Tar en välförtjänt paus i solen efter en '...

Tar en välförtjänt paus i solen efter en ''promenad'' på drygt två timmar med kompisen på fyra hjul. Samt från gårdagens traktor åkande... :)

Soluppgång

Det är inte varje morgon man går upp vid fem tiden, men när man väl gör det så får man också passa på att ta lite fina morgonbilder. Så som dessa under, solen har precis passerat trädkronorna och ljuset är som vackrast, men det gäller att vara snabb...Casio Exilim Ex-Z80

Just the way you are...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55mm

- bild i repris -

Tjugosjunde-juli-tvåtusenelva

Sitter och försöker komma på något vettigt att slänga upp, men för tillfället står det bara still... Ingen text att skriva, några bilder finns det säkert, men vad annars? Åker för övrigt tillbaka dit jag "hör hemma" om dryga tre timmar. Stort plus är även att solen skiner så jag får väll passa på och försöka få lite färg på mina inte allt för bruna ben. Dock kommer jag tillbaka imorgon kväll, för att köra ännu ett träningspass innan det förhoppningsvis blir en lång visit borta. Det sägs att det är "borta bra, men hemma bäst" som gäller, man jag vet ärligt talat inte om det stämmer? För i mina öron låter det fel, fel, fel!

För övrigt får vi se när jag nästa gång fixar in något nytt. Om inte det blir direktinlägg så kanske det kan bli något tidsinställt? Det märks helt enkelt!

En röd liten ros


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

- Dels med tanke till det som hänt i Norge -

Gapern

Det sägs ju att bilder blir som bäst om dom fotas en mulen dag, vilket också stämmer. Så varför inte passa på när man ändå är nere och tar ett dopp i det varma vattnet?


Casio Exilim EX-Z80

Solnedgång

Vad vore sommaren utan de sent vackra sommarkvällarna? Inte mycket i mina ögon och därav också bilderna nedan. 

Canon EOS 500D - EFS 18 - 50 mm

Ps.
Kan även lägga till att detta nog är en av de bästa vinklarna i Gaperud, öppet och stort mitt inne i "skogen".
Ds.

Borta bra, men hemma...


Spenderar dagen i stan efter en vecka hemifrån, både bra och dåligt. Troligtvis är jag trött på "eländet" innan kvällen är här, så tur är vell att jag har träning och en hel del måsten som ska göras...  

Visst är man söt? (;

dsc06265 (MMS)

Visst är man söt? (;

Lantigt

... även kallat smått bonni't! (;

En dag såhär och du blir slut, om inte annat i huvudet när du sitter -> 

... inne i hytten, men världens snyggaste keps!  
Dock är det ju såklart känslan efter som är den bästa, precis som i allt!
Casio Exilim EX-Z80

Och nu till er som tycker detta är helt sjukt j*vla ovärt inlägg, jag bryr mig inte! För det är jag och inte ni! :D

Helt okej!

Fyra dagar sen jag uppdaterade sist och igentligen känns det inte alls fel, det är sommar och tiden går till annat. En massa annat! Igentligen är behovet att skriva av mig inte alls stort så tror det blir kort även idag. Dock kanske jag kan få in lite bilder till er, nytt som gammalt... Om inte nu så senare, dock tidsinställda! 


- Gapern (Juli2011) -
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Looking up, to the skyEn siluett bild och en icke sådan. Tanken bakom det hela var enkel, jag ville ha en/två fåglar(svalor) och sen himlen som bakgrund. Enkelt, praktiskt och snyggt!

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm

Sommar, Sommar, Sommar

... yes, kreaktiviteten flödar när det gäller fyndiga rubriker eller inte?

Canon EOS 500D - EFS 18-55mm

En regnig dag som denna...

Vädret suger och jag har inte direkt något vettigt att knappa in på datorn, så vad gör man? Tänker sätta igång några avsnitt av OC snarast och invänta morgondagen... För mig låter det i alla fall helt okej och vad det gör för er bryr jag mig inte om! (:

SmåttCanon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Säg vad ni vill, men jag tycker de här fem små "lurvbollarna" är söta!

Sommarlov,

... och jag mår som bäst!

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
'trådlös-självutlösare'

Simma lugnt...Vackraste bilderna i världshistorien lyckades jag gräva fram från i typ förrgår *host* (?), om det nu var då... Kan i alla fall börja glädjas åt att jag börjar bli brun, även om det saknas lite till! (:

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

S o m m a r

Skrivandet ligger nere en hel del nu när det är sommar, jag har helt enkelt inte tid! Men vissa dagar som den här händer det att jag får till något hål och då tar jag såklart chansen och försöker fixa ihop något, även om det inte alltid är så lätt och komma med det rätta. Eller vad är igentligen rätt? Liksom, jag kan ju alltid berätta om vad som händer, men frågan är om det verkligen är så roligt att lyssa på, eller som i erat fall läsa! För vad händer? Jag jobbar lite, befinner mig på landet sitter och kör traktor och kör in vinter maten till djuren, solar och badar, gör ett och annat besök nere hos Linn, äter, sover och lever ett allmänt bra liv. Sommaren är faktiskt den bästa årstiden om du frågar mig, för det är då man mår som bäst samt att det är då man befinner sig på de bästa platserna. Eller har jag fel?

Kan väll även klämma till med att det som vanligt kommer bilder om ett tag, ska bara kolla igenom dem samt redigera ihop lite.

Första bästa landningsplats?- t a l g o x e -
 
Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm

Varför inte rullar runt?

Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm

Jag vet att inte fokuseringen är den bästa på bilderna, men ärligt tycker dom är lite härliga endå!

Typiskt svensk sommar väder?

Vart tog solen vägen? Såklart ska den försvinna in bakom en massa moln just idag, bara för jag har hur mycket tid som hellst till att sola. Men nej, nej! Lovar att den kommer imorgon vilket i och för sig är bra, men om jag inte har helt fel väntast det arbete då? Både hökörning samt små djurbebisar på G och för att det här nu inte ska bli allt för tråkigt slänger jag in tre bilder som står för den svenska sommaren. Om inte hela, så i alla fall delar av den!Canon EOS 500D - EFS 18-200mm

Kan även lägga till att detta var innan tromben kom till Molkom, samt att jag dryga tjugo minuter tidigare befann mig på en åker och körde hö.

Ord, meningar, text

Bloggen har stått stilla sen i tisdags och så kommer det troligtvis också bli ett tag framöver. För de senaste tre dagarna har jag spenderat utanför stan och som det är nu åker jag igen imorgon eller i övermorgon, helt hundra vet jag inte än? Hade även tänkt ge er lite bilder, men som det verkar nu kan jag inte lova något eftersom det går en aning segt att ladda upp dem. Men vi får se.

Har igentligen inte så mycket att skriva känner jag, förutom att jag igår var med och körde in (för mig) årets första hölass, gånger tre. Vilket även relaterade till att jag satt bakom ratten och körde på två av dem.

Just nu vräker det ner här på landet, vilk...

dsc06248 (MMS)

Just nu vräker det ner här på landet, vilket jag inte hoppas det gör i stan. För när jag väl kommer hem får det bli en tur med löpskorna. Sen fixar jag förhoppningsvis fram ett inlägg, men vi får se... :)

Smakprov

Under dom få timmarna jag har varit vaken har jag spenderat en hel del tid med att redigera bilderna från Linns konfirmation. Några kommer komma upp medans andra bara kommer att kunna beskådas av familjen Larsson själv. Känns bäst så! Men här nedan får ni ta del av några få...

Kan väll även bara nämna att det var en hästkonfirmation och där av alla käpphästar. Samt att avslutningen nog var den mest orginella jag någonsin hör talas om? Full galopp ut ur kyrkan samtidigt som min kära lilla ponny spelas på pianot...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm

Yesterday

Livet leker och allt känns bra... Eller i alla fall det mesta det som fattas är solen och lite mer färg på mina inte allt så bruna ben. Har ju faktiskt jobbat under tre veckor så lite kan jag allt skylla på, säger vi!

Var ju på konfirmation igår och det var väll trevligt. Hur annars beskriver man en sådan och vad bör/ska man skriva? Enligt mig finns inte så mycket, dom är som dom brukar va, förutom att den här hade en lite annorlunda avslutning... Tog såklart lite bilder men orkar inte sitta och redigera dom nu ikväll för tänkta slänga igång några avsnitt av OC här på datorn snarast möjligast, men innan får ni det här. Som, hittat ute i bloggvärlden...!

Kvaliten blev som den blev och texten kan ju diskuteras. Men vem vet, man kan ju alltid hoppas? (:
Plus att jag känner mig inte alls liten, bara lite sådär lagomt...

Svartvit i färgModell: Missan
Kamera: Casio Exilim EX-Z80

Sen en sak: Visst är det supersnyggt att handen är med, eller inte? Men nu får det va så för annars hade det inte blivit någon bild! (:

Livsnjutare?


Casio Exilim EX-Z80

Själv tycker jag det ser ut som hon har det ganska bra?

Flygande figurer

... av olika slag, men en sak har dom alla gemensamt. De är fångade med min Casio Exilim EX-Z80. Hahaa, det där lät typ som.... jag vet inte vad, något som inte är speciellt bra.

Blåmesunge↑

Sädesärla-barn (på långt håll och i motljus!) ↑

Samt en helt "vanlig" random fågel som du kan hitta precis vart som hellst. ...eller inte? ↑

Allt är i sin ordning, när saker inte fungerar som dom ska!

Sitter och försöker få ut ett dokument som igentligen inte är mitt, men det spelar ingen roll vems det är för det funkar ändå inte. Vilket betyder att allt är som vanligt! Nej, jag tänker inte lägga mer tid på det här utan tänker gå vidare i min planering och fixa lite saker. Förhoppningsvis hittar jag något som kan komma upp under söndag-måndag då jag befinner mig i Gaperud igen. Dock har jag bara planer tills imorn då jag ska dra iväg på konfirmation, men annars får vi se vad som händer och sker. Anar att det blir lite tid i solen om den nu kommer fram.

Ska även försöka fixa något mer till er nu ikväll, men vad vet jag inte än...

Stilrent och enkelt, helt enkelt så det ska va!

Sista dagen jag ser det här
Tog och redigerade ytterliggare två bilder på Karlstad från åvan. Ärligt igår när jag jobbade var det ett äldre par som frågade vart en viss sak låg. För det första vet jag inte ens vart det ligger om jag skulle vara på marken och så drar dom fram en karta och så ska man försöka lokalisera sig från högre höjder. Ärligt det var som vi (jag) sa. "Man vet vart saker man brukar gå till ligger, men man lägger inte märke till det som finns runt omkring".

...nej nu ska jag ta och plocka lite med den nya designen eftersom jag har lite tid över!

Släng hit en hög med inspiration, tack!

Det regnar och jag vet inte vad jag ska skriva? Vet heller inte vad jag borde/kan uppdatera med. Lite ideé torka tror jag allt jag har fått. Men vem vet det kanske blir bättre nu när jag får ledigt och kommer bort från datorn(internet) ett tag? Kan ju alltid hoppas att jag får en massa nya ideér som jag kan bygga vidare, om inte annat kan jag ju ta lite nya bilder och slänga upp.

Nej det här inlägget är totalt ovärt och ointressant så lägger ner, NU!