Måndag hela veckan och även idag

Även den här veckan är första dagen avklarad och vi närmar oss mer och mer tisdag. Dagen har gått helt okej fort, med tanke på att vi inte har speciellt jobbiga lektioner. Dock var idrotten inte värdens roligaste, hade någon typ av styrke övningar som man sedan skulle dokumentera resultatet på. En del gick bra och vissa okej. Dock var det typ en övning som jag hoppa över. Kännde att min rygg inte orkade med den. Typ sliten och lite halvstel, ont? Ja vet inte, det brukar komma och gå sådär lite när de vill. Enligt mamma springer jag typ me kutig rygg, men även där vet jag inte...

Ja, ja! Ska ta tag i lite grejer nu. Bl.a designen och sedan kanske kolla igenom någon skolgrej. Blir även lite käk innan jag sticker till hallarna idag igen för typ 6:e dagen i rad! Vilket inte gör mej ett dugg!

En vecka sedan

Canon EOS 500D 18-55mm / 0.25'macro'

En vecka sedan bilderna tog och jag tycker personligen att det är mindre snö ute nu. Vilket är bra! Våren kanske ändå är på väg, även om jag inte tror det. Låvar även att den här helgens bilder kommer upp snarast, bara jag fått in dom i datorn...

Personlig favorit är "växt" bilden. Lyckades få till både växten och bagrunden för en gångs skull ;) Tihii

Veckans första inlägg

Idag börjar man lite senare. Inte förräns runt 9 behöver man befinna sig inom skolans område. Igentligen lite synd att killarna har första passet den här terminen och vi sista. Hade hellre börjar nu och slutat runt två, istället för nästan halv fyra! Men i nuläget är det inget att göra åt, bara att acceptera och köra på. Men man kan ju hoppas att vi kan flytta någon lektion så vi slipper all den där rasten. Tror jag har räknat ut att vi har i stort sett 3h rast, vilket bara är två av fyra raster...

Okej, jag ska inte klaga utan fixa ihop lite bilder som kan komma upp senare. Mycket treviligare och bättre!

Utmanad!

Istället för att köra på hederlig gammal text så kör vi en lista med lite frågor. Kan även det vara kul ibland!

♥ Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
- Oj! Väldigt många om jag ska vara ärlig. Minnst 20 och max 35. Dock får inte alla en titt dagligen, även om många får det.

♥ Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?

- Inte speciellt många har dagboksstuk i sig, i alla fall inte till huvudämne. De flästa är ju istället sk. ämnesbloggar som består av foto och några få av teckningskunskaper.
♥ Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
- Jag har inte direkt frågar dem, men det är inte helle någon som sagt något om att jag inte är det? Så svaret får nog bli ja. Det känns i vilket fall som hellst som jag är mig själv, vilket man ska vara!

♥ Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

- Såklart! Det finns mycket som inte skrivs här och som aldrig skulle komma upp.

♥ I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
- Vet inte riktigtvad jag ska svara på den frågan. Men inte allt för stor antar jag.

♥ Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen?

- Nej! Inte än. Skulle dock vara kul att kanske hitta någon i K-stad trakten som också gillar foto. Men det är inga planer jag har på G i nuläget.

♥ Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
- Ja. En del skriver ut aaalldeles för mycket information och sk. babbel. Mer än vad andra behöver veta helt enkelt.

♥ Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?

- Ibland en hel del tidskrävande, men om man inte tyckte det vore kul så varför skulle man då hålla på? 
  Finns även tillfällen då man känner "oj/nej, jag kanske borde publicera ett inlägg. Men jag orkar inte." etc.

♥ Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
- Faktiskt så tror jag det och förhoppningsvis har min blogg blivit något mer som den inte är idag. Utvecklats och hittat nya vägar.

Även 3 pinnar idag!

Härligt tjejer! Resultatet blev 6-2 till oss och där med fick vi även tre pinnar med oss i statestiken, vilket är super! Som läget är nu ligger vi på 3.e plats och förhoppningsvis håller vi kvar det. Lyckades även få med två assist, vilket inte händer så ofta. Så nöjd är jag allt med min egen insatts och såklart lagets.


Bra kvalité i bilden såg jag nu! Inte!
Sparade den i Paint så kan bero på det, vilket det gör !!

FirefliesKlubban och bollen är min vän !

Matchen igår slutade i vinnst. 2-1 mot Sunnanå och jag tror vi gick upp i serieledning, i alla fall var det någon som nämnde det och jag har inte orkat kolla. Helt okej match med ibland halvbra prestation, i alla fall från min sida. Kan bättre om jag bara vill helt enkelt. Men ibland ska man även lyckas med att göra fel, den som inte gör det är grymt unik (udda!)

Sitter för övrigt och spånar lite med nya designen idag igen, innan jag ska iväg till hallarna på div3 match. Möter Munkfors och förhoppningsvis blir det vinnst. Kommer dock inte ihåg förra mötet så har inget att uppdatera er med på den fronten.

Unik


Canon EOS 500D 18-55mm / 0-25 'macro'

Enligt min moster har den här växten bara blommat en gång på tio år och såklart när jag kommer är den överblommad. Typiskt? Men erkänn att bilderna blev ganska cool och bra endå, den är ju trots allt unik. Både med sin blomma och sina praktfulla blad.

När ni läser det här är jag någonstans i värmland och utför världens bästa sport! I skrivandets stund har jag inte bestämmt tiden för inlägget än... Så vart jag befinner mig vet jag inte?

Först mat och sen ut!

Har börjat koda om den nya designen. Men det lär ta tid. Har bara delar av stommen klar, ingen header eller så. Men funderar faktiskt på att ge mej nu och gå ut i naturen ett tag. Vackert väder och senare ikväll blir jag ju inne eftersom det vankas spel på en innebandyplan.

Lovar även att lägga upp en sk. Sneak Peak senare...

Fick bli en WO idag ... :/

Jaha det blev ingen match. I alla fall inte den första idag! Åkte till hallarna som vanligt, vi hade samlign åtta vilket igentligen är ganska tidigt. Hur många kommer det? Ungefär 8-9pers, vilket är för lite för att spela match på. Plus att en resa på 6mil inte alltid är speciellt kul med vårt väglag. Lite synd tycker jag faktiskt att det är. Men, inget att göra åt får vell helt enkelt hitta på något kul fram till klockan två då jag sticker till hallarna på en ny match. Som säkert blir av! Får vell även klämma in ett "lycka till", till de som ska spela DIV 2 ikväll!

Men nej, jag ska inte hänga läpp (va sur). Utan funderar på att skissa ihop en idee till en ny blogg design, göra lite so. Eventuellt rita en framsida till en bok samt gå ut med kameran.

Text på bilder,

Ville testa på något nytt och tog därför och testade att 
lägga in lite text på en bild. Vad tycker ni?                  
Blev resultatet bra eller dåligt? Ibland kan det ju         
faktiskt vara lite kul att göra något som man i vanliga  
fall inte brukar. Som det här!                                     
   
                    Sen om man lyckas är en annan sak!                         


Detta är i alla fall nytt för mej...

Imorgon är en ny dag

Kan redan nu förvarna er om att bloggningen imorgon kommer vara grymt låg! Åker redan innan klockan åtta till hallarna för att sedan bege sig av till Filipstad för ett match möte mot Lesjöfors. Matchen spelas runt elva och sedan bär det av hem till Karlstad igen. Räknar med att vara tillbaka vid halv två för att sedan slänga i sig lite käk och sedan dra vidare till hallarna igen vid tre. Ny match på gång den här gången mot Sunnanå.

Som ni ser åvan går stora delar av dagen åt till innebandy. Lika så ikväll. Det väntas Kioskpass i HAIK hallarna. Sedan blir det nog att packa ihop lite grejer inför morgondagen och förbereda det som går.

Men nu idag, innan jag sticker iväg ska jag minnst hinna göra ett inlägg som kommer upp imorgon. Vad vet jag inte till etthundraprocent än. Men jag har lite ideer som kanske verkställs. Har även önskemål på att byta header någon dag. Troligtvis även kodningen i samma veva, men jag vet inte? Tiden räcker liksom inte till.

När man tittar upp och himlen är blåCanon EOS 500D 18-55mm / 0.25'macro'

Idag blir det dubbelpass

Test tränade på, eller rättare sagt med ett gymnasium i morse. Halva förmiddagen gick åt och det kändes riktigt bra. Vet dock inte om de har allt att erbjuda som jag vill ha? Rätt linjer osv. det är ju trots allt mer än grupp som tränar tillsammans från olika skolor. Men jag har även i tankarna att åka iväg till KIG, någon dag. Heldag i sådant fall, vilket för hoppningsvis känns lite mer lockande. Barn och Fritid verkar liksom inte vara min grej direkt?

Efter ett pass i hallarna
fick det bli en snabbis hem, slänga ihop lite käk och sedan tillbaka till skolan vid 12. Tre timmar skulle man spendera där och ingen av dem var speciellt jobbiga. Genomgång, presenation/redovisning och lite film på det och dagens pricken över i:et var satt.

Väl nu hemma funderar jag på att grabba tag i lite läxböcker, göra det sista som jag måste och vänta in ytterligare en träning ikväll. Men först ska jag se om jag lyckades hitta rätt Glee film (serie) igår? Annars gäller det att leta vidare. Känner att det blev mycket text nu, vilken igentligen är bra. För gämför man med förr, runt ett halvår sedan så skrevs det bara strunt och inget av det var igentligen direkt läsvärt. Mer tankar och funderingar helt enkelt i dags läget.

Långt inne i de mörka skogarna finns det ljus...Canon EOS 500D EFS 18-55mm

*Från helgen*

Sofias Änglar

Någon mer än jag som såg premiären av Sofias änglar igår? Tror faktiskt att det är, eller rättare sagt var många som inte kan sätta sig in i den situationen som den familjen har. Inte på länga vägar! Ibland behövs det verkligen sådana program för att vi andra utomstående ska kunna bara ana hur jobbit och svårt vissa har det.

I början finns det nog många som tänker. "Inte ett till bygg om program", även om de flesta är relativt bra. Men det här var något extra. Det hjälper familjer och personer som har vart med om något. Har det jobbigt osv. vilket är ett stort plus eftersom annars handlar det ofta bara om bygga om. Ingen bakgrunt till det hela, varför osv.

Nu upp till ER! Vad tyckte ni? Bra eller dåligt? Jag är öppen för kritik och kommentarer runt om kring...

Kalla tider

 Årets enda vinterdag är nu avslutat! Vilket är super gött, för det var ärligt en aning kallt. Runt 13 minus eller något? Som tur var tog det bara runt 40-50 minuter att gå till Mariebergsskogen, dock hade det ju tagit lite längre tid om inte jag och Huuva hade speedat på som vi gjorde.

 Men såklart blev man lite frusen, kall nästan redan från start. Så väl hemma ska jag nu rulla in mej i en filt framför dator/tv och ta en kopp varm choklad eller dyligt. Samtidigt som jag väntar in träningen ikväll.

 Publicerar även lite vintriga bilder från helgen. SmålivCanon EOS 500D 18-55mm / 0.25'macro'

Lika bra att lägga upp alla bilder med en gång. Enklast och bäst. Vissa sötare än andra. För övrigt bilder från helgen...
Första och sista, blev nog endå bäst. Samt näsan förstås!

Vinterdag

 Idag står vinterdag på schemat, ävan kallat friluftsdag. Valde promenad, vilket säkert kommer bli skit drygt så just nu håller jag på att fixa in lite fräsh musik i mobilen. Lite nytt, blandat med gammalt. Det blir liksom bäst så!

Känns även som jag vaknade lite halv bra. Tycker det är "potthett" även fast jag har fönstret öppet. Kändes även lite halvt i halsen när jag steg upp. Men jag vet inte? Pallrar mej iväg till skolan endå, en halv mil gånger två är väll ingen match? Eller? Ha ha. Skämt å sido! Nej, ska inte klaga säkert bara något jag inbillar mej, eller inte? Vem vet...

Pilgrim mfl
Canon EOS 500D 18-55mm / 0.25 'macro'

Halvbra bilder, naturligt ljus (utan blixt) och en snabb gråtons redigering.

Botten var nådd

Bloggningen var inte direkt på topp igår. Slänge in ett inlägg igår morse när jag satt i skolan och efter de ett tidsinställt inlägg som igentligen inte var så mycket värt? Eller, det fyllde i alla fall upp den tomma plats som annars skulle vart. Dock var det ju gjort dagen innan, så i stort sett var jag bara inloggad i typ 5minuter.

Men, men gårdagen var då och nu är idag. Tisdag. Vilket innebär att skolan är ganska soft, inte sådär jättejobbiga lektioner och vi slutar relativt tidigt. Innan halv tre! Vilket är bra. Plus att det är typ enda dagen i veckan jag inte har någon aktivitet, nästan. Så tisdagskvällarna brukar gå åt till att ligga inrullad i en filt framför tv'n, med något halvbra tv-program eftersom jag sällan hittar ett på topp. Soft, lungt och skönt!

Utan ett leende, vore världen ingenting!I skolan

Började vid åtta och skulle ha grupparbete idag igen. Eftersom vi var klara typ redan förra veckan så är vi ju inte mindre färdiga nu. Så vem uttnyttjar inte tiden till lite annat liksom? Dock tror jag vi måste läsa någon dålig bok snart, känner det på mej eftersom det såg ut som han gick och hämtade typ en till två andra... Men jag vet inte? Förhoppningsvis slipper vi!

Rött hjärta, fyllt med ljus


Överredigerad eller inte överredigerad? Det är frågan! Men utan effekten hade inte bilden blivit som den skulle...
Lite synd bara att ljuset inte hamna mitt i, men första gången jag testade så får göra ett bättre resultat nästa gång!

Canon EOS 500D, 18-55mm / 0.25 'macro'

Tjugofem minuter här ifrån

 Under dagen har man befunnigt sig på okänd ort. Eller igentligen inte, var ju i Gaperud och gjorde bl.a lite småtjafs saker. Bl.a klippte jag av runt 2cm av mitt halvslitna hår. Behövdes, men ville inte att det skulle bli kort (kortare), det är ju trots allt inte såå långt!? Så med nöjt resultat åkte jag där ifrån. Dels pga. håret men även för att jag fått ett antal bilder som jag faktiskt kommer visa upp här i bloggen. Mest naturbilder, men även några på djur. Dock måste jag granska dem först, sortera bort, redigera osv så det lär nog ta ett tag innan de kommer upp...

Vinnst innebär tre poäng!

 Idag körde vi på en lite större vinnst. I alla fall enligt siffrorna sedan om den var 100% ärlig vet jag inte? Men vi lyckades i alla fall stänka in 15 av 16 mål, medans vi vann med 13-3. Bra gjort va? Ibland måste man ju hjälpa motståndarna även om det igentligen inte bordes i grunden, ironi.

 Nej, men helt ärligt. Stundtals spelade vi riktigt bra. Första perioden var igentligen den som var lite sämre än de andra två. Men sista tre i första plockade vi några bollar. Samt att viktigast av allt är ju trots allt dom där 3 poängen som vi fick med oss. De är ju faktiskt dem vi saknat lite, inte spelet utan bara vinnster så vi kan få poäng och klättra både i div3 och div2.

 Testade även den nya klubban (en av dem) i typ tre byten. Men aldrig mer ny klubba på match. Hade bara kör ett träningspass med den och vissa grejer satt inte än, såklart! Trodde inte det heller, men endå testa går ju. Även om skotten troligtvis blir bättre med den så är vi inte helt överrens än. Men med lite träningspass tillsammans ska det nog gå ihop sig.

Wanted


Tävling hos Kan Dee Drawings, blogg och shop. T-shirten ovan.

Hur kan man må så bra? Av att göra ingenting?

 Igår kväll när jag igentligen skulle sett Let's Dance gick jag upp hit (till mitt rum) och tog fram kameran istället. Vet inte varför men hade verkligen bara lust att göra i.n.g.e.n.t.i.n.g hur gött som hellst. Satt först ett tag bara på sängen men sedan slog mej tanken, av någon konstig anledning. Kameran, smycken, bild! Så fotade lite bilder på typ tre olika smycken som troligvis kommer upp under dom närmsta dagarna. Just nu ligger dom kvar i kameran och troligtvis orkar jag inte ladda in dom förräns efter matchen idag...

Bänkad vid tv'n...

Klockan åtta börjar det ikväll igen. Dock vet jag inte vem som åkte ut förre gången? Så de får bli en surprice...

Bild lånad från google.se 'Let's dance 2011'

Purple


Eftersom jag i stort sett har både inspiration-, ide- och motivtorka så slänger jag upp en bild på ett par örhängen jag fick i julklapp. Tycker dom är snygga och dom fastnade ju faktiskt väldigt bra på bild. Eller? I alla fall, tack för dem. De har redan använts ett antal gånger!

Kollade blivande (frågetecken) skola igår...

 Ännu en vecka ha gått av sistaterminen på högstadiet. Alltså inne på vecka två av alldeles för många. Men förhoppningsvis rullar livet på snabbare och det är snart över. Vilken lättnad det skulle vara om man bara hade gymnasievalet klart, vetat var man kommit in osv. Som det är just nu, verkar det nästan klart för min del. Media vore superkul (verkligen!) men det kommer inte funka med studierna. De hade inte allt att erbjuda som jag ville ha, så ett andrahandsval visst. Vart hamnar då prio ett? Innebandy på KIG, låter ganska awsome så får nog bli det. I alla fall säger vi så nu....

Söt'a ♥

Eller med nya ord *min snuttiplutt* !♥

Canon EOS 500D, EFS 18-55mm / 0.25 'macro'

Ser ut som någon trivs?

Jobbar med fossila bränslen, vilket är drygt!

No grupparbete idag igen, dock den här gången utan killar. Samt att vi i stort sett är färdiga nu så vi funderar på att ta lite chill tid idag igen. För övrigt slutar jag om drygt en timme så bildinlägg kommer nog då, hade tyvärr inget färdigt idag...

När vintern var som vackrast

Nu sitter man i plugget och har no grupparbete, typ bara ljudet kvar på powerpointen så chillar lite.
Tänkte att jag även kunde slänga in ett inlägg för slutar 20 över 3 så hinner kanske inte sen, vilket är drygt (gånger 2). Plus att nu när det är gjort, behöver jag inte tänka på det innan jag sticker till hallarna. Vilket blir super!


När vintern var som vackrast, kall och vit medans den nu är slaskig och brunblöt.
Canon EOS 500D. EFS 18-55mm / 0.25 'macro'

De är när man sover, som man är som vackrast...
Canon EOS 500D. EFS 18-55mm / 0.25 'macro'

Inget slit här inte !

 Skoldagen har rullat på väldigt fort, med tanke på det lilla jag och tre andra tjejer i min klass gjort. Inga lektioner har prioriterats utan vi har istället suttigt i no-salen från typ nio till ett och visat några 6;or hur man använder ett mikroskop. Inte direkt ett ansträngande och svårt jobb. Till råga på allt slutade vi en och en halv timme tidigare än vi brukar. Riktigt soft! 

Hellre inspirationslös, än motivlös


Alla snackar om att dom är inspirationslösa, vilket är hur drygt som hellst. Men det är nästan värre när man har massa idéer och inte har något motiv. Med andra ord motivlös. Just så känner jag det nu, känns som kameran bara ligger och inte används. Syyyynd!

Drömma går ju alltid

 Det känns som våren är på väg här i Karlstad, eller inte! Ärligt, inte ofta man känner så i januari dock vet jag att det kommer komma hur mycket snö som hellst igen. Känner på mej det! Men man kan ju hoppas sådär lite lagom på att det går lite fortare än vad det brukar. För snöslask, isigt, regn och snö om vart annat är inte direkt någon höjdare...

Pink Kiss by `impressionenmeer on deviantARTSem título | Flickr - Compartilhamento de fotos!The Nocturnal Nest: Fall Inspiration {image heavy}Luna~Nueva
Weheartit.com 'spring'

Bästa inspirationskälla någonsin!

Gameday idag igen

 Då ska man snart dra iväg till hallarna idag igen. Den här gången blir det att hjälpa F97/96 tjejorna. Hoppas också på vinst för våra Div2 tjejer, (deras match börjar ju nu)!

Inspiration

Ny kategori, säger inte namnet på den allt?:) Tror faktiskt den här kategorin kommer användas flitigt, eller vad tror ni?

För övrigt kanske jag flyttar över lite gamla inlägg hit, ifall ni skulle funderar varför det ligger inlägg i kategorin innan detta inlägg.

We♥It

We'heart'it.

Skaffade nyss ett konto på, som ni kanske förstått We♥it. Men är det bara jag som inte hittar var man laddar upp bilder? Ni som vet, eller använder sidan kan vell ta och berätta. Det är ju trots allt väääärldens bästa inspirationskälla!

'dålig kvalite i bilden!, paint bild bara för jag inte orka öppna upp gimp'

Stolpe ut, ribba ut...

 Ja ungefär så såg mina chanser ut igår på matchen. Lyckas alltid träffa ribban, eller stolpen. I vissa fall även en hand på målvakten. Men fick i alla fall med mej en assist hem från Kristinehamn, samt en seger med laget på 7-2! Den satt inte helt fel. Änne kuligare (finns inget sådant ord jag vet!) var att vi bara var 10pers ute, plus en målvakt. Så en kämpa insatts från var och en var blev det. Ibland är det lite småkul med få spelare, medans det oftast är mycket bättre med många eftersom krafterna oftast räcker längre.

Bilder tagna av Ellinor Pettersson. Lånade dem från Facebook, arkivet 2010!

För övirgt, 5 is the shit! Samt att ny klubba borde införskaffas, men vi får se hur det går med det. Känns som det snart sviker mej och går av? :(

Det är inte allt som vissnar


När ni läser det här sitter jag i hallarna och kollar på damernas hemma match. Efter den bär det av till Kristinehamn för ett möte mot dom. Så hemkomsten lär bli någon gång vid halv nio/nio om jag inte har helt fel. Så räkna inte med någon mer bloggning idag från min sida...

Svensk fotoforum konto aktiverat!

 Suttigt vaken i drygt en timme och försökt förstå mej någorlunda på SvenskFotoforum. Ärligt vet jag inte om det är värt ett konto, men vi kör vell på ett där ett tag innan jag bestämmer mej helt. Om någon nu har tips och har lust att berätta lite om sidan så kör till...

'loggan'
Även klickbar bild, ni kommer till min sida!

Inte var dag man besöker Långtäppan

 Bilderna är lite halvgamla, men dock inte redigerade förräns nu typ. Tog dom den där dagen när jag var iväg och träffade Julia. Gillar i vilket fall som hellst ljuset på bilderna. Bägge två bara "Shit, vilken himmel :o" och så åkte kamerorna fram...  Undra om allt rullar på efter det här också ?

 Vem sitter inte kvar en timme efter att man slutat och skriver so prov, frivilligt alltså? Såklart gör ju alla det, eller jag kanske har en aning med fel där? Gick från skolan någon gång runt fyra, men det kanske det var värt? Beror ju på hur resultatet blir. Men som det känns nu är det endå okej.

 För övrigt har första veckan i skolan rullat på ganska snabbt. Eller i alla fall fortare än vad jag hade förväntat mej. Så nu står man här med helgen, eller igentligen sitter jag men strunt samma. I vilket fall som hellst verkar fb (facebook) vara sjukt segt. Om inte så har det bara lust och ladda i typ 3år. Så innan jag kommer in där funderar jag på att säkerhetskopiera in alla bilder till min externa hårddisk. Efter det får vi vell se om livet fortsätter rulla på, vilket det lär göra...

Skulle inte sitta helt fel, eller ?


Ett lite halvslarvigt collage med lite småplock som kanske skulle sitta fint. Dock är det inte direkt nygjort och vissa saker gäller inte längre...

Inte sammarbetsvillig eller vad?

 Seg dator, tjoho! Eller rättare sagt inte!? Tror jag får ta och lägga över alla bilder på hårddisken, eller i alla fall dubbelkolla och sen radera 2010 från datorn? Sorgligt men sant. Kanske inte behöver ta bort hela, men halva? Måste i alla fall spara lite sommarbilder så jag kommer ihåg hur den är såhär i vinter mörket.

 Lite små kul (eller inte) är ju att pappas dator är typ lika seg. Vilket är bra eftersom det baraaa (många a:n jag vet) är Windows som uppdaterar igen. Ärligt det är typ 3:e dagen den här veckan? Sjukt segt! Och bara för jag skrev om det kom det upp att det var klart. Ni som inte vill lägga på minnet slipper, för till och med jag struntar i det!

 Nu blev det allt ett ganska långt inlägg och jag förstår om många slutat läsa. Kan erkänna att det skulle jag också gjort, inte riktigt min grej och läsa långa inlägg utan bilder. Det blir så tråkigt då, så bara därför slänger jag in två arkivet bilder. Spontanval helt enkelt, satsar på bilder från sommaren 2010! Trodde jag, bildarkivet vill inte sammarbeta idag heller så tyvärr!

Mindre tid på onsdagar

 Slänger in ett snabbt inlägg nu, eller förhoppningsvis blir det snabbt? Bilder fick ni ju förut idag, tidsinställt inlägg för dom som missat. Som ni kanske förstår har jag inte så mycket tid över just nu. Träning ikväll och sedan blir det att kolla igenom so'n, prov på fredag...

 Träningsverken från i måndags har förresten börjat gå bort nu. Dock är jag så smart så jag glömmde stretcha, inte direkt en nyhet för mej. Opps!? Tror jag får ta och bli lite bättre på det, kan ju va en anledning till varför jag är ganska ovig? Såklart.  

Full fart


 Kände för att publicera lite fler bilder från när jag fotograferade Linn & Birka. Som jag sagt innan (bl.a igår) så är det till största del för att hon ska kunna ta del av dom. Igentligen skulle hon fått dom på USB, men det tillfället har inte inträffat än... Surpised, haha! Stillastående

 Hann precis publicera ett inlägg om att det inte gick och få upp bilder till bloggen (raderat!). Testar igen och vad händer? Det funkar såklart! Bra, bra det!

 Har inga direkt "nya" bilder i arkivet som är redigerade så det får bli några på hästekipaget igen. Hoppas det är okej, för det är det enda ni får idag! :) Dom flesta av bilderna kommer ju faktiskt upp, till stor del bara för Linn ska kunna se dom. Kanske även Birka vem vet? 


Tisdag och inga bekymmer, eller?

 Gårdagens benpass har satt sina spår lite var stans. Första gången jag körde det och idag är jag nog lite halvglad över att jag bara körde en omgång, även om jag borde och hade orkat en till. Men gjort är gjort och det kommer ju fler tillfällen!

 Dag nummer två är för övrigt avklarad i skolan och än så länge känns det helt okej fortfarande. Vi får se när det vänder och går neråt igen... Okej, man ska inte (jag borde inte) tänka så, men jag vet att det kommer ske förr eller senare. Fick även reda på att det är bara två månader kvar tills första gymnasievalet sker. Borde snart bestämma andra- och tredjehandsval. Som tur är (eller är det tur?) ska jag till syon imorgon, vi får vell se om jag får något utklarat då? Troligtvis inte, så var det i alla fall sist!

En av dom jag älskar mest !♥

Är vår lilla sötnos

P1. *Hade ni tänkt haft maten klar snart eller? Jag är hungrig!♥*
P2. Sådär allmänt söt, bara.

Canon EOS 500D, EFS 18-55mm / 0.25 'macro'

Det tar aldrig slut
Canon EOS 500D, 18-55mm / 0.25'macro'

Dag ett, av vårterminen avklarad !

 Första skoldagen avklarad, helt okej kan jag vell dra till med. Men inget mer! För övrigt kan man ju hoppas på att veckorna rullar på som innan jul och att vi snart har lov igen. Sportlov den gången, samt att gymnasievalen ska vara färdiga tills dess! Svårt!? En aning, vet bara första valet men inte andra och tredje? Undra om dom är sådär super viktiga, troligtvis är dom det?

 I vilket fall som hellst funderar jag på fixa lite grejer här, vid datorn. Innan jag om drygt en timme drar mej ner till köket och fixar ihop lite käk eller dyligt? Något borde jag ju få i mej innan jag sticker och kör ett pass i hallarna.

Någon som har växt?


Gulligt? Så fort hon hör min röst så börjar hon prata och vill att jag ska komma. Tror våra små turer från i sommras har sina minnen kvar än hos henne. Dock känns det som det var en evighet sen det var sommar och tills det kommer bli det igen!


Även två bilder från Akrivet (-augusti)! Någon som har växt?

Vem gick var och vem såg vad?

Spenderat dagen i Gaperud, så därför kommer det upp ett färdigt inlägg som stått och väntat på att bli publicerat. Perfekt helt enkelt!
Sara,                                   räv,                                         lodjur x3,                                       älg x2

Bytte bilder i headern

 Ännu en gång har jag ändrat utseende på bloggen. Dock bytte jag bara bilder i headern igen, kände att det räckte för tillfället. Finns ju lite tankar bakom att göra om ännu mer, men jag vet inte hur och när. I vilket fall som hellst lär det nog dröja ett tag?

gamla↑

Vackra vintervyer

Tog en tur med mamma till bergvik förut. Fick med en BH hem. Letade inte runt så mycket utan vi gick mest runt i en timme och sen fick det va bra.True love doesn't grow on trees...Canon EOS 500D, 18-55mm / 0.25'macro'

Gammalmodig(t) ?

 Ärligt, jag har hur mycket bilder som hellst som jag kan publicera men endå redigerar jag dom inte och slänger upp dom? Enkelt kan man ju tycka, men tiden dras iväg till annat. Som igår. Hur mycket snö kom det inte? För mycket enligt mej. Plus att när man är färdig kommer snöplogen och sabbar allt kan man ju tro? Men inte den här gången. Han gjorde det mycket lättare för alla på gatan, nästan. Typ en 70-årig (inte säker på ålder?) "gubbe" slapp skotta bort plogkanten själv, eftersom "plogbilen" tog bort allt, åt han!

 Förresten hur roligt är det att läsa om det här? Inte speciellt, men om igen skriver om det kan dom aldrig veta att dom gör ett bra jobb! För övrigt känndes detta som lite "vuxen-text", men spela roll ibland är jag lillgammal jag vet!
Hihi! :D


'bild lånad från google, snöplog'

Årsresume av 2010, i bildformat ♥

Som det står längst ned i inlägget så är det bara dom fyra sista bilderna som är tagna med min Canon EOS 500D. Allt annat med min superbra kompaktkamre Casio Exilin EX-Z80!


♦ I Januari började jag ta fotograferande till en ny typ. Kännslan för det hela växte fram mer och mer, samt att jag började publicera lite mer bilder i bloggen. Dock oredigerade, eftersom jag inte hade en tanke bakom det hela.


♦ I Februari togs det inte så mycket bilder. Allt var i stort sett vitt och ganska trist. Men en stor del av dom som togs blev bra och konsten av fotgrafering fanns fortfarande i mina tankar, dock inte helt utveckald ännu. 


♦ I Mars började även konsten för bild att intressera mej och jag lade ner allt mer tid i mina teckningar. Dock blev inte alla så fruktansvärt bra så många slängdes. Åkte även skidor under sportlovet (det måste vart då?) och  de fotograferade landskap som aldrig förr!


♦ I April vann jag min första fototävling, varav priset var 3 trisslottet. Självklart var det nit på alla! Jag åkte även på konfaläger till Fyrbo och tog den supervackra bilden på sjön, nere till höger. En stor favorti fortfarande!


♦ I Maj hände det mycket! Jag konfimerade mej, praoade på milko (P:4. botten), fyllde 15. Iof var detta bara lite av allt eftersom skolan snart var slut fanns det en hel del att stå i.


♦ Men i Juni hände det desto mer! Jag åkte på klassresa till Västkusten med dåvarande klass 8c (nuvarande 9c). Alltså mitt första besök i skärgården, och ja det var vell helt okej! Jag körde även John Deere (traktor) för andra gånge i mitt liv (tror jag? Fast det måste vart fler?). Tog även  bilder som aldrig förr, samt firade Midsommar med grannarna i byn (därav P4. botten). Låg även ute vid vattned och njöt av solen med underbart sällskap!


♦ I Juli, hade jag min 3;e publicerade bild (om jag inte har helt fel?) i NWT. Obejektet den här gången var Linn och Birka (P:1 botten). Jag och moster började även köra hö, innan mammas semester vilket ledde till lite mer traktorkörning. Vi hade även födelsedags"barn" att fira samt att jag och Linn hade en underbar och oförglömlig kväll nere vid vattnet. Därav två bilder.


♦ I Augusti föddes det många småliv, vilket ledde till mycket gos och troligtvis den månaden med mest djurbilder i arkivet. Skolan började även och såklart tog den upp en stor del av ens f.d fritid.


♦ I September började hösten komma i takt med att det blev mörkare vilket ledde till mer höstiga bilder här på bloggen. Kanske inte så konstig?


♦ I Oktober var det dax för prao igen, den här gången på PICTURA, andra gången jag var där fast den här gången i nya lokaler. Jag lyckades även vinna en fototävling igen och därav "bonde"-bilden. I takt med att dagarna gick blev det ännu mer höstigt och fler höstbilder togs, innan frosten kom.


♦ I November stod tiden mest stilla, dagarna gick och det blev mörkare för var dag. Vilket relaterade till mindre bilder, mindre tid ute och mindre inspiration. Lite roligt, eller ska man säga bara kul var att jag och Krona fick vara med och pryda NWT's allmenacka... 


♦ När December började var det inte långt kvar till jul och min efterlänktade CANON EOS 500D, blev äntligen min den 11 December! Därav dom fyra sista bilderna, resten av alla (hela inlägget) är tagna med min kompaktkamera!

Årsresumen kommer!

 Under morgontimmarna har jag suttigt och gjort 12 enkla collage! Alltså min årsresume, dock är det ju supersvårt att välja bilder, finns ju så många som väcker minnen. Lovar att collaget kommer upp någon gång idag, men först måste jag gå ut och ta bort lite snö, igen. Känns som jag ligger lite efter eftersom alla grannar var färdiga för typ 2h sedan, haha...

Frostigt tall

 Slapp bussen till träningen förut, fick åka med en i laget istället. Vilket såklart var så mycket bättre, fortare, bekvämare bättre på alla vis helt enkelt.

 För övrigt har jag lite frostbilder sen förra veckan. Kan säga att det var allt en (Larsson) som "skrattade" åt mej när jag tog dom. Man står ju inte direkt normalt när man tar kort? I alla fall inte jag (den här gången!). Kameran rakt upp i vädret. Men bra blev dom, så fler lär ni få se!

För er som vill veta om jag använde ett macro objetiv eller inte är svaret, NEJ! Äger "bara" en Canon EOS 500D, EFS 18-55mm, 0.25'macro'

Två timmars pass :)

  Vaknade nyss och om drygt en timme ska jag befinna mej på en buss mot hallarna. Lite små drygt kan tyckas, men med lite musik ska det hela nog gå. Har i vilket fall som hellst träning i två timmar (10-12) och sen bär det av hemmåt igen. Hur vet jag inte, men det lär ju märkas.
 *bildbrist, på sportbilder? Nä, inte alls! HOST!*

Kärlek på hög nivå♥


Modeller: Linn Larsson & Birka.

Samt till Linn da, resten av alla redigerade bilder får du på USB nästa gång vi ses!♥

Gårdagen var guldvärd♥

 Den korta stunden som jag träffade Julia M igår var guldvärd! Tanken som låg bakom var nog kamerorna, min Canon och hennes Nikon. Så en liten tur blev det, med väldigt få bilder och men istället myyyycket prat! Efter en stund ute gick vi in till henne, satt och spelade spel och skrattade i omgångar. Kan bara säga tack för dagen (stunden) och att vi borde ses igen!Det är i alla fall min tanke...

 För övrigt ska jag sätta mej och redigera lite mer av bilderna på Linn och Birka. Ni fick se två igår och nå? Vad tycks? Har även lovat mamma att skotta snö, eftersom hon är på jobbet hela dagen. Plus att so'n kanske borde få sig en titt?

Smakprov


 Ett tidsinställt inlägg som kommer upp medans jag är ute och fotograferar/träffar Julia M. Om jag minns rätt har vi inte träffats på typ 2år, förutom på bussen ett fåtal gånger där emellan.

 I alla fall är detta ett smakprov på bilderna jag tog av Linn och Birka. Redigeringen av dom fortsätter och fler bilder kommer upp med tiden. Själv är jag nöjd, men vad tycker ni?

 För övrigt komme det en årsresume, så fort jag fixat ihop en massa hejdundrandes med collage! ;) haha...

Tiden går fortare än den borde?

 Som jag skrev igår var det runt 1000 bilder som skulle infixas i datorn. 970 för att vara exakt. Det hela tog över en timme att få in och sedan hade orken med att sitta och redigera dom tagit slut. Så under morgontimmarna har jag nu suttigt och plockad med dom, raderat och redigerat. Men än så länge bara bilderna under, så njut av det ni ser! För det lär nog dröja ett litet tag till innan tiden hinner ikapp...

 För övrigt "längtar" jag tills jag kan publicera några av bilderna från ridturen i snön häromdagen. Vissa blev super bra och vissa blev lite där efter, eller va man ska säga.  Nytt år och nya tag!

 Jaha då var man hemkommen från landet och såklart till ett nytt år! Såhär lite i efterhand får jag vell säga Gott Nytt År till alla som tittat in även om bloggen stått ganska öde!

 För övrigt har jag en hel del att stå i nu. En vecka borta sätter sina spår. Runt 1000* bilderär tagna och nu ska dom bara in och sorteras, kollas igenom, redigeras osv. Så bilder kan jag lova er ett tag framöver.
 Men som sagt får vi se ifall jag publicerar något mer ikväll eller om det blir imorgon. Troligtvis det sistnämnda, men nu vet ni ju i alla fall att jag överlevde nyår.

*Runt 200-300 bilder är nog sen Linn red Birka i snön. Såklart ska det bli ett nöje att redigera dom (;