Säsong avslutad!

Jaha då var den här säsongen avslutat, så nu står en hel månads vila på tur. Dock tror jag allt det får bli någon tur med springskorna på, man vill ju inte bli för lat helt enkelt även om vilan igentligen behövs. Har igentligen inte så mycket att säga samt att jag verkligen måste leta fram bilder så jag och mamma kan skicka iväg våran beställning. Så därför får det bli ett ganska kort inlägg och så fixar jag mer imorgon.

Just nu tror jag sommararkivet (2010) är min bästa vän här till bloggen? Känns i vilket fall som hellst som om det kommer en hel del sommarbilder, vilket igentligen inte är fel för det får en bara att längta mer...

Gammalt men fortfarande fint

Var hittade jag de här motiven om inte förstås i ett hus på landet. Tycker faktiskt det är lite snyggt med gamla fint bevarade blommor, det blir liksom lite vintage känsla över det.

Livet rullar på

Helt okej dag har det varit. Gjorde förresten No-labben (den nationella) idag så nu är det klart och jag kan ju säga att den inte var direkt svår. Fick i vilket fall som hellst göra från min egen planering, vilket såklart var bra. Sen satt vi även och lyssnade på någon från Stockholm som hade hand om "Operation Dagsverket" och helt ärligt jag har aldrig gjort det och kommer inte i år heller, så för min del var det bara onödig tid.

Hoppas för övrigt att det här kommer upp som det ska, stod något på blogg.se's framsida om publiceringsproblem så vi får vell helt enkelt se och lyckas jag försöker jag fixa något mer till er.


-  B r u n o  -

De finns de med fyra ben och de med två

Tidsinställt eftersom jag spenderar stora delar av dagen i skolan, längsta dagen på veckan. Tyckte dock inte att bloggen skulle stå helt övergiven så fixade i ordning det här (idag tisdag) eller igår eftersom ni läser det idag onsdag.


Samlar ihop till en ny beställning


Den har inte topp kvalité men vad hade jag kunnat förvänta mig igentligen? Hittade den bara helt spontat ur arkivet från (april) 2009, vilket var ett bra tag sen. Tror den togs i Örebro när vi var iväg på cup, helt oväntat att jag skulle hitta den var det dock!

Varför jag letar i arkivet är för att jag (och mamma) ska beställa hem fler bilder från FujiDirekt. Vi tog ju hem hundra stycken för drygt en månad sedan och nu ska vi skicka in nya innan senast den 5/4, om vi vill ha ett billigare pris.

Gult, men den här gången inte fult!Än så långe får ni stå ut med bilder som inte är sparade för webben, tyvärr! Om jag har tur lyckas jag fixa photoshop den här veckan om jag har otur skiter det sig totalt.

Om vi räknar från idag

Avklarade årets sista riktiga matteprov idag, nu är det bara nationella kvar och ja det känns riktigt bra. Helt ärligt, det är bara 44 skoldagar kvar (typ!) om jag har räknat rätt och sen går vi på sommarlov! Hur awsome låter inte det? Dock är det betydligt mer eftersom det försvinner en helt del på bl.a ett lov och sen en massa andra lediga dagar. Men endå, man längtar ju redan sjukt mycket! Dock har jag fortfarande ingen klänning till balen och det är mindre bra, men igentligen har jag en på G som jag skulle kunna tänka mig att införskaffa.

Bilder kommer i nästa inlägg, vilket lär komma upp snarast!

Måndag och allt går på högvarv igen

Var hemkommen för drygt två timmar sedan och från vart behöver jag inte nämna, tror alla vet? Vi spelade i alla fall upp en av tre delar i musiken, vilket känns super bra eftersom jag helt ärligt tyckt att vi har stått stilla ett tag,  men det kanske bara är jag? Who knows? Ja, ja i vilket fall som hellst ska jag vara en dukitig filur nu och sätta mig lite med matten innan jag drar iväg till hallarna idag igen. Har faktiskt prov imorgon så lite borde man ju kolla, även om jag har allt i "Tänkeboken". En ganska bra bok, med en massa tankelösningar...

Men först det här!

Gröna fingrar

Om det är någon i min familj som alltid lyckas med växter så är det min moster och mormor. Huset fullt och alla ser ut att må lika bra. Vilket är superbra för då kan man lyckas få en och annan bild ibland! 

Om drygt en halvtimme styr även bilen mot skolan, vilket innebär två lektioner innan lunch sedan hem och tillbaka för två nya... 
Själv gillar 3:e bilden starkast.

Canon EOS 500D
18 - 55mm EFS 0.25

Den bruna (icke) ponnyn

Ur min vinkel är det alltid lika kul att säga till Linn att hon har en ponny, även om det inte är det! Det skiljer några centimeter om jag inte har helt fel? Men reaktionen blir alltid den samma "Hon är i.n.g.e.n ponny!"

Edit 19:43 : som ni ser finns det en kommentar till inlägget och där har ni svaret, hahaa (;
De två nedersta bilderna är medvetet lika, men dock ändå lite olika. Jag vill liksom ha en klarhet i vad ni tycker om en sak. Publicerar ni bilder i JPG (bild 1) eller i PNG (bild 2) och i så fall varför? Om ni nu inte har en blogg vilken tycker ni förmedlar bäst kvalité, färg osv?

Just a trip

Åkte till Gaperud tidigt i morse, redan efter halv sju gick bilen och observera då att de även är sommartid idag. Men det var ett val och jag hade gjort de själv! I vilket fall som hellst fixade jag och moster med lite grejer innan lunch, medans jag efteråt drog ner till familjen Larsson. Blev lite prat inomhus först och sedan även en liten tur ut till hästarna, vilket såklart ledde till lite bilder som jag tänkte publicera i ett senare inlägg.

För här nedan följer några andra bilder.


Detta är vad vi möts av när vi kommigt in en bit på den väg som leder dit vi ska. Morgonsolen på väg upp.


Sedan efter ytterligare en bit skulle man kunna tro att det brinner i huset, men det är bara morgonsolen som trängt sig på. Såg även att bilden blev dålig här på bloggen, tyvärr! :/


Sedan en sista bild som verkligen får en att känna att våren är på väg. Samma sak här, kvalitén blev inge bra här... :/

Förresten en lite fråga, är det bäst att publicera bilder i JPG, GIF, eller PNG? Eventuellt andra format också?

Ur arkivet

Färdig inställt inlägg eftersom jag spenderar hela dagen i Gaperud. Dock hinner jag inte fixa så mycket mer eftersom allt blev som det blev nu... Tyvärr!

Dagen i stora drag

Kom hem någon gång efter tre i eftermiddags, innan hade jag ju vart på Tingvalla och spelat match som ni kunde läsa i inlägget innan. Själv tycker jag det gick bra för att vara jag, är ju trots allt lite yngre och har lite mindre erfarenhet än de andra men jag är klart nöjd med min insatts. Tanken var ju även trots allt att V-F17 skulle spela ihop sig (typ) och att jag fick vara med Karlstad, var bara en bonus och kul!

Kan säga att jag var ganska sleten (läs: sliten) så efteråt passade det perfekt med en stund i solen på våran innergård. Eller rättare sagt över en timme. Dock fick allt tjocktröjan och en filt hänga med ut samtidigt som boken stundtals låg öppen och stundtals stängd, medans musiken spelades på för fullt i lurarna. Senare när mamma kom hem blev det även en riktigt långpromenad, skulle tippa på runt en halv mil eller dyligt, vi var i alla fall ute i drygt 2h.

Det är alltså här jag spenderat en del av dagen, dock i en annan hall!

Hoppas att det gröna och varma kommer snart

Det är lördag och om drygt en timme ska jag börja bege mig iväg mot bussen. Men innan slänger jag upp det här nedan. Ärligt jag längtar verkligen tills det är grönt ute och en aning varmare.

I vilket fall som hellst åker jag till hallarna för att spela en träningsmatch med Karlstad mot värmländska F17 laget. Vi får hoppas på att de går bra, lite spänd är man ju allt.

Troligtvis har ni sett i alla fall en av bilderna innan, men det spelar ingen roll känslan finns ändå kvar.
Arkivbild från Maj2010!


Casio Exilim EX-Z80
- Stjärna -

Hjärtformade rutmönster med bär och något vittGjorde en specialare, dock blev det ingen "hit" förutom björnbären då som vi hade i frysen. (Egen odlade, faktiskt!). Plus att vi inte hade någon grädde så körde på gräddfil, nyttigare blev det i alla fall. Men vanlig sylt är nog bäst endå, hahaa.. ;)

Våffeldagen

Skrev So prov idag i skolan, äntligen av med det säger jag bara. Dock börjar det vell något nytt snart igen. Tog även en tur ut till Bergvik med mamma efter att jag slutat, eller det blev en ganska så lång tur. Lyckligtvis fick jag även med mig ett par jeans, typ leggings men endå inte. Samt även en beige baströja.

Har även fått reda på under dagen (läs: eftermiddagen) att inte den sista klass matchen blir av. Vilket igentligen är synd, men istället ska jag spela med Karlstad så match får jag ju i vilket fall som hellst.

Sen en sista sak som de flesta säkert vet, att det är våffeldagen idag. Vilket betyder att jag faktiskt har ätigt våfflor, en klassiker och en special.

Snarast möjligt:

Hinner göra en liten "to do-lista" innan jag går upp och byter om för att sedan sticka till hallarna på mixad träning. Karlstad/Sjöstad.

♦ Ny header, med ny färg (läs färger!). Med andra ord lite vårigigare än den jag har nu, dock ändå ljus

♦ Fixa vårbilder, troligtvis porträtt-, natur- och allmänt våriga bilder

♦ Gå ut och springa någon dag. Känner att jag måste utnyttja vädret

Samt stänga av datorn nu innan jag får tidsbrist...


Just becaus

Om jag ska vara helt ärlig tänker jag inte sitta här speciellt länge, troligtvis bara samtidigt som jag kollar på OC och gör Linn en aning avundsjuk. Stackaren kommer inte hem förräns runt halv fem, pga. skolskjuts. Drygt säger jag bara, tur att man bor i stan även om lantlivet är ganska awsome en stor del av året. Dock vill jag inte bo där på heltid... Än... Sen lite bilder från förra helgen som jag tog på en bukett med blommor.
Canon EOS 500D 18-55mm

Vårkänslor !

Jaha för var dag som går kommer våren närmare. Igår började faktiskt vsnödropparna blomma ute på vår innergård och idag har även några blåsippor börjat titta fram. Äntligen är våren på väg! Så bara för att jag ska få in lite vårkänsla i bloggen letar jag fram några bilder ur arkivet och lägger upp dem nedan.Dock ser det ju inte riktigt ut så här än, tyvärr men snart!

V a t t e n

Från en igentligen ganska så vacker utomhusmiljö.

/ Canon EOS 500D 18-55mm /

Tävling ! Tema: glädje

Ännu en tävling hos Tv-spelsweb som jag tänkte nominera en bild till. Den här gången kan man vinna ett valfritt silverpaket till sin kamera. Jag valde såklart ett som passar min Canon EOS 500D!

Modeller: Linn Larsson och Birka
Fotograf: Sara Gustavsson @ saraagustavsson.blogg.se (här!)

Motivering: Glädje kan innebära så mycket, det kan vara allt från ren lycka till kärlek vid första ögonkastet. Den enda som kan avgöra, är DU! Fast en sak är säker, jag tror bilden nedanför består av både ren kärlek och glädje, allt i ett helt enkelt!♥

Vi går mot ljusare tider

Var det de sista av den här riktiga vintern vi såg i helgen tro? Jag hoppas helt ärligt inte på för mycket, för vem vet när det vänder tillbaka, om vi nu har otur...

Förresten om inte hela utomhus miljön känns speciellt super vårig nu så lär det kännas bättre till helgen. Sommartiden börjar och vi vrider fram klockan en timme, är inte det gött? Längre och ljusare dagar framför allt!F r å g e t e c k e n ?

Jaha, då har man lyckats få igång datorn da. Troligtvis var det bara något udda fel, eller liknande och förhoppningsvis kommer det inte tillbaka igen (på ett tag!). I vilket fall som hellst ska jag sätta mig och redigera lite bilder innan jag tar tag i läxhögen och sedan beger mig iväg på en extra träning ikväll. Även den här gången är det mixat, tror jag?

Förresten åkte jag ju in till stan igår och träffade Linn. Eller om man ska vara helt ärlig så var det hon som åkte in, lite skillnad på resväg är det ju allt! Fick i vilket fall som hellst med mig två par tights och två nya nagellack. Ett neutralt, lite fransk manikyrstuk över det och sen ett mörkare brunt. Billigt var det i alla fall!


Sen en söt, men inte i toppklass superbra bild på min (våran) sötis!♥

Datorer är bara bra när dom fungerar som dom ska !

Hej! Inte min dag idag. Jag hade nämligen tänkt att sitta och redigera lite bilder innan jag drog till skolan, eftersom jag inte hinner med datorn senare idag. Men icke sa nicke! Sitter just nu på golvet i mitt rum med mammas datorn, min är det något fel på? Uppdatering eller bara allmänt seg! Det ska liksom inte ta runt en halv timme och starta en datorn  och den har inte ens kommigt igång än!;s

Varför jag inte hinner blogg mer idag beror på att jag ska in och möta upp Linn i stan. Förhoppningsvis får jag med tröjan jag visade er häromdagen i ett inlägg, men vem vet? Efter det hinner jag jämt hem och sen ska jag iväg på träning med Div2/elitlaget. Sist spelade vi hela och ja tycker att det gick ganska bra.

Ja nu vet ni i alla fall att jag lever och att jag inte dissat er med flít! :)

Blandat kompott

Först en beskärd bild på en fluga som syntes framme igår. Ännu mer vår på väg när de kommer fram...

Sedan lite frostbilder som togs relativt tidigt igår, innan solen kom fram och pressade på ordentligt!Tidsinställt inlägg!

Nu kör vi tjejer !

Sticker snart iväg på näst sista seriematchen, för klass 1&2 det vill säga. Hemma match och motståndarna är Lesjöfors/Filipstad. Reslutat kommer troligtvis ikväll, eller imorgon innan jag åker till skolan. Men jag har fixat ett färdigt inlägg som kommer upp senare under dagen...

Från bilrutan och ut

Helt ärligt har jag ingen aning om vad jag ska skriva just nu så istället redigerar jag lite bilder och slänger upp nedan.
Det fick bli de bilderna jag tog på vägen till Gaperud igår, ur bilens perspektiv vilket kan sänka kvalién lite men jag är ändå nöjd! Tyckte dock dimman var så fin så jag kunde bara inte missa en sådan chans, men lite äckligt (tolka det rätt!) är det ju ändå när man knappt ser vägen och allt bara är vitt...

Det luktar vår !

Ni får tolka rubriken hur ni vill. Men helt ärligt tycker jag att det blir en speciell känsla i luften ute när våren är på väg och vi kan ju hoppas att snön vi fick igår var den sista för säsongen. Även om jag inte tror på det allt för mycket. Vi i Värmland hade ändå lite tur dock, bara runt 2-4cm till skillnad mot andra delar av landet...

Dagen har spenderats i Gaperud, med familjen eller delar av den. En hel del saker har blivigt gjorda och jag tycker vi jobbade på bra. Lyckades även få ett stort antal med bilder från dagen, runt 700st förde jag nyss över till datorn och nu har jag bara suttigt och kollat igenom alla och rensat bort en hel del. Detta relaterar till att jag inte hinner eller orkar blogga speciellt mycket ikväll. Vilket jag blivigt dålig med på sista tiden, troligtvis årstiden som jag skyllt på några gåner tidigare i veckan. Men för att ni ska få något i alla fall så publicerar jag det nedan.
Fotade bl.a. lite blommor idag från buketten min moster fick igår när hon fyllde år. Flera liknande bilder kommer att dyka upp och även lite annat smått och gott, men nu ska jag faktiskt ta tag i lite skolarbete innan det troligtivs blir en film.

Ljust, silver och blått !


Jag tror det här är det enda jag lyckas slänga upp idag, förutom det med bara text som ni fick förut. Vinter är som sagt lika med noll inspiration ur kameravinkelt. Om man bortser från gamla, varma bilder från sommaren!♥
Funderar i vilket fall som hellst och se några avsnitt Glee här vid datorn innan jag beger mig ned mot nedervåningen.

Det här med rubriker är svårt...

Känns rikgit bra! Startade inte datorn på hela gårdagen, hur ofta händer det igentligen. Dock berodde det ju i och för sig på att jag hade tidsbrist, skulle hinna med träning, handla, skolan och sen lite plugg och tv på det. Men endå...

Förresten så har den där snön kommigt tillbaka igen, kanske inte sådär jätte mycket men nog mycket för att man inte ska se en isfläck och sedan gå och dra sig. Första och troligtvis sista gången i år, man kan ju hoppas... Känner även att jag borde fixa ihop ett inlägg, eller två nu idag? Men jag vet inte vad jag ska ta av? Just nu är det en sån där tråkig årstid då man inte fotar så mycket, blött, vitt, brunt, salskigt ja ni ser själva bara ni tittar ut. Men så fort våren kommer lovar jag att kamerna åker fram mer. Men jag fixar något jag lovar...

Gårdagens projekt

Har suttigt med nationella prov i No halva dagen, som några säkert läst tidigare här. Ämnet var Biologi och jag tror faktiskt det gick riktigt bra, i alla fall känns det så! Men vem vet man kan ju ha fel? I vilket fall som hellst tänkte jag visa er vad mamma och jag pysslade med igårkväll. Vårat nya fotoalbum som än så länge bara är halvfullt men vi (jag) ska leta fram lite fler bilder ur arkivet...


Ändrade planer :)

Jag hade tänkt att publicera bilder ikväll, ja! Men mamma kom upp med alla de bilderna som vi beställde hem i helgen, så hela 100st skulle det skrivas på. Så nu är jag helt enkelt ganska mör och har ingen lust med så mycket mer nu. Därför intar jag nu soffläge, med en kopp te och senare ikväll Desperate Houswives premiären. Ganska soft och helt okej uppladdning inför en ny dag...

Om man bara kunde pausa för en sekund...

Just nu är jag sådär allmänt trött och vet inte om jag har sådär super lust till att göra något. Dock har jag vart lite duktigt och kollat igenom hela (ja ni läser rätt!) biologiboken, dock läste jag bara sammanfattningarna samt snabbspolade förbi två sidor. Säger bara en sak, det fanns en orm! Haha, ärligt rysningar...

I vilket fall som hellst funderar jag på att kanske skriva lite på so/sve-uppgiften som jag sagt i flera dagar, men har det blivigt av nej. Kanske även borde kolla lite på dom sju glosorna vi fick i tyskan, så är det i alla fall påbörjat. Sen en till sak som borde göras, ett inlägg. Dock har ni ju ett här men ett med bilder vore inte helt fel heller...

Nästa steg blir biologiboken

Japp såhär gick det med min pluggning! Nej, men helt ärligt jag ska ta tag i den nu bara jag slängt upp det här. Va tvungen att få i mig lite käk innan jag började, eller vi "skyller" på det i alla fall. I vilket fall som hellst har jag ju lite tid på mig innan jag ska iväg, åker inte förräns sju så än så länge är det inte tidsbrist direkt. Men det är lika bra att ha det gjort, biologin alltså...Men vem utnyttjar inte lite solljus från ett fönster, när det står en kamera drygt 3 meter ifrån sig?

Kan inte vintern bara försvinna?


Bara för jag kom på att jag kunde fixa ihop ett simpelt färdigt inlägg som kommer upp under dagen. Vilket relaterar till att jag kommer slippa datorn om jag vill i eftermiddag, vilket jag borde. Har liksom nationella i No den här veckan och ja borde nog läsa på lite där. Biologi som tur är så det är inte världens jobbigaste ämne men endå...

Bilden är för övrigt från då jag var ute och tog en promenad med Ullis, typ någon gång i Februari. Igentligen är den ganska fin, men nej! Jag har tröttnat på vintern nu! Vår och sommar, vart är ni? :)

Vecka 11 inledd

Ny veckan och nya tag! Som det ser ut nu är det ganska lungt. Det märks att det är sista delen av säsongen innan vi går på vila med innebandyn. Träningar läggs om, men vad gör det. Helt ärligt vill jag inte ha någon vila i April, känns som man kommer bli lat fast jag får vell se till att jag inte blir det! En och annan tur med löparskorna på får det nog bli utomhus. Men det är ju som sagt ett litet tag kvar samt några få matcher, dock är ju divisionsgrupperna klara med sitt.

Nej om man skulle ta och fixa iordning sig tro. Det är ju trots allt skola idag och om jag inte har helt fel får vi förresten tillbaka våra nationellaprov i svenska, alltså den skriftliga delen. Lite små nervöst är det ju såklart, men det kändes faktiskt riktigt bra när jag skrev det så vi hoppas att det går bra.

Hos f&f

Sitter just nu i Forshaga och har precis ätigt lunch. Matchen gick sådär, förlust med 4-1. Men det får vell gå, upptaderar mer senare ikväll, eller imorgon...

Saknar sommaren !

... och själva året 2010. Men jag känner på mig att 2011 också kommer bli ett bra år. Nya upplevelser och minnen kommer skapas och bevaras. Både bildmässigt och i minnet...

För övrigt när ni ser det här är jag i Forshaga och har troligtvis spelat klart...


Casio Exilim EX-Z80.
Rävungen är kanske inte bästa bilden med den bästa kvalitén men man ser vad det är och den är söt. Dock om jag inte har helt fel kommer bilden från 2009?

Söndags bestyr

God morgon! Säger det även om jag nu varit vaken ett tag, dock har jag bara spenderat tiden sittandes nere i soffan. I vilket fall som hellst börjar jag ladda om inför match. Ska nämligen till Forshaga senare idag, vilket jag skrev igår. Ska gå upp till OK(Q8) efter tio och sen bär det iväg. Inte någon speciellt lång resa, som tur är... Har liksom ingen större lust att åka bil i typ tio år idag.

Så vi får se ifall jag uppdaterar hos farmor och farfar, vilket jag inte tror så därför tänker jag förbereda typ ett, eventuellt två inlägg tills senare.

Bra avslutning på säsongen !

Just nu är det en ganska så "schleten töös" som sitter och skriver det här blogginlägget. Efter en serieavslutnings vinst på 8-0 mot serieledaren (de hade bytt lag!?) så är man rätt nöjd. Både fysiskt och med sin egna insatts. Trot eller ej, men jag har "lärt mig" att bli nöjd med det jag gör själv, förut tog det ett tag men inte nu, i alla fall inte lika lång tid. Gjorde även mitt första och sista mål för säsongen i div3, vilket relaterat till mitt andra för i år... Inte många, men det är bra för att vara jag! :)

Om man skulle ta och göra något vettigt kanske? Fixa mat tills mamma kommer hem? Eller skriva lite på So/Sve-uppgiften. För helt ärligt imorgon har jag typ ingen tid alls. Åker till Forshaga på match efter tio, sedan stannar jag där tills runt halv fem eller något? Beror på när mamma kommer och plockar upp mig hos farmor och farfar...

S l o w ♥

Samtidigt som jag har suttigt och tagit ut mått till en ny header, samt börjat leta bilder spelas igentligen min favorit lista på Spotify, en av dem! Länk får ni h.ä.r! Lugna favoriter helt enkelt, några favoriter och några mindre bra, alltså så det ska va...

Så också header byte igen och den här gången gillar jag bilden! Vårvintrigt och stilrent!
Gamla:

Nya:

Jag gillar i alla fall! Gör ni?

Förresten kommer jag uppdatera dåligt senare idag. Sista seriematchen i Div 3 står på spel. Sjöstad möter Hagfors och jag tror det kan bli jämt!

Effekter, av olika slag

Just nu sitter jag sittandes nere i vardagsrummet, med både tv och datorn. Lyx, på hög nivå, eller inte! Igentligen bara ganska onödigt. :)

Redigerade i alla fall en riktig bild förut och två "webbisar" (webcam-bilder) som jag tänkta slänga upp för att fylla ut lite.

För övrigt (som jag nämner ganska ofta): Vart kommer mina besökare ifrån? Andra bloggar? Folk som vet vem jag är? Hallå? Jag vill veta. Tihii... För liksom det går upp och ned, men oftast upp ;)

Tv time

Drar ner till bottenvåningen och sätter igång apparaten. Vindruvor och te går alltid hem, speciellt eftersom jag sagt till moster att jag ska leva ett nyttigare liv. Inte äta godis så ofta, vilket innebär inte varje helg! Vi får se om jag lyckas, men hittils har det gått bra till och från. I vilket fall som hellst löser en kopp te allt, godissug noll!

Sen en halvgammal bild (februari) med ny redigering får bli pricken över i:et!
Samt att jag verkligen borde satsa på en ny enkel bild som täcker hela headern i helgen...

@ Mariebergsskogen

Från förra veckan (3/3-2011) då jag och Julia åkte ut dit. Några bilder som jag inte visat, eller redigerat. Innan alltså!

Den som säger att det är fredag hela veckan ljuger!

Jaha då har man klarat av första veckan efter lovet da. Helt ärligt var den inte så jobbig, men visst man skulle ju hellre varigt ledig ett litet tag till... Dock har jag lite saker jag ska fixa under helgen. Troligtvis skriva lite på min SO/Sve uppsats, typ en novell om förintelsen. Samt att jag ska göra en liten extra grej i engelskan som jag valde själv!

För övrigt så har jag troligtvis hittat den klänningen jag har tänkt och skaffat till balen. Så ja, nu gäller det vell bara att skaffa hem den (kanske?) och sen får vi se. Men jag har ju faktiskt tittat på den ett ganska långt tag så, ja...

Missan: repris

Två gamla bilder från augusti 2010, dock med ny redigering så jag garanterar inte att ni inte sett dem. Men tycker de är så söta, så de är värda att visas igen!Med andra ord bilder från min Casio Exilim EX-Z80, istället för min Canon EOS 500D.

Mars väder

Slutade en halvtimme tidigare än vad som var planerat idag. Vissa hade jobbat in på ett prov, jag var nog inte en av dem? Gick ganska tidigt den gången. Förresten fick vi tillbaka det och ja, det såg helt okej ut. Dock såg det mindre bra ut när jag kom hem. Blötsnö, stora flingor nerkommnas och jag går hem(!) toppen kombination jag vet. För övrigt känner jag lite halv press, eftersom jag inte publicerade några bilder igår. Så ja, får ta och göra det innan jag sticker till hallarna idag igen.

S e g t !

Just nu känner jag mig ganska seg. För de sista tre timmarna har jag spenderat sittandes i en aula i skolan brevid och glott på en film. Dessutom har jag inget vettigt att säga så, tror det här inlägget blir ganska kort. Samtidigt som vi får se ifall jag slänger upp några bilder snart (senare?), innan jag sticker till hallarna på möte och sedan ett träningspass...

GodistrickTvå trogna typer (modeller) som stått både framför min nya och gamla kameran. Vilket såklart kommer fortsättas också. Ibland bra bilder, ibland bättre och ibland sämre, men huvudsaken är det roliga som sker när bilderna tas!

Rubriklöst inlägg

Hej! Jag kan lika gärna säga med en gång att jag vet med mig att jag inte bloggade speciellt bra igår, vilket jag redan hade på känn när dagen började! Orkade helt enkelt inte starta datorn efter skolan, eller på lunchen när jag drog hem. Lite lataktigt kan man ju tycka, även om det igentligen var bra. Det samma gäller hur jag tar mig till och från skolan. Min ursäkt är alltid "jag är för l.a.t för att åka buss"? Hur kan man igentligen vara för lat för det? Har i stort sett gått till skolan i en månad nu, men igår orkade jag inte det längre så tog fram cykeln och tog en tur på den istället! Vilket jag säkert lär fortsätta med. Nej tror jag avrundar här och så fixar jag ihop något roligare tills senare...

Plugget väntar igen ...

Jaha då var det dax för skolan igen då. Inget man igentligen ser fram emot, men förhoppningsvis går sju veckor fort och vi får påsklov? Igentligen kanske det kommer gå för fort, när det gäller vissa saker men skit samma! Lov är lov och jag vill ha det igen! Som pricken över i:et lägger jag in lite sk. "djur-bilder" från i torsdags...


P1. & P2. är helt okej utfyllnadsbilder. Medans P3. blev som den blev eftersom jag är kort och de satt typ skit högt upp. Samt att P4. är lite "halv läskig" och småful!

Bildbomb : från 3/3-11

Förutom att jag tänkte skriva grattis till vårt div2-lag, så tänkte jag också lägga upp en massa bilder från i torsdags. Därav den passande rubriken, som igentligen kunde fått ett lite roligare namn... I vilket fall som hellst vann vi, Sjöstad med 6-3 och ja, det såg riktigt bra ut från läktaren!

Sen efter matchen tog ju jag och mamma den där snabbisen till Bergvik som jag sa innan, i förra inlägget! Hittade bl.a ett par skor som jag kanske tänker köpa till balen/skolavslutningen? Vi får helt enkelt se, men jag tror det kommer passa bra till den klänning jag tänkt ut, om det nu blir den! (:

Drar iväg på Innebandy!

Har faktiskt varit lite duktig idag. Stolt! I vilket fall som hellst har jag börjat lite på musikhistorian, nästan halva sk. "kladden" klar. Men nu ska jag börja göra mig i ordning och sedan bege mig iväg till hallarna. Sjöstad IF möter Skoghall i Div2 och det är faktiskt sista matchen på säsongen, så man borde ju se den. Sedan efter det åker jag och mamma vidare till Bergvik innan det bär av hemmåt igen...Två bilder från förra helgens Div3 match, hemma mot Sunne!

Vasaloppet i full gång

Så nu har årets Vasalopp start gått och som vanligt har jag sett den, på tv alltså! Förutom för typ 12-13 år sedan då jag klippte mig själv. Busigt jag vet! Nej, men vi brukar alltid se start och de första som går i mål, men i år tror jag inte jag kan se målgången. Funderar nämligen på att åka iväg till hallarna vid tolvtiden och se på säsongens sista Div2. match. Sjöstad möter Skoghall och nu hoppas vi på vinnst! Kameran kanske också följer med?

För övrigt blev jag taggad i två, igentligen tre bilder på FB igår (inatt?). De är i alla fall från när jag och Julia var ute och ja, jag tänkte lägga upp dom nedan. Dock i fel bredd 300px, istället för 310! Men det får gå!

Fotograf: Julia Magnusson ( @ Facebook )

G e t t e r !
" P1. är lugnt sötast! "

För övrigt, ge mig en lammunge och jag smälter lika fort som en isbit skulle gjort i öknen. Om något är sött så är det alla djurbebisar! ^^

God morgon !

Idag är det lördag, vilket innebär att en resa till Karlskoga på dryga tio mil. Tjoho, eller inte! I alla fall inte själva bilåkningen, men matchen längtar vi till. För övrigt så fixade ju jag en ny design igår och jag har redan funderat på att fixa en mer "seriös" header-bild. Den som finns nu är allmänt enkel och lite halvtråkig. Eller tycker ni jag har fel?

Ja, ja! Det kommer i vilket fall som hellst upp lite bilder senare idag. Säkert både tidsinställt och publicerat direkt?

Ut med det gamla, och in med det nya !

Gammala designen.
Vintrig och uttjatad!

Nya designen
Fresh, ny och gillad!


Edit: Dock hamnar bilderna utanför, i alla fall alla gamla och de här. Samt att de som legat två och två, åker ned... Men jag ska testa att lägga upp mindre bilder så får vi se hur det går? Eller om jag kan lösa problemet så jag kan ha kvar 620px? Ja, ja det återstår att se hur det blir.

Edit 2: Åvantstående fel är nu fixat!

Trevligt sällskap (:

Igår bestämde Julia och jag att vi skulle möstas, först i stan men senare bestämde vi att vi skulle dra ut till Mariebergsskogen först. Väl där gick vi runt lite och i alla fall jag fick en hel del bra bilder. Vilket jag även tror att hon fick! Efter en stund ute på Marieberg drog vi in till stan och ja, sedan skulle jag hem innan jag drog vidare till hallarna...


Gillar bägge bildera starkt. Den ena lite mer in action än den andra.

Edit: Jag ska försöka fixa ihop en ny design snarast! När vet jag inte än men om jag har tur, börjar jag idag?

Fyra ben och svans ...

Slänger upp två bilder från veckan som gått. Birka och Vitspår får pryda detta inlägg samtidigt som jag ser på Jims värld i bakgrunden. Inte världens bästa program, men just nu finns det inge bättre (tror jag!). I vilket fall som hellst kommer det upp bilder, samt lite text från gårdagen senare idag. Mötte ju upp Julia och ah, som sagt det kommer sen...

Nu ska jag nog öppna tyska boken och börja kika lite på det. Prov till veckan och som det ser ut nu är det troligtvis enda provet vi har, förutom NP så det gäller att lyckas bra med en gång. Men förhoppningsvis går det bra...

Inget toppen väder...Vädret var kanske inte det mest lovande igår, när det gäller fotografering. Disigt, halvt dimma och grått. Men ibland kan det faktiskt bli ganska effektfulla bilder endå, det gäller att använda tillfällena rätt vid rätt tidpunkt. Som åvan...

Kan det kallas minibloggpaus?

Två dagar utan egen dator och internet sätter sina spår! Om jag har velat har jag nog kunna lånat mosters dator, men ibland kan det vara skönt med ett litet break, eller vad säger ni?

I vilket fall som hellst har jag spenderat dom 2½ sista dagarna på landet. Både mysigt, avkopplande och treviligt. Vet inte riktigt vad jag ska ta och berätta där ifrån? Spenderade ena dagen med Linn, hennes hästar och de nya små kycklingarna som verkligen är über söta! Okej, mest Linn men jag var bara tvungen att nämna det andra för att det skulle se bra ut...

Har även haft kameran med, eller till hands största delen av tiden så lite bilder har jag allt. Dock har jag en hel del som jag måste göra, så det kanske dröjer ett tag innan det kommer upp några?

Vintern är kvar än, men jag hoppas den ger sig av i mars !

Slängde ihop detta inlägg igår (måndag), eftersom jag är borta idag(tisdag) och imorgon(onsdag). Igentligen är det här lite speciellt framtaget eftersom några som vi (familjen, typ) känner bor i tyskland och de trodde bara det fanns is här (ungefär?), eftersom jag inte lagt upp vinterbilder på ett tag. Men saken är den att jag tröttnat på vintern samt att det finns hur mycket snö som hellst kvar. Kolla bara in alla snöhögar så ser ni ;) I vilket fall som hellst så har ni ju bevis åvanför...