S o m m a r k v ä l l a r - h i s s !


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm

Kännde att jag var tvungen, ljuset, djupet och stämningen i bilden är riktigt bra om du frågar mig!

Torsdag

Vädret verkar bli skapligt idag, så tror jag tar mig en tur in till stan innan det väntas jobb. Ska försöka att hitta ett linne samt kanske en sak till, som jag inte kan nämna här(!) ifall en viss person skulle kolla in. Annars rullar dagarna på fortare än man igentligen hinner med. Imorgon är det exakt tre veckor sedan jag slutade högstadiet och hur långt det är kvar på sommarlovet tänker jag inte ens prata om. Troligtvis går det alldeles för fort nu i slutet också, eller vem vet?

Måste även nämna att jag hade "special besök" igår på jobbet och att det var mycket kul att ni tittade in. Samt att jag tror inte jag kan(har) tacka nog mycket, så säger tack igen!

Kvällsljus


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm

Längtar en hel del till att det blir helg, så jag kan åka ut hit och bara njuta av solen och värmen.

"Små blåa-mesar"Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm

" I just love them!♥ "

Onsdag och strålande solsken

Tre dagar med jobb kvar och det känns både bra och dåligt. Såklart ska det bli superskönt att få vara ledig osv, men som jag sagt tidigare man kommer sakna det samtidigt som det känns bra. Igentligen är det nog så med allt! För övrigt hade jag inte tänkt att skriva speciellt mycket idag, har liksom inget super vettigt att dra till med utan tänkte istället lägga energin på att fixa lite med bloggdesignen som jag började med igår. Grunden blir vit och det känns bra eftersom det är enkelt och inte lika uttröttande som något annat mer färgrikt. I alla fall tycker jag det. (:

Bilder kommer också sen för er som undrar!

Kan man ha bättre utsikt än så här när man...

dsc06233 (MMS)

Kan man ha bättre utsikt än så här när man är ute och kör ett intervallpass. Skulle inte tro det va? :)

På en grusväg året omCanon EOS 500D - EFS 18 - 55mm

Klarälven
Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm

Nu upp till er, åt vilket håll passar bilden in bäst? Stående eller liggande? Samt ja, den ska vara sne!

Riktig sommar på väg

Vädret verkar bli störtskönt, vilket igentligen är hur awsome som hellst! Förutom det där lilla ordet jobb, men strunt samma det är en vecka kvar och sen är jag FRI. Fri till att göra vad jag vill, även om det väntas mer jobb sådär lite då och då. Bl.a ligger årets första höskörd nedslagen och ja, den ska in snarast möjligast. Sen finns det alltid lite mer småsaker man kan pyssla med om det vore så. Såklart kommer det även bli en och annan stund i solen och vid vattnet, när jag tänker efter har jag bara badat en gång i år, vilket är väldigt lite mot vad jag brukar.

Nej iställer för att sitta här och babbla på om massa saker som kanske kommer inträffa, så tar jag tag och börjar planera lite smått till en ny design. Troligtvis blir den enkel och vit, samt lite sköna sommarbilder på det? Låter inte helt fel om du frågar mig. Sen ska jag även fixa lite bilder som ska komma upp under dagen. Så håll ut och kika in igen!

Färg eller Svartvit?


Själv föredrar jag nog den svartvita? Men vad tycker ni?

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Karlstad från åvan #1

Plus en gammal hederlig bild på våran Stenbro.
Såg för övrigt att skärpan på bilderna inte blev bra när jag ladda upp dom här, tyvärr!

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm

Helgen i ord

Midsommaraftonen var super, speciellt eftersom jag hade så bra sällskap. Haha... (: Sen är det alltid lika kul och få reda på vilka som kikar in här ibland, man blir ju trots allt lite nyfiken när man ser att statistiken ändras även om det bara är marginalt. Plus att det såklart är jättekul när folk uppskattar det man gör, det är ju inte för intet som man håller bloggen vid liv.

Lördagen och söndagen var också jätte bra, spenderade lite tid nere hos Linn samt gjorde lite nytta "hemma". Dock hände det en sak på söndagen som jag sent kommer glömma! Det kom en tromb, typ en sån där som är i filmer och så flyger allt upp i en cirkel. Eller som Linn sa, "Nu flyger era kor upp, så som i Kalle-Anka! Hahaha...". Okej det där lät inte bra men hoppas ni förstår ändå. I alla fall var den inte såå stor men den lyckades lyfta en plåt som flög över ett tak samt att den ryckte upp hela partytältet. Äckligt värre igentligen, tänk om någon hade varit ivägen? Usch!

Nej, nu ska jag börja göra mig iordning för måste in till stan och fixa lite grejer, bl.a köpa ett UV-filter till ett av mina objectiv, tydligen har jag tappat ett? Men när vet jag inte? Ja, ja det är sånt som händer. (:

Gröna vyer och varma dagar !


Ge mig lite mer av det goda och jag blir mer än nöjd!

Canon EOS 500D - EFS 18-55mm och såklart är det förbjudet att sno bilden även om det inte står mitt namn på den!

Midsommarafton

Tänker ge er lite bilder sen, eventuellt ett så kallat bildregn men jag vet inte? Det lär ni helt enkelt märka! Men först måste jag packa ihop lite saker som jag ska ha med idag/ikväll samt fixa fram två helt okej dresscodes. En för idag och en för ikväll, den ena varmare än den andra eftersom det troligtvis väntas utomhusaktivitet hos familjen Larsson ikväll/natt. (:Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Okej det blev inget maffigt bildregn, men det lär komma upp mer senare idag och eventuellt imorgon! Dock tidsinställt. (:

Det här skulle inte smakat helt fel just nu!

Andra arbetsveckan är redan slut och jag kan faktiskt säga att jag kommer sakna jobbet efter nästa vecka! Såklart ska det bli skönt att få "riktigt" sommarlov, men jag hoppas även att jag får komma tillbaka någon gång och jobba igen. Men vem vet?

I alla fall ska jag ge er lite bilder nu så ni får något vettigt eftersom det varit lite krongel hit och dit.


T ä v l i n g !

Deltar just nu hos den här bloggaren i en sommarbildstävling, priset man kan vinna kommer här ifrån. Så klicka er iväg och rösta, eller varför inte delta själva?

Mitt bidrag: ↓

Jag tänker delta med bilden åvan, dels för att den är söt och dels för att den är lite orginell.

Bättre än igår, men dock ändå inte bra

Just nu går det sådär med datorn, visst jag sitter och skriver på den nu men ärligt det känns som den starta bara för att jag sk. "hotade" den, eftersom jag har/hade mammas datorn igång. Men jag vet inte? Har i alla fall lagt över alla bilder på min externa hårddisk och nu ska jag rensa ur lite program. Vem vet? Man kanske borde nollställa allt och bara lägga in det man vill ha? Eller? Ja, ja vi får tänka på det...

Så bilder får vi se om jag lyckas ge er, eller om jag får tid över rättare sagt! Annars får ni imorgon det lovar jag!

Just nu på jobbet men vi slutar om en dryg...

dsc06223 (MMS)

Just nu på jobbet men vi slutar om en dryg timme. Så då blir det hem och sätta på sig springgrejerna och ge sig ut. (:

Varför just nu?

Sitter vid mammas datorn enbart för att min har valt att stå still i typ tre år. Orkade inte vänta, eller jag väntar fortfarande på att den ska komma igång men den verkar inte vilja ge med sig? Förhoppningsvis får jag igång den senare idag, typ ikväll eller något när jag får tid och ork till den. Men som sagt det är inte säkert och ja, enbart pga. detta blir det inga bilder idag, tyvärr! :(

För övrigt får ni vell ha en bra dag och så får jag hoppas på att min dator kommer igång igen, vilket den brukar göra! En sak vet jag det första jag kommer göra är att spara allt som inte är sparat, vilket igentligen inte är så mycket men ändå!

StenbronCanon EOS 500D - EFS 18-200mm

Förra veckan tog jag med kameran in till stan innan det väntades jobb, tänkte att jag lika gärna kunde knäppa lite stadsbilder. Dock blev de inte så många så ska ta med den någon mer dag, men när vet jag inte än? Vet bara att jag måste upp i tornet en extra gång medans jag jobbar eftersom utsikten är superfin där uppifrån! Tycker verkligen alla borde gå upp där, Karlstad blir genast mycket vackrare! Speciellt med allt vatten runt om. (:

Words

Slutade arbeta vid sjutiden igår, precis som alla andra dagar fast det som var mindre "vanligt", var att jag faktiskt tog tag i problemet och begav mig iväg till Svinbäcken. Eller igentligen är(var!) det inget problem! Och tänker ni säkert, vilket jag också skulle gjort. Men om jag ska vara ärlig är inte det där speciellt likt mig, alltså att gå och köra ett fys- / benpass helt själv. Men nån gång ska man vell börja göra saker på allvar och det är lika bra att börja nu!

Alltid finns det något man inte vet

Du heter:
Anna Sara Rosenberg Gustavsson

Smeknamn:
RG.

En låt du lyssnar på när du är ledsen och sörjer till:
Oj, typ Be Strong eller liknande.

En låt som alltid rycker upp dig och gör dig lycklig:
The Lazy Song - Brun Mars, igentligen mycket enklare att hitta sk. glada låtar... 

Beroende av:
Min kamera, eller rättare sagt båda mina kameror. Sms, träning.

Vad tror folk om dig?
Förhoppningsvis något bra, om inte synd för dom man kan inte(ska inte!) vara någon annan än sig själv!

Stämmer det?
Man får väll alltid hoppas!

Något som får dig att må riktigt bra:
Lediga dagar ute på landet, nära och kära.Något du brukar få komplimanger för:
Mina bilder.

Hur imponerar man på dig?
Ohj! Gör något bra och verkligen gör det ärligt och inte bara för att?

Är du en Facebook-geek?
Nja, till och från om jag ska vara ärlig. Blir liksom mindre tid vid datorn på sommaren, typ.

Vad står det i ditt senaste inkomna SMS?

"Glad Midsommar! KRAM moster"

Var bor du? 
Karlstad

Trivs du där?
Jadå!

Hur får man dig att le?
Säg något kul, eller va allmänt trevlig.

Hur svarar du i telefonen?
Som dom flesta antar jag? "Hallå?"

Vem ringde du senast?

Mor min, haha usch varför säger jag mor? ;o

Vad sa den du senast pratade i telefon med?
Typ "jag är på väg?"

Antal timmar sömn inatt:
Nog många för att jag skulle va utvilad!

Hur känner du dig just nu?
Glad,

Vanligaste färg på dina kläder:
Marinblått, svart, grått, vitt. Riktigt tråkigt men helt enkelt jag!

Vad ska du göra i sommar?
Jobba, träna, träffa kompisar och allmänt bara va!

Tycker du om ditt utseende?
Det duger!

Brukar du komma i tid?
Heh, ja. Hellre för tidig än för sen!

Sysslar du med någon idrott? 
Japp innebandy för de som inte vet det?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, det beror helt på vem det är frågan om.

Är du bortskämd?
Nej! Skulle jag nog inte säga, men man vet ju inte vad andra tycker?

Vad gör du imorgon?
Sover, och troligtvis träffar Linn. (:

Du samlar på:
Bilder i massor! Troligtvis inte det som "frågeskaparen" var ute efter men det duger!

Vem ringer du helst när du är arg/ledsen?
Moster!

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
OJ! Handla, spara och vara allmänt lycklig!

Vill du gifta dig och ha barn?
Ja, någon gång...

Är du musikalisk?
Hm, nä inte direkt men lite basic saker kan man ju.

Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten

SOMMAR OCH GRÖNTCanon EOS 500D - EFS 18-55mm

Det är här jag håller hus...


Ny vecka innebär, nya måsten, nya problem och nya arbetsdagar dock blir det bara fyra den här veckan eftersom det är midsommar på fredag. Men vad gör det? Några extratimmar varje dag gör inget!

Blåmesar i miniformatAllt ihop taget med min Canon EOS 500D - EFS 18-200mm

Asså ärligt dom är verkligen supersöta och det är ju trots allt inte något man fotograferar varje dag, så något extra med dom är det allt! Förresten för er som vill kolla in förra årets bilder(dock inte lika bra, men ändå!) så finns dom här <-- !

I ett rött litet hus


"Hallå! Ge mig maaat!"
"Nu är jag stooor!"

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm

Heeelg!


Suddigt och snett, men för tusan de är så de ska va!

Helgen spenderades i Gaperud. Både i regn och solsken. Jobb och vila. Nej men jag ska ta det här på kortast möjliga vis för att sedan lägga energin till mina übersöta (menar verkligen GRYMT söta) bilder. På vad? Blåmesbebisar! Lyckades även i år träffa rätt och vara på rätt plats när de för första gången lämnade boet...

Sen får jag väll även lägga till att fredagens lagfest var super! Bra arrangerad och mycket skratt!

Ur arkivet - 2010

Med andra ord bilder från min gamla trogna kompaktkamera som vart med om en hel del! Därav olika ramar och dyligt, vilket igentligen är mindre bra!


Looking down

V e c k a n s b ä s t a d a g ?


Bild i repris, bara för att!

Eftersom det är fredag idag innebär det att de är veckans sista jobbdag, vilket känns skönt! Men på måndag får vi ta nya tag igen! Så en av tre veckor har redan passerat och jag tror att de resterande två kommer gå lika fort de! Men helt ärligt de ska bli skönt med helg, dels för att jag drar ut till vischan (igen!), men innan blir det även en kväll med laget, tonight!

Från stort till smått!Full fart!  ↑


Canon EOS 500D - EFS 18-55mm

Funderingar

Jag vet inte vad jag ska hitta på och lägga upp just nu? Visst jag fixade nyss ett inlägg till klockan två men sen? Såklart finns det bilder i arkivet och nya som jag kan lägga upp men det känns som om det bara blir bilder, vilket igentligen är bra för det är ju en sk. "fotoblogg". Men ändå det vore kul med något mer... Men vad? Tar gärna emot tips om det skulle vara så. Dock har jag ju begränsat med tid i alla fall i två veckor till eftersom jag jobbar, men något måste jag ju hinna med! Frågan är ju som sagt bara VAD!?

Förresten, troligtvis kommer det inte upp något mer idag eftersom jag jobbar och sen ska jag faktiskt iväg och hålla i en innebandyklubba på plan! En vecka sedan sist så vid får se hur det går, förhoppningsvis helt okej! :)

Sommarens vackra detaljer


S i l v r i g tCanon EOS 500D - EFS 18-55mm

Without color


Känns som att jag är väldigt kreativ när det gäller bloggandet just nu, eller inte! Men jag kan i alla fall skylla på att det är sommar och att jag jobbar. Kanske inte bästa förklarningen men den duger för mig! Kan även säga att jag just nu är en aning avis på min mor/mamma som befinner sig tre mil här ifrån, säkert utomhus i strålande solsken. Men, man ska inte klaga för själv får man totalt sju veckor med frihet medans hon bara har fem! Vilket känns bra!

Just something I like!

Tidsinställt inlägg pga. jobb och egenträning, ikväll igen! :)

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Gamla Headers's #4


Var ett bra tag sen jag uppdaterade den här kategorin, någon gång förra sommaren tror jag det var om jag sak vara helt ärlig. Orkar heller inte kolla så därför kör vi på ordet tror(!!).

19. Denna satt uppe under Juni och Juli månad för ett år sedan. Då väldigt omtyckt!

20. Minns att jag jobbade hår med den här Augusti headern, trots det enkla resultatet. Dock var den något extra eftersom den inte såg ut som något av mina tidigare verk. Även den en stor favorit, troligtvis på grund av bl.a. bildvalen.

21. Det började bli höst och Oktober månad var på ingång, så vad passade bättre än lite orangea färger samt lite höstigare bilder?

22. I November valde jag att ha något riktigt enkelt och jag stortrivdes med det jag hade skapat fram. Tröttnade dock efter en månad på bilderna så valde att göra om lite...

23. ... och resultatet fick ni i December. Vintrigt men fortfarande ganska likt den tidigare även om bakgrundsfärgen hade gått från beige till grå.

Nu till den svåra frågan? Vilken är nu favoriten av dessa fem? Troligtvis den som satt uppe i Augusti (nr. 20), jag gillade den då samt att jag fortfarande gör det. Tror aldrig jag riktigt tröttnade på den utan ville bara byta för att få lite omväxling...

Första dagen avklarad


Första dagen på jobbet igår var minst sagt lugn, vi guidade lite samt gick tornuppstigningen samtidigt som svt (värmlandsnytt) gjorde ett repotage om sommar aktiviteten. Resultatet blev bättre än vad jag hade trott och helt bortgjord blev man inte, även om det såklart är ovant och se sig själv i rutan.

Innan jobbet hade jag även hunnit med en tur på stan med mamma, eftersom vi skulle fixa bland annat busskort osv. Dock blev det även lite mer saker vilket igentligen inte gjorde något. Ett par svarta (standard) tygskor samt en vit blus på rean.

Ä N G S K L O C K O R

Tidsinställt inlägg pga. jobb och egen träning!


Canon EOS 500D - EFS 18-55mm

Sommarblomster

Tidsinställt inlägg pga. jobb!Canon EOS 500D - EFS 18-55mm
Edit: Nedersta bilden är beskuren.

Sommarjobb!


Idag vankas det jobb för första gången, eller visst jag har ju arbetat förut men inte under samma villkor så lite nytt är det ju trots allt. Men det blir säkert jätte bra, i alla fall känns det så!

Spenderade ju även helgen i Gaperud vilket ni kanske märkte, blev i alla fall en del solande under söndagen (igår) samt att den där lilla krabaten kom till världen. Såklart jätte söt och gosig, tror jag skämde bort honom ordentligt!

På väg hem från landet, med en nyfödd lite...

dsc06200 (MMS)

På väg hem från landet, med en nyfödd liten fyrfoting i tankarna. Ganska bra start på ett sommarlov om jag får säga det själv och imorn börjar man jobba, kan det bli bättre? Tror inte det va?:)

Skogspromenad
Allt ihop taget med Canon EOS 500D - EFS 18-55mm
Tyvärr blev kvaliten mycket sämre så fort jag laddade upp det till blogg.se, men det får vi leva med! Samt att jag slängde in en fake panoramabild längst ned!

Grundskolan färdig!


Går nog inte att beskriva hur bra de känns att ha gått ut grundskolan, nästan för bra för att vara sant eller? Ja, ja i vilket fall som hellst får ni dagens klädsel åvan!

Sista dagen som nia!


Om några timmar är högstadiet och grundskolan bara ett minne blott, det samma gäller Rudsskolan. Ingentligen känns det lite smått fel att lämna fyra år bakom sig, men det ska bli desto roligare att hitta nya vägar att gå mot med nya mål i siktet!

Bilder lär nog dyka upp senare under dagen eftersom jag måste börja fixa mig lite innan jag får gäster och innan det bär av till Sundstas aula där vi får våra betyg!

Mysigt väder, känner mig supertaggad för t...

dsc06182 (MMS)

Mysigt väder, känner mig supertaggad för typ fys ute. Nejda men regnar de sen kör vi nog inne.:)

Åttonde juni tjugohundraelva


De två översta bilderna är från min egna Canon, medans den andra är hittat på facebook, vilket jag hoppas inte gör något? Alltså lånad! Därav blev kvaliten mindre bra när jag gjorde om den till ett collage.

Kvällen igår var jätte bra och det kommer definitivt vara ett minne för livet!

Kossa Muu!


Canon EOS 500D - EFS 18-55mm & 18-200mm

Snart dags!

Slutade runt halv tolv idag, vilket relaterade till att jag var hemma en dryg halvtimma efter det. Tog faktiskt inte så lång tid och cykla som jag hade trott... Ja, ja vädret var ju inte direkt på våran sida om man säger så, regn, åska och lite uppehåll som tur var. Men det viktiga är väll att solen skiner ikväll, om det håller i sig det vill säga.

Nej ska ta och börja fixa med lite småsaker nu, för när mamma kommer blir det nog att locka håret. Bal på G, eller som lärarna säger avslutningsfest... Samt bara för att inte det här ska bli allt för tråkigt slänger jag in lite bilder nedan! 

Canon EOS 500D - EFS 18-55mm
Vad är det man säger? En katt bland hermelinerna?

Små vita blomsterhav
Canon EOS 500D - EFS 18-55mm

Bländartal: 5,6
Exponeringstid: 1/1000 sek, 1/800 sek

I N S P I R A T I O N


we♥it.com

Cykeltur och annat tjafs

Jaha ikväll sätter man sin fot för kanske sista gången på rudskolan, känns inte helt fel om jag ska vara ärlig. Dels för att det är bal och dels bara för att! Men innan har lärarna kommit på som alltid en superbra idée (eller inte?), man ska ta sig hur man vill till alster och för mig blir det cykel i drygt en halv mil, yes vi gillart! Eller gör vi som en viss Linn skulle sagt?

Ja, ja i vilket fall som hellst har jag förberett ett inlägg som kommer upp runt elva tiden idag och sen får vi se vad som händer. Troligtvis ska jag hem och sova för att sedan göra mig i ordning och dra iväg...

Grönt, långt och vackert!
Det kallas gräs och växer fortare än nödvändigt!

Canon EOS 500D - EFS 18-55mm
Bländare: 4,5 och 5,6

Två (ovärda) dagar kvarTänkte precis skriva att det var måndag igen, men det är det ju inte. Detta på grund av all ledigheten vi har haft och som faktiskt får en att fundera på vilken dag det igentligen är, typ. För hur ofta är man ledig på en måndag när man fortfarande går i skolan, inte speciellt ofta men när det väl händer är det bara bra!

Förresten som ni säkert märkt och också läst er till har jag uppdaterat väldigt dåligt under helgen, eller igentligen under hela fem dagar. Vi kan väll säga att vi fick ett minilov på grund av alla helgdagar som var, därav åkte jag ut till landet för att bara kunna va och för att även göra lite nytta. Det jag inte visste innan var att jag skulle ta årets första dopp två dagar tidigare än i fjol dock hade jag det ju i baktanke såklart.

Nej nu tycker jag att det här börjar bli nog långt för att lägga av och istället för att lägga tid på text tar jag tag i lite bildrensning samt redigering som ni säkert lär märka av snart.

Kom nyss in från våran mini hage där vi ''...

dsc06161 (MMS)

Kom nyss in från våran mini hage där vi ''rastar'' dom minsta.

Hemkomst imorgon!

Har försökt en bra stund nu med att få upp blogg.se med det trådlösa nätverket trots att jag har full täckning. Lite små drygt är det allt men det får gå, var bl.a tvungen och kolla datorn eftersom jag inte visst när och hur vi skulle träna osv. även om det nu inte blir något för min del..

Förresten så skickade jag iväg två mobilinlägg till bloggen igår men de tycktes inte ha kommit upp, varför vet jag inte. Så funderar på att jag ska skicka om det ena bara för att se om det funkar nu. Samt att det andra struntar jag i eftersom det enda som i stort sett stod var att jag badade igår och att min lilla kompakta kamera levde sitt eget liv och gjorde lite som den ville, men det verkar ha löst sig nu tror jag.

Ja, som ni ser är jag fortfarande ute på l...

dsc06157 (MMS)

Ja, som ni ser är jag fortfarande ute på landet (vischan) och just nu njuter jag av strålande solsken och värme. Dryga 23 grader på skuggsidan och mer lär det nog bli!

Grönbete och grönt
Sista bilder blev tyvärr lite ljus men det får jag (ni) leva med! För övrigt är allt taget med min
Canon EOS 500D - EFS 18-200mm

Hinderbanor

Spenderat stora delar av dagen i Bodaborg och för er som inte vet vad det är kan jag säga att det är typ ett helt hus med massa olika hinderbanor som man ska klara av, eller misslyckas med som vi gjorde... Dock inte på alla som tur var! Eller tur och tur om jag ska vara ärlig var det bara lite småkul i början innan det började bli mer och mer drygt ju längre vi var där. Men istället för att sitta här och säga att det var sådär lagomt kul tänker jag plocka ihop något som troligtvis kommer upp i helgen eftersom jag åker ut till landet. Dock vet jag inte om jag hinner fixa något tills nu eftersom vi får gäster ikväll, det är liksom tårtkalas på G...