Torsdag


Inget att blogga om och dessutom är det helg imorgon. Super. Dock blir det ju inte sådär jätte mycket ledigt med tanke på allt som väntar. Bland annat match i Ekshärad på lördag och söndagen är än så länge ”oplanerad”, förutom tiden som måste tas till historian. Mindre kul, men det sista jobbiga vi gör den här terminen typ. Tror vi har inställda lektioner hej vilt nu eftersom de flesta kurserna avslutas första veckan på vårterminen. Gött.

Hittade även en liten bild från förra helgen på två filurer som ja tyckte kunde få komma upp här. Söta om du frågar mig.

Edit: Glömde nämna förut att vi idag idag såg på skolans spex. Mycket bra, faktiskt bättre än vad jag hade trott. Fast antar att mina förväntningar inte var speciellt höga egentligen. Varför vet jag inte men tror inte jag hade förväntat mig så som det var. Okej. Aningen rörigt jag vet, men orkar helt enkelt inte ändra.

Felicia (foto & vardag) ♥

sv: mytubo är som instagram ja, fast för alla android-mobiler, så inte bara htc alltså :) dock gjorde de den senaste uppdateringen på mytubo riktigt dålig, men de kanske ändrar tillbaka snart :)
    /     http://brightmoments.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: