Prästkrage

Kanin vs prästkrage ?

↑Inte så fin, men jädrigt liten och söt...

One days...


Ganska nytagna bilder...

Skrållis

↓ Vem pryder inte min bakgrundskärm på datorn om inte denna sötnos?

Horses

↓ Linn&Birka

↓ Rasmus (bilden med tungan kunde vart mycket finare utan, eller?)


↓ Vitspår

Helgen

 Firade ju Midsommar i Gaperud i fredagskväll och det var mycket trevligt. Dock stack jag och Linn för att ta in hästarna, skjutsade henne på cykeln och det slutade med att vi var i en buske. Klövigt och lite smått klumpigt ja, men jag vejade för en grop i vägen. Men andra gången vi skulle sticka för att göra något annat så gick vi och cykeln fick stå kvar, haha... 

 Annars har livet mest rullat på och jag har inte gjort så mycket. Vart i solen, badat, slöat och tagit en hel del med bilder. Plus att den här veckan så blir det att va i stan två dagar och en va dem ska jag jobba åt Max, för innebandyn. Resten av dagarna åker jag ut till Gaperud och vi får vell se vad som hittas på nu när Linn är på ridläger... :)

Hos Linn...

 Sitter hos Linn så jag skriver inte så långt. Vi ska nog snart gå ner och bada, förut så tog vi lite kort på hästarna. Blev även lite framsteg från min sida då, godis är gått. Iaf tyckte Rasmus det (hästen i headern) när jag gav honom ;o.Kanske inte så stortför vissa men för mej! Nä, slutar nu men kanske slänger in en sms bloggning senare eller så får ni vänta tills imorn kväll...

Linn&Rocky

Vilken kategori väljer man? Djur eller Människa?
Tycker det lutar mer mot djurhållet, vad tycker ni?
Strunt samma, tycker iaf att bilderna är söta och att dom blev bra.

Dagens djur

Lite olika djur bilder som jag tog idag...
↓ Missan

↓ Rocky


↓ Rocky & Missan

↓ En Dahlia med två nyckelpigor


Kan säga att inga av djuren är mina utan dom tillhör familjen Larsson.

Nyckelpiga


Räddade den ur ett vattenbadkar som stog ute och såklart var jag ju tvungen att ta kort på den efteråt.

Blåmes bebisar I Lördags åkte kameran fram precis som vanligt, min moster sa att blåmesen höll på att ta ut sina ungar. Såklart gick jag dit lite försiktigt och knäppte en hel del med kort. Runt 40 stycker på bara några små söta fåglar. Den överstabilden blev en av dom största favoriterna.

Vågigt

Bilderna på dimman tog jag runt klockan halv 6 i morse. Den fanns där när vi gick ut, men efter drygt en kvart var den borta.
Samt bilden på Gapern, vid Rotmaja som det kallas tog jag när jag och Linn var ner och bada förut idag.

Blyerts


Gjorde bilden igår(?) tror jag det var. Tog lite inspiration och ideér från en annan bild och sen satte jag ihop en egen. Själv är jag nöjd med det mesta, dock visste jag inte vad jag skulle ha för skor... Kommentera gärna :)

Detaljer

Nagellacket jag köpte igår klär nu mina naglar,
vad tycks om färgen?

Igentligen en slarvbild jag tog igår när jag låg å sola...
Men med lite annat ljus blev den helt okej.

StadsträdgårdenLite små "klick" från igår när mamma och jag var i stadsträdgården... Hoppas det gillas?:)

Tre olikheter

Smultron

Kan säga att det inte är samma känsla att äta smultron med gaffel som att plocka dom själv,
men om de funkar så är det värt de!
För er som inte vet så tål jag inte färska jordgubbar/smultron. Men vi ska se ifall jag kan äta dom när jag inte tar i dom/plockar själv...

Helgens djurbilder


Bilder sen förra helgen...

Bilder sen...

... klassresan på Västkusten (Sunna, Tjörn)

Snabbt om klassresan

 Kom till K-stad för drygt en timme sen och då blev det att packa in lite grejer på skolan och sedan åka hem, packa upp och duscha. Så jädra gött att äntligen vara hemma. Har hänt en hel del saker och så har man sovit lite halvdan't.

 Bl.a så åkte vi till Skärhamn och käka glass och kolla utsikt m.m. Fiskade även igår kväll och jag och julia fick en fisk tillsamans. Sen har vi även "klättrat" i berg och gjort en hel massa med saker. Kommer lägga upp bilder senare och även kanske skriva lite mer men nu ska jag iväg till Ica Kvantum med mamma så hinner inte skriva mer just nu...

Sitter på bussen hem från västkusten, g...

Sitter på bussen hem från västkusten, ganska drygt för vi är nog hemma om 4h eller något. Lovar att det kommer ett normalt inlägg och en MASSA bilder, bara jag fått in dom på datorn och gjort om ljus osv när jag kommer hem. Näe ska återgå till mobilspelen och musiken, hörs senare!:)

Skrållan


Bild sen helgen på vårat lilla charmtroll.

Klassrese dax...

 Kan ju börja med att tala om att uppdateringen kommer VERKLIGEN var låg nu tills på onsdag. Inga bilder kommer komma upp, inget vanligt inlägg utan kanske bara någon ynka mobilblogg. Inget att hurra för igentligen, men då vet ni iaf att jag lever! Vissa kanske undrar varför och jag har skrivit det förut. Vi (klass 8c från Rud) ska på klassresa till Västkusten (Tjörn, Sunna) och dom har lovat regn. Tjoho, tänker vell vissa skadeglada som läser det här och visst ni har all rätt att vara det också, för jag skrev det och kan inte veta hur folk reagerar.

 En liten glad nyhet (eller kanske inte?) är att kameran följer SÅKLART med ner till Västkusten, så det kommer nog kunna komma upp en hel del när jag kommit hem. Plus att jag kanske lägger upp några bilder från helgen innan jag drar iväg till skolan för att samlas senare.

Fyrbenta

Malin (Fjäll, SRB, AA)↓

"Lill"Krona (SRB) första gången ute!↓

Krona(SRB)↓

Kajsa&Jag, skillnad på då och nu?↓Gapern

 Här blev årets första dopp taget och även en hel del med bilder...
(bilder sen 6/6-2010)


Årets första dopp :)

 Är hemma från Gaperud nu. Har tagit över 450 korttvå dagar nu så jag har en hel del att gå igenom innan jag lägger upp något här...

Igår lördag gick ju jag och klippte gräs i bikini i drygt två timmar, lite resultat gav det ju allt! Gjorde även lite andra små saker. Bl.a satte vi upp en lite eltråd i en lite hage där vi hade några som gick första gången på ström idag (söndag).

Idag har man också vart i solen och försökt skaffa sej mer färg. Solade och så körde vi bort lite skräp (pinnar/kvistar). Tog även årets första dopp idag, två dagar senare än förra året. Men denna gången i en betydligt större sjö!!! Först var det lite kallt men sen när man väl var i så var det bara skönt och svalkande. Kan säga att mitt försök med att få mer färg har lyckats, bikinilinjen syns mer, men jag är långt ifrån sensommarens brunhet!

Horses

Tog bilderna förra helgen när jag var på väg hem från Linn. Igentligen bara några slarviga foton som jag knäppte sådär lite på måfå... Men dom blev faktiskt hyfsade när man ändrade ljus!

Vitspår

Etna, Birka

Rasmus

InsjöHoppas det blir sånt här väder när vi är på Tjörn. Sol, varmt och inga moln. Dock verkar det bli regn -_-

Liten "träningstrupp" idag igen

 Kom hem från träningen för drygt en timme sen. Cyklade dit med Linn och Sofia och vi var dom enda som kom. Körde mycket skott igen och typ en inläggsövning. Dock var det nog sista inne nu, så nu får det bli ute träning som gäller. Vet inte vad jag ska skriva mer så slutar nu.

 Eller jo, förresten så kommer nog Innebandy kategorin ligga lite nere í sommar eftersom det inte händer så mycket inom just den sporten nu, förutom springning osv...

Landskap


Tog bilden på ett konfaläger som hastigast och nu har jag bara klippt om den lite...

Från blå till rosa
Det viktigaste är inte att man vet vad man tar kort på, utan att man tar dom och att dom blir bra!

Svan


Gillar hur svanen "simmar" genom näckrosorna och vattnets rörelse. Å då ska vi inte tala om hur dåligt det brukar bli när jag zoomar låångt! Men den här bilden fick hyfsad kvalite och jag är nöjd!

Flowers

Det är det lilla,

...som gör det stora bra!

Purple

 Lägger upp en bild innan jag drar.

Not my birthday...

 MAMMA fyller år idag, så GRATTIS. Med andra ord, det är din dag och gör va du vill. hihi...

Calf...Lägger ut en bild lite då och då så bloggen får något nytt i sej och inte bara text!