Första adventsbilder


Dock två dagar för sent!Såklart har det mesta julpyntet åkt fram, förutom julgranen då vilket kanske inte är så konstigt?

Adventsgran

Mot Forshaga

 Drar iväg till Forshaga nu. Ska nämligen iväg på "kalas", farbror har fyllt år och nu ska vi dit. Så tyvärr blir uppdateringen låg, men jag slänger vell in något när jag kommer hem sen.

Bubben å Hjärtat

Sötnosarna
♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥
♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥
Lillagubben drygt 1½vecka
Hjärta drygt 2veckor

Pepparkaksbak

 Dagen har till stor del gått åt till att baka pepparkakor. En tradition vi brukade göra varje år hos moster och mormor, men som på senare år inte alltid hunnits med. Jag har haft för mycket att göra och när vi väl varit där har tiden inte räckt till. Men i år tog vi tag i det och moster fixade ihop en deg som stod färdig när vi kom. Såklart är det alltid lika kul att baka pepparkakor och tro det eller ej, men man längtar faktiskt mer till jul efteråt eftersom det ger en viss julstämning.

Ett plus i kanten är ju såklart att man kan tjuväta lite deg när ingen ser på, samt att man har hemma gjorda pepparkakor att knapra i sig såhär i juletider. Haha. Kan äta hur mycket som hellst, nästan och faktiskt lite där till också. Vilket är bra(!) eftersom det är gott, men jag tror inte magrutorna och magen mår så bra av det i längden. *Host*
Canvastavla beställs om någon dag, förhoppningsvis!

 Jag står fortfarande i valet och kvalet. Den här gången handlar det om vilken bild jag ska beställa för dom där 300:- jag vann för ungefär två veckor sedan. Tror det får bli en på mej och Skrållan. Det var moster som kom med förslaget och det låter vettigt, hade först bara tänkt en på "vår" lilla söta katt men tror jag lägger till mej också? För det är som hon sa, "Då får du ju ett minne med er tillsammans" och det låter samt borde verkligen se bra ut! Eller vad tror ni?

 Nu är bara frågan, vilken utav bilderna jag ska ta? Det finns ju en hel del! Några urval har jag lagt här under så ni kan komma med förslag. Gammal redigering sen i sommras, det är därför ramen är med ;)


Bilderna är i alla fall kärleksfulla, sen att jag är med får ni stå ut med ;))

Gammalt inlägg som kom upp lite ´sent!

Kvällens


Jenas: VeroModa | Linne: - | Kofta: GinaTricot | Ringar: Accent, Lindex, Oxhälja |
Armband: Födelsedagspresent

Daniel Adams Ray


Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
(Jag sprang snabbt)
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
(Jag sprang snabbt)
Utan någon egentlig plan
(Så en dag)
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp

Vinterträd

Blå redigering är ny redigering. Rosa redigering är gammal redigering. Konstiga meningar jag vet, men lite tanke bakom det hela... Förresten den rosa fanns inte i större format, samt att jag nu inte kommer på hur jag redigerade den. Opps, inte bra!Mer än en vecka tillbaka...


Försenat

Det här skulle igentligen ha kommit in igår kväll, men eftersom blogg.se hackade och hade något fel så fick det vänta tills idag. För övrigt så sticker jag snart tillbaka till skolan är bara hemma på lunch. Fast iof blir jag inte borta så länge, har hemkunskap i en timme och sen slutar jag:)


:(

Bra att få bekräftat att man inte är bra!

Den röde


Inte okej

 Blev en förlust i sudden igår, alltså förlängning efter 3-3 i slutsignalen. Vi hade fått två mål bortdömda, ett utav dom var absolut inte okej! Det var några minuter kvar och vi tog ledningen med 4-3, då säger domaren "jag blåste innan" eller något liknande och det visade sig att det skulle bli förlängning. Efter det sköt dom mer och deras boll gick in, men vi ska inte hänga läpp (vara sura) för det. För idag tar vi nya tag och hoppas på vinnst hemma istället!

Sticker till Sunne på

 

 Resultat kommer när jag kommer hem, vilket lär bli någon gång vid åtta - halv nio. Vet inte hundra men ni lär ju märka ifall jag skriver och i så fall när. :))

A part of a horse
Nwt's kalender 2011

 Jaha en bra och en lite sämre nyhet! Vi tar den bra först! Den lite sämre kommer snart...

Nästa år kommer nog jag finnas i många hem här omkring i värmland! Detta eftersom jag kommer finnas på första sidan av deras årliga kalender. Hur nice är inte det?


Collage ovan och orginalbilden under, dock beskuren.

Torrt och höstigtToday is not a good day...

 Jaha, då var det helg igen. Inga stora planer den här helgen heller, förutom två innebandy matcher som är inplanerade men lite annat hinner jag nog med också. Både roliga och mindre roliga saker. Alltså något kul samt läxor.

 Känner att skrivlusten inte är på topp idag heller så lägger nog ned här. Så istället för text kommer snart ett inlägg med i alla fall några få bilder. Får försöka att utöka det senare med mer bilder (ev. nya inlägg).

Min älskling


21 Frågor

1 - Hur länge har du bloggat? I ungefär ett år. Började någon gång i augusti 2009...

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Kommer inte riktigt ihåg, men skulle vell tro att jag läste några få men med ett väldigt litet intresse i åtanke. Har bara blivit mer och mer med tiden. 

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Oj, det vet jag faktiskt inte men skulle tippa på Kenza? Hon har ju trots allt varit väldigt stor ett tag. Fast iof har jag aldrig stört gillat någon vanlig blogg sådär super mycket utan det är mer fotobloggarna som jag "blir kär i". Misstolka mej rätt nu!

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Dom har varit raderade ett tag, men visst skrev inte riktiga meninar och ord i början samt att bloggen inte hade någon speciellt handling som nu, då var det bara att skriva lite och slänga in en dålig bild. Men nu är det allvar!

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Det är många det! Skulle tippa på ett tjugo tal men då är många av dem såklart bloggar som innehåller mest bilder. Kan faktiskt erkänna att jag inte orkar läsa sådär superlånga inlägg om det inte är något som intresserad mej i dem. 

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Över 65% består nog av fotobloggare. Resten har nog någon blandad kategori med lite av varje i.

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Svårt att avgöra bara sådär men skulle tippa på dom på M e g a p i x l a r. Det känns som om dom är väldigt olik mej, men jag gillar endå deras blogg väldigt mycket. Kan bara inte sätta fingret på varför dom är det, det bara känns som dom är det? Men på ett bra sätt förstås! 

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Den var desto enklare. Här skulle jag nog sätta V e r o n i c a E r i k s s o n. Känns som vi gillar samma typ av inlägg, även om mina inte är i klass med hennes, eller är dom? Sen har även hon glajjor och linser som så fint en person sa till mej en gång;) 

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Familjen säger inte så mycket, dom tittar in då och då. Men dom flesta tycker nog det är bra att jag har något ställe där jag visar upp mina bilder. Tror dom tycker jag har potensial och att det är lite kul och kolla in här.

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Det vet jag inte, men ingen har sagt något om det så jag tror väll det i alla fall. Jag känner mej som mej själv!

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Ja, jag har aldrig skrivit något som jag senare skulle ångrat. I alla fall oftast! Brukar tänkta på vad jag publicerar så ingen annan känner sej knäkt eller liknande, det är ju trots allt inte därför jag har bloggen!

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Familjen, personliga saker och då menar jag verkligen personliga samt att det säkert finns något mer? Tycker i alla fall att det inte angår alla andra vad jag exakt gör i mitt liv osv. Allt behöver man inte veta!  

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Klart man vill ha kommentarer osv, men jag gör endå det här för att det är kul och för att jag vill. Men sen om folk skriver tusen kommentarer om dagen eller tre spelar inte mej personligen så stor roll. Känner endå att jag får bekräftelse på att folk varit här.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Ja, i viss mån. Visst du vet inte till etthundraprocent hur personen är eller beter sig i verkligheten. Men du kan få reda på mycket om den, så som vad den gillar och vad den har för hobby etc. Men om man ska lära känne en person på riktigt bör man nog träffas och prata eller liknande.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nej, har inte direkt varit ute efter det! Men visst skulle det vara kul och träffa någon bloggare från stan med samma intresse någon gång...

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Kanske, kan vara svårt att säga. Beror ju på hur mycket och om vad man skriver. Men ja! Riktigt personliga saker kan ibland ställa till problem för vissa. 

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Inte något som är reltivt färskt i alla fall? Men visst kan någon ha sagt något halv elakt i en kommetnar någon gång, men det silar jag bort. För om man inte törs säga det IRL så behöver man inte säga det här heller. 

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Inte direkt, som jag sa tidigare så tänker jag igenom vad jag skriver och till vem.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? De tar tid. Om man vill ha en blogg som går runt någorlunda och som i alla fall någon läser så bör man lägga ner tid på den annars försvinner folk. Säger inte att jag har en stor blogg, men endå det märktes under sommarlovet kan jag säga!

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Klart jag gör! Samt att förhoppningsvis bloggen har blivit lite bättre.

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten och berätta vem som utmanade dej.
Hittade enkäten på blogg.se's startsida...
V e r o n i c a E r i k s s o n,
F r e i m a n,
L i n a F o t o,
A l e x P h o t o
Samt alla som vill,!

Mobilblogg igen, men för hoppningsvis komm...

Mobilblogg igen, men för hoppningsvis kommer det en vanlig senare ikväll. När jag kommit hem från träningen, om jag nu lever. Är sjukt trött från igår/inatt... Men jag orkar nog? Det värsta blir läxorna:p Vi hörs<3

Bloggar från mobilen! I bilen;) iaf de jag...

Bloggar från mobilen! I bilen;) iaf de jag ville få sagt var att jag tror de gick bra förut och vi är förhoppningsvis hemma om ungefär en timme... Då blir det att dejta kudden, haha:) skriver mer imorgon <3

Sticker till Hagfôrs,

 Om ungefär en timme sitter jag i en bil på väg upp till Hagfors. Tio mil enkel resa bara för att spela en match, typ. Men det är det värt! Ska ju dit inför Värmlandslaget och det här är sista gången innan uttagning, men som jag sagt typ 300 gånger innan. Jag är nöjd och man ska vara det, för alla som är med har kommit långt!

 För övrigt gick jag tidigare för att jag skulle hinna med en buss, som jag nästan han med! Typiskt!! Rå kutade (sprang) sista biten för såg att den kom och allt. Jag var till och med brevid bussen, hade gått framför och då åker den;s Hatar! Ärligt, hon hade bara behövt öppna dörren och släppt in mej, men nä sur ska man va! Så gick hem istället och det var inte varmt!

Ihop plock
Lev idag och inte igår, eller imorgon

 Igentligen känns det som jag vill skriva av mej, men inte här. Det passar inte in med det jag har i tankarna. För komplicerat och onödigt för andra att veta helt enkelt!

 Vad vore ett liv utan upp och ner gångar? Totalt ovärt och tråkigt. För utan dom bästa stunderna skulle man inte vara den man var och om inte nergångarna fanns, kunde man inte se uppåt och verkligen se hur bra allt är. Så jag kan inte mer än säga en sak, liver är som det är och man får acceptera och älska det som finns i nuet. För inget går att få tillbaka, eller reparera!

Just nu...  Musik dunkar ur högtalarna och kemiboken väntar
. Så vi hörs imorgon!
Slänger även upp två bilder som ursprungligen kommer från google, men som jag redigerade i åk8. Tror det var på E-val?


Lite små saker som skulle sitta fint!?Jag vet att det är ett tag kvar till jul, men lika bra att lägga ut nu eftersom mamma kikar in då och då;)

Jag vann!!!

 Minns ni att jag för typ en vecka sedan skrev ungefär en rad om att jag var med i en tävling? Nej, skulle inte tro det, för jag hade nämligen glömt bort det själv! Bra gjort Sara! Bra! Men som tur var så fick jag en kommentar på bloggen där de stod ↓. Hallå, vem skulle inte bli glad?


 Vem i hela världen hade trott att jag skulle vinna? Inte jag i alla fall! Brukar anmäla mej till det mesta vad det gäller tävlingar, även små skräp! Men chansen att vinna brukar alltid vara låg och ungefär två dagar efteråt har jag glömt bort det. Haha... Okej så illa är det vell inte, men nästan?

Träning med Värmland

 Sticker snart iväg på innebandy igen. Men innan ska jag ladda upp med lite mellanmål och kanske en powernap? Vi får se! I alla fall är det träning inför värmland, så nu gäller det att ge allt och lite till! :D

 Får se ifall jag slänger upp något sen ikväll? Skulle inte tro det, eftersom jag troligtvis kommer vara ganska trött!?♥

En Selma blir två Semlor...

Litt'a å sööt!

Edit: Selma har blivit Hjärta(t) istället!

Selma

Visst e ho litta? :*

Vattendroppar utifrån


Vatten droppar som är tagna ute (med en kompaktkamera!). Så kan var därför kvaliten är som den är!

Vinnst

 Äntligen, fick vi en vinnst med oss i bagaget. 2-3 blev det till borta laget, vilket var vi! Spelmässigt har jag inte så mycket att säga, det gick upp och ner, ingen kunde missat det? Men som sagt, det är bollarna som ska in och vi fick in flest den här gången!

 Nu väntar Kemi boken på mej. Har prov på onsdag så det är vell bäst jag börjar kolla igenom det hela, så det inte blir helt kört! Vilket inte vore så kul. Men uppdaterar nog lite mer om en stund, tänker ju inte gräva ner mej förgäves idag...

Innebandy på hög nivå *host*


 När ni läser det här kommer antagligen jag vara på väg till Skoghall, eller redan vara där? Så därför skriver jag det här på lördagskvällen. Inte så komplicerat igentligen, men vi lossas som att idag (lördag) är imorgon (idag, söndag). Eller nu blev det komplicerat, haha!

 Är ju som sagt på väg till Skoghall, ska dit och spela match och sen hem och ladda om. Var tydligen tvungen(hårt, men så var det inte!) att spela med klass3 iställer för div3. Tror det är för att jag har igentligen har "rätt ålder inne", alltså 95:a och man får inte ha för många 94;or? Dom hade inget folk heller, tror i alla fall det var så? Resultat av matchen kommer om någon timme när jag kommit hem. Förhoppningsvis! Det är inte säkert eftersom jag måste börja plugga inför ett prov samt vila upp mej inför träningen med VIBF.

Samligen till matchen är runt, kvart i åtta. Vilket är sjukt tidigt!

Sommar djur


Lördag och design strul?

 Åkte ut till Gaperud med mamma i morse. Dock var vi inte där hela tiden, utan vi tog en road trip in till Ilanda en snabbis, men vi stannade inte så länge. Så när vi kom hem blev det käk och sen drog vi ut till djuren. Såg söta lilla Selma för första gången, först va hon lite små rädd men sen sprang hon runt mej i "boxen", über glad och kelsjuk! "Så litt'a å sööt e ho!"

 För övrigt ska jag försöka få kläm på vad som är "fel" med kodningen i kodmallen. De måste va där felet är!? Men om någon skulle kunna tänka sig veta varför det är som det är, eller skulle vilja hjälpa mej? Så går det alldeles utmärkt, bara att lämna en kommentar. Men innan jag svarar ska jag gå ner och hämta lite saker från idag.

Update: 19:05
Problemet fixat och behöver inte längre hjälp! Men tack för er som hörde av er...

Någon som vet...

 Någon som vet varför hela min design hoppar till vänster när man går in på Inlägg och Kommentarer?

Isf kan ni vell skriva...

Jag har gjort det igen!

 Alltså bytt design och inget annat! Kan säga att jag är mer än nöjd! Tror inte jag haft så bra utseende på bloggen på länge, om jag ens haft det? Blev verkligen super nöjd! Men nu upp till er? Vad tycker ni? Blev det bra? :)

 Kan säga till er som inte vet, att jag hållit på och fumlat, fram och tillbaka, fram och tillbaka osv. Detta enbart för att få en design som jag är nöjd med och sådär helt plötsligt känner jag för att göra om bloggen stort och resultatet har ni här? Så snälla säg vad ni tycker?


Ps. något har gått fel! För när man klickar in sej på ett inlägg hoppar allt till vänster och blir vitt bakom? Någon som vet varför? SÄG TILL ISF, annars kanske jag måste byta tillbaka till den gamla designen? Vilket vore synd!

Kanal 12 (lokalt)

 För drygt en vecka sedan var ju jag och många andra iväg på elitläger. Eller vi va 34 pers och nu på södag kommer alla att träna igen och troligtvis på onsdag också. Sen ska laget vara spikat och klart den sjuttonde (om jag inte har helt fel?). Men säger som jag sagt förut (!!!) jag är nöjd, bara med att få spela och hålla på med det jag gör idag! Men klart att det vore kul det här, men det finns så många andra som är så mycket bättre och väldigt bra!

 För övrigt så var ju tidning och tv där då, och idag har det kommit ut lite på lokal tv-kanalen. Inget stort, eller märkvärdigt men det finns i alla fall där. Plus att det roliga var att dom hade tagit med mej, en gång när jag dribbla. Det tordde man ju inte?

Fredag och snöslask!

 Jaha, då var det fredag igen vilket innebär helg. I alla fall för dom flesta! Själv vet jag inte hur jag ska tolka det? Jag är ledig från skolan men har både prov och läxor att göra? Så helt fri är man ju inte endå?

 Förresten, förlåt för mitt dålig inlägg igår eftermiddag. Satt nere i soffan och mådde halv bra, så bokstäverna bara rullade på och *delete-kanppen* funkade inte som jag ville. Säger vi(!) och förresten så får det vara som det är, dom som vill läsa har vell ändå redan läst det?

En vecka sedan, då och nu...


Vatten yta


At home, with HOMEWORKS....

 Drog hem förut, kändes inte sådär toppen bra så ah. Så just nu sitter jag under en filt, med en kopp te och en massa läxor plus lite pepparkakor förstås! Tyvärr inget man kan styra över det här...

 För övrigt får vi se hur det blir med träningen sen. Tror jag kanske drar dit och tittar, beror på hur jag mår...

Förresten så gick brandlarmet idag (igen!), okej sist det hände var någon gång under vårterminen. MEN... Tror ni inte att vi hade idrott den här gången också? Jo, så än en gång fick vi gå ut i bara shorts och T-shirt. Usch! Planera bättre eller byta i alla fall tid, säger jag bara...

What do you call them?

 Det känns ju sådär lagomt kul om snön ska smälta bort nu, men jag skulle inte bli förvånad om den gjorde de!

Dagen i skolan är som alla onsdagar, långsam och består av en hel del rast. Ingen höjdare det heller, plus att jag slutar tjugo över tre och bussen kommer då. Så på något sätt måste (borde) jag försöka hinna med den så jag hinner hem i någorlunda tid. Vilket inte kommer bli så lätt...

 För övrigt ska jag bli "kompis" med läxböckerna innan jag sticker på träning sen. Eller kompis vet jag inte om jag kommer bli, men jag måste i alla fall gräva ner mej hos dom ett tag. Har en hel del jag måste ta tag i och det blir ju inte bättre av att jag sitter här...

Söt'a
Onsdag - fortfarande snö...

 Snön ligger kvar, kanske inte så stor förvåning. Så tar bussen till skolan någon gång vid åtta och sen kommer jag hem någom gång vid fyra. Känns sådär lagomt kul att sluta tjugo över tre, men måste man så måste man.

 Så bara för det slänger jag upp ett tidsinställt inlägg tills senare idag.

Det snöar!

... och har gjort det halva dan. Känns ju sådär lagomt bra. Visst det är vackert bara det stannar, men cykeln får nog stå inlåst tills det blir barmark igen? Tror jag. Känns inte sådär superlovande och ge sej ut på den just nu. Så imorgon får det nog bli bussen som gäller?

 Men funderar ändå på att sticka ut huvudet på innergården och knäppa några snabba och säker halv taskiga bilder innan jag börjar plugga. Tyska och matte. Det är vell lika bra att vänja sig, för snart är det lov igen om si sådär 8 veckor eller något, vilket är en lååång tid kvar!

Augusti bild - Asp


Långa naglar hade jag också, nu går dom bara av. Tror det är för att det är "vinter"...

"Veckans Bild"


Jag är med här ↑ och tävlar om att bli en av finalisterna i veckans bild, med bilden nedan ↓.

Sport snack...

 Träningen igår va minnst sagt ovanlig. Vi spelade träningsmatch mot P94-93 (tror jag det va?). Resultatet kan nog många lista ut, dom är killar och snabbare men vi var väldigt bra endå! För övrigt så fick jag ett mejl idag där de står att det är 10 dagar kvar tills Värmlandslaget sätts. Vore kul och komma med, men som jag sagt innan, man har kommit långt redan nu! Så nöjd ska man va!

Usch, rubrik torka!

 Slutade för ungefär en timme sen och då var det ju bara att cykla hem igen. Igentligen gjorde inte vi så mycket under HK'n utan vi gick vell mest igenom saker och fick tillbaka ett prov. Alltså inget märkvädrigt att varken veta eller skriva om på bloggen.

 Bilder kommer upp snart, jag lovar! Har vart dålig på det ett tag nu, men det kan beror på att jag har haft lov så ni får stå ut eftersom jag inte varit hemma hela tiden...

Hemma på lunch...

 För er som läst rubriken, vilket troligtvis dom flesta gjort förstår nog varför jag är hemma nu. Som sagt på lunch. Slängde i mej en toast förut och sen upp hit, men måste snart dra mej tillbaka till skolan för att ha en lektion, hemkunskap. Känns inte sådär jätte soft med håltimme precis innan man slutar, typ. Men, men... Uppdaterar mer när jag slutat, alltså om någon timme ;p

Lövens tid


Sitter nog i skolan när ni ser det här...

6-7

Som ni ser på rubriken så blev det en förlust. Vilket inte var rättvist, eller hur man nu ska förklara det. Jag vet att alla i stort sett säger "åh vi borde vunnigt" osv och det här är vell igentligen inget undantag. Men vi lyckades få till 6-6, alltså lika när det var drygt 1min kvar och vad händer? Jo dom stänker in bollen vid 19.36, vilket röta (tur) säger jag bara!

Div3Sticker snart till hallarna. Resultat kommer när jag kommit hem!

Vad vore bättre?

 Besöket på bergvik blev lyckat och jag fick med mej både saker och information hem. Bl.a en mössa och ett par tjocka strumpor som jag ska ha i Gaperud i vinter. Kan behövas kan jag säga, eftersom man "bara" går runt i "vanliga" gummistövlar med stålhätta, vilket gör det ännu kallare vid tårna.

 Förutom att bara kolla efter saker, så gick vi även runt i olika butiker för att kolla systemkameror. Kan säga att dom var väldigt olika på hur dom "tar hand" om sina kunder. Expert var bäst, enligt mej och det var även där jag fick testa kameran. En Canon EOS 1000D lutar det åt och den verkar riktigt bra. Tror jag i alla fall jag börjar med den och sen ifall jag skulle vilja skaffa något större om några år så byter jag upp mej. Men vi får som sagt se, vilken kamera det blir men det lutar mer mot Canon i alla fall.


Bild från Google - Canon 1000D

Breda vyerIn i kameradjungeln

 Har vart vaken ett tag, ingen ide med sovmorgon ju kommer bara bli desto jobbigare i morgon. Usch tanken på skolan är inge vidare, men possitivt är att det snart är jullov, inte jul.

 Förresten ska jag dra iväg till Bergvik med mamma om en stund. Måste eller rättare sagt ska kolla på lite olika systemkameror samt hålla i dom så jag känner vilken som känns bäst för mej. För en sak har jag lärt mej och det är att alla säger sin favorti (samt märke) bara för dom gillar det. Men jag är jag och jag har en egen åsikt och en egen hand som ska hålla i kameran, det är inte du.

 Men jag skulle inte tacka nej till förslag, på saker man bör tänka på när man kollar kameror. Vad man bör fråga och vad man bör titta efter.

Dagens resultat....

 Blev en väldigt ovärd och orättvis förlust idag, ynka 1-0. Igentligen vann vi nog skottstatistiken, men de lyckades få in en och där tog målen slut. För övrigt så spelade jag både fram och bak idag. Till största dels fram som forward, men i slutminuterna satta dom ner mej som back vilket inte gjorde ett dugg det är ju trots allt där jag "hör hemma".

 Jag vet även att det lag som vinner är det som gör flest mål. Det spelar ingen roll hur fulta, elaka eller dåliga ett lag är, utan vitsen med sporten är att man ska stänka in lite bollar i nätet och det var där vi tappade idag. Inte chanserna utan att få in dom, vi hade ribba, stolpe, målvakt osv. med andra ord, inte vår dag? 

 Nu gäller det bara att ladda om igen och ta nya tag inför imorgon.
Då är det div3 som gäller och motståndarna tror jag är Lesjöfors/Filipstad, men jag är inte hundra.

Orange leaves
Not bad

 Orkar inte sitta och pilla mer med bloggdesignen just nu, har även stött på några problem som jag väntar svar på. Hoppas nu bara att jag får det ocskå. Tar förhoppningsvis tag i designen igen när jag kommer hem från kil. Ska dit på match, vet inte vilken klass det är men spela roll, för vi ska för hoppningsvis ta det här tjejor!

Dum av dig, Zetor'n...

 Just nu dunkar spotify listans musik ut ur högtalarna i datorn. Känner att jag behövde lite musik pepp och det är inte alltid jag får till det, eller vill ha de för den delen heller. Ibland känns det liksom enklast att bara sitta utan, men där emellan går den på nästan full volym!

 För övrigt funderade jag ju på att fixa lite, bl.a med den nya kommande designen. Hade ju tänkt att göra det igår, men planerna ändrades och jag kan tänka mej att ta tag i det nu istället? Känner att det borde vara fixat och klart innan skolan börjar igen, eftersom jag då inte kommer få tid. Borde i alla fall börja!

Publicerad för drygt två veckor sedan...


Har inte gett mej och kommet inte göra det heller! Nästa bild som kommer med kanske skickades in idag?

Utmana dej själv också?

med en gammal lista, eller den va i fylld i typ onsdags?

4 TV-program jag ser:

1. Nanny
2. Bonde söker Fru
3. Ensam Mamma söker
4. samt massa skit...

4 saker jag gjort idag:

1. Vaknat
2. Elitläger
3. Tränat
4. Sovit

4 saker jag längtar efter:

1. Sol
2. Jullov, bara för det är närmas!
3. Ny kamrea
4. ... och en massa mer! 

4 saker på önskelistan:

1. Systemkamera!
2. SYSTEMKAMERA
3. systemkamera
4. aremakmetsys 

4 personer jag utmanar:

1. Du på andra sidan skärmen
2. Just du där, ja!
3. DIG
4. ... och åter dig!

Säg till om du antar utmaningen så spanar jag in dina fyra saker.

Ändrade planer...

 Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej. Åkte ut till Gaperud idag istället för imorgon, för det visade sej att jag har match både lördag och söndag. Vilket är både possitvit och negativt! Bra är att jag får mer speltid än vad jag väntat mej, medans det dåliga är att jag fick lägga om lite planer för dagarna...

 För övrigt har jag inte tid till att sitta och kludda ner en massa text till ett inlägg. Varför nu det da? Jo för att jag har både gårdagens och dagens bilder att sortera ut och de innehåller nog runt två-/tre-hundrabilder var minst. Så bilder ska ni nog kunna få se om någon dag.

Blåmes #1
Blev faktiskt riktigt nöjd med bilderna på den här blåmesen. Tog runt 40-60stycken på bara någon minut. Dock har jag inte gått igenom dom än, så vet inte hur många som ska bort även om det bådar gott! Ska redigera och kolla igenom dagens bilder imorgon, så ni får mer då!

Skrev ett inlägg förut som tydligen inte sparades och kom upp här på bloggen. Orkar heller inte skriva om allt eftersom det var en del så drar det hela lite snabbt!

Dagen har spenderats hon några släktingar i typ 5timmar, innan vi åkte tillbaka till Gaperud. Hade planerat att ta lite bilder, men så blev inte fallet. Har även funderat på morgondagen, om det visar sig att jag ska spendera den i stan så ska jag göra lite ärenden. Vilket jag hellst inte har lust med! Funderar även på att fixa lite till nya bloggdesignen som snart ska komma upp?

Drar och tränar (igen)

 Är som sagt hemma en kortis innan jag sticker på träning igen. Dock vanlig med laget den här gången och inte inför värmlandslaget som innan. Tror vi va runt 35pers och dom ska ta ner till 20, så nu håller vi tummarna och hoppas på ett bra lag! Man har ju trots allt kommit långt, så nöjd ska man va!

Engelsk gran
Tidsinställt inlägg! Kommer upp någon gång när jag är i hallarna och kör ett långpass.

Innebandy hela dan♥

♥ Vilken minut som hellst ska jag börja göra mej i ordning...

 Ska ju nämligen iväg på Elitläger hela dagen så bloggandet kommer åt sidan. Känns som det inte blivit så mycket bloggande från min sida nu, men jag har förberett några "färdiga" tidsinställda inlägg som kommer upp medans jag är borta. Ett runt tio och ett runt ett tror jag det var? Spela roll, ni lär ju märka när dom kommer.

 Skriver för hoppningsvis ett inlägg runt fyra någon gång också? Men det beror på om jag hinner och orkar. Är bara hem och äter lite innan jag ska iväg på träning senare igen :)

300 :-

Jag deltar i en tävling hos Linafoto i sammarbete med SUMOpix.com :) Kolla in du också?

HöstigtYesterday


Dåligt bloggande från min sida ''/

 Orkade inte blogga efter sista inlägget igår... Tiden gick ju som sagt åt till annat, träning och taccos ätande. Linn åkte för övrigt cirka fem minuter innan jag stack på träning, lyckat var det i alla fall.

 Under dagen har jag inte heller haft tid till bloggen. Vilket kan verka synd och under morgondagen blir det nog lika dant? Varför nu detta? Jo för att idag har jag spenderat dagen inomhus hos Linn, eftersom det regnade så såg vi Sommaren med Göran. Hade redan sett den men spelade ingen roll. Samt att imorgon står det innebandy på schemat från tio till fyra, samt sex till halv åtta. Så efter det är man nog ganska mör?

 Men hade tänkt att jag kunde sätta in något förinställt inlägg så ni får något. Låter det som en bra ide?

Mycket värd dag!

 Efter en tur på stan i drygt fyra timmar är man ganska mör, samt att fötterna gärna vill sluta gå. Har man haft tur har man fått med sig något hem, vilket jag hade. En tröja från GinaTricot, ett par rea jeans från JC samt lite annat smått och årets första julklappar. Bilder på sakerna kommer antingen ikväll eller någon annan dag måste bara ta kort på dom samt slänga in det i datorn vilket jag inte orkar!

 Kan säga att dagen har varit super bra och borde göras om någon dag? Tror även Linn tycker det, dock måste plånboken fyllas på först, eller vad säger du? Efter att vi kommit hem tog vi och gick ut med kameran och knäppte några bilder, tyvärr inte så många som jag hade hoppats på men endå.

 Tror jag ska dra men från datorn nu och ner till nedervåningen, för snart serveras lite taccos innan Linn åker och sen ska man själv iväg på träning. Oj, en lång mening blev det också, men spela roll...

Blåmes


Bild sen december 2009.

Känner att de slunkigt in en hel del med vinter bilder nu ett tag, vet inte om det är bra eller dåligt? Ni får avgöra!

Måndag morgon

 Vaknade för typ lite mer än en timme sedan, detta enbart för att Linn skulle komma innan sju. Hon skulle åka med hennes mamma in till stan och ah, då fick det bli nu. Men vad gör det? Vi ska ju bara in till stan om någon timme och nu sitter vi och nördag KD-katalogen. Nä, nu ska jag gå och va lite social så skriver mer senare.