OrangeYesterday

Jag börjar bli riktigt kass på det här med uppdateringar nu om jag ska vara ärlig och det känns ju inte sådär superbra. Men om jag tar gårdagen som ett exempel så kanske ni kan förstå varför det blir som det blir? Om du beger dig iväg hemifrån någon gång efter sju för att först åka på skolträning till åtta, sen befinna dig bakom skolbänken till fem-tiden och sen åka direkt till hallarna (igen), för att utföra ännu ett träningspass. Ja då hinner man inte med så mycket mer, speciellt inte om man är hemma runt åtta tiden och slänger ned sig i soffan resten av kvällen... Men nu ska inte detta framstå som något klagomål utan mer som att, "såhär är det" ungefär. Nej eftersom jag börjar lite senare idag, runt halv elva så tänkte jag faktiskt fixa ihop lite bilder till er, låter det bra?

Morgonpigg?


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*Bild tagen vid femtiden för drygt en vecka sedan*

On my way, far away...


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*Bild tagen runt femtiden för drygt en vecka sedan*

Sunrise - I just lovet it!

...och nej det är inte en låttitel utan bara en rubrik, i alla fall så långt jag vet! Plus att ni säkerligen lär få ser fler liknande bilder några gånger framöver, för som ni säkert förstår på rubriken så gillar jag dem stort!
Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*Bilder tagna runt femtiden för drygt en vecka sedan*

Words

Som dom flesta som kikar in här vet har jag precis som många andra börjat mitt första år på gymnasiet och efter en vecka i skolbänken igen kan jag bara säga en sak! Jag är slut! Visst vi har inte gjort speciellt mycket, haft introdagar, fått våran nya dator vilket är super(!!), sen har vi även haft två engelska lektioner vilka varit helt okej. Engelska är liksom inte det roligaste i skolan om man nu får säga så, vilket man får för det har jag bestämt! Nej men ärligt, jag trivs med klassen och allt, det verkar bra och om vi har tur går tre år fort, kanske alldeles för fort? Vem vet? Man kan ju alltid hoppas.

Nej istället för att sitta här och babbla på om skolan, vilket igentligen inte är allt för roligt ska jag nog ta och redigera lite soluppgångsbilder. Ja ni läste rätt! För under den sista veckan av sommarlivet gick jag upp vid fem typ fem dagar i rad, eftersom jag sk. "arbetade". Jag kan faktiskt säga att det låter värre än det är för när man väl kommer in i det vänjer man sig och när man väl är vaken kan man lika gära passa på att ta lite snabba bilder eftersom tillfällena inte är allt för många.

Färgstarkt


Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm
*P4: fotad i motljus!*

GY11

Två dagar av gymnasiet har nu gått och jag kan säga att det är en stor omställning från att ha sommarlov, till att spendera sju timmar på en skolan. Men kul har det varit hittills och klassen verkar bra. Hoppas även ni har förståelse till varför det händer allt mindre saker här, vilket igentligen är väldigt töligt, som vi säger i värmland. Hoppas såklart att det blir bättre snart men det får vi se, för även om det inte kommer komma upp allt för mycket text så kan det ju alltid dyka upp lite bilder såklart. Eller vem vet?

Åskväder


Efter åskvädret som var för drygt en vecka sedan togs denna bild. Helt okej om jag får säga det själv... ;)

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

Game day!


Årets första träningsmatch väntar i eftermiddag, eller igentligen borde jag säga säsongens eftersom annars ljuger jag. Men, men inget att haka upp sig på inte... Kan väll även klämma in att vi får reda på våra trupper ikväll, har lite aningar om var jag kommer hamna men man vet ju inte? Men garanterat har tränarna försökt få det så rättvist som möjligt så det blir säkert jätte bra och som sagt det är ju inte spikat hela säsongen ut, utan allt kan hända! Bra som dåligt.

Men en sak är säker och det är att jag borde börja packa väskan för att sedan fixa ihop lite käk innan jag ger mig av mot busshållsplatsen även om det är ett tag kvar så är jag hellre ute i god tid... Förhoppningsvis hörs vi senare idag.

HTC

Besökte ju Karlstads inre del i torsdags och fick då med mig lite saker hem som jag tänkte visa upp imorgon, om jag får lust till det vill säga. Vem vet vad som händer med den tanken? I vilket fall som hellst så fick jag med mig en ny mobil hem, efterlängtad kan man väll säga att den var men den betalades även ur egen kassa. Vilken modell tänker några säkert då? Jo, det fick bli en HTC Wildfire S och jag är mer än nöjd med den så här långt, även om jag inte hunnit fixa in musik och lite annat småplock i den, men det kommer! Har lite planer på att hinna göra det imorgon innan jag ska på träningsmatch i "Lusasken" (Kristinehamn).

Kan väll även nämna att jag tog årets sjätte dopp idag, inte så svårt att hålla räkningen eftersom det varit ganska få. Helt olikt mig igentligen, fast jag kan ju även klämma till med att jag nog hellre solbadar på land än i vatten, oftast... Nej det här börjar bli allt för långt och innehållet är väll kanske inte det bästa eller vad tycker ni, så ja tar i vilket fall som hellst och ger mig nu!

Sädersärla


Canon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm
*beskuren bild*

Fångat i naturenCanon EOS 500D - EFS 18 - 200 mm

Elfte augusti tjugohundraelva

Sticker in till stan om någon timma, har lite ärenden att utföra men innan ska jag samla inspiration och idéer som jag kan utföra under de sista två veckorna och sedan lägga upp här. Men en sak kan jag lova (igen), uppdateringen kommer vara grymt låg men förhoppningsvis blir det bättre om några veckor då livet går tillbaka till det normala igen. Eller normalt och normalt, ny skola, nytt folk och nya upplevelser... Så just nu kan jag bara säga, vi hörs...

(G)ulligtEftersom familjen Larsson fått utökning var jag tvungen och hälsa på för något vecka sedan, vilket jag även hade gjort annars också. Men den här gången fanns det en ny liten svart krabat som föll mig i smaken. Vilket var helt okej!

Canon EOS 500D - EFS 18 - 55 mm

- Fotograf; P1- Jag, P2- Linn Larsson -

Två veckor!!

Finns en hel del att ta tag i när man inte startat datorn på dryga två veckor. "Lånade" mosters för någon dag sedan och sen loggade jag in en snabbis på min egen en kväll förra veckan, men inget mer. Och, gissa vad? Jag har inte saknat det! Tiden har gått åt till en massa annat, dock har den bara rullat fram och det är endast två veckor kvar av sommarlovets tio, helt sjukt! Tiden går allt för fort ibland, medans den annars bara står still.

Nej, har lite saker jag måste fixa ikväll, som alltid när jag väl besöker "stan". Ska bland annat plocka iordning lite inför morgondagen då Linn kommer och tittar förbi...

Sitter för tillfället ute och rastar våra ...

dsc06317 (MMS)

Sitter för tillfället ute och rastar våra små vänner, samtidigt som tangentbordet på mobilen används för fullt...

Ligger för tillfället ute och halv slöar,...

Ligger för tillfället ute och halv slöar, dock är det en massa moln på himlen som förstör min plan. Men, men... Kan väll även nämna att inomhus säsongen har börjat nu igen, om inte mycke så lite smått i alla fall. Visst vi har kört inne hela sommaren men detta är en annan sak. Dock gick det ju inget vidare igår, de mesta kändes fel och jag hade hellre sprungit en mil än använt huvudet till att tänka. Troligtvis beror de på värmen och gårdagens tidigare projekt, eller jag vet inte? Men bra gick det i alla fall inte. Nej nu ska jag gå tillbaka till min så kallade ''plan'' och göra ingenting ett tag till. :)

Sitter i skuggan med papper och penna i hö...

dsc06296 (MMS)

Sitter i skuggan med papper och penna i högsta hugg. Blev lite mycket sol igår så tar de lite lugnt på den fronten, så tur är väll att de väntas hökörning senare idag så de inte blir allt för enformigt. :)