2011's sista inlägg!

Årets sista inlägg får bli en bild som framställdes idag. Aningen passande också, hur nu det kunde bli så? ^^ Inte alls planerat, inte alls…

Sunshine

Tog en liten promenad ute förut enbart för att vädret såg alldeles underbart ut. Vilket det var, men hade inte räknat med att det skulle vara så kallt. Fast det var helt klart värt det för fick lite bra bilder och de två översta kan nog bli två favoriter från 2011.

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Bye 2011!

Idag är det sista dagen av 2011, innan det vänder och vi befinner oss i 2012. Säger man vänder? Om man läser allas facebookstatusar hit och bloggar dig så ser man en hejdundrande massa taggande till att fira in det nya året. Såklart vore det awsome och allt, ja. Men istället åker jag och tjänar cash. Även det en bra början på ett nytt år, för det sägs ju att det man gör i början av året gör man resten av året. Så hallå, jag lär bli rik? Host! Hoppas ni förstår min ironi i det hela och om inte, synd för er! För jag kan garantera att vad man än gör ikväll kan det kommande året blir bra. För det blir vad du gör det till och inget annat, så om du har nära och kära vid din sida kommer du garanterat att få ett underbart år. Vilket jag ska. För visst 2011 var bra, i alla fall slutet av det, men 2012 ska bli bättre. Mycket bättre. För jag ska inse nya saker och jag ska framförallt få nya minnen som kommer finnas kvar i all evighet. Såväl bra som dåliga...

Avslutar det hela med lite bilder från den -> här <- hemsidan och sist men inte minst får vi se om det kommer upp något mer inlägg i år. Om inte så får ni ha ett bra slut av 2011 och en bra början av 2012.

Tumblr_lwrhb7abyk1r8ok8qo1_500_large
1353867-9-1325287255859_largeTumblr_lwidmvbjmv1r3iybio1_500_largeTumblr_lx1ikkk26l1qjf8qro1_500_largeTumblr_lupe0r1cod1qbpwzeo1_500_large
Sist men inte minst något som talar för sig själv. Men som dessvärre inte lär uppstå...

Tidsfördriv


Slänger in det här, enbart för att ni ska få något nytt och dels för att jag knåpade ihop det tidigare idag. Halvnöjd med resultatet, har gjort bättre helt enkelt men det duger. Tanken var även att jag skulle testa skisspennorna jag fick i julklapp och enligt mig funkade dom bra. Dock ser ju skuggningarna aningen mörka ut fläckvis på bilden, så helt rättvist resultat ger den ju trots allt inte. Men sånt är livet och inget är någonsin perfekt. Så ah, det får duga.

Life is wonderful when you live it like you love it


- Bild sen i maj -
Vet att uppdateringen suger osv. men jag har ingen större lust till att knåpa ihop något för tillfället. Inga idéer heller så allt får bli som det bli. Tomt? Har i stort sett inga bilder heller eftersom jag inte haft tid/ork/tillfälle till att hitta något bra att ställa framför kameran.

Everything will be okey in the end. If it's not okey, it's not the end.


Ursprungsbild från i våras. Låter långt borta, men förhoppningsvis är vi snart där.

Förlåt för dålig uppdatering, men fixar troligtvis ihop något .

Truly shit!

Igår, idag och imorgon

Kan ju börja med att säga att jag vet att jag inte bloggade igår, vilket egentligen inte gör något. I alla fall inte för min del. Sen kan jag ju även försvara mig med att jag befann mig i Tingvallahallarna i stort sett hela dagen. Var nämligen iväg och spelade innebandy, elitläger för F17 helt enkelt. Något jag visste om lite svagt, men fick det först bekräftat i förrgår att jag skulle vara med. Hyfsat nöjd med det jag presterade, förutom beepen då, men det kommer fler tillfällen och framförallt jag vet att jag kan mer. Vilket borde vara det viktigaste? I alla fall orkade jag inte knåpa ihop något när jag kom hem, relativt trött och hade framförallt ingen lust. Satte istället på en film som fick rulla under kvällens sista timmar.

Troligtvis blir det något liknade idag och även imorgon, dålig uppdatering alltså. Ska bege mig in mot stan senare med mamma för att förhoppningsvis få med mig några fynd hem. Hur det går får vi se, speciellt med den träningsverk jag har i bena. Men antar att jag får skylla mig själv lite, eftersom jag inte tränat på en vecka. Lite lataktigt ja(läs: mycket), men faktiskt ganska skönt med lite vila trots allt. Fast desto skönare är det ju såklart att komma igång igen, speciellt nu efter julhelgen och allt. Sen imorgon bär det iväg mot nordligare breddgrader, om än inte så långt. Gaperud nästa helt enkelt, även om det bara är en tripp för dagen. Eventuellt ett besök nere hos Linn väntar, samt en massa gos med djuren. Sommarens standard helt enkelt samtidigt som det under vintern händer allt för sällan.

Update: Bilden togs förra veckan, när jag och Susan tog en sväng om inne i stan.

Annandagjul

Jobbat i hallarna idag med laget. Tyckte faktiskt det flöt på ganska bra och var inte alls så segt som jag hade förväntat mig. Fast i och för sig körde jag ju lite med folk också, skämt å sido! Men fick även lite besök sista timmen av Susan, stackaren som stod och väntade enbart för att vi skulle in till stan efteråt. Det hela slutade i alla fall med en försenad julklapp till Linn samt en till mig själv. Om jag har ork kanske jag visar den någon dag? Beror helt på. Sen för att inte det här inlägget ska bli totalt meningslöst, vilket det näst intill är och även kommer bli så publicerar jag två bilder från igår. Julmiddag och paketöppning i Forshaga, inget som syns på bilderna dock. Förutom julen då. ^^

P1: Mamma. P2: Fjärrkontroll.

Never take life too seriously. Nobody gets out alive anyway.


Ibland hittar man mycket skräp vad det gäller bilder på we♥it, men ibland lyckas man även hitta vettiga saker. Sådana som man känner igen sig i och sådana som man gillar. Tror jag sagt det förut, men säger det igen. ”We’heart’it är verkligen en bred inspirationskälla, väldigt bred och för er som vill går det alltid att följa eller kolla in mitt lilla kryp in.


Min julhälsning!

En dag för sent osv. men vem bryr sig? Det är ju fortfarande jul!

Den där julkänslan, finns den?

Det där med att ha julkänsla vacklar allt bra mycket fram och tillbaka, speciellt idag. För dagen började med lite jobb, i domkyrkan, vid julottan. Säger ju i stort sett allt. Mysigt. Juligt och framförallt vacker, faktiskt! Fick helt enkelt lite juliga känslor såhär på juldagen. Efter några timmars jobb åker jag senare hem, sätter mig och ser på lejonkungen eftersom den rullar på tv’n. Även det ger en lite julig känsla, för disneyfilmer är något som hör julen till. Sen att de alltid ska vara sorliga för att sedan sluta lyckligt kan ju diskuteras, speciellt om man är som jag. Lite halvt blödig när du sitter där i soffan ”forever alone” och inser att allt inte kommer sluta lyckligt. Ja de som känner mig vet hur jag är helt enkelt…

Efter ytterligare några timmars passerande beger jag mig ut, på en promenad med mamma. Enbart för att orka med resten av dagen, som för övrigt ska spenderas i Forshaga. Har faktiskt varit vaken i över sju timmar och klockan är bara elva, resten får ni räkna ut själva. Det roliga är när man kommer ut och inser att det lika gärna skulle kunna vara mars (läs: vår) som december. För en sekund känns allt helt fel, men inser sedan att jag inte kan sätta fingrarna på om det varken är bra eller dåligt. För jag vet inte. Jag menar, att slippa den där snön är faktiskt skönt, men som vi alla vet kommer den komma förr eller senare så varför inte ha den nu till jul istället och sen blir vi av med problemet. Men icke. Men framför allt, varför sitter jag och skriver om något som inte ens är påverkningsbart? Ja, det är den största frågan som ingen kommer kunna ha ett svar på, inte ens jag. Men ändå gör jag det, samtidigt som jag även kommer fortsätta göra det. Kanske inte idag, men en annan dag då tankarna far iväg.

Avslutar nu det här med tre inte allt för vintriga bilder, tagna med min kompakta lilla vän (min Casio Exilim Ex-Z80) innan jag till sist återgår till min skinksmörgås som ligger så fint och väntar på mig på bordet. För det är ju trots allt bara jul en gång om året. Vilket är nu, vare sig vi vill det eller inte.


Tjugofjärde December Tjugohundraelva


Julafton det här året spenderades i Gaperud. Inte ofta det händer eftersom mamma oftast lyckas jobba vilket resulterar i att vi istället åker till Forshaga och hon kommer efter. Men inte i år, vilket jag egentligen är glad över. För det kan vara kul att även vara där på ”den stora dagen” istället för dagen efter, men känslan man får av att vara i Forshaga saknades dock också. Skulle vilja ha bägge på samma gång tror jag. Fast eftersom vi ska dit imorgon efter att jag bland annat jobbat så får jag ju allt ändå. Förutom Kalle Anka framför en brinnande brasa, men istället fick jag idag bland annat klä en riktig gran nyhuggen från skogen och allt. Så alla saker som händer antingen här eller där kompenserar upp varandra på något sätt, vilket blir det bästa i slutändan.

Innan jag avslutar tänker jag publicera en bild på dagens gran. Den riktiga. Den levande osv. alltså inte den som står två meter ifrån mig i vårat vardagsrum utan den ute på landet. Erkänner att jag gjorde de där sista meningarna lite väl komplicerade, but who care? I don’t!

Vet att bilden är "smalare än normalt". Men det är gjort med flit (läs:
mening).

Klämmer även in en sista sak innan jag ger mig för idag. Go' Jul till alla som kikar in, det uppskattas ska ni veta!

Det gångna året 2011

Tänkte göra en liten års resumé av det gångna året 2011. Vet att året inte är slut än osv. men eftersom tiden fanns till att knåpa ihop det här just idag så fick det bli nu, istället för aldrig. Kan ju bara nämna att jag suttit med det i timtal för det är svårt att välja ut bilder och sen få till en relativt klatschig text.Januari: Vad hände egentligen i januari? Avslutade jullovet i Gaperud och började sista terminen av högstadiet. Fotade bland annat när Linn red sin häst Birka samt spelade innebandy. Hann inte med så mycket mer om jag minns rätt, tiden räckte helt enkelt inte till, i alla fall inte till allt men till mycket.


Februari: Fotade desto mer den här månaden och fick fram många bra resultat. Firade alla hjärtans dag med mamma, eller knåpade i alla fall ihop en kladdkaka. Stor skillnad. Allt rullade på bra och jag spenderade den tid jag hann ute på landet.


Mars: Fotade bland annat med Julia ute i Mariebergsskogen under sportlovet. Tränade samt avslutade innebandysäsongen, i slutet av månaden.


April: Det blev vår och kameran åkte fram på allvar. Alla små framsteg fotades samtidigt som fler och fler resultat blev bra. Fick många favoritbilder helt enkelt. I åtanke hade man alltid att skolan snart skulle vara över, vilket bidrog till mer läxor än vanligt eftersom slutbetygen skulle sättas.


Maj: Min födelsedagsmånad, som det faktiskt snöade i. (!!) Huset på landet renoverades så det målades en hel del, samtidigt som solstolen användes flitigt. Fotade även mitt "första" koutsläpp, från kamerans vinkel alltså. Låt oss säga att jag invigde mitt nya objektiv som delvis var en födelsedagspresent och delvis en skolavslutningspresent. Eftersom vi även hade träningsuppehåll dokumenterades desto mer av våren.


Juni: Trots att jag slutade skolan och jobbade de tre första veckorna på sommarlovet fotade jag nog mest denna månad. Allt bestod även på något vis av grönt, eftersom sommaren verkligen hade kommit. 


Juli: Sommarens enda helt lediga månad, så njöt för fullt. Spenderade massor av dagar med Linn, gick bland annat på hennes konfirmation. Men körde även in hö, vilket resulterade i en massa traktoråkande. Lärde mig en hel del nya saker, så som att köra med släp osv. Flackade även in och ut till stan var och varannan dag för att träna under försäsongen.


Augusti: Sommarlovet skulle ta slut och jag skulle börja på Sundsta(SÄG). Något som jag inte kommer att glömma i första taget. Fick underbara klasskompisar även om det först var i september som jag märkte det på riktigt. Antar att de första veckorna var som lärarna sa "smekmånanden" då alla är trevliga mot alla.


September: Månaden flöt på ganska bra. Började träna på skoltid (vilket egentligen skedde i augusti). Det togs inte direkt några mängder med bilder, men lyckades få till även nu några favoriter.


Oktober: Seriepremiär i innebandyn samtidigt som jag hittade en av mina hittills bästa vänner, Susan. Tror vi spenderade mycket tid tillsammans och inte minst med kameran.


November: Tråkigt väder och inget att fota utomhus. Typ. Så desto fler bilder blev det inomhus. Skolan tog upp mycket tid och bloggningen var relativt kass. Bakade även pepparkakor inför första advent.


December: Den månaden vi är i nu. Julens månad osv och inte allt för mycket har hänt. Skolan har tagit tid, samtidigt som jag tränat i mängder(men jag gillar't!). Tagit några få bilder, både bra och dåliga. Veckorna har rullat på i racerfart och vi är redan framme vid jul. Denna månaden är nog den månad som jag även kommer att jobba mest om man bortser från juni då jag sommarjobbade. Det är även den månaden då tankarna har snurrat runt i mängder, vilket de fortfarande gör.

Mitt ibland allt tänkande


Tog sovmorgon i morse. Inte helt fel om jag ska vara ärlig, för tröttheten har funnits här ett tag nu under den senaste veckan så lovet kom alldeles perfekt. Dock vet jag inte om jag är direkt supertaggad för själva julen. Kom på mig själv igår, när jag sa till mamma ”måste vi ha någon julgran, det är ju bara jobbigt att sätta upp den”. Hallå, vad händer? Jag har liksom tjatat om den där granen här på bloggen hela veckan och så klämmer jag ur mig det där, får det inte riktigt att gå ihop helt enkelt. Antar att jag i grunden bara vill få vara ledig, från allt och alla så jag kan ta igen all göra-ingenting-tiden som jag missat. Men jag vet inte. Känner även delvis en lättnad över att inte behöva träna på en vecka, fast om typ två timmar kommer jag sitta här och ångra att jag skrev det där enbart för att jag vill springa gärnet av mig. Köra fys och få en riktigt härlig träningsverk. Som ni märker får jag inte saker att gå ihop, så antar att jag får börja i ena änden av banan och bege mig mot slutmålet. Vilket innebär julklappsinslagning och sedan en film på det, men antagligen även en powerwalk så jag kan rensa tankarna och suga åt mig lite nytt syre.


Edit: Bilden är sen förra året eftersom julgranen inte riktigt kommit på plats än. Ligger fortfarande i förrådet och väntar på att bli inburen(ikväll).

Tre veckor av frihet väntar


Glad tjej som precis fått jullov! Tummen upp helt enkelt.

Inleder jullovet med lite nudlar och julmusik, helt okej start för mig i alla fall. Sen om det är sådär super juligt vet jag dock inte. Men det duger för mig eftersom jag är relativt trött, eller jag var förut innan jag fick i mig mat. Man kan ju nästan tro att jag var en av alla de från skolan som var på julcupen i natt (fotboll). Men icke. Fast någon skönhetssömn fick jag ju inte direkt heller, varför vet jag inte men tar igen det imorgon, då jag kan sova hur lääänge jag vill. Awsome!

Vet inte om jag har något mer på hjärtat som alla gamla brukar säga. Typ. Förutom att det är julstämning även utomhus eftersom de i stort sett snöar sådär lite lagom mycket. Vilket räcker för mig.

What Makes You Beautiful


Som omväxling bland alla jullåtar varvar jag just nu med den här plattan. Helt okej som avhopp helt enkelt. Första låten är dagens favorit.

Be nice to people on your way up because you'll meet them on your way down


Utfyllnad eller något annat roligt, eftersom det är mindre bra. Samt tidsinställt.


Riktigt snygg nageldekoration om ni frågar mig. Dock inte min eller jag som gjort men strunt samma...

Julkänsla


Utanför mitt fönster just nu. Relativt vitt och om vi har tur stannar det tills på lördag? Sen kan det mer än gärna försvinna så vi får sommar. Hallå, drömma går ju alltid...

Börjar sent idag. Riktigt sent, inte förens vid tolv behöver jag befinna mig på skolan. Egentligen riktigt soft, men hade hellre slutat tidigare. Samt att det enda vi i stort sett kommer göra är prata betyg och se på film. Slappt. Har heller ingen träning ikväll eftersom DJ har någon DM match, så mitt i allt får man väll önska lycka till åt dem. Själv får vi se vad som händer. Om jag har tur lyckas jag fixa så julgranen åker upp idag och inte imorgon. Lite julkänsla kan vi väll allt skapa fram tycker jag. En dag tidigare gör väll inget? Men vi får se, vi får se…

Fyra ynkliga dagar kvar


För drygt en timma sedan satte jag fötterna innanför ytterdörren. Äntligen. Små kyligt ute och snön föll ned. Visst mysigt med julkänsla osv, men nej tror jag håller mig inomhus ett tag till, i alla fall tills träningen börjar. Speciellt efter att ha tillbringat en eftermiddag på stan med två av trillingarna. (Michael och Susan.) Inget märkvärdigt egentligen, bara lite butikskoll såhär vid smygstarten av rean samt lite fotografering utomhus. Eller rättare sagt tills vi frös in, vilket var ganska snabbt så det blev inte så värst mycket bilder tyvärr.

Lyssnade för övrigt på någon ”föreläsning” om fördjupningskurser till årskurs två i morse. Svårt det där. Står emellan två val, media och sam. Bägge med olika bra och dåliga egenskaper. Hade dock varit mycket enklare om det bara varit sam och inget mer. Eller, jag vet inte. Vet helt enkelt inte vad jag vill, i alla fall inte fullt ut, utan bara nästan vilket inte räcker i slutändan. Men det är ju trots allt långt kvar. *host*. Si sådär en månad vilket garanterat går fort, speciellt eftersom vi har jullov och allt.

Inleder sista veckan


Äntligen. Allt jobbigt som var kvar den här terminen avklarades idag, vilket känns underbart typ. Började dagen med lite "lekar" och beep-test på innebandyn. Resultatet på det sistnämnda är jag i alla fall nöjd med, riktigt nöjd med. För jämför man med förra årets resultat och det som blev idag är det stor skillnad, vilket egentligen är tur för då har allt träning gjort nytta. Avklarade även det hemska historia provet under sista timmen. Drygt värre och aningen svårt var det allt, men lyckades knåpa ihop ett resultat som var okej vilket innebär att betyget på kursen även blir bra. Super.

Kan ju även passa på och nämna att bilden(läs: oredigerad) ovan togs runt tretiden när jag var på väg hem. Hade gjort vad som helst för att få ha med kameran i just det ögonblicket, nästan. För det var verkligen supervackert ute. Men tyvärr blev det inte så. Kan ju inte annat än att hoppas på att morgondagen blir lika fin eftersom vi slutar runt halv tolv samt att jag bestämt ska ha med kameran. Dels bara för att och dels för att det blir en sväng om i stan med Susan. Inte helt fel helt enkelt.

Fjärde advent.


Sitter och dricker dagens första och säkerligen sista kaffekopp och klockan är redan halv tolv. Vad händer? Tror jag kände för att ta en ordentlig sovmorgon i morse för klev inte upp ur sängen förens vid tiotiden, vilket är mycket sällsynt i mitt liv. Lyckades även sova tolv timmar så utvilad borde jag allt vara. Även det händer allt för sällan. Antar helt enkelt att sist tiden har varit lite väl hektiskt så därför kör vi på en hemma dag idag. Filmtittande och historia plugg är två saker som väntar innan kvällen, helt okej schema om ni frågar mig.

Yesterday

Slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss igår. Förlust i sadden med 3-4, lite små surt var det allt efteråt. Men vi lyckades i alla fall se till att serieledarna bara fick två poäng i stället för tre. Bättre än inget alls. Detta trots att vi faktiskt hade ett riktigt bra spel trots vissa negativa förhållanden.

Just talk about nothing


Relativt nyvaken tjej. Dock har jag trots allt hunnit med att kolla igenom historian samt packat väskan tills senare idag, då det bär iväg till Ekshärad på match. Förhoppningsvis tar vi med oss tre pinnar hem från serieledarna, men det lär bli tufft, riktigt tufft. Men med tanke på det lag vi faktiskt är så klarar vi mycket. Riktigt mycket, för vi är ett bra lag, ett samanhållet lag som håller ihop och framför allt ett lag som har kul tillsammans. Vilket är det viktigaste.


Slänger även in en bild på min statistik enbart för att jag tycker den flyter på ganska bra. Okej, kanske inte alltid speciellt inte när jag inte uppdaterar osv, vilket syns jättetydligt. Men den har sina goda stunder, precis som allt annat. Det roliga är dock att se hur den ibland bara åker iväg, uppåt utan att jag ens vet vad jag gjort? Kan ju även passa på att nämna att jag inte bloggar enbart för att få en massa besökare, utan istället för att det är kul. Inget annat. Så statistiken som blir är bara ett plus och jag är glad med det lilla jag får.

A photography is more than just a photoKände för att köra en liten mini fotografering när jag kom hem tidigare idag. Sådär super lyckad kanske den inte blev, men ovan ser ni i alla fall tre bilder jag är nöjd med. Typ. Eller faktum var att jag egentligen kände för att locka håret, totalt onödigt eftersom resultatet försvann fortare än jag han med. Kanske inte riktigt så fort men speciellt bra blev det i alla fall inte. Ovant helt enkelt, så borstade ur det illa kvickt.

Vet inte om jag har så mycket mer att kludda ner här till er. Skolan gick relativt drygt fram, trots att vi bara kollade på film och fick tillbaka våra matteprov. Vilket jag för övrigt är s.u.p.e.r.n.ö.j.d med, seriöst alltså inget ljug här inte, haha.

Tror jag ger mig här. Tänker ändå bara gräva ner mig i vår nya soffa, som för övrigt luktar alldeles för mycket nytt än. Mindre trevligt men det går. För det gör allt, förutom små, små barn.

Torsdag


Inget att blogga om och dessutom är det helg imorgon. Super. Dock blir det ju inte sådär jätte mycket ledigt med tanke på allt som väntar. Bland annat match i Ekshärad på lördag och söndagen är än så länge ”oplanerad”, förutom tiden som måste tas till historian. Mindre kul, men det sista jobbiga vi gör den här terminen typ. Tror vi har inställda lektioner hej vilt nu eftersom de flesta kurserna avslutas första veckan på vårterminen. Gött.

Hittade även en liten bild från förra helgen på två filurer som ja tyckte kunde få komma upp här. Söta om du frågar mig.

Edit: Glömde nämna förut att vi idag idag såg på skolans spex. Mycket bra, faktiskt bättre än vad jag hade trott. Fast antar att mina förväntningar inte var speciellt höga egentligen. Varför vet jag inte men tror inte jag hade förväntat mig så som det var. Okej. Aningen rörigt jag vet, men orkar helt enkelt inte ändra.

Fullt upp

Sticker snart iväg och tränar. Känner att det behövs, så två timmar på planen passar alldeles utmärkt efter en eftermiddag fylld med plugg. Eller rättare sagt historia. Prov nästa måndag och jag vet att de låter hur långt bort som helst. Men 30 sidor är inget att leka med, dessutom det sista vi gör i kursen typ så det gäller att göra bra ifrån sig. Vilket jag ska. Eller jag hoppas det i alla fall.

Nej, hinner inte så mycket längre än det här just nu. Tyvärr. Skulle egentligen ha gett er en bild också men inte ens det hinner jag med eftersom bilen börjar rulla om kvart och inget är ihop plockat. Smart jag vet. Men som vanligt, vi hörs när vi hörs!

All I wanted was just what everybody else wants, you know, to be loved.


Gammal novemberbild, från någon solig kväll nere vid älven. Så mycket bättre än det vi har nu. Regn, regn och ännu mer regn.

A bird doesn't sing because it has an answer, it sings because it has a song.


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200mm

Bilder sen söndagens besök i Gaperud. Vet dock att ni fick fåglar i typ förrgår också, men eftersom jag sitter i skolan och har rast så finns det inte så mycket mer att få tag på. Samt att jag även gillar dem. Slutar för övrigt runt femtiden då det blir direkt hem och försöka traggla in ännu ett tal. Men den här gången i svenska istället för engelska, så aningen enklare blir det nog. 

MatgästerCanon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm
Delade upp uppladdningen av bilderna eftersom det kändes som om jag skulle "mata" er med bilder annars. Alltså att det skulle bli alldeles för mycket på en gång.

Vintrigt och sol

Tog säsongens första snö bilder idag. Lättare sagt än gjort för tillfället, eftersom det inte finns en endaste vit fläck på marken här i Karlstad. Men däremot var marken desto vitare där jag befann mig så kunde inte undgå att ta med kameran ut en sväng. Resultatet ser ni åvan och för er som tycker att jag publicerar alldeles för mycket naturbilder säger jag: ”That’s just me and nobody can change that.”
Edit: Såklart vill ja ha konstruktiv kritik och såklart tar jag åt mig av det ni säger, så länge det håller sig inom rätt stadie och inte flippar ut totalt. Så om du har något på hjärtat, just tell me.

Ett år!

Idag den 11/12-2011 är det exakt ett år sedan jag införskaffade mig min Canon EOS 500D och jag ångrar inte en sekund att jag köpte den. För varför skulle jag? Den har fungerat hur bra som helst och jag är helt enkelt fast vid den. Tänk så mycket den har fått föreviga på bild. Djur. Människor. Natur och sist men inte minst alla speciella stunder som bara flugigt förbi men som blivit sparade av just den där ”svarta manicken” och dess objektiv. Jag är nöjd, riktigt nöjd och speciellt med det jag presterat fram med hjälp av den. Men trots detta har jag mycket kvar att lära. Men det kommer med tidens gång. Precis som allt annat.

Sen en sista grej, mestadels till er men även lite för min egen skull. Ett maraton, med bilder från det gångna året. Enjoy!
Kanske inte blev ett maraton med bilder direkt, men bättre än inga alls!
Sen en till sak, skulle verkligen vilja fota lite mer porträtt bilder så om någon skulle vara intresserad. Hör av er! Antingen här, eller via facebook.

Seger

Hade inte direkt planerat att åka till Billingsfors för att förlora och va tror ni händer, jo vi slänger in en vinst. En riktigt skön sådan som slutade med 6-4 till oss. Inte helt fel alltså. Tyckte vi spelade bra, även om vi stundtals var lite stressade. Men jag är nöjd. Vet inte riktigt vad jag ska kommentera om matchen mer så tycker det här får räcka. Det var ju trots allt någonting i alla fall.

Billingsfors nästa...


Dagen kommer till största del spenderas i bil. Tolv mil enkel resa är det som står på tur och förhoppningsvis kommer vi hem med en vinst i bagaget. Eller rättare sagt vi ska. Tror dock det kommer behövas en riktig kämpa insatts, som vanligt alltså. Billingsfors ligger två poäng under oss, vilket innebär att vi alltså ligger två poäng över dom. Smart va? Skämt å sido. Nej, men ska slänga i mig lite gröt i magen nu såhär innan jag beger mig av mot samligen. För en bra match, speglas redan i uppladdningen och laddad ska jag allt bli. Till tusen.

Förvänta er inget mer idag. Kommer nog hem någon gång vid sextiden eller liknande och antar att jag är ganska så slut då. De tar trots allt på krafterna när man färdas länge i en bil och inte minst när man spelar match. Så vi hörs när vi hörs helt enkelt, vilket troligtvis blir imorgon.♥

Änligen klart!

Gamla:

Nya:

Suttigt och plockat lite smått fram och tillbaka nu sedan sextiden. Två timmar med andra ord. Dock började jag på något helt annat först, men insåg att jag inte skulle ha nog med ork (Läs: trök, som vi säger i Värmland). Men här är i alla fall resultatet. Blått, dels för att det är en av mina favorit färger och dels för att färgen speglar allt lite vinter.

Men vad är nu ändrat? Såklart är headern ny vilket jag inte tror något missar, men även bytt ut lite textstilar här och var. Alltså inga stora förändringar men även små kan vara bra.

Fredag!


Ja såhär såg det i stort sett ut imorse, utanför ett av våra fönster här hemma. Men vad hände sen? Ja inte kom det mer snö i alla fall, utan istället vräkte det ner regn. I mängder. Så den snö som fanns kvar försvann sådär lagom fort, i form av slask. Ärligt. Tänk när det var sommar och allt var grönt, så mycket enklare och inte minnst mer så mycket mer behagligt allt var.

Kan ju även passa på och nämna att jag om dryga halvtimmen förhoppningsvis sitter och plockar med nya desingen. Tanken känns i alla fall hur bra som hellst eftersom den som sitter uppe nu, minst har suttit sen Augusit eller liknande. Inte helt hundra på den saken, men ett ombyte skulle inte skada. Speciellt inte nu till jul. Dock får det nog bli lite gamla snöbilder eftersom den där snön inte riktigt kommit till rätta än i år. Men det kommer väll, precis som allt annat.

Nu till den viktigaste frågan. Ska det här verkligen publiceras? Jag är inte säker (än en gång). Inte helt nöjd och det känns trots allt lite halvkasst. Men nu ligger det här och då får det också vara kvar!

Talking with a friend is nothing else but thinking aloud.Canon EOS 500D - EFS 18-55mm
Susan S-N.


En två vveckor gammal bild som stått både oinlaggd och oredigerad fram tills nu. Mindre bra helt enkelt eftersom jag vet att Susan velat ha resultatet ända sen bilden i stort sett togs. Vilket jag förstår för den eskimåliknande varelsen ser ju inte allt för pjåkig ut, om du frågar mig. (;

Jag begär ingenting, men jag vill ha allt.

Okej, det där stämmer inte. Men bara nästan. Tyckte dock rubriken var så klockren att jag var tvungen att lägga upp den. Tror trots allt att den stämmer in på ganska många 

Det här kunde lika gärna vart en bild från i morse (nästan) men eftersom jag inte orkat lägga in nya bilder i datorn så fick det bli en gammal. Dåligt jag vet men, jag ska. Senare, eller något i den stilen. Har förresten inte så mycket nytagna heller, vilket inte är bra. För övrigt fick vi i alla fall snö här i Karlstad i måndags. Inte mycket men det kom ner något vitt puder som halvsmälte bort ganska så fort.

Dagens timmar har hittils rullat på ganska fort. Åkte ner till skola vid tiotiden och hade en lektion, idrott, vilket jag även nämde igår. Tog sedan bussen hem och bokstavligt talat grävde ner mig i alla mattepapper samt matteboken. Prov imorgon och jag längtar inte. Men förhoppningsvis sitter allt, eller det känns så i alla fall. Men man vet ju aldrig vad som händer.

Slänger även in två jullåtar bara för att jag kände för det. Bra anledning: Nej.


What doesn't kill you makes you stronger


Kaffekoppen är precis tömd och tyskaglosorna väntar lite fint brevid mig. Borde verkligen försöka traggla in de där sista orden som inte riktigt sitter till 100% än. Men jag ska. Snart. Senare. Börjar ändå inte förräns runt elva tiden och klockan lär antagligen sega fram tills dess. Säkerligen är det någon där ute som undrar vad jag gör uppe nu och som motsvar till det säger jag bara. "Tandläkaren, i fem ynka minuter klockan tjugo i åtta." Hoppas det räcker som svar, för det är det enda jag har. Ganska dålig tid, men hade inte räknat med att vi skulle ha inställd svenska innan, så ah det blev som det blev.

Nämner även lite snabbt att jag sticker till hallarna direkt efter skolan. Möjligt är även att jag gör ett stopp i stan innan, beroende på hur mycket tid jag har osv. Vi får helt enkelt se. Men förvänta er inget mer inlägg idag i alla fall, kanske imorgon dock eftersom enda lektionen på schemat är "lekar" i en timma. Egentligen ganska gött och inte ha något mer, fast det känns sådär lite halvt ovärt att bara åka ner till skolan för en lek-idrottslektion. Men, men inget att göra åt helt enkelt.

Mitt i allt tänkande


Funderar faktiskt på att ta tillbaka lite delar av den här gamla designen. Tror även jag har kodningen kvar, så varför inte? Vet att jag gillade desingen jättemycket när den väl satt uppe och jag gör det fortfarande. Har ju trots allt funderar på ett ombyte nu ett tag så varför inte?

Visst det lär inte ske den här veckan, men kanske nästa om vi har tur. Det kommer ju trots allt en helg då också!

Fullspeckat


Sticker iväg och jobbar några timmar. Känns riktigt bra att få in lite extra cash den här månaden. Har ju även två tillfällen kvar sen, juldagen och nyårsafton. Super. I alla fall drar jag iväg till Tingvalla efter det, ännu en match som ska ses. Men den här gången är det Karlstads damlag. Tror vi ska resonera lite om och kring matchen efteråt, men jag vet inte. Vet bara att jag drar iväg till annan ort direkt efteråt. Farfar fyller år. Så kommer troligtvis hem ganska sent ikväll så tur är väll att vi har sovmorgon i morgon. Kan behövas efter en helg som denna. Vi hörs när vi hörs...♥

Vi hörs när vi hörs!


Beger mig snart mot bussen. Ärligt har redan åkt alldeles för mycket buss den här veckan. Men ska möta upp Emma och se någon match på Tingvalla. Vilket lag vet jag inte och varför det här över huvudtaget kom upp har jag heller ingen aning om. Sådär supernödvändigt var det ju trots allt inte.

Nämner även i all hast att det ikväll väntas julpyssel i en lägenhet på Rud. Tradition helt enkelt.

Skön vinst

Derbyseger blev det igår. Vinst med 7-3 och det var verkligen en lagvinst som tränarna sa. Mycket bra tjejer! Jag är stolt över att vara en i Sjöstads D3. Ärligt. Dock kommer jag till den tråkiga biten nu. Vad gjorde jag? Jag vet inte? Så därför tänker jag inte nämna något om matchen förutom över hur glad jag egentligen var över att få dänga Skattkärr. Det känndes riktigt bra om jag ska vara ärlig.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Ibland har jag svårt för att faktiskt vara nöjd över något. Tror jag måste låta matchens händelser sjunka in lite innan jag kan rota omkring och hitta allt bra. Samt såklart även saker att förbättra, för det finns det alltid något. Tro mig.

Fredag!


Någon av de sista november bilderna. Opublicerad på bloggen och därmed ny! Sen om det gör inlägget roligare eller inte, har jag ingen aning om?

Då var vi där igen, helgen närmar sig och ikväll väntas det match. Hemma på tingvalla mot Skattkärr, sen om vi är hemma- eller bortalag är en annan sak. Bra inledning på en helg som bara kan bli bättre helt enkelt. Har i stort sett fullproppat med grejer som ska göras och inte minst en hög med böcker som väntar. Match kollande både lördag och söndag, julpyssel-tradition, jobb samt den där jätteroliga läxhögen (Läs: Usch). Så med andra ord, förvänta er inget stort. Möjligtvis någon enstaka bild eller så, vi får se.

Sedan jag uppdaterade i tisdags har det inte hänt allt för mycket grejer. Spenderat tid i skolan, på träningar samt en i stort sett ledig dag igår. Hade bara domarkurs och sen drog jag hem till Susan eftersom vi hade s.k. "eget arbete". För övrigt en av alla sakerna jag ska fixa klart i helgen. Kan ju även nämna lite fint att vi satt och skrev svenskaprov i aulan idag. Troligtvis gick det bra, valde att skriva ett blogginlägg så lite basic kunskaper hade jag allt. Tror jag... Men jag hoppas inte på för mycket, för av erfarenhet går det alltid åt skogen då.

Nej, tycker inte det här leder någon vart och frågan är om jag ens borde publicera det. I valet och kvalet helt enkelt. För ärligt, det blev inte bra. Inte alls. Missnöjd och tankspridd är vad jag är. Kan ju även nämna att bloggen borde designas om. Men när? Tiden finns inte här, förhoppningsvis någon gång innan jul. Men det blir väll som det mesta, uppskjutet ett tag till.