Sover i stan och åker imorgon igen ...

Precis hemkommen från landet. Ska ta och fixa iordning mej lite innan jag om drygt 1½ timme sticker till hallarna och kör ett pass. Igentligen bara därför jag är hemma nu, åker ju tillbaka igen i morgonbitti och sedan blir det hemfär på onsdag igen. Pga. av samma sak då! Vilket igentligen inte gör mig något...

Försöker även fixa ihop antingen ett eller två inlägg som kan komma upp under tiden jag är borta. Ska bara hitta något att lägga in...

Frågelek !

Plus lite bilder så det inte ska bli allt för tråkigt...
Detta är ett tidsinställt inlägg, som skrevs mellan 18-20 tiden igår kväll. Men jag bestämde mig för att publicera det tills idag eftersom jag är borta under större delen av dagen...

Du heter:
 - Sara Gustavsson

En låt som när du är ledsen sörjer till:
 - Delta Goodrem - Be strong. Även om den också funkar när man är glad!

En låt som alltid rycker upp dig och gör dig lycklig:
 - Just nu, Utan dina andetag - Kent/ErikLinder, Marry You - Bruno Mars, When You Say Nothing at al - Ronan Keating mfl. Det varierar lite från dag till dag...

Beroende av:
 -
Min kamera(kameror), träning, mobil osv...

Vad tror folk om dig?
 - Ingen aning? Kanske att jag är lite småblyg, men snäll? Som sagt ingen blekaste aning om det, men man kan ju hoppas på något bra.

Stämmer det?
 - Blyg? Ibland ja, oftast inte. Snäll, ja om jag bara gillar personen så, nejda...

Något som får dig att må riktigt bra?
 - Avkoppling, Gaperud, Musik, Familj, mfl.Vad får du oftast komplimanger för?
 - Bilder jag tagigt.

Hur imponerar man på dig?
 - Oj, gör något bra antar jag? Varierar på vem det är som gör vad?

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
 - "Okej, tråkigt" typ i alla fall, från Linn.

Var bor du?
 - Karlstad
 
Trivs du där?
 - Klart!

Hur känner du dig nu?
 - Glad, sleten, mätt.

Vanligaste färg på dina kläder:
 - Svart, grå, mörkt/ljust och basfärger.

Vad tycker du om fötter?
 - Orginella, men en aningen fula!

Vad saknar du i denna stund?
 - Godis och delar av släkten.

Hade du en bra kväll igår?
 - Ja, film går alltid hem.

Är du blyg? 
 - Som jag sagt, ibland. Beror ofta på situationer och vilka jag är med.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
 - Nja? Kanske inte vid första men efter andra, skämt och sido!

Är du nöjd med ditt liv?
 - Ja, det duger! Nej men det mesta är vell bra, alla har ju alltid något negativt och det vore ju konstigt om inte jag hade det heller?

Är du bortskämd?
 - Kan jag inte påstå? Eller i och för sig beror de på hur man ser det? Kläder, omtanke osv, det finns ju olika typer av bortskämdhet. Men jag kan inte påstå att jag är det!? Eller?


( halvtaskig kvalite, men jag gillar bilden endå! )

Vad gör du imorgon?
 - Tar ett break på landet halva dagen, träffar släkt (närmsta, på mammas sida), åker tillbaka in till stan för att träna och sover.

Vad är det värsta du vet? 
 - Ja ni, troligtvis när saker inte alltid går som jag vill. Skola, träningar, match ja i största allmänhet finns det mycket.  


Har du bra vänner och äkta vänskap? 
 - Ja. Kanske inte supernära med alla, men igentligen behövs det bara en person att prata av sig med enligt mig. Sen har jag ju bra familj som jag kan säga de mesta till...

Du samlar på:
 - Fotografier (i datorn), helt ärligt så samlar jag inte på något speciellt. I alla fall inte vad jag kan komma på nu.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
 - Olika, men skulle tippa på mamma eller moster?

När grät du senast?
 - Kommer inte ihåg? Ärligt alltså!

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
 - Spara, spara, spara. Plus att jag säkert skulle köpa något, en mobil, ett objectiv eller något sådant.

Är du musikalisk?
 - Lite musikalisk är jag nog, kan ju i alla fall lite på gitarr och sjunger ibland hemma...

Vad dricker du helst när du är törstig?
 - Vatten, juice, eller mjölk?

Har du någon gång gråtit dig till sömns?
 - Säkert!


Biter du på naglarna?
 
- Halvt, biter inte (längre) utan typ petar på dom så dom går av. Dock bara ibland nu, försöker lägga av med det helt! Lyckas i vilket fall som hellst ha låååånga naglar på sommrarna? Fråga inte varför men troligtvis för att jag är ute mycket mer då och jag tror det är mer basiller eller ngt? Nej, men jag vet inte varför? Vet bara att jag typ alltid tar kort på dom när dom är långa ;) haha ovana eller? I alla sammanhang dessutom!

3 pinnar!

Japp, vi lyckades få in tre pinnar i statistiken den här helgen till skillnad mot förra... Vi lyckades spela runt och fick många chanser vilket ledde till 6-3 när slutsignalen tjöt. Jag tror alla är ens om att inte dommarna var på våran sida, men det är inget att göra åt. Ibland får man bra, ibland bättre och ibland sådana man inte gillar speciellt mycket. Men det är bara att köra på, lära sig vad de tar ut på och vad som de anser vara okej. Samt såklart ge allt och ha kul! I vilket fall som hellst en bra match, enligt mig och jag tror inte jag är ensam om att tycka det?

För övrigt kanske jag har någon film från matchen som kan komma upp? Dock ska jag nog ta bort ljudet och lägga in musik i så fall, om jag nu får filerna av pappa...

Berg och öppna hav

Casio Exilim EX-Z80


Bilderna är från i Juni 2010, då jag och min nuvarande klass var på klassresa nere på västkusten. Jag har bara vart där en gång och visst det är jätte vackert och helt amazing att fota överallt osv. Men, jag skulle inte vilja bo där. Tror jag är en sådan person som behöver gröna ängar, vyer och skog. Liksom det är jag, men visst jag kan tänka mig att åka tillbaka någon gång bara för att, men inget mer!

Inge vidare på inläggsfronten igår...

Uppdaterade inte speciellt bra under gårdagen och det beror till största dels på att jag satt och gjorda två teckningar (porträtt). Den första visade jag upp (inlägget under) och den andra gjorde jag till en jag känner. Hon ville att jag skulle teckna av en person som hon hade som "idol", kompis eller liknande, kommer inte ihåg exakt vad. Så jag fick en bild och har i alla fall börjat på den och vi får se om jag fortsätter lite till innan jag drar på match eller om jag fortsätter senare unde veckan? I vilket fall som hellst ska ni få bilder idag, jag lovar!

2h projekt

Som sagt det var ett tag sedan jag satt och fixade ihop något liknande. Men känslan och det roliga med det hela fanns fortfarande kvar. Med andra riktigt kul att uppleva "gamla minnen" om man kan säga så.

Nu är det bara upp till er som kikar in och säga vad ni tycker? Hiss eller Diss? Plus och minus tas gärna emot, vill ju förbättras helt enkelt! Sen en sak till, blev bilden med blix(p1) eller den utan(p2) bäst? Tyvärr funkade ju inte min skrivare när jag skulle använda den och skanna in, så ser att kvaliten inte blev 100%, får se om jag fixar bättre bilder senare? :)


Bägge bilderna är gråskalade i ett redigerinsprogram efteråt!

Funderar på att... ?

Lördagmorgon och än så långe inga stora planer för dagen. Som det ser ut nu ska jag leta reda på en bild (porträtt) av någon känd person och sedan försöka teckna av det. Ärligt, jag har inte tecknat något sådant på typ hur länge som hellst så det lär nog inte gå speciellt bra? Eller? Vi lär märka hur det går, antingen åt skogen eller så går det bra!

Bilder jag funderat på just nu (klickbara):

Bilder som aldrig visats, från 2010

Med andra ord, tagna med min kompaktkamera, samt att någon kan ju ha kommit upp tidigare men i vilket fall som hellst är det ny redigering på dem. Funderar för övrigt på att dom här bilderna antingen är för höga, eller inte nog breda? Har jag rätt? Om man jämför med de jag tar med min Canon EOS 500D, är dom kortare i bredd?

Jämförelse med höjden 100px. Höjd x bredd
Kompaktkamera ( Casio Exilim EX-Z80 ) : 100 x 133 px
Systemkamera ( Canon EOS 500D ) : 100 x 150 px
Sportlov

Säger bara en sak! ÄNTLIGEN! Efter att ha gått och väntat på att få lite ledigt och slippa dra sig iväg till skolan tidiga mornar, är det äntligen här! Sportlovet, det vi väntat på sedan jullovets slut ungefär. Okej, det kanske var att ta i, men det är inte långt ifrån. Känslan över att inte behöva sätta sin fot på skolans golv under en hel vecka är amazing! Eller tycker inte ni det? I och för sig har vissa redan haft lov, men långt ifrån alla...

CBO - Creation By Others


Bloggaren Michaela Dahlström
(MD-photos) startade under veckan en blogg med namnet ovan, 'Creation By Others'. Det liknar hennes "torsdagsbild" ide. Tänkte i vilket fall som hellst att jag borde skicka in en bild, man kan ju inte gå minus helt enkelt. De flesta kommer ju med och det är ju bara ett plus för bloggen. I vilket fall som hellst kom min bild in där igår, vilke igentligen var det jag hade och säga!

Sen även en till kul grej! Jag har lyckats fått sommarjobb och jag behövde inte mer än blinka (nästan). Blev tipsad av en som jag känner och sedan ringde han, som jobbar där jag ska va upp. Har snackat två gånger och efter dom två gångerna är jag garanterad jobb, vilken period vet jag inte men antingen 1 eller 2. Känns i vilket som hellst superbra att ha det fixat och klart...

Edit: Det här är troligtvis det enda inlägget som kommer upp idag. Sticker till hallarna om en kvart och sen när jag kommer hem bänkar jag mig framför tv'n och Sveriges värsta...

Varken mer eller mindre...


Har tyvärr ingen lust och sitta och redigera bilder nu. Samtidigt som jag inte har några, känns det som även om fotoalbumet är fullt! Så det här är det ni får, enyoj!

Nu OC, senare game time!

För det första säger jag tack till dom söta kommentarerna jag får. Även om de inte alltid är supermånga så värmer de!

Sen till det jag igentligen tänkte skriva. Står just nu i valet och kvalet mellan två beslut och jag vet inte hur jag ska göra? Det finns liksom bara antingen eller som gäller. Men jag har ju tills på fredag att fatta ett beslut så än är det ju inte direkt panik och nej, det gäller inte gymnasievalet!

Hur som hellst ska en läxfri tjej snart slänga på kanal 5 på tv'n och se OC. Ärligt jag förstår inte varför jag inte sett det innan vi började se det i skolan? Det är ju grymt bra! :) Efter det får det bli käk och uppladdning för match med klass3 (97;orna). Alltså det istället för träning.

På vägarna i ...

Medans jag redigerar (och publicerar) de här bilderna nedan, sitter jag med telefonen brevid i högsta hugg, samt ett papper och en penna på skrivbordet. Väntar på ett samtal som förhoppningsvis ger(blir) någonting bra, mer säger jag inte. Ni lär få veta senare i så fall...

Edit: Har nu fått samtalet, men har inte riktigt bestämt hur jag ska göra än. Så hemligheten/nyheten behåller jag!Tror ingen riktigt kan sätta sig in i det hela...

Sanningen till varför inte jag bloggade igår eftermiddag beror på lite lathet. Efter att han den där gamla gubben på 88år (tolka detta possitivt nu) hade berättat om kriget så var man ganska slut. Två timmar och femton minuter satt vi och lyssnade och helt ärligt tror jag ingen kan förstå sig in hur det var. Bara ana lite halvt med ena ögat, varken mer eller mindre! Imponerad över att han fortfarande berättar, han är ju inte direkt ung om man säger så. Men helt ärligt tror jag vissa behöver höra sånt där för att förstå vissa saker i verkliga livet.

Det var gårdagen det, eller inte riktigt hela. Åkte på träning senare på kvällen, den gick riktigt bra om jag får säga det själv. Det är ju trots allt inte så ofta jag är super nöjd med mig själv (alltså min insatts!), även om andra säger att det gått bra osv...

Vårtecken blandat med vintern

Sitter här hemma på lunch, som vilken måndag som hellst. Dock fick vi längre rast idag eftersom vi ska lyssna på typ en som suttigt i koncentrationsläger i eftermiddag. Annars är allt som vanligt, förutom det da. Funderar på att fixa ihop typ två bilder till er och sen gå ner och slänga igån tv'n innan jag drar mig tillbaka med buss.

Redigerade bilderna i lite gammalt stuk. Färgval osv. tyckte det kunde bli lite snyggt och det är ju inte något som man gör varje gång...

Småliv - väldigt små sådana!
Bara för att bevisa att Pelle (den lilla till vänster) va super liten! Ärligt hans höft/ben gick typ till mina knän. Plus att han försökte "rymma" även om jag stoppade honom. Men vem hade anant att en kalv gå emellan ens ben, raklång, bakifrån? Liksom dom brukar vara liiite större! Men inte han!♥

Hemkommen från landet :)

Dåligt uppdatering har det varit idag. Men det kom ju i alla fall upp ett tidinställt inlägg någon gång vid lunchtid, så helt tomt har det ju inte varigt. Även om det vart ganska...

Har igentligen inte hänt så mycket, pratade mest och sen började vi fixa med lite bilder som vi (min moster/familjen) ska beställa hem. Dock gjorde vi aldrig klart så ska fixa ihop det lite senare. Hade ju inte varit där på en och en halv månad vilket inte brukar hända så ofta mer än typ en gång per år eller dyligt. Så några nya småliv fanns det ju såklart där ute, lika söta som alltid. Men den minsta som verkligen var liten var ju såklart sötast. Fixar för övrigt bilder senare...

Kärt barn har många namn


Tidsinställt inlägg: Alltså från igår (lördag) när ni läser det här, men medans jag skriver är det idag. Visst blev det kul nu när jag rörde till det lite. Eller inte! I vilket fall som hellst så befinner jag mig ungefär 3mil från mitt hus hela dagen. Ute på vischan, där jag trivs som bäst sommartid, eller varför inte bara säga i Gaperud. Som det heter "kärt barn har många namn..." och så även det här stället för mig. Mitt sk. andra hem helt enkelt.

Bortamatch

            VS

Resultat kommer troligtvis upp ikväll eller under morgondagen!

Nya saker pryder nu min garderob

Kom för en gångs skull inte hem tomhänt idag. Dock var det saker jag tittat på ett tag, men det gör inget de har bara inte funnigts i min storlek osv. Blev även ett puder och en BH.| T-shirt - H&M | Kjol - H&M | Skor - H&M |
Helt enkel en vårig outfit från, ja jag tror ni förstått vilken butik...

Drar mig in mot centrum

Åker in till staden (centrum) med mamma en sväng, innan vi ska hem fixa käk för att sedan åka till Molkom på match senare idag. Dock får vi se om jag går tomhänt hem, som det brukar bli eller om jag lyckas få med mig något. Man kan ju alltid hoppas på det sist nämda!

Facelook/ego !

S e m l o r

Igårkväll/eftermiddag när mamma och jag hade gjort ett besök på välsviken (ICA) fick det följa med några semlor hem. Eller rättare sagt två. Alltså väntade vi inte tills "Semeldagen" utan vi bara körde på endå. Ska inte klaga över dem, men helt ärligt var det lite mycke grädde. Helt ärligt har jag, blivigt mindre och mindre förtjust i det de senaste året(åren)...

Såg för övrigt att det blev två "helt ärligt..." nästan efter varandra men strunt samma. Ibland blir det bara lite småfel :)När man har idéer men inte vet hur man ska utföra dem

... finns det alltid plats för inspiration!
Inga gränser är för långt bort och inga murar för höga!
Never hideyoull never walk alone.♡
REBEL WITHOUT A CAUSEpaulina
☆ 【Things、thoughts、feelings...】 ★YoureMySilverLining
Weheartit.com 'love & heart'

Självporträtt


Två i från början edentiskt lika bilder. Men med olika redigering, ljus, fokus och suddighet blev bägge unika. Det visar helt enkelt bara hur lätt det är att få en bild helt ny, inom två röda...
Favorit (?): Bägge! Ljuset på den till vänster är superfint, medans en sepiaton på den till höger även de passade perfekt!

Tur man har ibland, hade glömt bort att det här inlägget låg och väntade på att bli publicerat. Kanske inte så mycket till världen men det är i alla fall ett inlägg med två bilder i, super! För helt ärligt jag hade inte orkat satt mig och fixa ihop något nu. Ibland gäller det bara att ha taiming helt enkelt, vilket jag för övrigt säkert stavade fel på ;) haha...

F r e d a g

Ja man kan ju inte annat än att vara glad eftersom det äntligen har blivigt fredag igen. Med andra ord helg, som säker kommer gå allt för fort men det snacket sparar vi tills på söndag kväll, eller eventuellt måndag morgon. För här ska det inte klagas utan bara levas vidare! Precis som innan...

Blev inte så långt inlägg och ska jag vara ärlig så började jag skriva på detta vid halv. Men det kom lite saker i mellan. Bl.a en bloggdesign beställning som jag fick mejla tankar och ideer plus lite annat smått. Men ni ska få bilder senare ikväll jag lovar!

Torsdag, text och bilder i ett !

Skrev ett engelskaprov precis innan vi slutade, sedan fick det bli att dra direkt hem. Fixa iordning två mackor och vänta in att mamma skulle komma hem så vi kunde sticka till hallarna. Med andra ord träning och varav därför det inte kommigt upp något inlägg förräns nu. I och för sig kommer inte detta bli speciellt långt heller, slänger in lite bilder nertill och sen får vi se om jag svarar på en fråga som jag fått, eller om det får ske under morgondagen?
Nedersta bilden fick bli en lite aningen orginell bild! Zoomade ut samtidigt som jag knäppte och trot eller ej, men jag tycker faktiskt den blev lite fräck. Haha, vilket ord igentligen! Vad tycker ni?

Vart lägger du fokus i dina bilder?Olika tankar om vart fokus bör ligga!
P1. & P2. visar störst skillnad, medans P3. & P4. inte blev lika tydliga på just den biten. Men vintervackra är dem endå!

Imorse när jag vaknade trodde jag det var fredag :(

Igår uppstod det ett sk. litet fel här på bloggen, innan jag skrev kladdkake receptet! Hade igentligen suttigt och skrivigt ihop ett inlägg, som jag gör i stort sett varje dag. Men när jag var i stors sett klar funkade inte blogg.se och det gick inte att gå tillbaka, så fick logga in på nytt och texten var borta. Vilket relateradet till att jag inte orkade skriva om så struntade i det totalt. Vilket igentligen inte gjorde sååå mycket...

Ja, i stort sett vet jag inte om jag har så mycket mer och berätta om? Ska träna ikväll och senare får det bli lite plugg, har engelska prov under morgondagens sista timme. Tjoho, eller vänta där blev det en aning fel!

Kladdkaka

Ny kategori: Recept!

Gjorde även ett inlägg förut, men det kom inte upp så tyvärr! Raderades av någon konstig anledning och jag är inte så haj på att skriva om allt....

Från 12/2 - 2011 | Hästarna

När jag var ute med Ullis på promenad häromdagen gick vi förbi ridklubben nere på Färjestad. Tanken bakom det hela var att jag skulle knäppa några bilder, vilket jag också gjorde. Några bra och några mindre bra. De två små hästarna överst var sötas, varav det blev några fler på dem. Till skillnad från den längst ned, en liten surkart var det allt. I alla fall den lilla stunden vi gick förbi!

Måndag morgon ( eftermiddag ) . . . .

Ännu en ny vecka har fått en start, men inte med vilket dag som hellst utan, alla ♥-dag. Inte för att jag vet om jag är en av alla lyckligt lottade men man kan ju inte undgå att nämna dagen endå. Annars känns faktiskt det mesta ganska tungt. Skoltrött, allmänt trött samt lite halvtrött på det mesta! Kanske beror på att jag sov för mycket i helgen, om man nu kan sova för mycket? Runt 10h x 2 är faktiskt en hel del. Eller. . . . ?

Ja, ja! Det spelar ingen roll. Får ta tag i och redigera några bilder endå. Troligtvis blir det bara ett fåtal eftersom jag borde göra andra saker än och sitta här med sk. strunt! Finns viktigare saker helt enkelt…

Från 12/2-2011 | VintervyarFler bilder kommer, så fort jag redigerat lite fler! För övrigt ett tidsinställt inlägg som troligtvis kommer upp samtidigt som jag är ute och hittar nya motiv...

Tävling : hos Tvspelsweb@facebookTema: FÄRG!
Mitt bidrag till tävling hos Tvspelsweb ( hemsida ).
Priset är en reflexskärm!

Från 12/2-2011 | Sällskapet

Har en hel del bilder att redigera från igår! Runt tre till fyrahundra bilder tror jag vi snackar om, vilket är bra! För du har jag i alla fall material så det räcker under veckan. Om jag nu inte förstås skulle få en sk. "blackout"...

Får nog även ta och lägga in allt på hårddisken så inget försvinner! För synd vore ju det!Pulsat runt i snön har varit dagen stora grej !

Va ute i 2.5 timme med supertrevligt sällskap, om man nu kan säga så? Vilket man kan, för jag ljuger inte direkt då! Började gå vid rud och de var även där vi slutade. Tog en hel del med bilder, vilket säkert kommer märkas på bloggen då jag kommer lägga upp i stora drag nästan allt. Eller i alla fall delar av allt. Finns både djur-, natur- och människo-/porträttbilder så jag har en bred grund att utgå ifrån!

Efter en lång tur ute, gick jag hem och åt och sedan åkte jag och pappa iväg till Forshaga. Som jag sa i inlägget innan hade jag inte varit där sedan jul. Mycket trevligt och några bilder togs även där! Nu när man väl kommigt hem för dagen, är jag faktiskt en aning slut. Vilket säkert beror på den sjukt långa men sköna promenaden förut idag. Så ikväll bänkar jag mig framför tv'n. Kanske till Melodifestivalen, kanske film eller bara något allmänt halvbra program som går... Helt ärligt! Melodifestivalen har blivit tråkigt och totalt boriiing de senaste åren!

Edit: Rubriken säger allt och inget! Träning! Samt att de supertrevliga sällskapet var ingen mindre än Ullis själv (länk)!

Lite orginell redigeringMed konturerna i fokus fick det bli en lite ovanlig redigering! Sen en svartvit bas på det och vipps en helt ny bild!

Edit (skrevs, 10:05) : Fick nyss reda på, eller jag tog saken i egna händer och frågade en person om hon ville följa med ut på en tur med kameran i högsta hugg! Å med ett ja liggandes i rockärmen går jag nog inte ut ensam i alla fall! Vilket är bra mycket trevligare!

Jag vill ut, ut, uuut!

Utanför mitt fönster ser världen helt underbar ut! Dock är det 12 minus ute så jag tror skenet bedrar lite, som det så fint heter! Eller är det ögat bedrar, okej det spelar ingen roll bara ni förstår vad jag menar!

Jag har planer för dagen och dom är många! Nästan för många, men minst två av dom ska jag utföra! Den första är fotografering utomhus, i kylan! Vackrare natur var det länge sedan man såg så det gäller att ta vara på tillfället! Sedan ska jag även försöka övertala pappa att vi ska åka ut till farmor och farfar! Jag har inte varit där sedan julafton, vilket är allt för länge sedan! Snart två månader, med andra ord! Plus att bara för att jag är snäll och ville ha lite bilder i det här inlägget så slänger jag upp två, tagna för drygt 10minuter sedan. Genom min fönsterruta och ut i atmosfären...

Ett litet ihopplock, bara för att jag hade lust ! ((:


Japp, bilderna kommer från förr, förra helgen men dom eller liknande har inte varit uppe. I alla fall inte vad jag har i minnet. ;))

Edit: Tidsinställt inlägg eftersom jag befinner mig i hallarna när det här kommer upp! Alltså i ungefär samma utstyrsel som på bilden till vänster!

Dags för fredagsspel !

Hemkommen från skolan, trött och lite halvt sliten. Men med lite mat i magen klarar man allt. Eller i alla fall det mesta! H a h a... Nej men skämt å sido! Jag förstår bara inte hur man kan bli så trött av att sitta och glo på halvbra, eller ska jag säga halvtaskig innebandy en halv dag i sundsta. Sen äta lunch hemma och åka iväg på två lektioner där man bara, ser på film och har genomgång? Sambandet hänger liksom inte ihop, eller igentligen gör det ju det!

Ja, ja! Funderar på att ta en kort powernap innan man sticker till hallarna. Lovar att väl där kommer jag bli pigg och 300% taggad för match. Oj, många procent där! Men det är faktiskt sant...

Innebandyturnering - slutet !

Hemma på lunch eller vad vi ska kalla det. Har innebandyturnering i idag, men eftersom jag blev lite halvt lurat i morse om att vi skulle spela så drog jag såklart med saker och helt ärligt orkade jag inte ta med dom till skolan. Så fick dra hem, lämna dom och om drygt en timme ska jag tbx. Den här gången till riktiga skolan och inte idrottshallen på sundsta.

Tror för övrigt finalerna spelas nu, om jag inte har helt fel? Vilka klasser vet jag ju dock inte men man lär vell få reda på det när man kommer tillbaka...

Klasströjan


Ja, här kommer få bilderna på våra (klass 9c's) klasströjor. Köpte inga byxor så därför får ni igen bild. Fast igentligen vem vill kolla på ett par vanliga mjukis med ett namn? haha...

Förresten någon mer som tycker trycket bak blev dåligt? Tycke de va lite klent om man säger så, alltså färgen!

Snökaos !

Säger bara en sak! Jag h a t a r snö! I alla fall när den är på väg ned, när den bara ligger där gör det inte så mycket och till jul osv. Liksom förra veckan, då fick man ju vårkänslor ( i alla fall jag ) men idag tror jag dom försvunnigt helt! Säger man ordet vår, känns det som det ligger flera år bort i tiden.

För övrigt fick vi våra klasströjor idag och ja, dom är nog ganska oss. Laddar in bilderna i datorn och sen kommer dom upp här! Enjoy . . .

TipsBlev tipsad av en att lägga på en blå ton istället för den gula som var orginal. Testade och här är reslutatet!

Tre timmars nationella, nyss avklarat !

Hemma på lunch, tyckte jag förtjänade att åka hem nu när vi har 1½h lunchrast efter nationella i svenska. Tre timmar satt man där och skrev, först kladd och sedan renskrivning. Jag säger bara en sak, tur att man bara gör det en gång! Tror faktiskt att jag blev ganska nöjd med det också, dock är det ju lättare att skriva när man kan lägga ifrån sig texten och återvända om typ någon timme när man fått en ide, men detta funkar också.

Hemma en lite längre kortis . . .

Ska snart gå ner och slänga i mig lite käk innan jag sticker till hallarna på ett långpass! 2.5 h med innebandy står på schemat, samt även lite plugg och en sista check inför andra nationella i svenska som ska skrivas imorgon. Så en uppladdning med träning kanske inte är helt fel inför morgondagen.

Ja,ja ska i vilket fall som hellst gå ned en trappa nu och sedan får vi vell se om jag får lite tid över. Vilket jag kanske får?

Vinterbilder från 7/2 ...

Ärligt, det är lite småsvårt att vete hur man ska redigera bilderna? Ska man låta den gula tonen vara kvar? Eller ska man ta bort den helt? Det får bli som det blir, jag tycker i alla fall om dem!

En aning stolt över mig själv, faktiskt!

Rubriken, ja den låter en aaaaning ego. Med många a'n jag vet! Men helt ärligt igårkväll när det i stort sett hade snöat klart efter träningen var det gudomligt vackert ute. Förresten vilket ord! Så jag gick upp hämtade stativet som jag fick i julklapp av farfar, tack än en gång utan det hade inte dom här bilderna publicerats, eller funnits! Jag gick ut, ställde upp allt och knäpte lite bilder. Väl inne kollade jag resultatet och jag var mer än nöjd!

Det kommer upp fler bilder från min lilla "mini fotografering" under morgondagen. Troligtvis förinställt eftersom jag har runt en timme hemma innan det blir dubbelpass i hallarna.Mobilblogg på G, eller rättare sagt smsblo...

Mobilblogg på G, eller rättare sagt smsblogg vilket innebär ingen riktig rubrik! Är i vilket fall som hellst på väg till skolan, gåendes. Dagen börjar med np i svenska sittandes i matsalen. Udda ställe att utföra ett prov på men, det funkar nog. Vet inte om nytt stycke funkar men det ska i vilket fall som hellst va ett nu! Så. Tog med kameran ut igår kväll, eller jag stod bara på våran alltan med stativet jag fick av farfar i julklapp och tog lite bilder på snönedkomsten, bilder kommer nog upp ikväll när jag har kommit hem från stan. Börjar bli kallt åt fingrarna nu så ger mig... ((:

S e g t . . . .

Sådär lite halvseg dag idag. Inga roliga lektioner och veckan verkar se ganska så jobbig ut framöver. Nationellaprov i svenska imorn och på torsdag, sen vanliga lektioner och skola utöver det. Okej, ska inte klaga man gör NP en gång och aldrig mer, i samma ämne dock! Sedan finns det ju typ 3-5 olika ämen till.

Börjar bli ett ganska tråkigt inlägg nu så ger mig. Går ner och käkar istället och sedan sticker man iväg till hallarna.

Dagens, outfit + facelook !


Inte ofta det kommer upp en dagens, men idag gör de det! Dock med webcam kvalite = dåligt!
Cardigan: GinaTricot
T-shirt: H&M
Jeans: VeroModa
Smycken: Ur&Penn, Kappahl mf.l.

Tankar och funderingar om mig, eller ska man säga gårdagen ?

Det är måndag och om drygt en timme är jag på väg till skolan. Antingen gånas (gåendes !) eller med buss, troligtivs det förstnämda! Hade igentligen hellre velat börja nu, men eftersom jag duktig (host?) och följer schemat så går jag på sista timmen, vilket igentligen är tjejernas lektion. Så därför får det bli två lektioner sen hem på lunch och sen iväg på två lektioner igen, den där dryga håltimmen förstör ALLT!

Några kanske undrar hur det gick igår på matchen?
Om inte får ni vell sluta läsa nu! Det blev i alla fall förlust och jag är inte direkt nöjd med min insatts. Vet inte varför men det kändes inte bra (rätt) även om mamma sa att det gick super. Fast det är vell som vanligt, svårt att vara nöjd när man inte är van att spela där man gör? Eller? Forward. H2, höger mitt, kalla det vad du vill jag vet bara att jag ibland springer för mycket framåt och ibland för mycket bakåt... Helt enkelt som jag sa, inte van... Men jag vet även att jag inte skulle bli satt på en plats om ingen tror att jag klarar av det, så jag får nog helt enkelt ändra mina tankar om min insatts och säga att dom i alla fall var okej.

Jag saknar sommaren #2Bilderna hamnar lite halvfel och jag funderar starkt på att fixa en ny provisorisk deisgn? Låter det vettigt?
TIDSINSTÄLLT!

Bortgjord?

Ärligt! Jag har tröttnat på den här designen till max (den nygamla)! Det är inte jag helt enkelt men smart som man var sparade man inte den gamla exakt som den var... Så ah, tror ni förstår resten själva! Måste koda om igen alltså för att kunna få tillbaka, vilket jag ingentligen inte orkar. Men istället för att sitta här och skriva en massa klago ord så kan jag vell börja?...

Edit 9:16: Fixade tillbaka till den gamala kodningen nu och allt verkar funka, var inte så mycket att ändra som jag trodde. Dock får ni stå ut med den gamla headern tills jag lyckad fixa en ny!:)
Sticker i vilket fall som hellst även iväg på match snart. Hoppas på vinnst idag igen!

Trött som en ...., vadå ??

Orkade inte sova speciellt länge idag. Även om inte tanken var det heller. Vaknade med halvt huvudvärk men hoppas på att den går bort tills det är match dags. Vilket den säkert gör bara jag vaknat till liv och fått i mig en kopp kaffe. Skämt osido! Eller?

Nej, men funderar på att fixa ihop ett eller två inlägg som kan stå färdiga till senare idag. Ett tidsinställt och ett som bara finns som backup ifall man skulle vilja publicera ett...

Photoshop Cs5


Äntligen säger jag bara! Har velat införskaffa mej Photoshop i flera månader, år... Men jag har aldrig gjort det. Men igår kväll tog jag saken i egna händer och fixade fram ett program. Installerade gjorde (gör) jag nu på morgonen och oj, vad låång tid det tog. Men det kommer vara värt det tusen gånger om. Nu ska man bara lära sig hantera det och fixa hem lite penslar, textstilar osv. Samt se om det funkar såklart!

Edit: skrev det här inlägget 10:07, men det publicerades inte förräns nu!
Edit 2 (13.43): Jag hade PHCs5 i ungefär 6h, sedan la de av. Så avinstalerat för stunden och fortsätter leta efter ett som funkar! Om jag inte hittar något får jag vell hålla mig till Gimp?

Saknar sommaren ♥

Gjorde i ordning collaget igårkväll för jag visste att jag ville ha sovmorgon idag. Kännde att jag var tvungen att få sova ut, har inte gjort det på typ 2veckor eller något. Tidiga mornar och sena(re) kvällar realterar till mindre sömn.

Tänkte även att om jag har ett collage färdigt behöver jag inte lägga så mycket tid på det nu. Utan det kunde vara färdigt och klart, vilket är super!

Det här kan man kalla orginella bilder !

Vet att jag kommer bli lite smått hatad just nu, men jag tror jag kan leva med det!
Bilder från i somras alltså tagna med min kompaktkamera...
Jag saknar sommaren och jag vill va brun nu, nu, nu!

Fredags städning på G.

Idag är det äntligen helg på riktigt. Dock ska jag och mamma ta tag i städningen nu när hon kommer hem, så riktigt än är man inte "fri". Kanske även gör några penseldrag på min bild, till bilduppgiften i skolan. Tog med den hem idag och om jag har lust kanske jag kan lägga upp en SneakPeak i helgen? Vem vet. Dock vet jag att sist jag lovade en SP så blev det inget, men jag kan ju alltid försöka att hålla det den här gången!


Lägger även upp lite misslyckade egobilder från nyss.
Den i vänstra hörnet e ju lugnt snyggast (oj, tror jag sa fel där!).
Halvsides effekt kallas det!
Helt ärligt, bjuder på dom!

En plats där det finns barn...

Det är bara torsdag

Torsdag idag, men konstig nog känns det som fredag. Vet dock inte varför? Lite halvdumt, eftersom man hade hoppats på helg redan idag. Men men...

Aktiva ämnen just nu är nog klasströjorna, innebandy samt något mer som jag hade i huvudet för typ två sekunder sedan när jag började skriva den här allt för långa meningen. Helt ärligt kommer jag inte på vad det var, så istället slänger jag in ett "jag tror inte den här designen passar min blogg? Eller rättare sagt mig!". Varför inte det nu då? Känns bara inte riktigt som mej, så om jag känner mig själv rätt fixar jag en ny snarast. Det är inte så att jag inte gillarden, men helt ärligt så är det bredden som sabbar det lite...


Nej, nu ska jag börja byta om och sedan lägga ner lite saker i väskan innan jag sticker till hallarna. Förhoppningsvis får jag även min nya klubba vinklad (en av dom!). Kom även på nu att jag inte visat någon bild på dem än, så om jag kommer ihåg tar jag en i helgen.

Två världar

En kall sådan och en varmare.
Tänkte testa och köra maximalbredd förut. Men, det gick inte att få två smala bilder brevid varandra och själv tyckte jag det blev lite för mycket så kör på samma storlek som förut, även om det inte är den som hör till designen. Kanske att man kan smalna av själva inläggsrutan och ha kvar allt annat. Men i så fall gör jag det någon annan dag!


När jag kollade nu, såg jag att de inte såg speciellt bra ut. Men hinner inte fixa...


Helt nytt utseende

Som ni ser har jag bytt design på bloggen. Allt är helt nytt, vilket känns super! Nu upp till er vad tycker ni?
För övrigt vet jag att alla gamla bilder har för liten storlek, men de som kommer komma upp nu passar förhoppningsvis in. De är ju trots allt lite skillnad på 620 px och 813px.

Edit: Om ni mot förmodan skulle se några småfel? Hör i så fall av er. Plus att där de står "TEXT" i headern kommer det komma en slags kategori "om mig".