11-11-11


Eftersom alla nämner och tjatar om att det är 11-11-11 idag så gör jag också det. Men inget mycket mer än det innan, för ärligt vad är så speciellt med det? Visst alla siffror står på ett osv, men annars? Visst lite småcoolt är de allt, men nej, inget jag lägger ner mer tid på i alla fall.

Det här inlägget skrivs för övrigt i all hast innan jag ska iväg och spela match ikväll. Fredagsmatcher är kanske inte det roligaste eftersom du ofta är trött efter en dag i skolan, om inte en hel vecka dvs. Men med mat i magen, sätter jag mig snart på bussen och inväntar mitt avhopp. För jag menar, bussåkande är ju så kul. Nej, men aningen gött kan det allt vara ibland. Speciellt om man sitter i egna tankar med underbar musik i lurarna och alla vet väll att musik gör en taggad? Så laddad för match lär jag allt vara när jag kommer fram.

Förresten kan jag ju jämt nämna att ni inte borde förvänta er någon uppdatering imorgon? Eller jag vet inte? Troligtvis inte i alla fall. Sticker nämligen iväg till Gaperud och hälsar på där, samt kanske även gör ett stopp nere hos familjen Larsson. Vi får se. Om inte lär ju läxböckerna vänta på mig, fint och prydligt när jag kommer hem. Usch. Jag. Har. Ingen. Lust. Att. Ha. Prov. Speciellt inte tre på en vecka. Men det går väll som alla andra gånger, hyfsat bra antar jag. Haha, här är man inte självgod, inte alls...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: