Det gångna året 2011

Tänkte göra en liten års resumé av det gångna året 2011. Vet att året inte är slut än osv. men eftersom tiden fanns till att knåpa ihop det här just idag så fick det bli nu, istället för aldrig. Kan ju bara nämna att jag suttit med det i timtal för det är svårt att välja ut bilder och sen få till en relativt klatschig text.Januari: Vad hände egentligen i januari? Avslutade jullovet i Gaperud och började sista terminen av högstadiet. Fotade bland annat när Linn red sin häst Birka samt spelade innebandy. Hann inte med så mycket mer om jag minns rätt, tiden räckte helt enkelt inte till, i alla fall inte till allt men till mycket.


Februari: Fotade desto mer den här månaden och fick fram många bra resultat. Firade alla hjärtans dag med mamma, eller knåpade i alla fall ihop en kladdkaka. Stor skillnad. Allt rullade på bra och jag spenderade den tid jag hann ute på landet.


Mars: Fotade bland annat med Julia ute i Mariebergsskogen under sportlovet. Tränade samt avslutade innebandysäsongen, i slutet av månaden.


April: Det blev vår och kameran åkte fram på allvar. Alla små framsteg fotades samtidigt som fler och fler resultat blev bra. Fick många favoritbilder helt enkelt. I åtanke hade man alltid att skolan snart skulle vara över, vilket bidrog till mer läxor än vanligt eftersom slutbetygen skulle sättas.


Maj: Min födelsedagsmånad, som det faktiskt snöade i. (!!) Huset på landet renoverades så det målades en hel del, samtidigt som solstolen användes flitigt. Fotade även mitt "första" koutsläpp, från kamerans vinkel alltså. Låt oss säga att jag invigde mitt nya objektiv som delvis var en födelsedagspresent och delvis en skolavslutningspresent. Eftersom vi även hade träningsuppehåll dokumenterades desto mer av våren.


Juni: Trots att jag slutade skolan och jobbade de tre första veckorna på sommarlovet fotade jag nog mest denna månad. Allt bestod även på något vis av grönt, eftersom sommaren verkligen hade kommit. 


Juli: Sommarens enda helt lediga månad, så njöt för fullt. Spenderade massor av dagar med Linn, gick bland annat på hennes konfirmation. Men körde även in hö, vilket resulterade i en massa traktoråkande. Lärde mig en hel del nya saker, så som att köra med släp osv. Flackade även in och ut till stan var och varannan dag för att träna under försäsongen.


Augusti: Sommarlovet skulle ta slut och jag skulle börja på Sundsta(SÄG). Något som jag inte kommer att glömma i första taget. Fick underbara klasskompisar även om det först var i september som jag märkte det på riktigt. Antar att de första veckorna var som lärarna sa "smekmånanden" då alla är trevliga mot alla.


September: Månaden flöt på ganska bra. Började träna på skoltid (vilket egentligen skedde i augusti). Det togs inte direkt några mängder med bilder, men lyckades få till även nu några favoriter.


Oktober: Seriepremiär i innebandyn samtidigt som jag hittade en av mina hittills bästa vänner, Susan. Tror vi spenderade mycket tid tillsammans och inte minst med kameran.


November: Tråkigt väder och inget att fota utomhus. Typ. Så desto fler bilder blev det inomhus. Skolan tog upp mycket tid och bloggningen var relativt kass. Bakade även pepparkakor inför första advent.


December: Den månaden vi är i nu. Julens månad osv och inte allt för mycket har hänt. Skolan har tagit tid, samtidigt som jag tränat i mängder(men jag gillar't!). Tagit några få bilder, både bra och dåliga. Veckorna har rullat på i racerfart och vi är redan framme vid jul. Denna månaden är nog den månad som jag även kommer att jobba mest om man bortser från juni då jag sommarjobbade. Det är även den månaden då tankarna har snurrat runt i mängder, vilket de fortfarande gör.