Solnedgång

 Tänk om himlen kunde vara såhär ikväll istället för regningt grå trist!

Söt'a #2 ♥

15år och underbart go. I början en liten "knaskatt" som var rädd för mej. Vi "dom"(moster&mormor) skulle inte kunna ha kvar henne för hon trivdes inte med barn (acceptera att jag var 2år när vi fick henne och hennes syster Emma*rip*). Visst de märktes i början och hon var en aning rädd för lilla mej. Men nu idag så tittar hon efter mej när jag åkt hem, som om jag inte kommer tillbaka snart?
 
T.ex när sommarlovet kommer vara slut och jag har vart där dag som natt (typ) så kommer hon kika efter mej och undra vart jag tagit vägen. Samma efter en veckas lov eller liknande. ♥


 

 

Fåglarna


Ärligt, det är lite föör mycket med ca 400 fåglar på samma ställe av samma sort! Så därför dokumenterade jag det och mörkade ner dom ordentligt så det fick en ny effekt!

Gamla Header's #3

"Det här är nog vad jag orkar fixa fram ikväll, ett färdigt inlägg med gamla header's."

 Ytterliggare ett forsättningsinlägg kommer det nu, även denna gång handlar det om gamla headers som jag haft. Dock har vi kommit till våren2010 så vi behöver inte gå så långt tillbaka i tiden. Vill ni kolla in dom gamla inläggen så klicka antingen här inlägg#1 och inlägg#2 eller på kategorin Gamla Header's.


13.14.
13.
Riktigt vårig, iaf färgen! Gillade den när den kom, men nu är den för "enkel".
14. Gillade även denna först, men även den lite "enkel", även om den
har mer "finesser".

15.16.
15.
En favorit, bland dom "enkla". Denna kom i början av april.
16. Maj headern, är ett stort plus! Det var här min fotoblogg fick en ny riktig början.

17.18.
17.
Juni headern, helt ärligt en av dom BÄSTA header's jag hvar haft! Stilren och FIN!
18. Den nuvarande är helt okej och ger en lite "sommar-blick" i bloggen.

Outfit of today

Gamla headers #2

 En lite fortsättning på det HÄR inlägget! Vintern började sakta tina bort och det började även märkas i bloggen. Bytte ut det simpla svarta mot lite färg mer och mer...

7.  8.
7. Jul och Nyår kom och det syntes såklart i bloggen.
8. När storhelgerna var slut blev det en mer neutral header igen, som jag tröttnade på ganska fort!

9. 10.
9.
Tror den här headern försvann lika fort som den kom?
10. Samma med den här, en period med bara slarv headers?
Väldigt lika var många av dom också.

11.12.
11. Denna gillades starkt när den var aktuell, tror det berodde helt på ljuset i bakgrunden
12. Även denna var en stor favorit när den låg uppe. Det hade blivit vår
och jag ville få in lite av den känslan i bloggen, dock tror jag den
gav mer sommar känsla än vår?

Fortsättning kommer... (kke redan senare idag?)

Tävligsbilder

 Detta är dom två bilderna som jag skrev om i förrgår, om jag inte minns fel? Bägge var med i Land, men endå i olika delar.
 Här hände samma sak som när jag skulle skicka in en bild i vintras (LÄNK). Bilden längst ned på några sniglar hade jag ingetligen ingen lust att ta men blev övertalad igen! Å hade jag inte blivit det hade den inte vart där den va idag! Men man får ta det man får och hitta en passande kategori och tävling, som sagt man har INGET att förlora!Kom igen!

 Skulle vilja ge ett tips till alla som läser min blogg, vare sig man har system eller kompaktkamera för kameran är inte det viktiga utan DU!

 Inte varje dag en helt vanligt amatör fotograf får med en bild i tidningen. Men när det väl händer är det riktigt kul och jag skulle vilja tipsa ALLA att verkligen skicka in bilder för fullt, en dag får du in en fullträff och det är just ditt namn som står där! Du kan då känna dej riktigt stolt och veta att alla har sett den! Men tänk på en sak, det är inte bara bilden som gäller utan även texten som gör bilden mer värd!

 Exakt så gjorde jag! Jag har skickat in bilder som en galning till alla möjliga tidningar med olika teman och texter. Men det tog tid innan jag fick med någon. I vintras hade jag tur och lyckades få med en liten vinterbild så jag vann några trisslotter. Men nu i sommar hag jag bara öst in bilder och det har gett resultat. Jag har fått med en bild i Nwt (NyaWermlandsTidningen) och sen i två Land tidningar och även om man inte vinner något så är det en äran att bara få en bild publicerad och ett kul moment. Så ta bara en massa bilder och skicka in dom med en mysig text som höjer bilden, för man har inget att förlora!Vinterbilden & vinnsten ( + nit lotter;p)

Bilden i Nwt (den 21Juli2010)

Morgonljus


Bilden är tagen runt halv sex på morgonen för någon dag sedan:)

Börjar gå bra nu (y'

 Vaknade ganska sent idag, eller iaf sent för att vara jag! Gick ner och gjorde käk och sen följde jag me mamma till Välsviken och handlade. Fick även ett sms om att jag har TVÅ bilder till med i två tidningar, dock är ngn "bonde" tidning så ingen kommer typ kunna se förräns jag lägger upp bild;p Dock kommer inte jag få se't förräns imorn så ni får vänta!:) 

 Uppdaterar senare för nu ska jag checka bilder och se ifall jag har någon som är värd att skicka in? :D

Kossa muu och jag


Krona och jag igår, moster tog bilden:)

Söt'a #1


Ser riktigt hemskt ut igentligen men är man trött så är man!
Så därför kommer det en söt bild också.

Kossa Muu #2


Lade upp andra bilden igår kväll och nu kommer den här, men som jag sa "Jag gillade bilden från igår mer".

En personlighet som ingen kan slå!

Glad Morgon

 Vaknade på ett gaska udda sätt idag. Mamma skulle ta mitt täcke (hade bara påslakan) för hon skulle tvätta de och så säger hon "Linn och Birka är i tidningen!". Det tar inte lång stund för mej att reagera inte utan bokstavligt talat springer jag ner för att checka och mycket riktigt det är dom och vem är då fotografen kan man fråga? Jo jag och nu är jag med och tävlar om en kamera för dryga 3000:- som säkert inte kommer bli min men endå riktigt kul att ha en bild publicerad igen. Va ju ett tag sen sist och då fick jag tre trisslotter med bara nit!


Samma bild fast lite omklipt.

Kossa Muu


Laddar upp en av kossa muu bilderna idag och den andra imorn (dock gillar jag denna mer!)

Söta Tösa på bild btw...

Övre Åsen


Hit åker jag imorn och kommer hem på Tisdag kväll när jag ska träna, så som jag sa så kommer uppdateringen bli låg under några dagar framöver.

Mot Huuva


 Drar iväg till Andrea nu :) Så uppdaterar senare när jag kommer hem eller något sånt, vi får helt enkelt se...
Bilden är sen typ första dagarna i Augusti2009, så ta't me en nypa salt!

Heden

 Va iväg med mamma till Heden nyss. Slängde bl.a min gamla tv som va helt ur funktion, plus att den inte vart använd sen jag vet inte när ;o hihi. Hade jag inte börjat städa lite i rummet hade den stått kvar nu, så bra att de blev gjort iaf. Dock har jag en hel del mer att gå igenom och ta tag i, men det får bli senare någon gång.


Sitter å dricker apelsinsaft medans jag skriver de här...

Skutberget

 Va iväg till Skutberget med familjen förut, badade och sen åkte vi hem. Mamma tog några bilder medans vi badade (3st!) och den under den första utan människor tog jag sist vi va iväg och det regna. Typiskt eller vad?


Hängmatta

 Hängmattan åkte fram igår och såklart var jag där och testade den. Har man en gång lärt sej så sitter det, även om det inte ser ut så på en av bilderna :)

Gamla headers #1

 Här kommer ett inlägg med några gamla headers som jag haft. Vissa ser bedrövliga ut om man jämför då med nu, men så är det med allt! Man utvecklas och presterar bättre saker livet. Kommer ett fortsättnings inlägg någon gång (förhoppningsvis) med headers som kom efter dom här.

1. 2.
1. Riktigt bra för att vara den första. Dock inte så svår?
2.Helt okej, dock för stor men det struntade jag i då;p

3. 4.
3. Inte så vidare snygg och samma stil och bilder som den innan.
4. Igentligen riktigt snygg, menar då ljuset.

5. 6.
5. Vinter vär på väg och det märktes även här
6. Snögubben hoppade fram ungefär i december

Fortsättning följer...

Ny design uppe

 Så den här gången har jag kodat om tills jag la upp den nya designen. Så allt är som det ska, färdigt och klart! Men skulle ni råka se något som inte skulle se ut som det borde, så säg till!

En sista titt på den gamla headern får ni här <-- länk!

Snälla säg vad ni tycker? Hiss eller Diss?

Flugor


Kvällsdopp

 Stolt fotograf är Linn↓

Medans jag tog bilden över:)↑

Olika ljus


Två bilder med ett väldigt fint kvällsljus och en sk. "sagoskog"

Rocky

Familjen Larsson hund...
två bilder av några få som jag tog när han satt i klöverbädden.


Energi på väg


Hela bilden är suddig men iof var det lite med flit;)

Walking


söits♥

Stjärnflocka

Solnedgång


Tog bilden igår typ precis innan jag åkte hem.
Gillar ljuset och vinkeln samt djupet i bilden.

Med Linn...

 Sitter hemma hos Linn och borde igentligen inte blogga utan göra något annat, men de är ju okej för henne så visst. Ska åka in till stan ikväll igen och träna och sen åker jag ut imorgon bitti. Just nu sitter vi bara här och gör inget men vi ska vell hitta på något nice snart? Hoppas jag;p

Linn den bästa här som skriver. Nu får hon inte blogga mer för vi ska ut och mocka nu...

 Haha, Sara här igen. Hon får tro vad hon vill men jag tänker inte mocka? Men om hon måste så får vell jag hänga med. Men tror inte det blir något eftersom hon bara säger en massa saker. Nä, nu drar vi ut...

Kamera snack

 Just nu går det mycket snack om man har en systemkamera eller inte när man tar kort, iaf i bloggvärlden. Isf vilken modell, sort och objektiv använder man? Visst systemkameran gör en viss del av jobbet, bilderna blir bättre i längden men bara ifall du verkligen vet vad du gör. T.ex finns det dom som jag som bara har en kompaktkamera och kan få flera frågor om vilken "system"kamera man äger och använder, när man inte ens äger en. Eftersom jag själv bara äger en kompaktkamera så kan jag inte uttala mej så mycket om just sytemkameran och hur mycket bättre den är i olika situationer och bildmässigt.

 Men jag vet att om man verkligen gillar det man gör så går det att ta riktigt bra bilder med en vanlig kompaktkamera. Men vill man utvecklas så ska man nog satsa på en system eftersom det finns mer tillbehör och du når en högre nivå. Det är så jag tänker göra. Men jag vet även att systemkamerorna inte är särskilt lätta att dra med sej överallt så en kompaktkamera kan vara bra att ha när man bara har lite plats i väskan och bara vill ha med sig något litet men endå inte lämna kameran hemma.

 Så man kan alltså dra slutsatsen systemkameror kan ge en bättre bild om du kan de du gör. Medans kompaktkameror är lättare att dra med och du kan nå ett bra resultat även där, men ändå inte i samma klass som system. Samt en fråga till dom som ÄGER en system: "Vilket märke/kamera tipsar du? Till en som kanske ska köpa  sin första systemkamera?"


Samt en liten bild i repris...

Vad har hänt?

allt i bilder....

↓Målat nästan en halv vägg...

↓Gosat med världens underbaraste katt

↓Kört hö, traktor och press


Har jag sagt det förut?

Att jag totalt älskar godingen på bilden♥
Visst e hon söt!

Hundvalpar

 Igentligen är jag inte så mycket för just hundar, men dom här föll jag för direkt! :)