så ger upp. Slänger in en bild från förra helgen. Det får duga, har inte så mycket annat att ge tyvärr.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm

Bara för jag har en fin vän!Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm
*och för er som vill veta sticker jag iväg och tränar nu!*

Om världen vore blå, skulle vi leva lyckliga jämt!Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm
P1. Fotograf: Sara Gustavsson
P2. Fotograf: Susan Shirafkan
*...och för er som inte förstår, blue is the shit!*

Happy!


En aningen glad tjej sitter just nu och skriver ett blogginlägg. Varför? Jo för att hon lyckades få tilbaka alla bilder från igår och visst är det snygg att skriva om sig själv i tredjeperson. Nej nu ska jag fixa det sista innan det väntas besök och tårta eftersom vi har ett födelsedagsbarn i familjen...

Vi kan bara vi vill!

Gräver ner mig under en filt. Trött, sleten och inte alls taggad för att ta tag i söndagsplugg eller äta tårta ikväll. Vill slänga på en film vilken som hellst och bara må. Men icke sa nicke. Ärligt det är konstig hur en innebandymatch kan ta så mycket kraft ur en. Det är inte så att jag påstår att jag är klen, för det är jag inte, snarare tvärt om. Utan jag är mer trött eftersom det är söndag och tanken om att det är skola imorgon gör en mindre pigg. Hellst av allt hade jag gjort ingenting resten av dagen, eftersom jag redan gjort nog mycket för idag. Jag menar en vinst lever man länge på. Speciellt om det är den första för säsongen! 5-3, är ändå helt okej slutsiffror om du frågar mig, men ibland tycker man att bollen kan åka in någon mer gång. Men att tycka och att hända är två skillda saker som spelar väldigt stor roll. Speciellt på en innebandyplan, för där gäller det att agera och att utföra alla moment rätt. Vilket vi gjorde idag. Vi var bra och vi tog tag i det, till skillnad mot de två tidigare matcherna. Ärligt tjejer, det är så gött och se att vi kan bara vi vill! För idag ville vi, det syntes lång väg!

Mindre glad och mer besviken!

Det är okej att vara arg, eller i alla fall besviken. Speciellt för mig just nu! Var ju inne med Susan i stan idag, vilket för övrigt var lika trevligt som alltid. Såklart tog vi en massa kort, menar verkligen en hel drös med bilder nu och vad tror ni händer? Jo verkligen ALLA bilder försvinner, helt sådär när jag ska lägga in dom i datorn. Ärligt? Alla helt veck, borta. Så förtillfället känns det mesta surt.

Visst det var bara några bilder men endå, fattar inte hur dom bara kan försvinna. USCH! Det possitiva är ju att vi får ta nya någon annan dag. :) Så tyvärr bloggen får stå tom från bilder ett tag till eftersom det jag hade tänkt att publicera längre inte finns.

VilddjurCanon EOS 500D - EFS 18 - 55mm

Kreaktivitet

Sitter faktist för tillfället och försöker skapa lite med penna och papper i högsta hugg. Kreaktivitet kallas det. Sen om resultatet blir bra är en annan sak, var ju ett tag sen jag gjorde något liknande. Alltså "ritade av" en kändis. Det är inte så att jag lägger pappret över bilder och ritar av, utan jag gör det på ärligt vis. Eftersom det såklart känns bäst så!


Bildens kvalite kanske inte var den bästa. Webcam och någorlunda suddig, men man ser i alla fall vad jag sysslar med. Någon som vet vem det är? Eller rättare sagt vem det ska föreställa?

För övrigt ska jag snart börja fixa iordning mig, ska möta Susan nere i stan vid tolv. Så borde slänga i mig lite mat innan jag drar ner, men inte än. Sen får vi se vad vi hittar på? Kameran följer i alla fall med även om vädret inte direkt är det bästa för att fota i, tyvärr. Kunde vart som igår, solsken och relativt behagligt ute. Inte för kallt men heller inte varmt.

Sen har jag bara en liten fundering angående min bloggdesign. Borde jag byta? Jag gillar den men det kanske borde bytas bilder i den? Mer höst i så fall? Sen en till sak, textstilen borde bytas ut. Har tröttnat på den eftersom den inte är speciellt snygg. Men problemet är att jag inte orkar sitta och koda om och jag har heller inte tid. Eller jag vill inte ta mig tid till det. Tror jag? Okej, snäppet mot värdelös fråga kanske, eller vad vet jag. Vi får se om jag får något svar? :)

Oktober


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*Om ändå en vettig rubrik hade dykt upp, men icke sa nicke.*

Mini projekt...

Var ett tag sedan jag satt och gjorde något liknande. Faktum är att det senaste tillfället jag satt och kladdade på ett papper nog var under sommarlovet. Vilket är allt för länge sedan, tyvärr. Hinner inte med, men funderar på att börja på något litet nu. Dock blir det ju garanterat inte lika bra som förut (i våras) eftersom jag inte övat på ett tag som sagt...


Gröna ögon. Testade antagligen något nytt, bara för att.


Enkelt.


Något jag är riktigt nöjd med, om jag inte har helt fel satt jag en hel kväll.


Helt okej resultat, dock är skuggningarna bättre i verkligheten. (Vilket gäller alla bilder!) Tror tyvärr jag tröttnade efter ett tag eftersom allt inte blev som jag hade tänkt?


Sad but true! Inte rättvis kvalité, men man ser helheten.

...och till er som undrar varför det här kom upp bara sådär. Det kallas utfyllnad och sen om det gör någon vettig funktion kan ju diskuteras!

Torsdag


Det är torsdag vilket betyder att det är en dag närmare helg. Super. Men faktum är att veckan egentligen gått ganska så fort, eller fort och fort. Den har i alla fall inte segat sig fram som den brukar göra.

Slänger även in en dagens dress code åvan. Enkel eftersom dagens enda lektioner bestod av 1,5h styrketräning, 1h "vanlig idrottslektion" samt ett ganska så långt engelska pass.

I väntan på bättre tider...

Fyra dagar sedan sist. Det är inte okej, men vad ska man göra när tiden inte räcker till? Ta förra veckan till exempel, jag körde sju olika typer av träningspass inklusive två matcher och då rinner tiden bara iväg. Sen kommer såklart skolan med massa arbeten hit och dit mitt uppe i allt. Så prioriteten går till annat än just bloggen, tyvärr. Det känns inte sådär superbra att bara låta den stå, men när jag får tid så kommer det inlägg och bilder, jag lovar! Men varför inga bilder nu idag då? Jo för jag sitter som vanligt vid fel dator där det finns zero antal bilder. Men om ni har tur leter jag fram något gammalt som är värt att se igen.

Slutar som jag gjort med de senaste inläggena, vi hörs när vi hörs. För det verkar stämma in ganska bra. Samt att ni nu faktiskt fått reda på vad som händer, även om det inte är mycket och speciellt inte lika bra som bilder.


Jag vill hit, till sommaren, värmen, solen och den mest underbara plats man kan befinna sig på. Speciellt när man vill tänka, vara i fred och bara va.

Tider man aldrig glömmer!

Satte in den externahårddisken i datorn eftersom jag hade tänkt rulla några avsnitt av OC såhär mot kvällskvisten. Visst det är inte kväll än, men snart eller säg senare om ni vill. I vilket fall som hellst hamnade jag i arkivet med ALLA gamla bilder, verkligen alla. Både bra, dåliga, fula, fina, konstiga ja helt enkel allt möjligt. Så vad tror ni jag tänker göra nu? Jo dela med mig av några få. Men kom ihåg en sak, mina kunskaper om hur man använde kameran har inte alltid varit på topp, eller så som det är idag ska man kanske säga... Vet även att jag publicerar bilderna oredigerade och i 600px-format, så kvaliten kan ju variera. 


Rocky, Januari 2009. Om jag inte har helt fel var de då familjen Larsson fick denna lilla krabat?


Även denna är från Januari 2009. Faktiskt ganska bra bild, trots att det var innan jag fått upp ögongen för fotografering på riktigt.


April 2009. Var på något träninsläger i Lidköping och som vanligt dokumenterades allt. Även detta helt okej bild om man tänker på att den är från 09.


Juni 2010. Sommarbilder i maaassor dokumenterades. I stort sett överflöd.

... ger mig nu. Fyra bilder räcker, även om jag hittat en hel del. Samt ett tillägg att alla bilder är tagna med min Casio Exilim Ex-Z80.

KarlstadCanon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*drygt en vecka gamla bilder på någon staty vid residenstorget, samt en del av älven.*

Taggar match!

Musiken dunkar på för fullt samtidigt som jag laddar upp inför kvällens match. En sk "hemma" match i Tingvallahallarna fast vi står som borta lag på pappret. För tillfället känns allt super men det skulle kännas ännu bättre med en vinst innan man kryper till kojs ikväll. Troligtvis relativt fort efter att man kommit hem, eftersom det väntar ännu ett möte mot Vålberg imorgon. Den här gången med damjuniorerna(?) istället för Div3, så det är bara att ta nya tag och ladda om på nytt igen.

... som alltid, vi hörs när vi hörs. Men nästa gång troligtvis med ett eller två matchresultat.

Allt är inte gjort för att förstås, endel saker bara finns där endå...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
P1: Susan & Jag. Fotograf: Nadia.
P2. Jag & Nadia. Fotograf: Susan.

16:12

Jag ska blogga, ikväll! Eller tanken lutar i alla fall åt det. Men sen får vi se. Har i alla fall ingen träning inplanerad och i stort sett inga läxor heller vilket känns mer än bra. Så förhoppningsvis dyker det upp lite bilder av något slag. Men för tillfället är fel dator igång.

Men om inget mot förmodan händer så står nog bloggen tom, tills någon gång i helgen. För imorn är det kvällsmatch "hemma", fast vi är bortalag. Den här gången är motståndarna Vålberg och vad vore inte skönare än en seger!

...som vanligt, vi hörs när vi hörs!

(även idag en bild i repris, enbart pga. att jag saknar sommaren!)

Kallar man det utfyllnad?


Hej, jag hade tänkt att slänga iväg ett inlägg med mycket text. Men troligtvis blir det inte så, för jag vet inte vad jag ska fylla det med? Förutom en massa utfyllnadsord. Vilket jag inte tror någon vill läsa om, så jag ger mig. Antagligen sätter jag mig vid skype eller något dyligt och senare får vi se vart jag landar. Troligtvis framför teven och Greys Anatomy!

... som vanligt, vi hörs när vi hörs!
(bild i repris)

18:43


Gammal bild sen tidigt i våras eller dyligt. Men kännde att det ändå kunde ge inlägget lite mer liv. Känner även att jag verkligen borde ta mig tid och sitta ner och skapa något liknande snart igen. För det är så sjukt värt det när man är klar!

Sitter och försöker traggla in lite mattetal i huvudet, lyckas bra känner jag. Fast igentligen tror jag att allt sitter bara jag väl vill. Det brukar vara så. Men för säkerhetsskull ska jag kika igenom vissa saker lite mer innan jag sticker iväg och kör ett kvällspass i hallen. ... och som alltid, vi hörs när vi hörs!

Med två, av tre

Spenderade sista timmen i stan med två av tre trillingar. Låter mer komplicerat än det är. Om det äns är komplicerat? Vi tog i vilket fall som hellst lite bilder och fick ett och annat skrattanfall. Antar att det är så livet ser ut när man är med dem? Fler bilder lär även dyka upp när jag redigerat lite mer... 


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

åttonde oktober tjugohundraelva


Spenderade stora delar av dagen i stan, med skönt folk. Eller i alla fall några timmar. Så nu varför en bild på mina fötter? Jo för när jag gick till bussen tyckte jag att marken såg väldigt höstig ut och tänkte att jag endå borde föreviga det på något vis. Eller. Jag vet inte om jag tänkte direkt, det bara blev så.


Bussturen där emot var ganksa tråkig, vilket den alltid är. Men insåg precis när jag klivit på att jag glömt mitt headset till mobilen hemma. Sämst eftersom det gick minst dubbelt så segt mot annars, då det endå kan va ganska behagligt att åka buss. I alla fall om man har musik.


Sen även en tråkig bild, på lite lövtäckt mark. Inte världens bästa kvalité blev det heller, men jag gillart!

We 'heart' it 'dot' com

Inspirationen flödar, nu gäller det bara att utveckla något bra av den!
(Varning för långt inlägg!)
Its easy if you try on Flickr - Photo Sharing!if nothing goes right,go left
motley photos.tenderlove - HØSTFERIE - TUR TIL OSLO
Life is one, Just live it365 [part two]
В Контакте | ФотографииTumblr
Bilden längst ned  till vänster fick, följa med bara för att den är "så sann"!
haha...

Rast!


Har, vi kul eller har vi kul?

Allt har inte en mening!


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*...speciellt inte den här bilden, förutom att jag i stort sett älskar ljuset och den varma färgen.*

Kvällssnack


Det här är inte okej. Jag har missat både premiären av Grey's Anatomy, vilket för övrigt var igår när vi hade träning med P93. Samt även Desperate housewives, typ förra veckan eller något. Som jag nyss sa, inte okej! Men det som är ändå mindre okej, är att jag inte lyckas få fram avsnitten på internet, i alla fall inte utan att betala och så långt tänker jag inte gå. Tyvärr. Så vad finns det att göra, förutom att vänta tills nästa avsnitt sänds och då vara glad över att man faktiskt ser det. Vet att detta låter som jordens undergång eller något dyligt, men helt ärligt ta dallt med en nypa salt!

*Sen är bilden speciellt inlagg till er som typ "tjatat" på att jag ska visa mig i glasögon. Inte minnst vissa personer i Husa11.*

En (röd) dag i oktober...Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Taggar träning!Bilden togs i söndags innan preimärmatchen som för övrigt slutade i förlust med 4-5. Vad säger man sähär i efterhand? Vi gjorde inte det vi skulle samt att nerverna till en början levde sitt egna liv, tyyyp... Något annat? Nej, inte vad jag kan komma på, såhär på rak arm. I alla fall inte mer än att hallarna är stängt på grund av alla 96:or som har gymnasieforum, samma sak som vi var på förra året. Ärligt, tänk att det redan gått ett år sen man började grubbla på det där med gymnasium och alla val. Det är sjukt!

Nej nu ska tankeverksamheten riktas mot skrivblocket och alla dessa tal, som upphöjt i vadå blir något helt annat än det du tänkt dig. Nästan, förutom när det faktiskt går bra... Samt, snart men inte än väntar träning med något P93-lag nere på Gjutarn.

Jag trivs här!
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
...ja, jag trivs här i höstsolen och allt!

Födelsedagsbarn

Japp, idag är det din dag och vad säger man förutom GRATTIS i massor!?
Ha en bra dag och förvänta dig ett och annat sms, wie immer...
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*för övrigt stört mysig halsduk!*

Oktober


Ny månad och nya minnen att uppleva. Förhoppningsvis kommer den här månaden bli super, om man bara har tur. Den blir ju trots allt vad man gör den till! Om inte så började den bra, Gaperuds visit och födelsedagstårta om än två dagar för tidigt. Nej jag kan inte annat än medge att början allt var bra...

För övrigt ingen toppenbild och som vanligt bättre kvalité i orginal!